+36-30/735-37-81
  • ANIMAL
  • QNT
  • Olimp BCAA
  • In Vitro
  • Best joy
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid fórum
Szteroid fórum, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.11.06.
A D-vitamin fontossága jól ismert. Már az 1930-as évek elején felismerték az orvosok a D-vitamin hiány és a csontrendszeri betegségek közötti kapcsolatot. Hiányában kialakulhat még ízületi gyulladás,...

2018.05.15.
Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá...

2018.05.14.
Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot. 1, Mit takar a név? A név eredete...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Boldenon

Hatóanyag:Boldenone undecylenate

 


Mi NEM árulunk szteroidokat, ezért kérünk titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek, infók csak tájékoztató jellegűek.
Köszönjük.
proteinbuilder team

 

 

A boldenonról
cs, 2010-10-28 08:03 - Vida Zoltán
Alábbi cikkükben egy, eredetileg az állatgyógyászat számára kifejlesztett vegyületről, a boldenonról ejtünk pár szót.

A boldenon több néven is fut: főként Equipoise, Ganabol, Equigan és Ultragan néven lehet megtalálni, és leginkább lovak kezelésére használják.

A boldenon anabolikus/androgén ratioja 100/50, ami azt mutatja, hogy a tesztoszteronhoz hasonló az anabolikus tulajdonsága, ám az androgén hatása kb. a fele.

Ez a boldenon szerkezetéből adódik, ugyan is a boldenon esetében a 1. és 2. szénatom között egy kettős kötést találunk, ami a tesztoszteron esetében hiányzik.
Az erő és tömeg gyarapodás a tesztoszteronhoz hasonló azonos mennyiségek esetén, talán az erőgyarapodás mérsékeltebb az alacsonyabb androgén aktivitás miatt, de ez a tulajdonság a mellékhatások tekintetében kedvezőbb.
 

A kettős kötésnek köszönheően a boldenon aromatizál ugyan, de kb. fele olyan gyorsan, mint a tesztoszteron.

Használói még 1 gramm/hét adag esetén is csak ritkán számolnak be ösztogén hatásokról (gynecomastia, puffadás).
Az androgén mellékhatások is mérsékeltebbek (akne, zsíros bőr, prosztata duzzanat, kopaszodás).

Az alacsony androgén hatás miatt néha nők is használják, de a férfiasodás sajnos nem kizárt (nők 50-100mg/heti adagokkal szoktak számolni).
 

Igaz azonban, hogy az 5-5 alpha-reduktáz enzim képes a boldenont egy igen adrogén vegyületté dihidroboldenonná alakítani (7x androgénebb a tesztoszteronnál) ám ez olyan csekély mennyiségben képződik, hogy még hölgyek esetében sem okoz nagyobb problémát. Előfordul azonban néhányakban túlzott enzimatikus aktivitás, ami már problémát okoz (igaz az ő esetükben már szteroidok injektálása nélkül is jelentkezhetnek panaszok).
 

Sokan a Decához hasonlítják, ám a két vegyület más hatásmechanizmussal hat és a szerkezetük is igen eltérő.

A boldenon lassú, jó minőségű izomgyarapodást eredményez, ezért használói ritkán alkalmazzák 10-12 hétnél rövidebb ideig.

Férfiak esetében 200-600 mg-t használnak. Furán hangozhat, de boldenon mellet érdemes valami androgén szert is használni (tesztoszteront), hiszen a boldenon is csökkenti a saját hormon szintet, így az androgén hatás a szervezetben igen csak mérséklődhet (szexuális problémák adódhatnak).

A boldenonnak az USA-ban igen alacsony az ára, ezért igen népszerű a szegényebb rétegek körében (gyakran „ütik fel” a drágább tesztoszteron készítményeket vele)

Aktivitási ideje 15 nap körül van, és igen sokáig, több mint 5 hónapig is kimutatható.
Habár nem az a „májgyilkos”, „romboló” szer, de mint minden szteroidot, ezt is körültekintéssel kezeljük.
PCT a boldenon esetében is ajánlott!

 

Proteinbuilder tipp: a Boldenon egy Decához nagyon hasonló hatást kifejtő szteroid.Mellékhatásait tekintve is hasonlók a tünetek, pattanás, vérnyomás emelkedés. Normális adagolásnál nem is szokott vele gond lenni. Metandienon hatóanyaggal kombinálva egy hobbi testépítőnek látványos eredményt tud produkálni. A gyenge mellékhatások miatt népszerű, sajnos a hamisítók körében is.


Általában 1ml/200mg hatóanyaggal dobják piacra de láttam már 250-350mg osat is ami elég gyanús.


Több gyártó palettáján szerepel: Tiger Pharma, Genessis, Britis Dragon de a leginkább dícsért a March Pharma 1ml/200mg-os terméke.


Boldenon Boldenon Boldenon

Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2019.03.10. 16:49  |  HozzászólokBeginner
Kérdés:
Tisztelt Válaszoló! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzád hogy mi lenne az ideális választás kezdésnek egy első verseny elött 2-3 hónappal. Diéta már megy, jól is halad ,viszont már most érzem hogy mire jó lesz a szárazság addigra már nem leszek elégedett a formával. Sajnos nagyon hajlamos vagyok a depis tünetekre ,szorongásra. Viszont ha mégis az én esetemről van szó mi az amivel érdemes lehet próbálkozni? (Diéta mellett) fő cél a további száradás ,viszont mellette a folyamatos kerekség és egy minimális tömeg elérése ebben a pár hónapban. Propionátra gondoltam a gyors reakció miatt(ha elkezdek tüneteket észlelni hamar kiürül ha abbahagyom) vagy javíts ki ha tévedek. Esetleg más?
Köszönöm!

http://www.proteinbuilder.hu/szteroid-rovat-info-a358/ 


2019.02.20. 03:06  |  HozzászólokAndris
Kérdés:
Szia Genesis Boldenone 250 rol mi a velemenyed?
Propival együtt menne
És ki szeretném kérni a véleményed hogy érdemes kombinálni
Propi megy 2 hete 2naponta 1ml 100mg osbol
Ugy gondoltam hogy heti 2x 1ml bolden menne mellé

Elore is koszonom a valaszt!

A genessisel általában nincs baj,és az általad írt kombináció is egy népszerű elképzelés.A dózisaid teljesen földközeliek,így szerintem ha már lebeszélni nem lehet az egészről,nem hiszem hogy rossz úton vagy. 


2019.02.10. 23:17  |  Hozzászólokjani
Kérdés:
szia....
Első akcióm 10 hetes, heti egy 1ml malay susta, heti egy 1ml black eagle deca, felváltva hetenként ismerkedés gyanánt, ezt kisértem Danabol ds el 2-6 hét ig 20mg, 6-10 hét ig 30mg, napi 2-3 legalon kiséretében....
Utolsó szurinál elkeztem a proviron clomi kombót 2/1 nap 6-8 hét kb.....
10kg feljött meg is maradt levezetés után is, mivel november 1 től semmit se szedek és egy dekát nem zuhantam vissza, libidó minden ok volt/van....
Ezt a cucott lecserélném sok jót nem igen hallani róla, van is negativ élmèny a 10kg ellenére is....
5 héten susta után pokoli hasmenésem volt, pedig akkor már 2 susi meg 2 deca volt bennem, 6 héten deka minden ok, 7 héten susi 2 nap wc.....
Elite susi 300 vs Elite boldenon heti 1-1ml methaval kisérve, véleményed jo kombó erre váltanék????
Elite megbizható???

Az Elittel eddig ilyen bajok nem voltak,így szerintem  minőség váltást csinálsz! Ez a Black cucc még létezik?Azt hittem akik alkalmazták már kihaltak:)


Eddig beküldött hozzászólások:

2019.02.12. 14:11  |  Hozzászólokjani
Még találkozi bleck cuccal.....
Természetesen biztos hogy hamisitvány,mert kaptam bleck boldit meg maradt meg deka, aztán a cimkéje full ugyan az, csak más van rá irva, föleg az szurt szemet a deka cimkéje fènyes a boldié matt mint ha fénymásolták volna rá.....
Természetesen kukába ki mind a 2, azt kijelenteni meg ugye nem lehet hogy szar a cucc mert borzalmas sulyt és erőt hozott, tehát mükötött.....
Csak azt nem tudom a malay szuszta mivel akadt össze, mert mindég az után voltak gondok, orvos ismerős azt mondta alergiás reakciót váltott ki valami hatására, és wc-s dologgal válaszolt a szervezetem, ilyenkor 3-4 kiló is lement rólam 2 nap alatt.....
ugye ezk mellet ment a danabol napiszinten, a fehérje az aminók a vitamin pack, a glutamin, lehet tul toltam ezeket, mert mindég 2 nap volt a kritikus, ugye akkor semmit nem ettem, és hejre rázódtam....2019.02.10. 12:42  |  Hozzászólokszabi
Kérdés:
szia!
kezdö tömegnövelő kúra lenne: 10 hétig menne blendon 350 1ml, és decon 1ml(new york pharma) heti kétszer egybeszivva beadva, hozzá reggel este provi 2 szem. a végén a PCT: clostyl és zita és hcg. a hcg nél de nem tudom melyik lenne a jobb megoldás, kura közben, 10 hétig, hetente egy fél hcg 2500iu, vagy a kúra után 2 héttel kezeni, 3 hétig, 1x 5000iu. mindkettöhöz olvastam pro és kontra érveket.

Ez egy első kúra,vagy már volt kúrád,de még nem volt tömegnövelő kúrád?Mert ha ez az első.túl nagyok a dózisok.Ha ez így marad,valószínüleg te is belépsz a kétségbeesetten kérdezők sorába kúra végén! 


Eddig beküldött hozzászólások:

2019.02.13. 10:10  |  Hozzászólokszabi
eddig csak gyors észteres kúra volt volt(propi, master,stb.) ez lenne az elsö lassu felszivodásu kurám. megfogadom a tanácsod, akkor ugy nezne ki a kura:
10 hét , heti 0,6 ml blendon, és 0,6 ml decon 350, egybeszivva, egy héten 2x beadva, hozzá proviron 1 szem.
az 1. változat szerint hetente 1250iu ovigil menne hozzá a kúra végéig, utána PCT: 2 szem provi 1 clostyl, 1 zita.
a 2. változat: 10 hétig kura, utána PTC: az utolso szuri után 14 nap mulva menne 7 naponta 2500iu ovigil, 4 hétig, provi2 szem, clostyl1 szem, zita1 szem 4 hétig.
melyik lenne szerinted a jobb? köszi elöre is2019.02.06. 00:40  |  HozzászólokFirmino
Kérdés:
Szia! A véleményedre lennék kíváncsi, hogy jó-e az elképzelésem amit gondolnék:

Boldenone 10 hétig (heti 400 mg)
Susta 7-8 hétig (heti 400 mg)
Bolde után a 10. héttől a 16.-17. hétig pedig még úgy mond a tartásért egy kis szemes stana menne (napi 40mg.)

- HCG a 11. héttől, illetve még egy kisebb adag majd a stana után a legvégén.
- Proviron pedig (napi 1-2) természetesen az egész kúra alatt menne és a stana után is még 2-3 hétig.

Véleményedet előre is köszönöm!

Nem tudom az eredményt illetően mik az elvárásaid,de működni biztosan fog! 


2019.02.05. 20:19  |  HozzászólokZsoli
Kérdés:
Üdv!
Első kúrám lenne: Boldenon 3X1ml, propival 16 hetig. Minosegi izomtomegnoveles lenne a cel. Kerdesem az lenne, hogy a propi megfelelo a boldi melle? Illetve a propi is mehet 16 hetig?

Minden kérdésedre igen a válasz,de a boldenonról tudnod kell hogy sokaknál eléggé negatív irányba viszi el az életkedvet! 


2019.02.05. 14:20  |  Hozzászólok
Kérdés:
Hi! 16 hetes kúrámat kezdeném jövőhéten tömegnövelésből menne át diétába a 10. hétnél változna a kaja. Véleményedet szeretném kérni, illetve mit változtatnál ha változtatnál stb..

1-10hét:2x 200mg boldenon
1-10hét:2x100mg masteron
8-16hét:2x200mg primobolan
10-16hét:2x100mg boldenon
10-16hét2x50mg masteron
10-16 hétig napi 1 provi
Kúra után 2 héttel 20 szem clomid illetve 3x1250 hcg 5-6nap. Zitára vagy arimidexre szuksegem lehet? Koszi a valaszt.

A primabolan boldenon kombót nem tartom nyerő párosnak.Tesztoszteron valamilyen oknál fogva nincsen a képletben?

Ha igen,talán a boldenont elhagynám a 10. hétnél és stana tabit,esetleg ha fakír az ember winstrolt tennék be helyette.

Persze ez csak fikció,és nem ajánlás.Hangosan gondolgodtam.És te meghallottad!:) 


2019.01.30. 11:20  |  Hozzászólok
Kérdés:
Hali! 12 hétig menne heti 2ml elites boldenon napi 40mg stanával és 1 szem provival tömegnövelés céljából. Végén hcg illetve zita. Működni fog? Illetve libidot nem fogja tulsagosal leverni?

Elképzelhető hogy nem leszel egy életvidám fiatal,de müködni biztosan fog. 


2019.01.29. 09:07  |  HozzászólokKrissz
Kérdés:
Hali! 10 hetig menne heti: 200mg boldi 400mg primo 40mg stana 2 szem provi. Kúra után 2 hetig napi 2 szem zita 1 clomid. Megfelelő lesz így? Ha valtoztatnal min?

Okkal nincs benne tesztó?A boldi primo kombó kicsit kakukk tojásnak tűnik,de aztán lehet hogy neked működni fog. 


2018.12.30. 16:20  |  HozzászólokBaba
Kérdés:
Üdv. Segítsèget szeretnèk kèrni. Hogy raknàl össze egy 20 hetes kúràt elites susta ,deca, enantàt, és boldenonból? 88 kg nem zsíros alkat vagyok. Köszönöm.

Nem írunk kúrákat! 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2019.02.28.
Figyelem kérdések rovatunkban kérdezők❗ 8 év,23.460 db megválaszolt kérdés után, a www.proteinbuilder.hu kérdések rovatát (a szteroidokra vonatkozó részt) kb 1 hónapra felfüggesztjük! Amellett...
2019.02.12.
Egyre sűrűbben halljuk edzőktől,vásárlóktól,sportolóktól,hogy megváltozott az igény,ami az izmos testet illeti.A ma súlyzót fogó emberek sokkal kisebb százaléka szeretne 110-130kg os szín izom testépítő...
2018.12.17.
 Szeretnénk kérni türelmeteket ami az ünnepek előtti csomag szállítást illeti. Előfordulhat hogy a megszokottnál később érkezik a megrendelt csomag( pl. nem 1 nap,hanem 2-3 nap). Karácsony közeledtével...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  Activlab  Animal  Alpha Design  Agyserkentő  ANS  Amix Nutrition  Best Joy  Balkan Pharma  BioTech USA  BSN  Black Skull  BPI  Brutal Nutrition  Cobra Labs  Cellucor  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Franky's Bakery  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Ghost  Gladiator  Grenade  Gorilla Wear  Hello Whey LTD  ISS  In Vitro  Iridium Labs  IHS Technology  InterHealth  Hamaviss  Joy Brau  JutaVit  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MG 12  Mutant  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Muscle Mode Nutrition  Now Foods  Nutrex  Nutrend  Nuclear Nutrition  NutriCore  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  OstroVit  Oxy Watt  Pandy The Protein Candy  Peak Nutrition  Perfect Shaker  Performa Shaker  PHD  Pharma Freak  PowerTrack  Pure Pro  Pro Supps  QNT USA  Scivation  SexyCandy +18  Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  Vitaking  Weider  YEnutrition