+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • Pure pro bcaa
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2016.06.09.
 A kurkuma hatóanyagáról, a kurkuminról megállapították, hogy máig a tudományosan legtöbbet vizsgált hatóanyag. Második helyre szorította le a rezveratrolt, a hatóanyagot, ami a vörösbor gyógyhatásáért...

2016.01.25.
 A magyar népesség közel négy százaléka szenved súlyos depresszióban, azonban a betegek fele nem reagál az antidepresszánsokra. Egy közelmúltban végzett vizsgálat kapcsolatot mutatott ki az agyban...

2016.01.25.
 Persze aki olvas újságot és nézi a televíziót, azonnal a cigarettát fogja választani, mint azt a közellenséget, aminek a füstjében fellelhető négyezer különféle vegyi anyagból legalább 69-ről mutatták...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Deca Durabolin

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegüek.

Hatóanyag: Nandrolon Deconat

 

  
 

 

 

Proteinbuilder infó:

A hamisítók körében az egyik legkedveltebb szteroid. Népszerűségét a 80-as évekből megmaradt beszámolóknak köszönheti, de sajnos a mai cuccokra ezek a legendás beszámolók nem igazak.

Annak ellenére, hogy Görögországban már évek óta nem gyártanak Deca durabolint, egész Európa tele van vele.

Találkoztam már 4-5 féle görög decával természetesen különböző emberkék árulták, árulják és mindegyik a saját lovát dícsérte. Külön weboldalakat csinálnak a saját termékek népszerűsítésére, orvosokkal, laboratóriumi képekkel és természetesen mindenféle gyártási számok is elérhetőek, amiket ők generálnak. Így bátran ajánlják neked, hogy nézd meg a neten, üsd be a gyártási számot és meglátod, hogy eredeti. Szerintem meg az eredeti amit én veszek le a gyógyszergyár futószalagjáról. Ha már a gyár kapuban adják át már akkor is kételkednék.

A fekete piaci ára 800-1200 ft körül mozog, de azon érdemes elgondolkodni, hogy a Retabolil magyar gyógyszertárakban miért 3600 ft úgy, hogy egy ml/50 mg.

A görögnek mondott Deca meg 2ml/200mg, elgondolkodtató. Vissza kanyarodva a nálunk kapható szerekhez, a kettő közötti alternatíva a pakisztáni gyártású deca. Erről a legjobbak a viszajelzések. Az ára 900-1100ft 1ml/100/mg.

 

X-Files

A Deca Durabolin az Organon cég által gyártott nandrolone-decanoate hatóanyagú injkeciózható szteroid. A vegyület a kereskedelmi szteroid fejlesztés első termékei közé tartozik, először receptre 1962-ben árusították. Ennek a szteroidnak rendkívül hosszú hatóideje van és a decanoát észter miatt nagyon lassan, általában három-négy hét alatt szabadul fel a szervezetben. Mindez talán laborkörülmények között helytálló, a mi tapasztalataink szerint azonban egyetlen injekció paraméterei olyanok, hogy erős nandrolone felszabadulást valójában mindössze csak egy-két hétig figyelhetünk meg. 

 

A Deca világszerte a legszélesebb körben használt szteroid. Népszerűsége azon egyszerű dolognak köszönhető, hogy számos kedvező tulajdonsága van. Szerkezetileg a nandrolone nagyon hasonít a tesztoszteronhzo, azonban a 19. helyen egy szénatom hiányzik (innen kapta a másik nevét: 19-nortesztoszteront). Ez a szerkezet azt eredményyezi, hogy a vegyület a tesztoszteronnál sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. Számunkra a leglényegesebb az, hogy a nandrolonból nem képződnek olyan reaktív köztitermékek az androgén célszövegetkben, mint a tesztoszteronból - talán emlékszünk rá, hogy ez az egyik legjelentősebb probléma utóbbi kapcsán. 

 

 

 

 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2016.06.05. 19:30  |  HozzászólokBody Zoli
Kérdés:
Igen Holland 2ml Sárga a tetején a műanyag.

Nem,de hogy nem ,vagy nem csak nandrolon,az tuti. 


2016.06.03. 14:17  |  HozzászólokKobretti
Kérdés:
Sziasztok,
annyi volna csak, hogy Deca-Susta kúra alatt elképzelhető az, hogy miközben a libidó az egekben, maga az erekció nem 100%-os és nem is sokáig vagy csak hullámokban tartható meg?
Köszi

Sajnos igen.A proviron segíthet! 


2016.06.02. 08:29  |  HozzászólokBody Zoli
Kérdés:
Üdv a sárga kupakos deca szinte 100% hogy ena van benne ??

A Hollandra gondolsz? 


2016.05.26. 20:30  |  HozzászólokTHC
Kérdés:
Üdv!
Gene deca fog menni heti 2x1ml a kérdésem az lenne ,hogy androgénnek tesztó helyett napi 2 proviron mehet?

Simán,bár csekélyebb hatása lesz,mint egy konkrét androgén szteroidnak! 


2016.05.07. 11:05  |  Hozzászólokbotond
Kérdés:
Szia. Köszönöm a választ. A vérnyomás gyógyszerből szedtem 4-5 db-ot, napi 1-et. Szerinted gond lenne akkor ha nem szednék többet. Mert én sem akarnék 34 évesen vérnyomás gyógyszert szedni. Meg gondoltam rá, hogy a kiürülés után visszaáll a normál szintre. Kb. 3-4 hete mértem akkor normális volt, néha ingadozott mikor szedtem valamit. Gondoltam ez normális ilyenkor.

Ha nem egyik napról a másikra hagyod abba,akkor szerintem nincs gond!


2016.05.06. 22:13  |  Hozzászóloklaci
Kérdés:
Hello!
Mondj Valamit a Black Eagle decaról ha van infod..
Köszi

Van már hozzá doboz!!!:)Ugyan az mint amit doboz nélkül szórt mindenki az országban,de az új marketing fogás az,hogy ez már az eredeti??Vajon miért kell eredetinek mondani ugyan azt a terméket ,ha úgy is működött a régi,hogy nem volt doboza??


2016.05.06. 17:18  |  Hozzászólokcsati
Kérdés:
Sziasztok ! Minőségi deca durabolint hol tudok beszerezni es mennyi lenne ?

A minőségi deca durabolin értékesítő helyeken.Valószínűleg a nemzeti szteroid boltban 27%-os áfával adnak. 


2016.05.06. 09:58  |  Hozzászólokbotond
Kérdés:
Szia. Én használtam 20 ampulla dekát, heti 2 ampulla, és 5 ampulla susit, 10 naponta 1 db. " hete fejeztem be a kúrát. Magas lett a vérnyomásom. Lehet ettől? Az orvos felírt vérnyomás csökkentőt. A másik kérdésem,: a HCG -t a kúra után 1 hónappal kezedeném. Jó az 1 hónap? Van 2 doboz, 1 doboz 5000iu, azt oszton két felé, első 2500iu, majd 5nap múlva a másik fele. Utána 5 nap megint 2500iu, és a maradék 2500iu is elosztom két felé. Ez megfelelő így? Köszönöm.

A HCG-s elgondolásod jó lehet,talán 1 héttel előrébb hoznám az elsőt.A vérnyomás gyógyszert nem kezdeném el szedni,mert magas folyadék bevitellel,és egy kis Argininnel,és persze a cucc ürülésével párhuzamosan, a vérnyomásod is csökkenni fog!! 


2016.05.03. 23:36  |  HozzászólokJonny
Kérdés:
Szia! Megvan a Genesis Nandrolone Decaonate, az alábbi adatai vannak 4-ből 3 fiolának:
- Code: NE/Drugs/311
- Batch No: RE 121
- Mfg. Date Nov. 2015
- Expiry Date Oct. 2019
Egy kissé elbizonytalanít, és ebben kérném a véleményed, hogy a maradék egy üveg 2012-es gyártású, de a Code és a Batch ugyanaz mint a 2015-ösök esetében, valamint a mellékelt tájékoztató nyomtatási minősége az újaknál láthatóan pixelesebb, nagyobb a betűméret, illetve a kupak ezeknél sötétkék, a 2012-esnél világoskék (található a neten egy összehasonlító kép, miszerint a sötétkék kupakos genesis deca hamis, a világos kupakos az erdeti). A doboz és a fiolák ezeket leszámítva nem különböznek, eredeti hatást keltenek. A kérdésem az, van-e esetleg tapasztalat ezek eredetiségével kapcsolatban? Köszönöm!

Akkor jöjjön a meglepi.Minden Gennessis cucc hamis,ha úgy tetszik UG.Az,hogy 2012 ben mit csinált a gyártó,meg hogy 2015 ben mit csinál optikailag,az még a gyógyszergyári szereknél is tök mindegy,az ugknál meg főleg!! 


2016.04.27. 21:46  |  HozzászólokLaci
Kérdés:
Szia!Köszi a gyors választ,de légyszi a többi kérdésre is vess egy pillantást!Egyébként van még Malay Thiger Deca. is és így felváltva akartam a British-el tolni!Ha van időd,a válaszod megköszönném!

Vetettem,de a két legszarabb szteroidot akarod alkalmazni,amit kapni lehet ebben az országban,így nem is foglalkoztam a többi kérdéssel,mert nincs értelme. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2016.06.09.
 Eladót keresünk,teljes munkaidőre.
2016.06.14.
 Új terméket dobott a piacra az Animal vonal,mégpedig az Animal Mass-t,ami egy profiknak alkotott tömegnövelő,alacsony cukor és zsír tartalommal,60 gramm fehérjével adagonként. Hamarosan a Proteinbuilder...
2016.05.12.
Sokszor visszatérő kérdés webáruházunk rovatában,hogy mit kellene szedni azoknak,akik belekóstoltak a testépítés sötét oldalába,és éppen az onnan való visszatérést tervezgetik! Aki kemikáliákat alkalmaz...Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  API  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammut-nutrition  MHN Sport  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT USA  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   VPX  Vitaking  Walden Farms  Weider  YE Nutrition  Pure Pro  Scitec Nutrition  SGN Nutrition  Six Pack  4 + Nutrition  Forti FX  LiQ-X  BioHealth  Your Form