+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Nutrend banner új
  • Nutrex
  • Nutrend De Luxe Protein
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.04.12.
Mindenkinek egy kis motiváció,aki komolyan veszi az edzést !!!Legyen az hobbista,amatőr,vagy profi.A munka mindenkinek egyformán nehéz!! Ha nem csak a szád jár,legyen bármilyen rossz genetikád,az edredmény...

2015.02.23.
Amikor az edzés van,akkor meg kell hogy szűnjön a külvilág. Ki kell kapcsolni az agyad,és csak a célra koncentrálni!Legyen az hosszú,vagy rövid távú,de abban a 60-90 percben,nem járhat más a fejedben...

2015.02.21.
Kis motiváció azoknak,akik nem csak pofáznak a teremben,hanem azt teszik,amiért odamentek. Ők a Killerek, a Muscle Killerek!!!!Ők egy más faj! Róluk csak a hátuk mögött mernek beszélni! Akiket titokban...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Deca Durabolin

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegüek.

Hatóanyag: Nandrolon Deconat

 

  
 

 

 

Proteinbuilder infó:

A hamisítók körében az egyik legkedveltebb szteroid. Népszerűségét a 80-as évekből megmaradt beszámolóknak köszönheti, de sajnos a mai cuccokra ezek a legendás beszámolók nem igazak.

Annak ellenére, hogy Görögországban már évek óta nem gyártanak Deca durabolint, egész Európa tele van vele.

Találkoztam már 4-5 féle görög decával természetesen különböző emberkék árulták, árulják és mindegyik a saját lovát dícsérte. Külön weboldalakat csinálnak a saját termékek népszerűsítésére, orvosokkal, laboratóriumi képekkel és természetesen mindenféle gyártási számok is elérhetőek, amiket ők generálnak. Így bátran ajánlják neked, hogy nézd meg a neten, üsd be a gyártási számot és meglátod, hogy eredeti. Szerintem meg az eredeti amit én veszek le a gyógyszergyár futószalagjáról. Ha már a gyár kapuban adják át már akkor is kételkednék.

A fekete piaci ára 800-1200 ft körül mozog, de azon érdemes elgondolkodni, hogy a Retabolil magyar gyógyszertárakban miért 3600 ft úgy, hogy egy ml/50 mg.

A görögnek mondott Deca meg 2ml/200mg, elgondolkodtató. Vissza kanyarodva a nálunk kapható szerekhez, a kettő közötti alternatíva a pakisztáni gyártású deca. Erről a legjobbak a viszajelzések. Az ára 900-1100ft 1ml/100/mg.

 

X-Files

A Deca Durabolin az Organon cég által gyártott nandrolone-decanoate hatóanyagú injkeciózható szteroid. A vegyület a kereskedelmi szteroid fejlesztés első termékei közé tartozik, először receptre 1962-ben árusították. Ennek a szteroidnak rendkívül hosszú hatóideje van és a decanoát észter miatt nagyon lassan, általában három-négy hét alatt szabadul fel a szervezetben. Mindez talán laborkörülmények között helytálló, a mi tapasztalataink szerint azonban egyetlen injekció paraméterei olyanok, hogy erős nandrolone felszabadulást valójában mindössze csak egy-két hétig figyelhetünk meg. 

 

A Deca világszerte a legszélesebb körben használt szteroid. Népszerűsége azon egyszerű dolognak köszönhető, hogy számos kedvező tulajdonsága van. Szerkezetileg a nandrolone nagyon hasonít a tesztoszteronhzo, azonban a 19. helyen egy szénatom hiányzik (innen kapta a másik nevét: 19-nortesztoszteront). Ez a szerkezet azt eredményyezi, hogy a vegyület a tesztoszteronnál sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. Számunkra a leglényegesebb az, hogy a nandrolonból nem képződnek olyan reaktív köztitermékek az androgén célszövegetkben, mint a tesztoszteronból - talán emlékszünk rá, hogy ez az egyik legjelentősebb probléma utóbbi kapcsán. 

 

 

 

 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2015.04.29. 22:55  |  HozzászólokArnold1111
Kérdés:
Üdv. heti egy deca+ egy susta250 megy be, napi egy szem proviron, az 5. hétnél tartok, 2 napja mindenféle előjel nélkül mindkét karom elég durván kipattogott, ez mindenképp orvosolni szeretném valahogy, mit cseréljek le, melyik anyag okozhatja a problémát, 7 éve edzek, a probléma megoldása érdekelne, nem abbahagyni akarom, azért ez a mennyiség mert csak egy kis plusz kell hogy nőjek amit már se tápkieg se kaja semmi nem hoz, úgy vagyok vele minek több ha ez is hat. Köszi.

Ilyenkor az esetek nagy részében, a deca a ludas. 


2015.04.27. 23:28  |  Hozzászólokpeter
Kérdés:
Üdv! Korábban írtam hogy master pharmat tolok..deca250+testomix 350! Írtam hogy gyullad! A 2. szuri kicsit talan jobb volt..de megint fajt 2-3napig ..türhetően! viszont kérdésem az lenne hogy az nagy gond ha az 1 szúrás helye puklis marad mintha valami csomo lenne? Az elmúlik majd? második szuri helye is olyan! Mitől lehet ez? Illetve sejtésed sincs hogy mondjuk tartalmaz e annyi hatoanyagot ami hatásos?? Mert ha nem akkor hagyom..nem szurom tovabb! Mi a véleményed? Válaszod előre is köszönöm!

Attól,hogy szar a cucc.Persze majd elmúlik :)Ha nem,akkor felvágják.Nem gond.2-3 centis heg,még a csajoknak is bejön.


2015.04.21. 11:34  |  HozzászólokH.Csaba
Kérdés:
Elites 250-es decarol mi a velemenyed? van benne deca vagy eleg nagy resze teszto? + az elites propi,enanthatrol is mi a velemenyed? Koszi hello

 Jók,de a ena néha gyullad.


2015.04.19. 03:05  |  Hozzászólokpeter
Kérdés:
Üdv! Kêrdêsem az az lenne hogy deca susta kùrat csinalok! csak master pharmat tudtam beszerezni..korábban elitet nyomtam amugy ês az ugy jò volt! Heti 2 ml megy ..viszont az elsõ szuri utan már bedagadt a szùrás helye ês lett rajta egy piros folt!! Ráülni is alig bírtam..egy pár nap alatt elmùlt..nem sok jot hallottam a masterrol..nincs valami vêlemênyed h egyáltalan van benne valami? Fog hatni valamit? deca 250 ês testomix 350!

Hatni fog.A lehgszarabb cucc is hat.Amit nem tudunk,hogy mi hat!!!?

Már írtam!!!Ha ide jön a csoda vegyész Ámerikából,és kikeveri a varázs koktélt,amitől roppant jól nézek majd ki,de ennek az az ára,hogy szar a közérzetem, nem tudok leülni,és az egész napom a fájdalom elviselése körül forog,akkor megköszönöm hogy itt volt,és veszek neki egy jegyet haza.

Ennyi a véleményem a gyulladós cuccokról!! 


2015.04.14. 19:30  |  HozzászólokAnadrox
Kérdés:
Üdv! Az lenne a kérdés ,hogy egy éves deca nem hűtöben volt tárolva használható e még ?

Ha a lejárati idő ok,és nem tűző napon volt,vagy 40 fokban,akkor szerintem igen. 


2015.04.14. 01:20  |  Hozzászólokkobold
Kérdés:
Udv!
12 hetes kura lenne Genesis Testosteron Compound+BD Deca heti 500mg mindkettobol..Melle proviron szedjem a kura elso napjatol vagy a 3 het utan?Elvileg a hcg mar a kura kozben erdemesebb mint a vegen olvastam hanyadik het lenne a megfelelo mikor a hcg is mehet? Edzes heti 5 nap+rendben az etkezes . Latvanyosan hanyadik heten lesz lathato ? Bocs hogy ennyi kerdest belesurittem:)
Valszt elore is koszonom!!!

Mivel a brithis deca szinte biztosan tesztó,ezért jobb ha első naptól szeded a provit.

Hogy kinek mi a látványos,az relatív. 


2015.04.08. 12:57  |  Hozzászólokdon T.
Kérdés:
Rexobol 50. Alpha pharma .
Hogykell szedni? Mert olvastam hogy 10mg os de mas azt mondja hogy 50es es negyedesevel szedjem? Dieta alatt akarom szedni.

Van egy doboz 50mg-s stanazolod,amiről azt olvastad hogy 10mg-os,de más azt mondja hogy 50-es.Értem.Szerintem sehogy ne szedd. 


2015.04.06. 13:23  |  HozzászólokDan
Kérdés:
Üdv! Jelenleg 1000 mg tesztót használak, szeretnék még pár kb 3 hónapot arra rátenni, hogy izmot pakoljak fel. Deca-Durabolin-on gondolkozom, persze tisztában vagyok azzal, hogy szinte lehetetlen találni manapság... Az a kérdésem, hogy az Elit Pharma Deca-ját érdemes-e kipróbálnom, heti 2 ml-t nyomnék még pluszban. Tesztót emelni semmiképp nem akarok már... Válaszod előre is köszönöm!

Egy próbát megér,bár ha teheted,szerezz reatbolilt.Az tutibb.Persze ha Magyar. 


2015.04.01. 00:10  |  Hozzászólok1312
Kérdés:
Üdv! Kúra ès a levezetés után milyen legális dolgokkal tudom segíteni a szervezetem, hogy minnél kevesebb legyen az izomvesztés? (Kreatin, bcaa...)

HMB,Leucin,BCAA,Glutamin,esetleg egy jó tesztófokozó.Kb ez a sorrend,vagy kombó. 


2015.03.31. 10:06  |  Hozzászólokzsolti
Kérdés:
hello! britisdragon enanthat 250mg és britisdragon dekabol 250mg mennyire működőképes?

Kb 100-200mg teszto ena van mindkettőben. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2015.04.28.
Szeretnénk bemutatni nektek új projektünket,melyel szokásunkhoz híven,ismét próbálunk a piac sereghajtói lenni.  Hiányoltunk a testépítő ruházat kínálatából,egy igazán jó minőségű,egyedi megjelenésű...
2015.04.25.
Szeretenénk tudatni veletek,hogy most vasárnap(ápr.26),üzletünk ,betegség miatt zárva tart. Megértéseteket köszönjük. Üdv,Proteinbuilder Tem. 
2015.04.19.
A napokban ellőttünk pár képet  Gym CityOffice ban,Magaskövi Józsiról,aki 16 év után,41 évesen úgy döntött,hogy Tóth Zoltán(Tozó) segítségével idén ismét szimpadra lép. Szerintem komoly esélyekkel...Kövess minket a Facebook-on

5 Star  ALRI  Animal  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  Beast  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cutler Nutrition  Controlled Labs  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Inner Armour  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  READYto Go  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  USN  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN