+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.01.25.
Egy vidó a nagyokról,ahol Molnár Peti is feltűnik!!! 

2015.01.25.
Kis kedv csináló azoknak,akik úgy gondolják,hogy elég egy jó kar,egy széles váll a testépítésben.Nem elég!!!!! Nem mindegy hogy azért bámulnak a starandon mert nagyon jó vagy,vagy azért mert nevetséges...

2014.11.11.
A srác 24 éves.Most persze majd az okosok fogják írni hogy szteroid,meg kémia,meg hasonló baromságok,de én egészen mást látok.Őserőt.Ez a gyerek.ha a szervezete nem adja fel,szerintem a világ legerősebb...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Deca Durabolin

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegüek.

Hatóanyag: Nandrolon Deconat

 

  
 

 

 

Proteinbuilder infó:

A hamisítók körében az egyik legkedveltebb szteroid. Népszerűségét a 80-as évekből megmaradt beszámolóknak köszönheti, de sajnos a mai cuccokra ezek a legendás beszámolók nem igazak.

Annak ellenére, hogy Görögországban már évek óta nem gyártanak Deca durabolint, egész Európa tele van vele.

Találkoztam már 4-5 féle görög decával természetesen különböző emberkék árulták, árulják és mindegyik a saját lovát dícsérte. Külön weboldalakat csinálnak a saját termékek népszerűsítésére, orvosokkal, laboratóriumi képekkel és természetesen mindenféle gyártási számok is elérhetőek, amiket ők generálnak. Így bátran ajánlják neked, hogy nézd meg a neten, üsd be a gyártási számot és meglátod, hogy eredeti. Szerintem meg az eredeti amit én veszek le a gyógyszergyár futószalagjáról. Ha már a gyár kapuban adják át már akkor is kételkednék.

A fekete piaci ára 800-1200 ft körül mozog, de azon érdemes elgondolkodni, hogy a Retabolil magyar gyógyszertárakban miért 3600 ft úgy, hogy egy ml/50 mg.

A görögnek mondott Deca meg 2ml/200mg, elgondolkodtató. Vissza kanyarodva a nálunk kapható szerekhez, a kettő közötti alternatíva a pakisztáni gyártású deca. Erről a legjobbak a viszajelzések. Az ára 900-1100ft 1ml/100/mg.

 

X-Files

A Deca Durabolin az Organon cég által gyártott nandrolone-decanoate hatóanyagú injkeciózható szteroid. A vegyület a kereskedelmi szteroid fejlesztés első termékei közé tartozik, először receptre 1962-ben árusították. Ennek a szteroidnak rendkívül hosszú hatóideje van és a decanoát észter miatt nagyon lassan, általában három-négy hét alatt szabadul fel a szervezetben. Mindez talán laborkörülmények között helytálló, a mi tapasztalataink szerint azonban egyetlen injekció paraméterei olyanok, hogy erős nandrolone felszabadulást valójában mindössze csak egy-két hétig figyelhetünk meg. 

 

A Deca világszerte a legszélesebb körben használt szteroid. Népszerűsége azon egyszerű dolognak köszönhető, hogy számos kedvező tulajdonsága van. Szerkezetileg a nandrolone nagyon hasonít a tesztoszteronhzo, azonban a 19. helyen egy szénatom hiányzik (innen kapta a másik nevét: 19-nortesztoszteront). Ez a szerkezet azt eredményyezi, hogy a vegyület a tesztoszteronnál sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. Számunkra a leglényegesebb az, hogy a nandrolonból nem képződnek olyan reaktív köztitermékek az androgén célszövegetkben, mint a tesztoszteronból - talán emlékszünk rá, hogy ez az egyik legjelentősebb probléma utóbbi kapcsán. 

 

 

 

 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2015.01.21. 20:51  |  Hozzászólokpeter88
Kérdés:
Üdv! 10 hetes deca+susta kúra esetén ha nem szedek provit az gond?

Ha nem lesz akkora bimbód mint egy két nőnek,akkor nem. 


2015.01.19. 10:57  |  HozzászólokSinkovits Gábor
Kérdés:
Szia

Melyiket érdemesebb szúrni athletikusabb alkatnak, ezt heti 2x 2ml-t vagy andropent (teszto mix) ugyan így, hogy heti 2x 2ml-t.?

Nem az a kérdés milyen alkat vagy,hanem hogy mi a cél!! 


2015.01.11. 09:24  |  Hozzászólokfofo
Kérdés:
Szia

Hcgről, ha jól értem a hcg a herék visszaállítását végzi és ameddig "hcg" van a vérben addig nem indul be a Lh termelés?Tehát csak hcg ürülés után várható libidó beindulása?Hcg után megy a closti! Mikor várható a libidó beindulása ill mit tehetek érte gyakorlatilag?

Részben így van,de nem teljesen tudom értelmezni a kérdésedet.

Magyarul,az a kérdésed,hogy hogyan lehet növelni a libidót minnél hamarabb?? 


2015.01.10. 21:47  |  HozzászólokPhil
Kérdés:
Szia.
Lenne néhány kérdésem.
1. minek a függvénye az, ha eltlítődnek a receptorok? Nyilván dózis függő, de ha 10 hétig nyomok heti 1 Alphás decát akkor lehet rá esély hogy telítődik?(megy mellette tesztó is heti 1 ml)
2. tegyük fel, hogy mondjuk telítődnek a receptorok ha váltok másik cuccra akkor mi a helyzet?
3. Tesztót milyen időközönként érdemes elhagyni? 8 hónapos kúrát terveztem és olvastam olyat h abszolút érdemes néha elhagyni.
4. Az Alphás cuccok, deca, boldi, tren ace, wini, induject, alphabol mennyi rá az esély, hogy az van benne és annyi ami rá van írva?
5. a trenit és a winit együtt használom , heti 3 ml tren és 4 ml wini. Tudom hogy az olajosat nem lehet egybeszívni a vizessel, de ha jól tudom a trent alkoholba oldják. Bátorkodom feltenni a kérdést, hogy a trent és a winit egybe lehet-e szívni?
Válaszodat előre is köszi.

1,Idő,és az alkalmazott mennyiség függvénye.10 hét alatt nem telítődik.

2,Általában segít,de így is van egy határ.

3,Érdemes,de ez szervezet függő.Van aki egész évben nyomja.

4.Van benne,de hogy annyi e,az mindíg kérdés volt,és az is marad.

5,Semmi képpen.Lehet hogy egy két szuri nem fog gyulladni,de tuti hogy az egyik igen,és ott vágás lesz,szinte biztosan.


2015.01.08. 14:49  |  HozzászólokJecso
Kérdés:
Üdv! A Biosira termékeiről mit tudtok? Gondolok itt a decára és a sustájukra. Nem tudom, hogy véletlenül került ilyen jó minőség hozzám vagy nem nagyon hamisítják őket, de a szuszijukat (Sustatex néven fut) egy kedves vegyész ismerősömmel elküldtem vizsgálatra és 98%-ban igaz volt amit ráírtak. (Árban is egy picit húzósabb) A tapasztalataitokat és véleményeteket kíváncsian várom! Köszönöm

Egyre többen dicsérik,de bevizsgálási eredmény csak tőled jött.

Mondjuk azt tudni kell,hogy a bevizsgálásnak is több formálya,kivitelezése van.

A hatóanyag mennyiség mérése,a legolcsóbb,legegyszerűbb.A hatóanyag milyenség mérése egy másabb fokozat,és a 250mg-ből kimutatni,hogy melyik 3-4-5 észtert ,és abból mennyit tartalmaz,az már komolyabb. 


2015.01.06. 21:23  |  Hozzászólokzsb
Kérdés:
Üdv.

Alphás Nandrolone propionatról (100mg) mi a véleményed?

Szerintem a régi superanabol jobb,még ha már hamis is. 


2015.01.06. 12:31  |  HozzászólokFanta
Kérdés:
Helló! 16hetes Deca + Winstrol vagy Winstrol + Testolic kúrán agyalok! Melyiket és azt hogyan alkalmaznád és mit szednél még mellé?32éves 190/105kg 5év edzés.Köszi!

Mivel kétséges hogy deca-t fogsz tudni szerezni(és itt most nem a feliratra gondolok,hanem a hatóanyagra),így azt mondom,hogy a wini testolic kombó jobb lehet.

Kúrát még mindíg nem írok!!!:) 


2015.01.04. 23:07  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
Helo!
Akkor a Balkan se gyógyszertári...pedig nagyon jól néz ki!!
DECABOL BRITISH DRAGON tartalmaz nandrolont,
legalább annyit mint a reta,vagy az elit jobb választás?
Köszi

Meglepődnék ha tartalmazna:)Az elit jobb,de a Retabolil a tuti. 


2015.01.04. 01:58  |  HozzászólokKari
Kérdés:
BÚÉK. BALKÁN nandrolon működik? kék pötty,jó gravir, áttetsző szín.
Üdv

Általában nandrolonként nem.Tesztóként inkább. 


2015.01.03. 23:34  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
Helo!
BÚÉK!
BALKAN ..200 Mg..kék pötty a felső részen..profi gravir..átlátszó,de nem a legsürübb lötty 1400-ért..
esetleg van infó?
Köszi

Szinte bizos hogy tesztó. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2015.01.09.
 OTPAY Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan!
2014.12.31.
Minden kedves jelen,és jövőbeli vásárlónknak ,partnerünknek,barátunknak,ismerősünknek,és még a konkurenciának is,Boldog Új Évet Kíván, a proteinbuilder.hun csapata!!!
2014.12.28.
A webáruházunkban,vagy üzeleteinkben vásárolt kesztyűk,övek egyébb kiegészítők cseréjét legkorábban január 6-tól tudjuk megoldani,ugyanis a raktárkészletünk kifogyott és ekkor tudjuk pótolni újra, az...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN