+36-30/735-37-81
  • Mutant
  • Muscletech
  • US Shaker
  • Nutrex
  • Nutrend De Luxe Protein
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...

2015.05.29.
Lantos Johnny ezen a videón,az alkar edzését mutatja be. Nagyon sokunkra ráfér,de még egy két versenyzőnél is látni hiányosságokat!!! Figyeljetek!!

2015.05.17.
Lássuk hogyan edzi mellét,az ANIMAL cég új üdvöskéje,Jason Huh. Iszonyú vastag,félelmetesen arányos,és még erős is. Figyeld!! 
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Deca Durabolin

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegüek.

Hatóanyag: Nandrolon Deconat

 

  
 

 

 

Proteinbuilder infó:

A hamisítók körében az egyik legkedveltebb szteroid. Népszerűségét a 80-as évekből megmaradt beszámolóknak köszönheti, de sajnos a mai cuccokra ezek a legendás beszámolók nem igazak.

Annak ellenére, hogy Görögországban már évek óta nem gyártanak Deca durabolint, egész Európa tele van vele.

Találkoztam már 4-5 féle görög decával természetesen különböző emberkék árulták, árulják és mindegyik a saját lovát dícsérte. Külön weboldalakat csinálnak a saját termékek népszerűsítésére, orvosokkal, laboratóriumi képekkel és természetesen mindenféle gyártási számok is elérhetőek, amiket ők generálnak. Így bátran ajánlják neked, hogy nézd meg a neten, üsd be a gyártási számot és meglátod, hogy eredeti. Szerintem meg az eredeti amit én veszek le a gyógyszergyár futószalagjáról. Ha már a gyár kapuban adják át már akkor is kételkednék.

A fekete piaci ára 800-1200 ft körül mozog, de azon érdemes elgondolkodni, hogy a Retabolil magyar gyógyszertárakban miért 3600 ft úgy, hogy egy ml/50 mg.

A görögnek mondott Deca meg 2ml/200mg, elgondolkodtató. Vissza kanyarodva a nálunk kapható szerekhez, a kettő közötti alternatíva a pakisztáni gyártású deca. Erről a legjobbak a viszajelzések. Az ára 900-1100ft 1ml/100/mg.

 

X-Files

A Deca Durabolin az Organon cég által gyártott nandrolone-decanoate hatóanyagú injkeciózható szteroid. A vegyület a kereskedelmi szteroid fejlesztés első termékei közé tartozik, először receptre 1962-ben árusították. Ennek a szteroidnak rendkívül hosszú hatóideje van és a decanoát észter miatt nagyon lassan, általában három-négy hét alatt szabadul fel a szervezetben. Mindez talán laborkörülmények között helytálló, a mi tapasztalataink szerint azonban egyetlen injekció paraméterei olyanok, hogy erős nandrolone felszabadulást valójában mindössze csak egy-két hétig figyelhetünk meg. 

 

A Deca világszerte a legszélesebb körben használt szteroid. Népszerűsége azon egyszerű dolognak köszönhető, hogy számos kedvező tulajdonsága van. Szerkezetileg a nandrolone nagyon hasonít a tesztoszteronhzo, azonban a 19. helyen egy szénatom hiányzik (innen kapta a másik nevét: 19-nortesztoszteront). Ez a szerkezet azt eredményyezi, hogy a vegyület a tesztoszteronnál sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. Számunkra a leglényegesebb az, hogy a nandrolonból nem képződnek olyan reaktív köztitermékek az androgén célszövegetkben, mint a tesztoszteronból - talán emlékszünk rá, hogy ez az egyik legjelentősebb probléma utóbbi kapcsán. 

 

 

 

 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2015.11.28. 17:21  |  Hozzászólokdeca
Kérdés:
szia!
mit tudnál javasolni arra az esetre ha már koxxal sem fejlődök?nagyon régóta használom folyamatosan,szinte semmi nem hoz már semmit max egy minimális feltöltődés keményebb edzések,de kg-ba definiáltságba is csak nagyon minimális.ilyenkor mi lehet a megoldás?a szünet most felejtős.egyszerűen nem akarom abbahagyni lesz ami lesz.emeljek folyton a dózison?mert már nagyon az se hoz.van úgy hogy a több nem hozz többet.viszont ami talán érdekes hogy nem nagyon szoktam több anyagot alkalmazni.hanem csak egyet de abból elég sokat.mondjuk tesztóbol heti 2000mg.aztán ha váltok methára szurisra abból heti 600-700 egész jó szokott lenni.ha több anyagot kombinálnék 3-4anyagot egyszerre lehetne áttörés?azért kérdem emrt az elmúlt 2évben már mindent használtam,tehát semelyik anyag nem lenne "új"

A legjobb alkalom egy kis ürülésre, a karácsony környéke.Én kicsit pihennék.Egy hónap kb a nullával lenne egyenlő az esetedben,de szervezetileg sokat segíthetne.Aztán kombinálnék több szert,kisebb dózisokkal. 


2015.11.26. 11:12  |  HozzászólokBala
Kérdés:
Szia!

Manapság melyik deca ami szerinted jó vagy a legjobb és ténylegesen az is lehet és nem teszto? Anno a görögről ugye az volt már a mondás, hogy valszeg teszto az is, ergo dupla tesztót nyomsz ha még sima teszto is megy ami nyilván alap.
elitesről halottam, hogy most jó, de érdekelne mit mondasz szerinted melyik ami valóban az vagy az lehet ami
köszönöm!

A Hollandot dicsérik,az Elitet is,és mostanság a Brithis vol 3 at is.Biztos van még más működő is,ha ezek nem lennének a közeledben. 


2015.11.26. 00:35  |  HozzászólokDen
Kérdés:
Üdv! December közepén lesz vége a 10hetes sustadeca kuramnak.utána megy a hcg ,meg tovább még a provi.az lenne a kérdésem hogyha márciusba tolnák egy 6-8hetes propi szemes stana kurát,elegendő e a 2honap pihi közte? Első kuram a sustadeca vegig1-1ml megy.köszi!!!

Az nem 2 hónap,ha a visszaállítást is a kúra részébek számoljuk,már pedig annak számoljuk!! 


2015.11.19. 18:38  |  Hozzászólokantal22
Kérdés:
Hello!
Tömegelni tervezek de nekem az egyik "okos" azt mondta a terembe hogy propit nyomjak ena helyett, ha nem félek a szúrástól, mert heti 4 propi hozz annyit mint heti 2 ena csak nem tart annyi vizet vissza.
Vélemény?

A helyi okos nem feltétlenül mondott hülyeséget,de hatalmas nagy okosságot sem.

Nem akarom ragozni,de tömegeléshez a depó jobb lehet,az elején akár propival kombinálva is!! 


2015.11.18. 10:39  |  HozzászólokStani
Kérdés:
Üdv. Alpha propi össze szivhato gene decaval?

Yes!! 


2015.11.17. 16:39  |  Hozzászólokbatmanera40
Kérdés:
Üdvözöllek !
Először is köszi szépen az előző gyors és korrekt válaszod a múltkori kérdésemre !
Most az lenne a kérdésem , hogy két kúra között , ami nekem 3 hónap , mit toljak , hogy ne zuhanjak össze ?
1. napi 4 szem Andriol
2. 7 vagy 10 naponta egy Tesztoszteron Depot
3. esetleg valami más ?
Válaszod előre is köszi szépen !!!! Üdv

Valamit félre értettél!!!Két kúra között,max visszaállítás van,de ha nagyon komolyan vesszük,akkor egy kúra, a visszaálltással ér véget,és aztán teljes szünet van!!

Ha két kúra között,szintetikus szereket alkalmazol,az akkor egy kúra,aminek a két vége között,kissebb a dózis!!!!:):) 


2015.11.17. 11:46  |  Hozzászólokpeti30
Kérdés:
Deca durabolin kurat csinaltam. Kb 3 hete.
Most kezdtem el szedni utánna a proviront.
Vissza allitja a hormon termelest ennyi ido utan is?
Hany hetig kell csinalni a hormon vissza allito kúrát?

Érdemesebb lenne olvasni szerintem!!! 


2015.11.06. 09:20  |  Hozzászólokdomino dancing
Kérdés:
Üdvözletem!
Az alábbi gyártók decait tudom beszerezni, szerinted melyik ezek közül ami használ is, nem gyullad, szóval elfogadható?:
alphás deca
holland deca
malay deca
Szép napot!

Holland,és az Alpha.

Még az új vol 3 Brithist nézd meg,mert egy ismerős,deca,ena,tren kombón van,nem nyom horror dózisokat,és beszarás jó lett a pacek!! 


2015.11.04. 01:02  |  HozzászólokTomek
Kérdés:
Szia !!!

Mi a véleményed az alpha pharmás valamint a shree venatesh-es deca-primóról ???

üdv.

Kb egyformák.Ha nekem kellene választani,inkább az Alpha. 


2015.11.01. 08:44  |  Hozzászólokbatman40
Kérdés:
Kérdés :
Szia ! 8 éve edzek , volt régebb egy -két rövidebb kúrám , de most tervezek egy kicsit hoszabbat .
10 hétig heti 2 ml Szuszta / Elite 300 as /
1-5 hétig napi 30 mg Stanozol
10-13 hétig heti 3 szor 150 mg Teszo Propi / Elite /
A kérdésem az lenne , hogy természetesen a levezetési protokollt kivéve / Provi , Zita , HCG / Te mit tennél be helyembe aaz 5 dik és 13 hétre a Szuszta mellé 8 hétig ?
Deca , Trenbolon , vagy esetleg valami mást ?
Cél az izomtömegépítés !
Előre is köszi a válaszod !!!

Ha már 8 év edzés van mögötted,és gondolom nem ez az első kúrád,akkor tren!! 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2015.11.22.
Egy érdekes,és nagyon aktuális cikk, a mai táplálékkiegészítő gyártásról!! 
2015.08.17.
 Augusztus 20-hosszú hétvégei szállítás,nyitva tartás   A hosszú hétvégére való tekintettel,a héten az utolsó szállítási nap szerda,augusztus 19. A kedd 14 óráig leadott rendeléséket szerdán...
2015.08.13.
Szeretnénk tájékoztatni titeket hogy a Gasp termékek szállítása augusztus 17-29 közöt ( a forgalmazó szabadságát tölti) szünetel,ugyanis nem tudjuk pótolni a raktár készletünket és így a rendeléseket...Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Activlab  ALRI  API  Animal  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  All Sports Labs  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammuth-nutrition  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Kevin Levrone Sigatures Series  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VPX  Vitaking  Weider  YE Nutrition