Scitec
Applied
Extrifit
NatúrTanya
5%

5% Nutrition Bigger By The Day

5% Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 90 kapszula
Eredeti ár: 22 990,- Ft
Bolti ár: 22 800,- Ft Webáruház ár: 21 990,- Ft
Kedvezmény: -4%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 244,33 Ft/kapszula)
5% Nutrition Bigger By The Day

Kiszerelés: 90 kapszula

Egy adag:  3 kapszula

Adag/kiszerelés: 30

 

Javasolt adagolás: fogyassz naponta egy adagot ( 3 kapszula) folyadékkal.Edés napokon edzés után,pihenő napokon reggel egy adag.

 

 

 Az 5% Nutrition már évek óta meghatározza a „hardcore” szót a táplálékkiegészítők világában, és megalkotta a legerősebb legális izomépítőt a piacon – a Bigger By The Day® -t ! ( fordításban :napról napra nagyobb).

 

Laxogenin – 300 mg – 5-alfa hidroxi-laxogeninként is ismert, ez az összetevő növényi szteroidok (brassinoszteroidok) közé tartozik, amelynek két fő előnye van: képes fokozni a fehérjeszintézist és az erőt. Antikatabolikus hatásai is vannak, így a Laxogenin egy erős, teljesen természetes összetevő. (2) A hatásos adagolási tartomány 75-150 mg, így természetesen a hatásos tartomány tetejére adagoltuk, majd megdupláztuk!


Epicatechin (90%-ban zöld tea kivonatból származik) – 200 mg – Ez az összetevő egy flavonol, amely gyakran megtalálható az étcsokoládéban és a zöld teában. Ez a vegyület izomnövekedési tulajdonságokkal rendelkezik, és képes serkenteni a nitrogén-monoxid-termelést a megnövekedett pumpák érdekében, valamint javítja a tápanyag-szállítást a dolgozó izmokhoz. A növekedés serkentésének egyik elsődleges módja a miosztatin gátlása.

 

 HICA – 500 mg – A-hidroxi-izokaprosavként vagy leucinsavként is ismert, a HICA a leucin metabolitja, ami azt jelenti, hogy amikor a leucint metabolizáljuk, az HICA-ra és más metabolitokra, például HMB-re bomlik. Ez a következőképpen működik: a HICA-vá lebomló leucin először KIC-vé metabolizálódik, majd tovább bomlik HICA-vá, ekkor válik elérhetővé. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a HICA serkentheti a növekedést, valamint csökkentheti az izomfájdalmat. 

 

Leucin – 200 mg – A leucin az egyik BCAA, és kétségtelenül a legerősebb aminosav. Közvetlenül részt vesz az mTOR útvonal stimulálásában, ami viszont aktiválja a fehérjeszintézist. Ha a növekedés a cél, a leucinnak nagyon magasnak kell lennie a kiegészítők listáján. A leucin, a HICA és a laxogenin kombinálásával egy erőteljes triót hoztunk létre, amely hatékonyan serkenti a fehérjeszintézist.

 

Bioperine® feketebors kivonat – 10 mg – Végső soron minden termék hatékonysága azon múlik, hogy mennyire jól felszívódik, és biztosak akartunk lenni abban, hogy ez az erőteljes izomépítő teljes mértékben felszívódik a maximális előnyök érdekében. Ez az összetevő jól ismert hatékony felszívódásfokozóként, amely javítja az összetevők, például a tápanyagok és a kiegészítőkben található összetevők felszívódását .

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.


A csatolt képek minden esetben illusztrációk!


Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Oat Bar
PureGold Collagen 300 G
Biotech Protein Muesli
BioTech Protein Bar
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus