+36-30/735-37-81
  • milky way
  • Universal
  • King bar
  • Grenade
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.01.08.
Ígérjük mostanában nem lesz több szteroidos cikk,de még néhány belénk szorult mondat,melyeket a ti kérdéseitek,mondataitok generáltak. "A haverom hoz gyógyszertárit,a haverom csinálja,és ért hozzá,ez...

2018.01.08.
Mi most a jó szteroid?Mi az ami most jó?Mit nyomjak most,mert már kipróbáltam mindent!! Ilyen,és ehhez hasonló kérdések tömkelege érkezik kérdések rovatunkba,természetesen számtalan a kérdező által már...

2018.01.06.
Most megint valószínűsíthetőleg meg leszünk kövezve,de reméljük azért a kiegyensúlyozottabb gondolkodású olvasóink érteni fogják azt ,amit mondani szeretnénk. Nem akarunk belemenni mi különbözteti meg...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Clomid

Hatóanyag:Clomiphen Citrat

 

 

A szteroid infó oldal teljes mértékben felvilágosító, tájékoztató jelleggel készült és nem a szteroidok népszerűsítését szolgálja. Minden adat tájékoztató jellegű és saját gondolatainkat tükrözi.
Az oldalon sem most, sem a jövőben vásárolni, rendelni NEM LEHET !!!!!
A tiltott gyógyszerek (szteroidok) használatát, (elsősorban sportolóknál), kereskedelmét, terjesztését törvény szabályozza.

 

Az itt közzétett cikk, Nolvadex,Clomid közötti választásban segít,leírva mind két szer tulajdonságait.

 

 

Mit írt W. Llewellyn (Az Anabolics 2000 – 2007 könyv szerzője) pár éve erről? Valami ilyesmit:

„Az igaz, hogy a Nolvadex egy sokoldalú anyag és sokan tudják, hogy egy nagyon jó anti-ösztrogén, de kevesebb embert érdekel az a tulajdonsága, hogy nagyon jó hatással van a koleszterinre(HDL – jó), sajnos ez csak kevés embert érdekel; és már nem is akarja a legtöbb testépítő meghallani azt, hogy a Nolvadex kitűnő a saját tesztoszteron termelés elősegítésére. Csak a Clomidot akarják erre. Csupán találgatni tudok, de ez valószínűleg csak egy pár apró félreértésen alapulhat, a két gyógyszer működésével kapcsolatban.

Ebben az írásban szeretném kifejteni e két hatóanyag jellemzőit, és tisztán elmagyarázni a Nolvadex hasznosságát a tesztoszteron termelés növelésének kifejezett céljára.

Nem igazán lehet tudni, hogy hogyan vált a testépítők fejében különállóvá a Clomid és a Nolva. Ezek bizonyosan nem különállóak. A Clomid és a Nolvadex mindketten anti-ösztrogének és mindketten a „trifeniletilének” hatóanyag csoportjába tartoznak. Struktuálisan összetartoznak és specifikusan szelektív ösztrogén receptor modulátorként osztályozzák őket (SERM), kevert, agonista és antagonista tulajdonságokkal. Ez annyit jelent, hogy bizonyos szövetekben blokkolják az ösztrogén hatását a receptorok kötődési kapacitásának változtatásával, miközben máshol pedig ösztrogénként működnek, aktiválva a receptorokat.

Férfiakban mindkét gyógyszer anti-ösztrogénként működik, használva az ösztrogén negatív visszacsatolást ellenző kapacitásukat a hipotalamusznál és stimulálják a megnövelt GnRH(Gonadotropint Kiválasztó Hormon) kiválasztást. Ennek eredménye, hogy az LH(Lutenizáló Hormon) kiválasztás növekszik ezáltal az agyalapi mirigynél, amely emiatt növeli a tesztoszteron szintet a herék munkája révén. Mindkét gyógyszer megteszi ezt, de némely okból a testépítők azt hiszik, hogy csak a Clomid az egyetlen gyógyszer, amely stimulálja a tesztoszteront. Amit viszont egy kevés kutatással találni fogsz az az, hogy a Nolvadex nem csak hogy jó ugyanerre a célra, de valójában ennek kellene a kettő közül az előnyben részesített hatóanyagnak lennie a testépítők között.

A tanulmányok, melyeket az 1970-es években végeztek a belgiumi Ghent Egyetemen, elég egyértelművé teszik a Nolvadex előnyeit, a Clomiddal szemben, a tesztoszteron szint növelésében.
Ebben a kutatók a Nolvadex és a Clomid hatásait vizsgálták a normál férfiak endokrin(belső kiválasztási) profiljában, emellett azoknál, akik "alacsony spermaszám" betegségben szenvedtek (oligospermia). A mi céljainkra itt nyilvánvalóan, a gyógyszerek hormonálisan normális embereken elért eredményei a legjelentősebbek most.

Eléggé megvilágosító az amit a tanulmány korai részénél találtak. 10 napon át 20mg Nolvadexet használtak és a szérum tesztoszteron szint az alapvonalhoz képest 142%-ot emelkedett, ami a napi 150mg Clomiddal volt általánosan hasonló eredmény. (a tesztoszteron növekedés enyhén, de nem jelentősen volt magasabb a Clomidnál 150mg-nál.) De azért emlékeznünk kell valamire, mégpedig arra, hogy ez a hatás 3db 50mg-os Clomidé volt. A Clomid és a Nolvadex tablettánkénti ára tipikusan hasonló és ezért máris látszik, hogy az ár/hatékonyság verseny erősen a Nolvadex irányába dől el.

Agyalapi mirigy érzékenység a GnRH-val szemben.

De egy ennél sokkal érdekesebb dolog történik. A kutatók szintén csináltak egy GnRH stimulációs tesztet, előtte és utána, a Nolvadex és Clomid kezelés különböző pontjainál, és a két gyógyszer meglehetősen különböző eredményeket produkált. Ezek a tesztek szintén tartalmazták a 100mcg GnRH infúziózását a tesztelt páciensekbe, ahhoz, hogy megmérjék az agyalapi mirigy LH termelését ennek reakciójaként.

Ennek a tesztnek a középpontjában annak a megállapítása volt, hogy mennyire érzékeny az agyalapi mirigy a Gonadotropint Kiválasztó Hormonra. Minél érzékenyebb az agyalapi mirigy, annál több LH kiválasztás történik. A teszt azt mutatta ki 10 nap Nolvadex kezelés után, hogy az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra enyhén növekedett a kezelést megelőző állapothoz képest. Ezzel ellenkezően, 150 mg Clomid 10 napos adagolása után az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra folyamatosan CSÖKKENT.( Több LH kiválasztás történt a Clomid kezelést megelőzően!)

Ahogy ez a tanulmány haladt tovább a 6. hétig, az agyaglapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra jelentpsen magasabb volt, mint kezelés előtt vagy a 10. napi szintnél. Ennél a pontnál ugyanaz a 20mg dózis még mindig emelte a tesztoszteron és LH szintet egy átlagos 183% és 172%-al az alapszinthez képest, amely ismét csak mérhetően magasabb, mint ami a 10. napnál megfigyelhető emelkedés volt. A Clomid kezelés 10. napjára viszont már kifejeződött az agyalapi mirigyet GnRH-ra érzéketlenné tevő hatása, miközben a Nolvadex hosszabb idejű használata után is csak az agyalapi mirigy erre a hormonra történő érzékenységének szolgálata volt megfigyelhető. Ez nem azt jelenti, hogy a Clomid nem fogja emelni a tesztoszteron szintet, ha 6 hétig használjuk. Mindenképpen az ellenkezője igaz. De meg kell jegyeznünk a Nolvadex előnyét itt.

A Clomid, mint Ösztrogén

A két összetevő fenti különbségeire valószínűleg magyarázattal szolgál a két hatóanyag ösztrogenikus természete. A kutatók tisztán támogatják ezt az elméletet mikor megjegyzik leírásaikban, hogy „ a különböző reakciók a két összetevőnél, a Clomid alapvető ösztrogenikus hatásának tulajdonítható, amely ebben a tanulmányban a transcortin és a tesztoszteron/ösztradiol megkötö globulin szint(SHBG) megnövekedésében mutatta meg magát; ez a növekedés nem jelentkezett a tamoxifén(Nolvadex) kezelés után”. A tanulmány leírásának későbbi részeiben található elméletek átnézése közben, olyan elméletekben, mint a megnövekedett androgén és ösztradiol szint miatt történő interferencia, a kutatók folyamatosan megjegyzik, hogy e hormonok emelkedése hasonló volt mindkét gyógyszer hatására, és kijelentik, hogy „ A Clomid alapvető ösztrogenikus aktivitási funkciója, - amely a tamoxifennél hiányzik - nagy valószínűséggel a magyarázat”.

