Amix
Applied
Extrifit
NatúrTanya
Muscletech

Cikkek, Hírek, Versenyek

« 1 2 3 4 5 »

"Mikor átbas.....ak a reklámmal,ezzel az Amerika lekvárral" folytathatnánk a Tank Csapda népszerű dalának idézetét hogy érthetőbbé tegyük miért nem értjük a Carnivor körül kialakult őrületet,de nem tesszük,inkább nézzük a száraz tényeket.

A legtöbb fiatal testépítő újjonc még mindíg aszerint vásárol táplálékkiegészítőket,jelen esetben fehérjét,hogy megnézi mekkora izomtömeggel rendelkezik az éppen az aktuális terméket reklámozó sportoló,az Instán,TikTokon,vagy a Facen megjelenő képeken.Nem lehet őket bántani,hiszen az ország hölgy lakosságának a fele is jobban elhitte Kasza Tibinek az utóbbi évtizedek elcsépeltre ismételt dogmáit,melyeket táplálkozási szakértők,orvosok,dietetikusok ismételtek szájszárazságig az elmúlt időszakban,mint a szakértőknek.

 

 

"Egyél többször,kevesebbet,figyelj az össz kaloria beviteledre,és fogyni fogsz!Na meg ugye igyál,igyál,igyál,lehetőleg vizet"

 

 

Ugye a Tibi csak tudja!Ő énekes,meg bemondó megmondó ember,és ahogy látjuk,minél hangosabban ismétled a saját magad által jónak tartott eszméket,annál inkább igaznak hiszik az emberek.Ráadásul most a megszokottól eltérően,nem is volt hülyeség a merketingre használt adathalmaz.Ez igazából énekesünket dicséri,hiszen a szebb napokat is látott Lifetilt megvezetett vásárlóit vezette meg ismét,és szinte pontosan ugyan azzal a maszlaggal.Mi ez,ha nem zsenialitás.Megveszel egy 300g-os 5000 forintos árú kollagént Tibitől 200g os kiszerelésben 10.000 ért,és mindenki örül.Te kaptál Tibiből egy "darabot"Tibi ezért pedig felszámol neked néhány ezrest.Persze nem csak a kollagénen,hanem mindenen.Ilyen ez.A fentebb írtak ne tévesszenek meg senkit.Ebben a történetben a legkevésbé Kasza a hibás.

 

 

Na de hogy jön ide a Carnivor?

 

 

 

 


Magas vérnyomás

2022.06.15.

 A magas vérnyomás, más néven hipertónia egy olyan állapot, amely körülbelül minden harmadik felnőttet érint a nyugati országokban. Gyakran nem jár komolyabb tünetekkel, de sajnos jelentősen megnöveli a szívbetegség és a stroke kialakulásának kockázatát. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek gyakran számos kellemetlen mellékhatást okoznak, ami megmagyarázza a potenciálisan hatékony természetes gyógymódok,   iránti növekvő érdeklődést.


 Béta karotin 


Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin a legfontosabb bőrvédő hatású vitamin. Serkenti a sejtek pigment-képződését, ezáltal elősegíti a bőr egyenletes barnulását, és nem utolsósorban meggátolja a napfény ultraibolya sugarainak károsító hatását.

A bétakarotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással-melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása- megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle bétakarotin-kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

A bétakarotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.

Mielőtt elmegy nyaralni, szerezze be a saját bétakarotin adagját, mert kell egy-két hét, mire a védelem kialakulhat!


Ahogyan már megszokhattad,mi a proteinbuilder.hu nál fontosnak tartjuk hogy tájékoztassunk a táplálékkiegészítő piac változásairól,így most sem lesz ez másképp.


Hol is kezdjük?


Fehérjék.


Az élelmiszer válság egyre égetőbb probléma a világ minden részén.Idén ha Afrika nem kap az eddigieknél is nagyobb segítséget,akkor minden idők legnagyobb élelmiszer hiánya alakul ki a régióban.Egyre komolyabb törekvések vannak atekintetben,hogyan lehetne minél magasabb fehérjetartalmú alternatívákat találni az élelmiszer hiány növekedésének megállítására,de eddig igazán ütőképes megoldás nem született.A most leginkább szem előtt tartott elképzelés,bogarak,lárvák,csigák tenyésztése ipari méretekben,megoldásnak tűnik,de azért egy tücsök protein turmixot nem tudom hányan innátok szívesen:)


De hogy visszatérjünk a minket közvetlenebbül érintő kérdésre,hogy miért drágultak meg ennyire a fehérjék,arról is pár mondatban.

Míg a világ nagy része Covid álomban merengett,addig csak Európában,Kína számtalan más vállalkozás mellett több komoly tejüzemet vásárolt fel tehenestül,fejőgépestül,így tejsavóstúl is.

Ami ezzel az égetőbb probléma,az nem a tulajdonosok kiben léte,hanem az üzletpolitika.Kína nem feltétlenül szeretne az Eu s piacokra dolgozni,hiszen ha valakinek,hát neki az élelmiszer válságot igazán komolyan kell vennie.Magyarán az itt előállított protein nagy része baj esetén nem a nyugati világ testépítőinek a shakerében landol majd,hanem a Kínai lakosság jólétét fogja szolgálni.

Ez a fajta Kínai terjeszkedés,az egyik alapos oka lehet a jelen,és a jövő problémáinak egyaránt,az ipar szinte összes szegmensében,így az élelmiszer piacon is.


Aztán hogy az élelmiszerválság ürügyén mely gigacég nyerészkedik a nyersanyagok,így az élelmiszerárak manipulációjával,azok emelkedését mesterségesen generálva,az valószínűleg úgy sem tudjuk meg.

Kreatinok.

A kreatinok hiánya szintén a Covid alatt generálódott.Nem volt alapanyag előállítás,ami állítólag még most sem zökkenőmentes,amire még rátett a logisztika szinte teljes blokkja.A legnagyobb szállítmányozási cégek hogy a pandémia alatt elszenvedett veszteségeiket pótolják,többszörösére emelték a szállítási költségeket,ami a lassan beindulni látszó gazdasági fellendülést szintén lassították,de sokkal nagyobb mértékben voltak drágító hatással mindenre.

Hogy ebből mit látunk?A fejlettebb kreatin formulák vagy lassan eltűntek a kínálatból,vagy minimum duplázódott az áruk.Az olcsóbb formula, a kreatin monohydrát ugyan dupla,tripla áron maradt,de ott is a legsilányabb,legnagyobb szemcseméretű,a szinte feloldhatatlan,gyenge minőségű alapanyagból készült termékek érhetők el.

Most mondják azok, a régen habzó szájjal magukból kikelő vásárlók,akik egy prémium minőségű PURE kreatin árának láttán háborogva akarták tudtunkra adni," a kreatin az kreatin,csak a drágábbal át akarnak vágni!"Most ,mikor a legtöbb cég hogy az árakat ne kelljen az egekbe emelnie,vagy mert nem jut hozzá,a legolcsóbb alapanyagot használja.A kreatinok között régen is mérföldnyi különbségek voltak,bár ezt nagyon sokan csak marketingnek vélték.Egy kreatin minőségének a legfőbb mértéke a szemcseméret.Minél nagyobb a szemcse,annál gyengébb a minőség.Ha most bekevered a monohydrátodat,s az a vízbe érve mint egy kanál sóder esik a fenékre,te biztosan egy gyenge minőségű kreatint iszol.Ha a vízbe érve már már feloldódni látszik,az tuti jót jelent.

Emellett a gyenge minőségű alapanyagoknak az egészségre gyakorolt káros hatásuk is nagyobb.(vérnyomás,vese)de erről később,ha egyáltalán valaki érdekel.


Hogy meddig marad ez a már már irreálisan magas ár a piacon?Megjósolhatatlan,de félő hogy pl a proteinek esetében, már soha nem lesz az,ami 2-3 évvel ezelőtt volt tapasztalható.


Mi ennek a folyamatnak a hozománya? Nagy valószínűséggel sok sok silány minőségű termék,és egy erősen beszűkült,megtépázott prémium piac,az átlagtól vastagabb pénztárcákhoz.

 

Ennek ellenére mi a proteinbuilder.hu,próbáljuk a lehetőségeink keretein belül továbbra is a legjobb alternatívákat kínálni neked,még mindig Magyar webáruházként,Magyar vállalkozásként,ami azért lássuk be,sokat nem könnyít a fentebb írt helyzeten.


És így a végére.Május 1 el nem csak a Munka ünnepe köszönt ránk,hanem a Nutriversum termékek áremelkedése is,és hogy időben tájékoztassunk benneteket,Június elején Scitec-Biotech áremelés,előreláthatólag 10%-os mértékben.


Ha a fentebb olvasottakon túltetted magad,nézz szét a proteinbuilderen,hátha találsz valamit amire szükséged lehet! 


NAC al a Covid ellen!

2021.11.30.

Ne gondoljátok hogy mi itt a proteinbuildernél okosabbak vagyunk mint a világ tudósai,és rájöttünk arra amire eddig senki! Sőt,az N-Acethyl Ciszteinről  NACról is már olvashattál sok helyen,de hátha lesz ebben a cikkben is néhány apró infó,ami segítségedre lehet egy tüdőgyülladás,Covid,hurutos betegségek,kokainról való leszokás,és még sok egyéb kellemetlen időszak átvészelésében.


A kannabisz lehet a titkos fegyver a koronavírus ellen három új tanulmány szerint is
Három különböző nemzet tudósai is arra jutottak, hogy a kannabisz segítségével kiküszöbölhetők a szövődmények és enyhíthetők a tünetek. 

Három egymástól teljesen független tanulmány is arra a következtetésre jutott a napokban, hogy a kannabisz fontos szerepet játszhat a koronavírus-fertőzés által okozott tünetek megakadályozásában és enyhítésében - írja a Daily Star.


 Az idősödéssel járó agyi tevékenységeknek csökkenése jól megfigyelhető, ám nem természetes állapot. Az egyes “primitíven” táplálkozó népeknél szó sincs a szellemi frissesség csökkenéséről, időskori elbutulásról, sőt mentesek a mai kor olyan “vívmányaitól” is, mint az Alzheimer-kór. Miközben az orvostudomány lelkesen kutatja a problémát, nem igazán találtak megoldást, pedig számos táplálék létezik, aminek folyamatos fogyasztása megakadályozza a probléma kialakulását.

Ez az egyszerű magyarázata annak, hogy miért nem jellemző ez a tünet azokra a népekre, akiknek a természetes étrendjük gazdag agyat tápláló ételekben. Lássuk egyenként, mik ezek az anyagok.


Gingko Biloba
A test súlyának 2%-át kitevő agynak a keringő vér 20%-ára van szüksége zavartalan működéséhez. Ez a mennyiség biztosítja a szükséges oxigént és az idegsejtek anyagcseréjéhez szükséges tápanyagot. Ehhez a vér továbbítása céljából akadálytalanul működő érrendszer kell.


Az életkor előrehaladásával csökken az agy teljesítő képessége, mivel az agyi vérátáramlás (mikrocirkulácio) elégtelenné válik és ezért az idegsejtek oxigén ellátása és anyagcseréje romlik. Fellépnek a rossz vérellátás következtében az agyi elégtelenség elsődleges tünetei. A szellemi frissesség csökken, a kognitív funkciók romlanak: a tanulás, az éberség, a figyelem,és a megértő képesség lassulni kezd.

A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, ezáltal az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.


 Az első számú tápanyag a tanulási nehézségek ellen az omega-3 zsírsav


Az omega-3 hasznos tápanyag a gyermekeknek, mivel az egyik legfontosabb hatása, hogy javítják a gondolkodásért és az értelmi képességekért felelős agyterületek működését, ezáltal megszűnhetnek a tanulási nehézségek.

Az omega-3 zsírsavaknak több fajtája van, az egyik legfontosabb a DHA, mivel ez teszi ki az emberi agy kb. 30%-át. Ez a zsírsav alapvető szerepet játszik az agyban levő idegsejtek közti kommunikációs folyamatokban. Az intelligencia és az értelmi képességek pedig ezen a kommunikáción alapulnak. Az omega-3 bevitel különösen akkor fontos, amikor a gyermekek agya a legnagyobb mértékben fejlődik, azaz kb. 14 éves korig.


Jó és rossz DHA források


Az idegrendszer és az agy fejlődéséhez szükséges DHA-t a kismamának kell elfogyasztania és átadni a magzatnak vagy a csecsemőnek. A legjobban hasznosuló formát az állati, elsősorban halból származó zsírok jelentik. A lazac, a szardínia és a tonhal, de bármelyik hideg vízi hal remek DHA források. Kisebb mennyiségben a vörös húsok és a tojás tartalmaz DHA zsírsavat.


 A dél-koreai Chonbuk Nemzeti Orvostudományi Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy az eperfa levél, vagyis a mulberry kivonatok szedése segítheti a vércukorszint és az inzulin szintjének csökkentését. Emellett csökkentheti a triglicerid- és az összes koleszterin szintjét is.

A korábbi vizsgálatok összefüggést találtak az eperfa levél kiegészítés és a vércukorszint között. Az egyik tanulmány pozitív eredményeket mutatott az eperfa levél kivonat és a vércukorszint csökkenése között. Míg egy másik tanulmány azt találta, hogy a mulberry, a fehér bab és a zöld kávé kombinációja segítheti a magas szénhidráttartalmú ételek felszívódási idejének csökkentését.

A Food & Nutrition Research kiadványban közzétett tanulmányban a kutatók az eperfa levél kivonatának a vázizomsejtek glükózfelvételére gyakorolt ​​hatását vizsgálták. A csoport nyolc héten át kezelt egereket 50 mg/kg, 100 mg/kg vagy 250 mg/kg mulberry kivonattal. Egerek egy negyedik csoportját pedig metforminnal, egy szokásos antidiabetikus gyógyszerrel kezelték. A kezelési időszak után a kutatók elemezték az egerek máj- és csontvázizmait.

A tanulmány megállapításai szerint a mulberry levél kivonat potenciálisan használható a 2. típusú cukorbetegség kezelésére.


 A Journal of Pain új kutatása szerint a gyömbér hatékony természetes gyulladáscsökkentő. Segít csökkenteni a fájdalmat és a gyulladást. A nyers gyömbért és a főzött gyömbért egyaránt alkalmazták a vizsgálatban hasonló hatékonysággal. A tudósok vizsgálták a gyömbér izomfájdalomra gyakorolt hatásait is.


A gyömbér használata


A gyömbért évezredek óta használják gyógyszerként az indiai ajurvédikus gyógyászatban, mint természetes gyulladáscsökkentő. A dán Odense Egyetemen Dr. Krishna C. Srivastava, a fűszerek terápiás hatásainak világhírű kutatója kiterjedt kutatást végzett a gyömbér fájdalomcsillapító hatásaival kapcsolatban. Az egyik vizsgálatban Dr. Srivastava három hónapon át naponta kis mennyiségű gyömbért adott ízületi fájdalommal küzdő betegeknek. Az emberek többségénél jelentősen javult a fájdalom, csökkent a duzzanat és a reggeli merevség azáltal, hogy napi szinten fogyasztottak gyömbért.


Dr. Srivastava azt is megállapította, hogy a gyömbér jobb, mint a nem szteroid gyulladáscsökkentő szerek, mint például Tylenol vagy Advil. Mivel a gyulladáscsökkentő szerek csak egy szinten működnek: gátolják a gyulladásos vegyületek képződését. A gyömbér ezzel szemben blokkolja a gyulladásos vegyületek – prosztaglandinok és leukotriének – képződését. Emellett antioxidáns hatással is rendelkezik, ami segít lebontani az ízületekben lévő gyulladást és savasságot.


Milyen problémák kezelhetőek tőzegáfonyával?

A jellegzetes, pikáns ízű tőzegáfonya az amerikai őslakos indiánok kedvelt étele volt, de használták festékként és gyógyszerként is. Már a korai telepesek felfedezték, hogy ha az áfonyát a juharszirupban felfőzik, akkor a kesernyés gyümölcs édes szósszá válik, ami a sült húsok páratlan kiegészítője lehet. E gyümölcsről régóta köztudott, hogy a húgyúti rendszer természetes gyógyszere, amelynek fertőzései különösen a nőket érintik. Milyen problémák kezelhetőek tőzegáfonyával?


Kis testrész, ami nagy problémát okozhat…


A prosztata mirigy egy dió méretű tagja a férfi szaporító szerveknek. Ötven éves kor körül kezdődik és hatvan éves kor felett válik gyakorivá a jóindulatú megnagyobbodása,persze ezt illegális teljesítményfokozók(szteroidok),vagy szteroid tartalmú gyógyszerek,hormonháztartást befolyásoló egyébb szerek előrehozhatják. A mirigy növekedését mai tudásunk szerint a férfiaknál bekövetkező hormonális változások okozzák, ám a gyenge minőségű étrend jelentősen növeli a prosztata problémák kialakulásának kockázatát.

A megnagyobbodott prosztata nyomja a húgycsövet és a hólyagot, ezért a leggyakoribb panasz ilyenkor a vizelés gyakoribbá válása, rendszeres éjszakai vizelés megjelenése és a vizelés erejének, sugarának a csökkenése. Érdemes foglalkozni az egészséges működésével.


 Több, mint két évszázaddal ezelőtt a peruiak felfedezték, hogy az Andok-hegységben magasan termő gumós zöldség jelentősen javítja az egészséget és a kitartást. Megfigyelték, hogy azok a férfiak, akik a harc előtt maca gyökeret ettek, sokkal kitartóbbak voltak, mint társaik. A macát fogyasztó nőknek jobb reproduktív egészségük és több energiájuk volt. Miért olyan különleges a maca gyökér? Olvass tovább, és tudd meg, mi az, ami miatt a maca olyan csodálatos.


Mi a maca gyökér?


A perui Andok-hegységben nő. A szélsőséges időjárási körülmények miatt a maca gyökérzetben nő. Az intenzív napfény, a hideg hőmérséklet és az erős szelek világában élő gumós növény a brassica család része. Csakúgy, mint a karfiol, a brokkoli és a káposzta, a maca is keresztes növény.

A maca rengeteg egészséges zsírsavat tartalmaz. Ezek közül a leggyakoribb a linolsav, az olajsav és a palmitinsav. A zsírsavak mellett tartalmaz még A-, C-, B2-, B6-vitamint és niacint, valamint ásványi anyagokat, például cinket, vasat, jódot, rézet, kalciumot, káliumot és magnéziumot. Az optimális egészséghez 9 különböző aminosav szükséges, a maca gyökér ezek közül hetet tartalmaz.

A maca a növényi szterinek gazdag forrása, amely segíti a hormonok egészségének megőrzését. A növényi szterinek hasonlóak a szervezet saját hormonjaihoz, mint például az ösztrogénhez, progeszteronhoz és a tesztoszteronhoz.


Te az eredeti Optimum Whey Gold-ért fizetsz,
vagy egy silány utánzatért❓
Egyre többen adnak hangot bizalmatlanságuknak különböző hozzászólásokban, a hazánkban,és a környező országokban is kapható,feltűnően olcsó Optimum Whey termékekkel kapcsolatban,ami okán mi is elkezdtünk kicsit kérdezősködni,és mondhatni,elég furcsa dolgokat hallottunk❗ 


Érzékszerveink közül talán az egyik legfontosabb a szemünk, melynek egészsége kéz a kézben jár az általános egészségi állapotunkkal. Van néhány olyan tápanyag, mely különösen fontos a szem számára. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak a szem megfelelő működéséhez, védelmet nyújthatnak a káros napsugarak ellen és csökkenthetik az életkor előrehaladtával kialakuló betegségek valószínűségét is. 


A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Az életkor előrehaladtával a termelése csökken. A kollagén szintén a kötőszövet építőeleme.  Leginkább a sportolók, a fizikai munkát végzők és a 40 év felettiek (40 éves kor felett a szervezetben jelentősen csökken a termelődése) számára igen célszerű ez a kiegészítés.


Kell neked Kálium?

2019.06.03.

Léteznek olyan étrend-kiegészítők, melyeket a fokozott fizikai terhelés – például sportolás – és erős verejtékezés alkalmával – például kánikula idején – tanácsoljuk fogyasztani. Kánikula idején a vitaminok mellett célszerű jelentős mennyiségű – a megszokottnál több – ásványi sót is pótolni! Ilyenek például a foszfor, kálium, magnézium, mangán, kalcium és nátrium. Miért?


Az urzolsav idegen lehet sok ember számára.De lássuk is mi az az urzolsav: az almahéjban előforduló egyik természetes anyag ami zsírégető hatású és segíti az
izom építést valamint a fogyást. De nem újdonság az urzolsav szívvédő és rákellenes hatása sem.


Neked is gyakran fáj a fejed,görcsöl a vádlid, úgy érzed fáj a szíved? Tudtad hogy a magnézium hiány is okozhatja ezeket a  tüneteket? 

A megfelelő mértékű magnézium-bevitel jó módja lehet annak, hogy növeljük agyunk kognitív képességeit.


A beta ecdysteronban gazdag spenót kivonat, szabad aminosavval az l-leucinnal kombinálva a 6-szorosára növeli az elfogyasztott fehérjéid beépülését az izomzatodba. A beta-ecdysteron, növényi hatóanyagok egy csoportja.


 A CLA jelentése: Conjugated Linoleic Acids, másszóval konjugált linolénsav. A konjugált szó azt jelenti, hogy egymáshoz rendelt vagy összetartozó. A linolénsav pedig egy zsírsav, melyet először a lenolajban különítettek el. Ez a zsírsav természetesen nem csak a lenben található, de a nevét innen kapta. A CLA az egyik legfontosabb, többszörösen telítetlen esszenciális omega-6 zsírnak-a linolénsavnak-egyik formája.


Bacopa Monnieri

2019.05.14.

 Igazi csodanövényként tartják számon már ősidők óta.Mi csak most kezdünk ismerkedni jótékony hatásaival.

A Bacopa monnieri, avagy kislevelű bakopa egy vízkedvelő gyógynövény. Hagyományos neve brahmi, ami Brahmára, az indiai panteon építő istenére utal. Az indiai ájurvédikus medicina nagy tiszteletben tartott növénye.


 A jód hiánya igen súlyos betegségeket okozhat. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy mellékvesék, a prosztata, a petefészek, a mellek, a placenta, a hasnyálmirigy, az agy, és a szív működéséhez is. Fontossága a mai napig erősen alul értékelt.

 

 

Vajon neked is jódhiányod van?

 

A teszt használatával egyszerűen és gyorsan tesztelhető a szervezet jód ellátottsága. Ráadásul a teszt megfizethető áron elérhető, és bárki által könnyen elvégezhető.


A pajzsmirigy egy valódi nagyfőnök a szervezetünkben. És mint minden főnök esetében, amennyiben megzavarodik, számos (néha végzetes) problémát okozhat.
Ráadásul a mai orvosi gyakorlatban – mivel a tünetek szétszórtak és néha összefüggéstelennek tűnnek – ez egy elhanyagolt terület. Mit lehet tenni pajzsmirigy alulműködés esetén? 


A D-vitamin fontossága jól ismert. Már az 1930-as évek elején felismerték az orvosok a D-vitamin hiány és a csontrendszeri betegségek közötti kapcsolatot. Hiányában kialakulhat még ízületi gyulladás, izomfájdalom és fogászati problémák is. Azonban az új kutatások nemrégiben rávilágítottak a D-vitamin hiányának más, enyhébb, korábban felismerhető tüneteire.


A D-vitamin a napsütés hatására az emberi bőrben jön létre és némi átalakulás után a májban és a vesénkben, részt vesz szinte minden létfontosságú életfolyamatban.


« 1 2 3 4 5 »

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Oat Bar
PureGold Collagen 300 g
Biotech Protein Muesli
Scitec Multi Pro Plus
BioTech Protein dessert Bar

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus