+36-30/735-37-81
  • amix cell up
  • Universal
  • King bar
  • test core
  • amix
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.05.15.
Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá...

2018.05.14.
Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot. 1, Mit takar a név? A név eredete...

2018.04.26.
Egyes szakértők láthatatlan tápanyag-hiánynak nevezik, mert szörnyen nehéz észrevenni és diagnosztizálni. Sajnos ezzel együtt sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk. A magnézium több mint 300 ismert biokémiai...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Clomid

Hatóanyag:Clomiphen Citrat

 

 

A szteroid infó oldal teljes mértékben felvilágosító, tájékoztató jelleggel készült és nem a szteroidok népszerűsítését szolgálja. Minden adat tájékoztató jellegű és saját gondolatainkat tükrözi.
Az oldalon sem most, sem a jövőben vásárolni, rendelni NEM LEHET !!!!!
A tiltott gyógyszerek (szteroidok) használatát, (elsősorban sportolóknál), kereskedelmét, terjesztését törvény szabályozza.

 

Az itt közzétett cikk, Nolvadex,Clomid közötti választásban segít,leírva mind két szer tulajdonságait.

 

 

Mit írt W. Llewellyn (Az Anabolics 2000 – 2007 könyv szerzője) pár éve erről? Valami ilyesmit:

„Az igaz, hogy a Nolvadex egy sokoldalú anyag és sokan tudják, hogy egy nagyon jó anti-ösztrogén, de kevesebb embert érdekel az a tulajdonsága, hogy nagyon jó hatással van a koleszterinre(HDL – jó), sajnos ez csak kevés embert érdekel; és már nem is akarja a legtöbb testépítő meghallani azt, hogy a Nolvadex kitűnő a saját tesztoszteron termelés elősegítésére. Csak a Clomidot akarják erre. Csupán találgatni tudok, de ez valószínűleg csak egy pár apró félreértésen alapulhat, a két gyógyszer működésével kapcsolatban.

Ebben az írásban szeretném kifejteni e két hatóanyag jellemzőit, és tisztán elmagyarázni a Nolvadex hasznosságát a tesztoszteron termelés növelésének kifejezett céljára.

Nem igazán lehet tudni, hogy hogyan vált a testépítők fejében különállóvá a Clomid és a Nolva. Ezek bizonyosan nem különállóak. A Clomid és a Nolvadex mindketten anti-ösztrogének és mindketten a „trifeniletilének” hatóanyag csoportjába tartoznak. Struktuálisan összetartoznak és specifikusan szelektív ösztrogén receptor modulátorként osztályozzák őket (SERM), kevert, agonista és antagonista tulajdonságokkal. Ez annyit jelent, hogy bizonyos szövetekben blokkolják az ösztrogén hatását a receptorok kötődési kapacitásának változtatásával, miközben máshol pedig ösztrogénként működnek, aktiválva a receptorokat.

Férfiakban mindkét gyógyszer anti-ösztrogénként működik, használva az ösztrogén negatív visszacsatolást ellenző kapacitásukat a hipotalamusznál és stimulálják a megnövelt GnRH(Gonadotropint Kiválasztó Hormon) kiválasztást. Ennek eredménye, hogy az LH(Lutenizáló Hormon) kiválasztás növekszik ezáltal az agyalapi mirigynél, amely emiatt növeli a tesztoszteron szintet a herék munkája révén. Mindkét gyógyszer megteszi ezt, de némely okból a testépítők azt hiszik, hogy csak a Clomid az egyetlen gyógyszer, amely stimulálja a tesztoszteront. Amit viszont egy kevés kutatással találni fogsz az az, hogy a Nolvadex nem csak hogy jó ugyanerre a célra, de valójában ennek kellene a kettő közül az előnyben részesített hatóanyagnak lennie a testépítők között.

A tanulmányok, melyeket az 1970-es években végeztek a belgiumi Ghent Egyetemen, elég egyértelművé teszik a Nolvadex előnyeit, a Clomiddal szemben, a tesztoszteron szint növelésében.
Ebben a kutatók a Nolvadex és a Clomid hatásait vizsgálták a normál férfiak endokrin(belső kiválasztási) profiljában, emellett azoknál, akik "alacsony spermaszám" betegségben szenvedtek (oligospermia). A mi céljainkra itt nyilvánvalóan, a gyógyszerek hormonálisan normális embereken elért eredményei a legjelentősebbek most.

Eléggé megvilágosító az amit a tanulmány korai részénél találtak. 10 napon át 20mg Nolvadexet használtak és a szérum tesztoszteron szint az alapvonalhoz képest 142%-ot emelkedett, ami a napi 150mg Clomiddal volt általánosan hasonló eredmény. (a tesztoszteron növekedés enyhén, de nem jelentősen volt magasabb a Clomidnál 150mg-nál.) De azért emlékeznünk kell valamire, mégpedig arra, hogy ez a hatás 3db 50mg-os Clomidé volt. A Clomid és a Nolvadex tablettánkénti ára tipikusan hasonló és ezért máris látszik, hogy az ár/hatékonyság verseny erősen a Nolvadex irányába dől el.

Agyalapi mirigy érzékenység a GnRH-val szemben.

De egy ennél sokkal érdekesebb dolog történik. A kutatók szintén csináltak egy GnRH stimulációs tesztet, előtte és utána, a Nolvadex és Clomid kezelés különböző pontjainál, és a két gyógyszer meglehetősen különböző eredményeket produkált. Ezek a tesztek szintén tartalmazták a 100mcg GnRH infúziózását a tesztelt páciensekbe, ahhoz, hogy megmérjék az agyalapi mirigy LH termelését ennek reakciójaként.

Ennek a tesztnek a középpontjában annak a megállapítása volt, hogy mennyire érzékeny az agyalapi mirigy a Gonadotropint Kiválasztó Hormonra. Minél érzékenyebb az agyalapi mirigy, annál több LH kiválasztás történik. A teszt azt mutatta ki 10 nap Nolvadex kezelés után, hogy az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra enyhén növekedett a kezelést megelőző állapothoz képest. Ezzel ellenkezően, 150 mg Clomid 10 napos adagolása után az agyalapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra folyamatosan CSÖKKENT.( Több LH kiválasztás történt a Clomid kezelést megelőzően!)

Ahogy ez a tanulmány haladt tovább a 6. hétig, az agyaglapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra jelentpsen magasabb volt, mint kezelés előtt vagy a 10. napi szintnél. Ennél a pontnál ugyanaz a 20mg dózis még mindig emelte a tesztoszteron és LH szintet egy átlagos 183% és 172%-al az alapszinthez képest, amely ismét csak mérhetően magasabb, mint ami a 10. napnál megfigyelhető emelkedés volt. A Clomid kezelés 10. napjára viszont már kifejeződött az agyalapi mirigyet GnRH-ra érzéketlenné tevő hatása, miközben a Nolvadex hosszabb idejű használata után is csak az agyalapi mirigy erre a hormonra történő érzékenységének szolgálata volt megfigyelhető. Ez nem azt jelenti, hogy a Clomid nem fogja emelni a tesztoszteron szintet, ha 6 hétig használjuk. Mindenképpen az ellenkezője igaz. De meg kell jegyeznünk a Nolvadex előnyét itt.

A Clomid, mint Ösztrogén

A két összetevő fenti különbségeire valószínűleg magyarázattal szolgál a két hatóanyag ösztrogenikus természete. A kutatók tisztán támogatják ezt az elméletet mikor megjegyzik leírásaikban, hogy „ a különböző reakciók a két összetevőnél, a Clomid alapvető ösztrogenikus hatásának tulajdonítható, amely ebben a tanulmányban a transcortin és a tesztoszteron/ösztradiol megkötö globulin szint(SHBG) megnövekedésében mutatta meg magát; ez a növekedés nem jelentkezett a tamoxifén(Nolvadex) kezelés után”. A tanulmány leírásának későbbi részeiben található elméletek átnézése közben, olyan elméletekben, mint a megnövekedett androgén és ösztradiol szint miatt történő interferencia, a kutatók folyamatosan megjegyzik, hogy e hormonok emelkedése hasonló volt mindkét gyógyszer hatására, és kijelentik, hogy „ A Clomid alapvető ösztrogenikus aktivitási funkciója, - amely a tamoxifennél hiányzik - nagy valószínűséggel a magyarázat”.

Annak ellenére, hogy e kettő egy csoportba tartozó ant-ösztrogén, mégis nagyon különbözően tevékenykednek a különböző működési oldalakon. A Nolvadex úgy tűnik, hogy erősen anti-ösztrogén mindkettőnél, a hypotalamusznál is és az agyalapi mirigynél, amivel ellentétben a Clomid , amely bár anti-ösztrogén a hypotalamusznál, úgy tűnik gyenge ösztrogénként viselkedik viszont az agyalapi mirigynél. Ahhoz hogy alátámasszuk ezt, megnézhetjük azt az in-vitro állatkisérletet, amelyet az American Journal of Physiology 1981 februári számában publikáltak.(2)

Ez az írás a Clomid és a Nolvadex hatásást vizsgálja a GnRH által stimulált LH kiválasztást illetően, tenyésztett patkány agyalapi mirigy sejtekből. Ebben az írásban megjegyzik, hogy a Clomiddal inkubált sejteknek közvetlen ösztrogenikus hatása volt a tenyésztett agyalapi mirigy sejt érzékenységre, egy gyengébb, de még mindig jelentős ösztrogénként kifejeződve, hasonlóan az ösztradiolhoz. Másrészről viszont, a Nolvadexnek semmilyen hatása nem volt az LH érzékenységre, emellett enyhén blokkolta az ösztrogén hatását, ahol mindkét anyaggal inkubáltak ugyanabban a tenyésztésben.

Következtetés

Egyszerűen összefoglalva a fent leírtakat, a Nolvadex tisztábban anti-ösztrogenikus a két összetevő közül, legalábbis ami a HPTA-t illeti (hypotalamusz - agyalapi mirigy- herék tengely). Ez a tény önmagában előnyt ad a testépítők számára a Clomidhoz képest.

Ez még jobban igaz abban az időben, amikor a célunk az, hogy visszaállítsuk a kiegyensúlyozott HPTA működést a szervezetben és eközben nem szeretnénk érzéketlenné tenni az agyalapi mirigyet a GnRH-val szemben. Mivel ez egy bizonyos szinten lelassíthatja a feljavulást, mivel az agyalapi mirigy csak nagyobb dózisú hipotalamusz által termelt GnRH-ra reagálna a Clomid jelenlétében, ahhoz, hogy ugyanazt az LH stimulációt megkapjuk.

A Nolvadex szintén előnyösebb választásnak tűnik a hosszabb használat szempontjából azok számára, akik elég hatékonynak találják az anti-ösztrogéneket a tesztoszteronszint növelésben és így anabolikus hatások miatt szeretnék használni. Itt (hosszabb távon) a Nolvadex, úgy tűnik, jobb és még stabilabb növekedést biztosít a tesztoszteron szint növelésben és valószínűleg hasonló vagy nagyobb hatást ajánl, mint a Clomid, ráadásul kevesebb pénzért. A potencionális SHBG szint emelkedés a Clomid használata mellett, más kisérletekkel alátámasztva(3), szintén aggodalomra ad okot, minthogy ennek hatására kevesebb szabad tesztoszteront enged, mint amennyit a Nolvadexel érünk el.

Végül, de nem utolsó sorban, mindkét gyógyszer hatékony anti-ösztrogén a gyno megelőzésében és a saját tesztoszteron növelésében, ennek ellenére a fenti kutatások elég bizonyítékot szolgáltatnak számomra ahhoz, hogy a Nolvadex legyen mindenkor a jó választás."


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
2018.07.25. 13:19  |  HozzászólokAndrás
Kérdés:
Tiszteletem! Pharma Lab , Euro Pharmacies , Sterling Knight , Alpha Pharna , Hubei , Genesis ezekhez a Clomidokhoz jutok hozzá. Melyik ezekközül a legmegbízhatóbb?

Hát ezzel megfogtál!Ha jól látom az összes ug gyártó,így bevizsgálási papírt nem igen találni,mivel ha van is valamelykinek,tuti hogy a tesztót,decat,methát nézték.Az Alpha szerintem jó lehet,és ugyan nem pont a clomidról,de a Hubei ről úgy általában,jókat mondanak,pedig a kinézete elég gyatra! 


2018.07.20. 15:56  |  HozzászólokÁron
Kérdés:
Hali! Melyik gyártó Clomidja megbízható manapság? Köszönöm a választ

Van a piacon 12 szem/ leveles gyógyszertári (Görög) az tuti,de van egy másik ciril betűs,valami Orosz,vagy Bulgár,30 szem / doboz,amit szintén dicsérnek.Az ug-k is működnek sok esetben,csak valótlanok a dózisok a dobozon! 


2018.07.18. 23:28  |  HozzászólokBéla
Kérdés:
Szia, több féle kérdésem is van. Szóval letoltam életem első stana kúráját napi 3x10mg stana ment 4 hétig és a biztonság kedvéért napi 1 provi. Na már most mivel életem első kúrája volt így nem igazán tudom hogy mit kellett volna tapasztalnom. A forma nem változott talán eresebb lettem de ez akár a provi is lehet. Szóval erősebb se lettem a libidóm se változott (elötte is elég aktív voltam és közben se lettem aktívabb). A heréim mérete sem változott semmit. Szóval előfordúlhat hogy valami nulla hatóanyag tartalmú "stanát vettem"? Sárga cimkés fehér müanyag dobozos LA Pharma 10mg/tabletta stanozolol. A másik a vissza állítás kérdése arra az esetre ha mégis volt valamennyi hatóanyag ebben a cuccban. Tehát arra gondoltam hogy szurnék heti 1x 2500 hcg-t 3 héten keresztűl és természetesen menne mellé a stanazol is napi 1 szem hogy az ösztrogén ne nagyon szabaduljon el. Mint visszaállítás ez így működhet? Mondjuk az utolsó szem stanától számított egy hét után?

Ha kifogtál egy olyan stanát,amiben nem volt hatóanyag,nincs mit visszaállítanod!!

Szerintem ne piszkálj bele a hormonokba,míg nem érzel valamit,ami okot adna rá,mert lehet hogy többet ártasz mint amennyit használsz! 


2018.07.12. 00:44  |  HozzászólokCsaba
Kérdés:
Hello. A múltkori kérdésemre azt írtad hogy ne várjak a clostillal 2hetet szuszta után,hanem 4-5nap után kezdjem meg a visszaállítást. Az X-Files ban a clostilnál pedig 2-3hetet olvastam. ( Amikor a kezelést tervezzük, fontos figyelembe venni azt is, hogy az injektálható szteroidok hatása tovább tart. Értelmetlen például a kezelést rögtön így hosszabb hatású, injektálható szteroid (például Sustanon-) kúra
befejezése utáni első héten megkezdeni. Ehelyett várjunk két-három hétig, amíg az androgének szintje ténylegesen csökkenni kezd. Ekkorra már a szervezet felkészül a tesztoszteron termelés visszaállítására.)Úgy csináltam ahogyan te írtad, csak érdekelne hogy miért? Elnézést ha úgy tűnik hogy kérdőre vonlak , távol áljon tőlem, csak érdekel a téma. Köszönöm!

A jelenleg piacon lévő szuszták,értem itt az ug kat,kb fele hatóanyagot tartalmaznak,de 150-200 nál többet biztosan nem,és az észterek sem azok a klasszikus észterek,amiket a szuszinál várnál,inkább csak a rövidebb,gyorsabb észterek,így a hosszútávú hatást sajnos elfelejthetjük! Természetesen a döntés,ahogyan a rizikó is a tiéd!Ezért írjuk mi mindig,hogy amit itt olvasol,az egyéni vélemény,és nem szentírás!!


2018.07.08. 16:15  |  Hozzászólokkiltike
Kérdés:
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok,hátha tudtok valami infot-
Most lesz vége a kúrámnak és kezdem a visszaállítást.
Augusztus közepén indulun nyaralni Egyiptomba és hát akkor még kellene napi egy clostilt szednem.
Elvileg ugye lehet vinni gyógyszert a dobozában,de ez mégiscsak kamunak tűnik. vörös dobozos clomiphene citrate.
most pont nem otthonról írok,de megnézem a márkát és leírom.
bepróbáljam kivinni?
Tudtok erről valami infót?
Hosszabb volt a kúra így a levezetést nem akarnám rövidre venni.

Köszi

Szerintem ha nem dugdosod,senki nem fog fológlalkozni vele!Gondolom 10-20 szemről van szó. 


2018.07.02. 13:29  |  HozzászólokG
Kérdés:
Aki nemrég kérdezett itt Domer néven, úgy néz ki mint egy zsák kaka és az elmúlt 3 évből 2 hónap volt a legtöbb ami folyamatos edzéssel meg kajára kis odafigyeléssel telt aztán fél év pihi, alkohol bogy minden. Beszéljétek le róla nem való még neki naturálban bőven fejlődhetne csak itt a nyár és szarul néz ki aztán gyorsan akar jl kinézni, hiába mondom neki hogy 2 hét alatt nemváltja meg a világot és mire elkezdődne igazán a kúra vége is a nyárnak.Most se edz rendesen azt várja hogy elkezdődjön a kúrája és akkor akar mert azt reméli hogy a koksz motivációt ad majd. Írjátok le ti is hátha nektek elhiszi, hogy baromságot akar csinálni. Én másfél éves kúra után azt mondom nem éri meg, felesleges hobbiból kokszolni. Ez mindenkinek szól. De a 0 ról főleg felesleges elkezdeni kokszal

Sajnos a tapasztalatunk az,hogy ugyan több 10 ezren kérdeztek már tőlünk,de mintha csak unalmukba tennék,mert a legtöbbjük pont az ellenkezőjét csinálja mint amit tancsolunk,vagy ha nem is,elmondjuk,elolvassa,de nem érdekli! 


2018.07.02. 09:38  |  HozzászólokDomer
Kérdés:
Udv! Elso kuram lenne! Genes stana 100darabos viszont vannak felelmeim, hogy merevedesi hondjaim lennenek melle menne napi egy szem irani provi (sajnos most csak azt tudok) esetleg clomid illetve termeszetes teszto fokozok. 21 eves vagyok 93kgval es igy is vekony. Kiskorom ota sportolok folyamatosan. Ti, hogy vezetnetek le az egeszet?

Nem íruk kúrákat,de ha mindent megeszel már kúra közben amit utána kéne,nem lesz egyszerű!! 

Ha félsz,miért csinálod?


2018.06.25. 10:54  |  HozzászólokP
Kérdés:
Üdv! baltic-os clomid használható?

Sokan nem alkalmazzák,és túl jókat sem írnak.Persze aki csak azért eszi,hogy megnyugtassa magát hogy elegett tett az X-File ban olvasottaknak,akkor jó lehet. 


2018.06.23. 20:03  |  HozzászólokCsaba
Kérdés:
Hello. Szusztát nyomtam minden ötödik nap 1ml, összesen nyolcat. A kúra elejétől ment napi 1provi és 1zita + megy még a kúra után 1hónapig. Visszaállításnak Clostylbegit-re gondoltam öt napig 2x50mg az ötödik nap után csökkenteném 50mg-ra és menne szintén öt napig. A Clostylbegit-et mikor kezdjem el szedni, az utolsó injekció beadása után két héttel? Szerinted jó ez így? Köszi a választ, nagyon jó az oldal.

Jó,de a clostillal nem kell 2 hetet várni.4-5 nap után mehet!Én zitát a visszaállítás elején már elhagynám! 


2018.06.22. 23:19  |  HozzászólokKipo
Kérdés:
Szia
A tajekoztato alapjan azt vettem le h a zita sokkal jobb a clomid nal.. akkor mert tolja mindneki ezt a hcg+clomid kombot visszaallitaskent? Nem gazdasagosabb lenne hcg+zita? (Persze mind2 provival)

A hatás mellékhatás függvényében nem,ráadásul funkciójában két különböző szerről beszélünk! 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Aktualitások

2018.06.29.
Üzleteink nyitva tartása a nyári hónapokban
2018.06.24.
Számos partnerünk jelezte hogy a jelenlegi piaci helyzet miatt ( euro,dollár egekbe szökő árfolyama ) árkat kénytelenek emelni.Augusztus 1-vel a Weider egyes termékei kerülnek majd többe,illetve több Pure...
2018.06.11.
 ❗❗☀️NYERJ SAMSUNG SMART TV-t☀️❗❗ ⚽Díjazzuk hűségeteket❗ 🛒Vásárolj a www.proteinbuilder.hu webáruházban Júni 11 és...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Activlab  Anabolic Xtreme  Animal  Alpha Design  ANS  Amix Nutrition  Best Joy  Balkan Pharma  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cobra Labs  Cellucor  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  GN Laboratories  Hamaviss  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  Franky's Bakery  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natures Best  Natrol  Nestlé  Now Foods  Nutrex  Nutrend  Nuclear Nutrition  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  PVL  Pure Pro  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Weider  YEnutrition  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  TNT light the fusion  TF 7 LABS  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  ForPro Carb Control  Performa Shaker