+36-30/735-37-81
  • amix cell up
  • Universal
  • King bar
  • test core
  • amix
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.02.16.
Rendszeresen,mikor itt a Facebook on bóklászom,bele bele futok valami hatalmas nagy igazságba,a iszonyatos izomtömeg eléréséhez vezető módszerbe,elvbe,tanácsba. Mivel több mint 20 éve olvasgatom,tanulom...

2018.01.29.
Mi ez?Mi volna ez?Be van szívva itt a cikk írója,kérdezheted? Nem,nincs,csak ez a cím foglalja össze a tartalmat leginkább,még ha úgy is hangzik,mintha valami szintetikum nyújtotta álom közepette beszélne...

2018.01.24.
Tényleg hasznos lehet a Szelén a rákkal való küzdelemben vagy megelőzésben? ? Nem mérgező nagy mennyíségben? Sokan szeretnénk erekre a kérdésekre is választ kapni.
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Clomid

Hatóanyag:Clomiphen Citrat

 

 

A szteroid infó oldal teljes mértékben felvilágosító, tájékoztató jelleggel készült és nem a szteroidok népszerűsítését szolgálja. Minden adat tájékoztató jellegű és saját gondolatainkat tükrözi.
Az oldalon sem most, sem a jövőben vásárolni, rendelni NEM LEHET !!!!!
A tiltott gyógyszerek (szteroidok) használatát, (elsősorban sportolóknál), kereskedelmét, terjesztését törvény szabályozza.

 

Az itt közzétett cikk, Nolvadex,Clomid közötti választásban segít,leírva mind két szer tulajdonságait.

 

 

Mit írt W. Llewellyn (Az Anabolics 2000 – 2007 könyv szerzője) pár éve erről? Valami ilyesmit:

„Az igaz, hogy a Nolvadex egy sokoldalú anyag és sokan tudják, hogy egy nagyon jó anti-ösztrogén, de kevesebb embert érdekel az a tulajdonsága, hogy nagyon jó hatással van a koleszterinre(HDL – jó), sajnos ez csak kevés embert érdekel; és már nem is akarja a legtöbb testépítő meghallani azt, hogy a Nolvadex kitűnő a saját tesztoszteron termelés elősegítésére. Csak a Clomidot akarják erre. Csupán találgatni tudok, de ez valószínűleg csak egy pár apró félreértésen alapulhat, a két gyógyszer működésével kapcsolatban.

Ebben az írásban szeretném kifejteni e két hatóanyag jellemzőit, és tisztán elmagyarázni a Nolvadex hasznosságát a tesztoszteron termelés növelésének kifejezett céljára.

Nem igazán lehet tudni, hogy hogyan vált a testépítők fejében különállóvá a Clomid és a Nolva. Ezek bizonyosan nem különállóak. A Clomid és a Nolvadex mindketten anti-ösztrogének és mindketten a „trifeniletilének” hatóanyag csoportjába tartoznak. Struktuálisan összetartoznak és specifikusan szelektív ösztrogén receptor modulátorként osztályozzák őket (SERM), kevert, agonista és antagonista tulajdonságokkal. Ez annyit jelent, hogy bizonyos szövetekben blokkolják az ösztrogén hatását a receptorok kötődési kapacitásának változtatásával, miközben máshol pedig ösztrogénként működnek, aktiválva a receptorokat.

Férfiakban mindkét gyógyszer anti-ösztrogénként működik, használva az ösztrogén negatív visszacsatolást ellenző kapacitásukat a hipotalamusznál és stimulálják a megnövelt GnRH(Gonadotropint Kiválasztó Hormon) kiválasztást. Ennek eredménye, hogy az LH(Lutenizáló Hormon) kiválasztás növekszik ezáltal az agyalapi mirigynél, amely emiatt növeli a tesztoszteron szintet a herék munkája révén. Mindkét gyógyszer megteszi ezt, de némely okból a testépítők azt hiszik, hogy csak a Clomid az egyetlen gyógyszer, amely stimulálja a tesztoszteront. Amit viszont egy kevés kutatással találni fogsz az az, hogy a Nolvadex nem csak hogy jó ugyanerre a célra, de valójában ennek kellene a kettő közül az előnyben részesített hatóanyagnak lennie a testépítők között.

A tanulmányok, melyeket az 1970-es években végeztek a belgiumi Ghent Egyetemen, elég egyértelművé teszik a Nolvadex előnyeit, a Clomiddal szemben, a tesztoszteron szint növelésében.
Ebben a kutatók a Nolvadex és a Clomid hatásait vizsgálták a normál férfiak endokrin(belső kiválasztási) profiljában, emellett azoknál, akik "alacsony spermaszám" betegségben szenvedtek (oligospermia). A mi céljainkra itt nyilvánvalóan, a gyógyszerek hormonálisan normális embereken elért eredményei a legjelentősebbek most.

Eléggé megvilágosító az amit a tanulmány korai részénél találtak. 10 napon át 20mg Nolvadexet használtak és a szérum tesztoszteron szint az alapvonalhoz képest 142%-ot emelkedett, ami a napi 150mg Clomiddal volt általánosan hasonló eredmény. (a tesztoszteron növekedés enyhén, de nem jelentősen volt magasabb a Clomidnál 150mg-nál.) De azért emlékeznünk kell valamire, mégpedig arra, hogy ez a hatás 3db 50mg-os Clomidé volt. A Clomid és a Nolvadex tablettánkénti ára tipikusan hasonló és ezért máris látszik, hogy az ár/hatékonyság verseny erősen a Nolvadex irányába dől el.

Agyalapi mirigy érzékenység a GnRH-val szemben.

De egy ennél sokkal érdekesebb dolog történik. A kutatók szintén csináltak egy GnRH stimulációs tesztet, előtte és utána, a Nolvadex és Clomid kezelés különböző pontjainál, és a két gyógyszer meglehetősen különböző eredményeket produkált. Ezek a tesztek szintén tartalmazták a 100mcg GnRH infúziózását a tesztelt páciensekbe, ahhoz, hogy megmérjék az agyalapi mirigy LH termelését ennek reakciójaként.

Ennek a tesztnek a középpontjában annak a megállapítása volt, hogy mennyire érzékeny az agyalapi mirigy a Gonadotropint Kiválasztó Hormonra. Minél érzékenyebb az agyalapi mirigy, annál több LH kiválasztás történik. A teszt azt mutatta ki 10 nap Nolvadex kezelés után, hogy az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra enyhén növekedett a kezelést megelőző állapothoz képest. Ezzel ellenkezően, 150 mg Clomid 10 napos adagolása után az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra folyamatosan CSÖKKENT.( Több LH kiválasztás történt a Clomid kezelést megelőzően!)

Ahogy ez a tanulmány haladt tovább a 6. hétig, az agyaglapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra jelentpsen magasabb volt, mint kezelés előtt vagy a 10. napi szintnél. Ennél a pontnál ugyanaz a 20mg dózis még mindig emelte a tesztoszteron és LH szintet egy átlagos 183% és 172%-al az alapszinthez képest, amely ismét csak mérhetően magasabb, mint ami a 10. napnál megfigyelhető emelkedés volt. A Clomid kezelés 10. napjára viszont már kifejeződött az agyalapi mirigyet GnRH-ra érzéketlenné tevő hatása, miközben a Nolvadex hosszabb idejű használata után is csak az agyalapi mirigy erre a hormonra történő érzékenységének szolgálata volt megfigyelhető. Ez nem azt jelenti, hogy a Clomid nem fogja emelni a tesztoszteron szintet, ha 6 hétig használjuk. Mindenképpen az ellenkezője igaz. De meg kell jegyeznünk a Nolvadex előnyét itt.

A Clomid, mint Ösztrogén

A két összetevő fenti különbségeire valószínűleg magyarázattal szolgál a két hatóanyag ösztrogenikus természete. A kutatók tisztán támogatják ezt az elméletet mikor megjegyzik leírásaikban, hogy „ a különböző reakciók a két összetevőnél, a Clomid alapvető ösztrogenikus hatásának tulajdonítható, amely ebben a tanulmányban a transcortin és a tesztoszteron/ösztradiol megkötö globulin szint(SHBG) megnövekedésében mutatta meg magát; ez a növekedés nem jelentkezett a tamoxifén(Nolvadex) kezelés után”. A tanulmány leírásának későbbi részeiben található elméletek átnézése közben, olyan elméletekben, mint a megnövekedett androgén és ösztradiol szint miatt történő interferencia, a kutatók folyamatosan megjegyzik, hogy e hormonok emelkedése hasonló volt mindkét gyógyszer hatására, és kijelentik, hogy „ A Clomid alapvető ösztrogenikus aktivitási funkciója, - amely a tamoxifennél hiányzik - nagy valószínűséggel a magyarázat”.

Annak ellenére, hogy e kettő egy csoportba tartozó ant-ösztrogén, mégis nagyon különbözően tevékenykednek a különböző működési oldalakon. A Nolvadex úgy tűnik, hogy erősen anti-ösztrogén mindkettőnél, a hypotalamusznál is és az agyalapi mirigynél, amivel ellentétben a Clomid , amely bár anti-ösztrogén a hypotalamusznál, úgy tűnik gyenge ösztrogénként viselkedik viszont az agyalapi mirigynél. Ahhoz hogy alátámasszuk ezt, megnézhetjük azt az in-vitro állatkisérletet, amelyet az American Journal of Physiology 1981 februári számában publikáltak.(2)

Ez az írás a Clomid és a Nolvadex hatásást vizsgálja a GnRH által stimulált LH kiválasztást illetően, tenyésztett patkány agyalapi mirigy sejtekből. Ebben az írásban megjegyzik, hogy a Clomiddal inkubált sejteknek közvetlen ösztrogenikus hatása volt a tenyésztett agyalapi mirigy sejt érzékenységre, egy gyengébb, de még mindig jelentős ösztrogénként kifejeződve, hasonlóan az ösztradiolhoz. Másrészről viszont, a Nolvadexnek semmilyen hatása nem volt az LH érzékenységre, emellett enyhén blokkolta az ösztrogén hatását, ahol mindkét anyaggal inkubáltak ugyanabban a tenyésztésben.

Következtetés

Egyszerűen összefoglalva a fent leírtakat, a Nolvadex tisztábban anti-ösztrogenikus a két összetevő közül, legalábbis ami a HPTA-t illeti (hypotalamusz - agyalapi mirigy- herék tengely). Ez a tény önmagában előnyt ad a testépítők számára a Clomidhoz képest.

Ez még jobban igaz abban az időben, amikor a célunk az, hogy visszaállítsuk a kiegyensúlyozott HPTA működést a szervezetben és eközben nem szeretnénk érzéketlenné tenni az agyalapi mirigyet a GnRH-val szemben. Mivel ez egy bizonyos szinten lelassíthatja a feljavulást, mivel az agyalapi mirigy csak nagyobb dózisú hipotalamusz által termelt GnRH-ra reagálna a Clomid jelenlétében, ahhoz, hogy ugyanazt az LH stimulációt megkapjuk.

A Nolvadex szintén előnyösebb választásnak tűnik a hosszabb használat szempontjából azok számára, akik elég hatékonynak találják az anti-ösztrogéneket a tesztoszteronszint növelésben és így anabolikus hatások miatt szeretnék használni. Itt (hosszabb távon) a Nolvadex, úgy tűnik, jobb és még stabilabb növekedést biztosít a tesztoszteron szint növelésben és valószínűleg hasonló vagy nagyobb hatást ajánl, mint a Clomid, ráadásul kevesebb pénzért. A potencionális SHBG szint emelkedés a Clomid használata mellett, más kisérletekkel alátámasztva(3), szintén aggodalomra ad okot, minthogy ennek hatására kevesebb szabad tesztoszteront enged, mint amennyit a Nolvadexel érünk el.

Végül, de nem utolsó sorban, mindkét gyógyszer hatékony anti-ösztrogén a gyno megelőzésében és a saját tesztoszteron növelésében, ennek ellenére a fenti kutatások elég bizonyítékot szolgáltatnak számomra ahhoz, hogy a Nolvadex legyen mindenkor a jó választás."


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
2018.03.06. 22:14  |  HozzászólokRera
Kérdés:
Üdv!

18 hétig húzódott , Susi 300-Elit.e-s kúrám, heti 2-szer ment 1ml..
Közben napi 2 szem Provi ment.
Bal mellem gyneco hajlamos sajna, kérdésem az, hogy : mennyi idő múlva menjen, a Hcg, milyen elosztásban, és mennyi tamoxi,/mikor? és esetleg clomid is szükséges -e..?

Köszi!!

Nem írunk kúrát!!Ha visszaállításról is van szó,ez egy kúra!

Amúgy meg szerintem ennek ellenére ez az a kérdés 7 év alatt,amire a legtöbbször válaszoltunk!!!

Olvassatok!!

Ha meg nem megy,írjatok elkpzelést,amit véleményezünk!Az hogy mit,hogy nyomjak,az nem elképzelés! 


2018.03.04. 22:47  |  HozzászólokZsolti
Kérdés:
Szia!Test-Deca Kura közben megy napi 1 arimidex. a kérdésem az lenne, hogy PCT esetén is arimidex menjen vagy provi-zita (esetleg mindkettő) a hcg,clomid mellé? Mellben csomó elkerülése fő szempont lenne mert hajlamos vagyok rá, volt korábban is. Melyik lenne a hatásosabb a véleményed szerint?

A zita provi jobb verzió! 


2018.02.26. 11:43  |  HozzászólokBti
Kérdés:
Üdv.
Visszaállítással kapcsolatban kérném a véleményed. 6-7 hónapon keresztül ment 2-3 ml / hét Susta mellé napi fél szem Letrozol. Csak most valamiért libidó gondok támadtak... Szeretnék visszaállítani és a következőre gondoltam : Hcg 5 naponta 4 hétig ( 1500-1500-1500-1000-500-500 ) mellete 4hétig 150mg Clostylbegit és 75 mg proviron. Ha letelt a 4 hét utána még 4 hétig 100mg Clostylbegit 50mg provironnal. Ez így szerinted jó lesz ?! Zitazonium kellene visszaállítashoz ?? Előre is köszi.

Jó lehet,de zitából betennék napi 2×10mg ot a kombóba.Valószínűleg a sok tesztó,és a letró verte le a szexuális hangulatot.Előszeretettel eszitek a letrót,és értem is hogy blokkolja az ösztrögént,de a szexhez sem lesz kedve annak,aki hosszabb távon alkalmazza. 


2018.02.11. 20:41  |  Hozzászólokszteroid
Kérdés:
És mivel lehetne azt elérni hogy kúra közben a saját tesztó megmaradjon?
Hcg,vagy vmi legális szer?

100%os sikerrel szerintem semmivel.Ez persze egyénfüggő is, de ha valakiazt írja neked,hogy ő majd ad valamit amitől nem áll le a saját termelésed,az valamit nagyon fog tudni,és gondolom már multimilliomos is,mert  rengetegen fizetnénekaz ilyen titokért!


2018.02.09. 23:32  |  Hozzászólokszteroid
Kérdés:
Szia
kúra közben is lehet clomidot szedni? Saját tesztó megtartása miatt?

Lehet,de nem vagyok egyáltalán biztos abban hogy eléred a céleod. 


2018.01.31. 20:26  |  Hozzászólokftamas
Kérdés:
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy elkezdtem egy 12 hetes kúrát (teszto-mix 300) de a 3. hétnél fel kellett hogy adjam mert a vérnyomásom nem volt okés. Mellé, 2 x 25mg proviront szedtem, reggel és este. Kérdésem a következő lenne, mivel 3 hétről beszélünk, kell e valami levezetőt alkalmaznom? Köszönöm!

Két dolog.Szinte biztos vagyok benne,hogy nem vezetted fel,hanem az első héttől nyomtad a dózist amit mondott valaki,vagy amit kitaláltál!Ez hiba! Most azt mondanám nem biztos hogy kell PCT,de mivel nem írtad mekkora dózist alkalmaztál?!


2018.01.23. 16:00  |  HozzászólokZoli
Kérdés:
Sziasztok, clomidot szeretnék szedni az LH visszaállítására mert túl alacsony a szint ( Vizsgálati eredmény ). Naponta 2 szemet ajánlottak mindegy mikor. Ez jó így, vagy elég egy szem? 30 szemről van szó. És a napszak mindegy tényleg? Nem kell esetleg lefekvés előtt bevenni az LH termelődés érdekében? A választ előre is köszönöm

Ketté osztanám !!Délelőtt kaja után,és este kaja után!


2018.01.16. 21:22  |  Hozzászólokcs
Kérdés:
Hali!
Nem tudok szerezni Pregnylt(csak ebben bízok, ug-ban nem) viszont van patikai Clostilbegytem. Érdemes csak azzal visszaállítani+tesztófokozó készítményekkel vagy Pregnyl nélkül bajban vagyok? T400 ment szeptember óta, heti 1-2 amp. Még van 3, tehát van valamennyi időm még. Köszi!

Nehéz kérdés.Van aki soha nem alkalmaz HCG t,és semmi negatívat nem tapasztal.Én azt mondom kellene!! 


2018.01.13. 22:55  |  HozzászólokArgentin27
Kérdés:
Szia!

Indítok egy Masteron, Winstrol kúrát, 12 hét, heti 3x150mg Masti, 3x1ml Wini.Azt szeretném kérdezni, hogy az elejétől menne napi 1 clomid, a végén pedig HCG. Ez így rendben van? Illetve hány napot érdemes várni kúra végén a HCG-vel? Köszönöm a válaszod!!!

Mivel egyik sem aromatizál,proviron nem szükséges,de a clomid sem törvényszerű!

Kúra után kb 10 nappal már lehetne kezdened. 


2018.01.11. 07:33  |  HozzászólokDávid89
Kérdés:
Köszönöm a választ! az utolsó hcg injekció októberben ment be.... már felkerestem egy fasza andrológust jogy rakjon rendbe gondolom pótlást fog felajánlani...ti mit javasoltok?

Várjuk meg mit mond,mert minket is érdekel,másrészt nem szeretnén összezavarni.Egy szakorvos biztosan jobban tudja!!

Hallgasd meg mit most,és oszd meg velünk is.

Köszönjük!! 


Eddig beküldött hozzászólások:

2018.01.18. 20:48  |  HozzászólokDávid89
Voltam a Dokinál! erre az értékekre azt mondta hogy az ösztradiol magas valójában de a prolaktin meg a teszto még normál értékek között van. Javaslatára Anastrozol-t írt fel heti 3x 1/4 tabletta aromatáz gátló. Am egy elég neves Andrológus doki az illető. hallgatok rá megpróbálom! Esetleg ötlet mivel lehetne libidót kicsit megdurrantani meg a tesztot? legális keretek között? :)« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Aktualitások

2018.03.14.
Csomagszállítás,nyitva tartás március 15-i héten   Üzleteink március 15-én zárva tartanak. Március 16-tól mindkét üzletünk a már megszokott nyitva tartás szerint várja vásárlóit. Webáruházunkban...
2018.02.28.
Aktuális hétvégi akciónkban ajándék YE Warm up krémet adunk minden 20.000 Ft feletti webáruházban leadott rendelésnél. Az akció március 1-től március 3-ig tart,illetve a készlet erejéig.  
2017.12.20.
Szeretnénk kérni türelmeteket ami az ünnepek előtti csomag szállítást illeti. Előfordulhat hogy a megszokottnál később érkezik a megrendelt csomag( pl. nem 1 nap,hanem 2-3,esetleg 4 nap). Karácsony közeledtével...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cellucor  Cobra Labs  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  PVL  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  SIX STAR   Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Six Pack  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Warrior Unleash Hell  Weider  YEnutrition  Best Joy  Hamaviss  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  Alpha Design  Nuclear Nutrition  Franky's Bakery  TNT light the fusion  Aesthetix Developement  GN Laboratories  TF 7 LABS  Novo Easy Protein  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  Nestlé