Annak ellenére, hogy e kettő egy csoportba tartozó ant-ösztrogén, mégis nagyon különbözően tevékenykednek a különböző működési oldalakon. A Nolvadex úgy tűnik, hogy erősen anti-ösztrogén mindkettőnél, a hypotalamusznál is és az agyalapi mirigynél, amivel ellentétben a Clomid , amely bár anti-ösztrogén a hypotalamusznál, úgy tűnik gyenge ösztrogénként viselkedik viszont az agyalapi mirigynél. Ahhoz hogy alátámasszuk ezt, megnézhetjük azt az in-vitro állatkisérletet, amelyet az American Journal of Physiology 1981 februári számában publikáltak.(2)

Ez az írás a Clomid és a Nolvadex hatásást vizsgálja a GnRH által stimulált LH kiválasztást illetően, tenyésztett patkány agyalapi mirigy sejtekből. Ebben az írásban megjegyzik, hogy a Clomiddal inkubált sejteknek közvetlen ösztrogenikus hatása volt a tenyésztett agyalapi mirigy sejt érzékenységre, egy gyengébb, de még mindig jelentős ösztrogénként kifejeződve, hasonlóan az ösztradiolhoz. Másrészről viszont, a Nolvadexnek semmilyen hatása nem volt az LH érzékenységre, emellett enyhén blokkolta az ösztrogén hatását, ahol mindkét anyaggal inkubáltak ugyanabban a tenyésztésben.

Következtetés

Egyszerűen összefoglalva a fent leírtakat, a Nolvadex tisztábban anti-ösztrogenikus a két összetevő közül, legalábbis ami a HPTA-t illeti (hypotalamusz - agyalapi mirigy- herék tengely). Ez a tény önmagában előnyt ad a testépítők számára a Clomidhoz képest.

Ez még jobban igaz abban az időben, amikor a célunk az, hogy visszaállítsuk a kiegyensúlyozott HPTA működést a szervezetben és eközben nem szeretnénk érzéketlenné tenni az agyalapi mirigyet a GnRH-val szemben. Mivel ez egy bizonyos szinten lelassíthatja a feljavulást, mivel az agyalapi mirigy csak nagyobb dózisú hipotalamusz által termelt GnRH-ra reagálna a Clomid jelenlétében, ahhoz, hogy ugyanazt az LH stimulációt megkapjuk.

A Nolvadex szintén előnyösebb választásnak tűnik a hosszabb használat szempontjából azok számára, akik elég hatékonynak találják az anti-ösztrogéneket a tesztoszteronszint növelésben és így anabolikus hatások miatt szeretnék használni. Itt (hosszabb távon) a Nolvadex, úgy tűnik, jobb és még stabilabb növekedést biztosít a tesztoszteron szint növelésben és valószínűleg hasonló vagy nagyobb hatást ajánl, mint a Clomid, ráadásul kevesebb pénzért. A potencionális SHBG szint emelkedés a Clomid használata mellett, más kisérletekkel alátámasztva(3), szintén aggodalomra ad okot, minthogy ennek hatására kevesebb szabad tesztoszteront enged, mint amennyit a Nolvadexel érünk el.

Végül, de nem utolsó sorban, mindkét gyógyszer hatékony anti-ösztrogén a gyno megelőzésében és a saját tesztoszteron növelésében, ennek ellenére a fenti kutatások elég bizonyítékot szolgáltatnak számomra ahhoz, hogy a Nolvadex legyen mindenkor a jó választás."


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
2018.01.13. 22:55  |  HozzászólokArgentin27
Kérdés:
Szia!

Indítok egy Masteron, Winstrol kúrát, 12 hét, heti 3x150mg Masti, 3x1ml Wini.Azt szeretném kérdezni, hogy az elejétől menne napi 1 clomid, a végén pedig HCG. Ez így rendben van? Illetve hány napot érdemes várni kúra végén a HCG-vel? Köszönöm a válaszod!!!

Mivel egyik sem aromatizál,proviron nem szükséges,de a clomid sem törvényszerű!

Kúra után kb 10 nappal már lehetne kezdened. 


2018.01.11. 07:33  |  HozzászólokDávid89
Kérdés:
Köszönöm a választ! az utolsó hcg injekció októberben ment be.... már felkerestem egy fasza andrológust jogy rakjon rendbe gondolom pótlást fog felajánlani...ti mit javasoltok?

Várjuk meg mit mond,mert minket is érdekel,másrészt nem szeretnén összezavarni.Egy szakorvos biztosan jobban tudja!!

Hallgasd meg mit most,és oszd meg velünk is.

Köszönjük!! 


2018.01.02. 19:20  |  HozzászólokDávid89
Kérdés:
Üdv!
júniusba volt egy elbaszott stana kúrám 150 szem kb valószínű felütött szar volt és borított mindent...0 libidó,gyenge erekció,vizesedés,hasiháj stb..
próbáltam javítani ovigillel illetve clomiddal szeptemberben nem sokat segített lehet sok volt 3x5000ui ovigil 3 adagban most csináltattam labort és a következő értékek születtek:
TSH: 1.024
LH: 3.48
Prolaktin: 258.1
Ösztradiol: 204.3
Tesztoszteron: 14

mire utalnak az alábbi értékek? mit tegyek?

köszi
Üdv.: Dávid

Normál prolaktin: <10ng/ml. Ez neked magas!!

Férfiakban csökken a nemi működés, potenciazavar alakul ki, illetve ritkán férfiaknál is okozhat tejcsorgást,vagy mellbimbó körüli nedves válladékozást.

 

 

Normál férfi tesztó szint 10-28nnmol/l  Ez Inkább alacsony,mint jó.

Ösztradiol (férfi) normálérték:
felnőtt: 7 - 45, ezt gondolom látod!

TSH jó,alsó tartományban van.

LH az 1,7-9 iu/l értékhez viszonyítva jó.

Szóval alacsony a tesztó,rengeteg az ösztradiol,és a prolaktin.

 

 

 

 

Kellene kb 1 hónap múlva,mikor minden, a OVIGIL is Clomid is,és minden kiürül,az endokrin rendszered éledezni kezd ,egy új labor.Szerintem sokkal jobb lesz.Nem tudom a hcg és egyébb szerek után mennyivel készült ez a labor?

 


2017.12.18. 15:30  |  HozzászólokFeri
Kérdés:
Hali,
Mi a véleményed mi lenne a megfelelő levezetés a következő kúra után:
1-10. Hét 500mg depo
1-4. Hét 30mg metha(felvezetesnek)
Napi 50mg provi négy hétig+ 40mg(1.hét)40mg(2.hét) 20mg(3. Hét) 20mg (4. Hét)zitára gondoltam.Esetleg cserélni kéne a zitát clomidra(100-100-50-50mg)? Hcg ezután a kúra után szükséges? Ha igen kb mennyi lenne a megfelelő mennyiség(2500 1250 1250 1250 talán megfelelő lenne?)?
Nagyon szépen köszi a válaszért előre is és le a kalappal a pb csapat elött a forumért!

Ha van provi,akkor a zitát én clomidra cserélném.A HCG elosztás amit írtál,szerintem teljesen jó.Mielőtt végeznél,érdemes lenne 1-2 hétig csökkenteni a depót,mondjuk 250-125mg ra,hogy ne legyen olyan drasztikus hirtelenséggel vége,még ha lassan ürül is. 


2017.12.06. 20:34  |  HozzászólokGabi
Kérdés:
Valamit felreolvastal!5 napig megy 4 szem clomid,majd 6.naptol meg 5 napig napi 3 szem!Tehat a 10 nap utan szednem meg a clomidot 2 hetig napi 2 szemmel plussz ehhez a 2 hethez jon hozza a napi 20mg zita illetve 50 mg provi!Az arimidex pedig minden masnap fel szem,osszesen 15db!

Akkor tényleg!:)

Így már lényegesen jobb! 


2017.12.06. 08:07  |  HozzászólokGabi
Kérdés:
Szia!8honapos kuram vezetnem le!szuszta,propi,npp,szemes stana ment kb 200db meg masfel uveg tren(heti 2x200mg tri tren)Teszto kb 600-800mg kozott!De volt h 2 honapig amig nemvolt eroemelo verseny csak 200-300mg ment papiron persze!A levezetésem &#236;gy nezne ki:4x2500 es 4x1250 egyseg hcg!5 napig napi 4 szem clomid,5 napig napi 3 szem clomid.Majd 2 hétig napi 2 szem clomid+20 mg zita!Az elejetol menne minden masnap fel szem arimidex.(osszesen 15 szem).Van meg 30db provironom,azt is az utolso 2 hetre gondoltam napi 50mg.Vagy inkabb most kezdjem el provit is?

A szemes  "visszaállítók"mennyisége ,és használatuk hossza nagyon sovány.5 nap???Provi,clomid minimum 2-3 hét kéne hogy legyen,és nem írtam sokat. 


2017.11.13. 23:32  |  HozzászólokTibor
Kérdés:
Sziasztok! A HCG ampullákat felbontom a port és az oldószert ketté osztom, de nem keverem össze. Így eltartható hűtőben és ha el meddig? Előre is köszönöm a válaszotokat.

A dobozon feltüntetett lejárati idő végéig. 


2017.10.27. 16:58  |  Hozzászólokburaki
Kérdés:
Hello
kb 4 hónapig ment 3 naponta szuszta, levezetésem így lenne,bár már 4 . hét lesz (utolsó szuri után)mire hcgt megkapom,remélem nem lesz gáz.
Az egyik kérdésem a hcg t nem baj ha ugyan úgy izomba nyomom? illetve levezetésnek jó e így, 1x5000ui hcg majd 2500-2500,2500,1250-1250. napi 2 clomid+1 zita 3hétig majd 2 hétig napi 1 clomid;provi napi 2 kb 2 hónapig. legalont gondolom szedhetek folyamatosan végig több hónapig?!Illetve szerinted melyik a legjobb természetes testo fokozó? Ha valamiből több kell javíts,köszi.

Nem gáz hogy késel.Sőt!

Az elképzelésed a PCT ről kb rendben van.A HCG mehet izomba,bár talán felesleges.Sem jobb,sem rosszabb nem lesz.

Legalon mehet.Hogy tesztófokozóból melyik lesz neked a legjobb,azt nehéz megmondani,de az tuti hogy olyannal próbálkozz,ami minimum 4-5 hatóanyagot tartalmaz.Egy sima tribulus sovány lesz.


2017.10.25. 20:14  |  HozzászólokTomi
Kérdés:
Üdv.De,fest&#232;s volt,kontraszt anyagot adtak v&#232;nába,majd röntgen.

Ok,csak feltöltést írtál.Gondoltam hogy festés volt.Egy képet csatolhatnál,hogy mégis mit művelt a pacekkal az a több éven át tartó ,heti több ezer mg tesztó.Persze arc nem kell! 


2017.10.22. 08:03  |  HozzászólokTomi
Kérdés:
Üdv.Igen,heti 3000mg.Nem olyan sok az.Versenyzők ennek többszörös&#232;t tolják &#232;s nem másf&#232;l &#232;vig hanem 10.Ez a heti 3000mg m&#232;g a vese,máj funkciókat sem mozdította el.Voltam vesefeltölt&#232;sen is kúra alatt,ott is minden rendben volt.2-3 hónapos kúráknak meg szerintem semmi &#232;rtelme.Mire jól n&#232;zne ki v&#232;ge is a kúrának.

Mit csináltak veled a vesefeltöltésen??Nem festés volt az.? 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Aktualitások

2017.12.20.
Szeretnénk kérni türelmeteket ami az ünnepek előtti csomag szállítást illeti. Előfordulhat hogy a megszokottnál később érkezik a megrendelt csomag( pl. nem 1 nap,hanem 2-3,esetleg 4 nap). Karácsony közeledtével...
2017.10.31.
November 1 -Mindenszentek  
2017.09.01.
Hamarosan kapható lesz webáruházunkban is  a Biotech új gyártású termékcsaládja a Native Whey tejsavófehérjéből gyártott termékek. Hogy miben más a Native Whey a többi  tejsavófehérjéhez képest...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cellucor  Cobra Labs  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  PVL  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  SIX STAR   Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Six Pack  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Warrior Unleash Hell  Weider  YEnutrition  Best Joy  Hamaviss  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  Alpha Design  Nuclear Nutrition  Franky's Bakery  TNT light the fusion  Aesthetix Developement  GN Laboratories  TF 7 LABS  Novo Easy Protein  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein