+36-30/735-37-81
  • Mutant
  • Muscletech
  • US Shaker
  • Nutrex
  • Nutrend De Luxe Protein
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...

2015.05.29.
Lantos Johnny ezen a videón,az alkar edzését mutatja be. Nagyon sokunkra ráfér,de még egy két versenyzőnél is látni hiányosságokat!!! Figyeljetek!!

2015.05.17.
Lássuk hogyan edzi mellét,az ANIMAL cég új üdvöskéje,Jason Huh. Iszonyú vastag,félelmetesen arányos,és még erős is. Figyeld!! 
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Deca Durabolin

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegüek.

Hatóanyag: Nandrolon Deconat

 

  
 

 

 

Proteinbuilder infó:

A hamisítók körében az egyik legkedveltebb szteroid. Népszerűségét a 80-as évekből megmaradt beszámolóknak köszönheti, de sajnos a mai cuccokra ezek a legendás beszámolók nem igazak.

Annak ellenére, hogy Görögországban már évek óta nem gyártanak Deca durabolint, egész Európa tele van vele.

Találkoztam már 4-5 féle görög decával természetesen különböző emberkék árulták, árulják és mindegyik a saját lovát dícsérte. Külön weboldalakat csinálnak a saját termékek népszerűsítésére, orvosokkal, laboratóriumi képekkel és természetesen mindenféle gyártási számok is elérhetőek, amiket ők generálnak. Így bátran ajánlják neked, hogy nézd meg a neten, üsd be a gyártási számot és meglátod, hogy eredeti. Szerintem meg az eredeti amit én veszek le a gyógyszergyár futószalagjáról. Ha már a gyár kapuban adják át már akkor is kételkednék.

A fekete piaci ára 800-1200 ft körül mozog, de azon érdemes elgondolkodni, hogy a Retabolil magyar gyógyszertárakban miért 3600 ft úgy, hogy egy ml/50 mg.

A görögnek mondott Deca meg 2ml/200mg, elgondolkodtató. Vissza kanyarodva a nálunk kapható szerekhez, a kettő közötti alternatíva a pakisztáni gyártású deca. Erről a legjobbak a viszajelzések. Az ára 900-1100ft 1ml/100/mg.

 

X-Files

A Deca Durabolin az Organon cég által gyártott nandrolone-decanoate hatóanyagú injkeciózható szteroid. A vegyület a kereskedelmi szteroid fejlesztés első termékei közé tartozik, először receptre 1962-ben árusították. Ennek a szteroidnak rendkívül hosszú hatóideje van és a decanoát észter miatt nagyon lassan, általában három-négy hét alatt szabadul fel a szervezetben. Mindez talán laborkörülmények között helytálló, a mi tapasztalataink szerint azonban egyetlen injekció paraméterei olyanok, hogy erős nandrolone felszabadulást valójában mindössze csak egy-két hétig figyelhetünk meg. 

 

A Deca világszerte a legszélesebb körben használt szteroid. Népszerűsége azon egyszerű dolognak köszönhető, hogy számos kedvező tulajdonsága van. Szerkezetileg a nandrolone nagyon hasonít a tesztoszteronhzo, azonban a 19. helyen egy szénatom hiányzik (innen kapta a másik nevét: 19-nortesztoszteront). Ez a szerkezet azt eredményyezi, hogy a vegyület a tesztoszteronnál sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. Számunkra a leglényegesebb az, hogy a nandrolonból nem képződnek olyan reaktív köztitermékek az androgén célszövegetkben, mint a tesztoszteronból - talán emlékszünk rá, hogy ez az egyik legjelentősebb probléma utóbbi kapcsán. 

 

 

 

 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2015.08.13. 21:18  |  HozzászólokPeti
Kérdés:
hello. Nem szeretnem keverni a szteroidokat ezert kerdezem szerinted melyik lenne a hatásosabb susta 250 vagy deca kura?

Ha jelen pillanatban,csak egyet lehet mondani,akkor szuszi. 


2015.08.10. 23:03  |  Hozzászólokpetyko
Kérdés:
Üdv! elit susta meg elit decat szeretnék nyomni 10 hétig .. heti 3ml menne mindkettobol! tömegnövelés a célom! mi a véleményed? Illetve lenne még egy kérdésem.. nincs valami infod a baltic és a black eagles termékekről? ezek jobbak mint az elit? válaszod előre is köszönöm!

Alap kúra.A célnek megfelel,de maradj az Elitnél!!

 


2015.08.08. 20:30  |  HozzászólokPeti
Kérdés:
Hello
Nemsoká szeretnék kezdeni egy susta + deca kurát a susta 14 hétig a deca 12 hétig menne , az elsö 2 hétbe nem menne még provi és utána menne napi 1 vagy 2 . Elitböl vagy Alphabol szeretném öket attol fugg melyiktöl tudok jobbat . a kérdésem azlenne hogy eléglesz a napi 1 provi vagy inkább mennyen a 2 ? és hogy szerinted milyen anyag mehetne még mellé ami nemvizesit be annyira ?

Szinte biztos,hogy ettől a kúrától lesz víz mindenképp. Én 2 provit szednék.


2015.08.08. 13:56  |  Hozzászólokkiváncsi fáncsi
Kérdés:
Szia!
Mi a véleményed a biosira titán cuccokról?Használható vagy totál felejtős kategória?
Köszönöm

Tucat.Semmi extra. 


2015.08.06. 23:53  |  HozzászólokBond21
Kérdés:
Üdvözlöm
Elit susta mellé gondolkodom valamiben ebben szeretnèm a véleményed kérni.Tömegelés a cél 12-16hétre terveztem a kúrát deca volt az egyik 5letem abból is elites ugyanis itt-ott azt lehet olvasni abban van még talán hatóanyag.Methandienone lett volna a 2.de nem akarom hogy a kúra vége után hiába hcgzek eltünjön az ami rámjött ,mert elvileg a metával nehéz minőségi izmot szerezni többnyire víz.Trenbolone acetát lenne a 3.azzal az a bajom hogy nem nagyon szabadna 6-8hétnél tovább lőni és nem nagyon hiszek a rövid kúrákban,illetve a trent a köv kúrába szeretném beiktatni ami szintén még tömegelés lenne.A 3közül szerinted mivel járnék jobban illetve van-e valami ötleted a 3felsoroltan kívül.Köszönöm a választ

Én mégis a methat mondanám,de a szuris.A Gene működik. 


Eddig beküldött hozzászólások:

2015.08.08. 00:31  |  HozzászólokBond21
Hát a genesis gyártót nem nagyon szeretem.kb 2éve t.acetátot propival toltam de semmit nem éreztem 5hét alatt úgy h heti 2ml tren 3ml propi ment mind genesis.Illetve próbáltam még a szemes methát belőle de az sem győzött meg.Igaz a 10ml-es methát még nem de ha szerinted jobban járhatok vele mint az elit decával akkor lehet meglépem2015.08.05. 10:17  |  HozzászólokBence
Kérdés:
Szia! a Célom száraz tömeg építése lenne a következőben gondolkozom: 1-10 hétig szuszta-trenbi heti 3 szuszta és 2 trenbi majd 10.-16. ig propi-wini vagy phenyl propi. A propiból minden másnap 1ml a másikból heti 2. Persze közben menne napi 2 szem provi végén HCG. A kérdés ez így működhet? nemsok a 16 hét? illetve a végén a propi mellé mehet a Phenyl vagy inkább a Wini?
Előre is köszönöm szépen!

Ha a kaját belövöd,teljesen jó lehet.16 hét kell.A végén wini. 


2015.07.22. 19:19  |  HozzászólokKrisz
Kérdés:
Szia. Száraz izom építés lenne a célom erre a deca vagy a susta az alkalmasab?jó kaja mellett természetesen.2. szuris kúrám lenne.A winstrol-t próbáltam ki elsőnek.Köszi a választ.

Ha nekem kellene döntenem,és szuszit mondanék. 


2015.07.19. 21:36  |  HozzászólokDávid
Kérdés:
Üdv!
Megyek Hollandiába és az ottani gyógyszertárakban kiadnak vény nélkül valamit?Tesztó,deca stb..

Tudtommal nem. 


2015.07.16. 21:51  |  Hozzászóloknorbert
Kérdés:
Szia! Black Eagle trenbolonerol van valami tapasztalatod(ok)?

Még csak mostanában találkoztam a termékkel,de tapasztalatot még nem igazán tudok írni.


2015.07.15. 18:58  |  HozzászólokPéter
Kérdés:
Sziasztok kérdésem az lenne melyik a legjobb nandrolone ? a magyar piacon ?
organon oss holland nandrolone- ról mi a véleményetek ?
Köszönöm előre a választ

Na ez az 5 milliós kérdés!!Természetesen a Retabolil a tuti,főleg a Magyar.Minden más lutri.A Holland is. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2015.08.17.
 Augusztus 20-hosszú hétvégei szállítás,nyitva tartás   A hosszú hétvégére való tekintettel,a héten az utolsó szállítási nap szerda,augusztus 19. A kedd 14 óráig leadott rendeléséket szerdán...
2015.08.13.
Szeretnénk tájékoztatni titeket hogy a Gasp termékek szállítása augusztus 17-29 közöt ( a forgalmazó szabadságát tölti) szünetel,ugyanis nem tudjuk pótolni a raktár készletünket és így a rendeléseket...
2015.07.09.
Kedves vásárlóink.   Tájékoztatunk titeket hogy rendszerkarbantartás miatt 2015. július 14-én (kedd) 00:00 órától 06:00 óráig Internetes kártyaelfogadás (eCommerce) szolgáltatásunk nem lesz elérhető...Kövess minket a Facebook-on

6 Pack Fitness  5 Stars  Activlab  ALRI  API  Animal  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Frey Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammuth-nutrition  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Quest Nutrition  Revolution  READYto Go  QNT  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Universal Nutrition  USN  YE Nutrition  USP Labs  VPX  Vitaking  Weider  Puritan's Pride  US SHAKER  Kevin Levrone Sigatures Series