SKULL
SAN
Weider
Clear Muscle
Pakk

DORIAN YATES HIT BCAA 10:1:1 400G

Dorian Yates Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 400 g
Íz:
Eredeti ár: 9 990,- Ft
Bolti ár: 9 990,- Ft Webáruház ár: 9 500,- Ft
Kedvezmény: -5%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 23 750,- Ft/kg)
db
Vásárlás
DORIAN YATES HIT BCAA 10:1:1 400G

Kiszerelés:400g

Egy adag: 20g

Kiszerelés/adag:20

 

 

 

Május 11 től tudjuk szállítani!!
A HIT BCAA 10: 1: 1 egy egyedülálló formula, amely adagonként masszív 12 gramm elágazó láncú aminosavat tartalmaz, amelynek célja az edzés alatti szövetbontás minimalizálása és a szettek közötti helyreállítási idő növelése. Hatásos összetevői lehetővé teszik a katabolizmus minimalizálásátaz edzés során. A Citrulline Malate és a Beta-Alanine jelentős adagokban történő bevitele javítja az állóképességet és meghosszabbítja az intenzitást, lehetővé téve, hogy növelje az ismétléseket minden egyes emelésnél.

Minden nagydózisú BCAA bevitel duzzadó izomszivattyúkat, robbanékony erőnövekedést és erőteljes izomösszehúzódásokat eredményez, egészen az edzés utolsó ismétléséig. Ezenkívül adagonként 10 gramm L-leucin lehetővé teszi az edzések felpörgetését és megakadályozza ezen létfontosságú aminosav gyors lebomlását.

A HIT BCAA-t fizikailag aktív embereknek és erősítő edzést végző sportolóknak ajánlják, akik tudják, hogy a kemény munka megtérül.

 

FŐBB ELŐNYÖK


12000 mg BCAA az izomnövekedés és a testmozgás hatékonyságának növelésére


3000 mg citrulin-malát robbanékony izomszivattyúkhoz és jobb teljesítményhez


2000 mg béta-alanin az izom tartósabbá tétele érdekében


Koffein- és cukormentes

 


DORIAN YATES véleménye a termékről


A HIT BCAA 10: 1: 1 formulám nem hasonlít edzésen belüli aminosav-kiegészítőként - nincs más olyan termék, amely edzés közben megdöbbentő 12 gramm elágazó láncú aminosavat juttatna közvetlenül a kimerült szövetekbe. Az eredmény az, hogy meg tudja tartani az intenzitást az edzőterem legutolsó ismétléséig. Szerettem volna azonban feljavítani a terméket, és jobban fókuszálni a teljesítményre is. A béta-alanin, a citrullin-malát és az L-tirozin beépítésével a maximális erőfeszítéseket is képes fenntartani az aminosavkészleteket, és megakadélyozni a katabolizmus ami kulcsfontosságú a hosszú távú izomadaptáció megvalósításához.

 

HOGYAN MŰKÖDIK


Az elágazó láncú aminosavak 10: 1: 1 arányban nyolc aminosavból álló csoportot alkotnak, amelyeknek természetes koncentrációja természetesen magas az emberi testben. A legfontosabb előnyök közé tartozik a megnövekedett izomnövekedés, az izom helyreállítási idejének javítása az edzés alatt és után, az optimalizált véráramlás és a sejtek hidratálása.

Az L-leucin esszenciális aminosav, amely általában megtalálható bizonyos élelmiszerekben, például tojásban, halban és csirkében. Az L-leucin kulcsfontosságú szerepet játszik a fehérjeszintézisben és a készletek közötti helyreállítás fokozásában. Emellett növeli a növekedési hormon termelését, miközben hozzájárul a fizikai állóképesség szintjének növeléséhez is.

 

Az L-izoleucin egy esszenciális aminosav, amely a fehérjeszintézis katalizátorként működik. Serkentheti az anabolikus folyamatokat az egész testben, elősegítve olyan specifikus hormonok fejlődését, mint a növekedési hormon vagy a tesztoszteron.

 

Az L-valin esszenciális aminosav, amely üzemanyag-tartalékként működik az emberi sejtek számára. Az étrendben az L-valin hiánya az edzés után is az izomszövet növekedésének hiányához vezet.

A citrullin-malát nem esszenciális aminosav. Általában kevés az emberek napi étrendjében, bár nagyon fontos szerepet játszik számos biológiai folyamatban. A citrulin-malát döntően hozzájárul a véráramlás optimalizálásához, amely befolyásolja a legtöbb testi funkció teljesítését. Lenyeléskor a tested átalakítja L-argininná, majd nitrogén-oxiddá. A nitrogén-oxid egyike azoknak a vegyületeknek, amelyek szélesebbé teszik az ereket az edzés során, ezáltal javítva a véráramlást. A jobb véráramlás azt jelenti, hogy több oxigén és szükséges tápanyag jut az izmokhoz.

A béta-alanin egy béta-aminosav, amely megtalálható a B5-vitaminban. Kimutatták, hogy a béta-alanin jelentősen megnöveli az izomkarnozin szintjét. Magasabb szintű karnozin kifejlesztésével az izomszövet védett az oxidációtól. Így a béta-alanin növeli a teljesítményt az izomállóképesség növelésével.

Az L-tirozin egy aminosav, amely csökkenti a stressz szintjét, így koncentrálhat az edzésre. Az L-tirozin növeli a dopamin és az adrenalin szintjét, így eltökéltebb lesz az étrendhez való ragaszkodás és koncentráltabb edzés közben.

A citromsav természetes antioxidánsként működik, védi a testet a sejtek romlásától, meghosszabbítva az egészséges emberi sejtek élettartamát. A citromsav a rák elrettentéseként használható, és hozzájárul az egészséges szív fenntartásához. 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.


A csatolt képek minden esetben illusztrációk!


Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
BioTech Protein Bar
PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
Biotech Protein Muesli
PureGold Collagen 300 G
Nutriversum WShape Collagen Caps

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml