olimp omega
Mutant
Amix
Akció
QNT
Extrifit
Raktáron
Kiszerelés: 620 g
Íz:
Eredeti ár: 11 490,- Ft
Bolti ár: 10 500,- Ft Webáruház ár: 9 990,- Ft
Kedvezmény: -13%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 16 112,90 Ft/kg)
Vásárlás
Újdonság
Extrifit Actinox 620g

Kiszerelés: 620 g

Egy adag:20g

Adag/kiszerelés:31adag

 

Javasolt adagolás: 20g edzés előtt,vagy a nap folyamán bármikor.

 

ACTINOX® - MINDEN AZ IZOM NÖVEKEDÉSÉHEZ!


Megnövekedett véráramlás  az izmokhoz!

 

Az Actinox® segítségével minden tápanyagot felhasználhatsz az izomnövekedéshez (anabolikus hatás)!

 

Az Actinox® egyedülálló termék azok számára, akik valóban nagy izomtömeget akarnak növelni. A termék fő összetevője - a szabadalmaztatás alatt álló ActiNOS® (szelektív nitropeptidek és módosított részben hidrolizált tejsavó-izolátumok frakciói) - a nitrogén-oxid (NO) termelésére gyakorolt ​​hatásának köszönhetően egész nap megnöveli az izmok véráramlását.

 

Az Actinox® egyéb NO stimulánsokat is tartalmaz :argarginint (alfaketoglutarát és arginint bázis formájában), béta alanint és citrullint. Az Actinox® tartalmaz extra adag BCAA-t, glutamint és PalatinoseTM-et (izomaltulóz). A kemény edzés után megtöltheti izmait mindennel, ami a maximális növekedéshez szükséges.

 

 

Fokozott (NITRIN-OXID) termelés

 

Az ActiNOS® (CFM Nitro P néven is ismert) szelektív nitropeptidek és módosított, részben hidrolizált tejsavó-izolátumok frakciói. Ezek a nitropeptidek a nitrogén-oxid-szintetáz enzimtermelés stimulálásával fokozzák a vér, izmokba való hosszú távú jobb áramlását és szivattyúzását. A klinikai kutatások a vérnyomáscsökkentésre, az immunrendszer stimulációjára a férfiak fokozott szexuális teljesítményére gyakorolt ​​hatására összpontosítottak,és ott pozitív változásokat mutattak! Az Actinox®-nak köszönhetően profi testépítőként edzhetsz !

 

Maximális hatás az edzés intenzitására!Az oxigén gyorsabban jut be a dolgozó izmokba a megnövekedett véráramlásnak köszönhetően,így a tejsav jobban kiáramlik az izmokból - az Actinox® lehetővé teszi, hogy minden további edzés során több ismétlést végezz! Kitolja az izmok égésének érzését és kimerültségét.Garantáltan többet tudsz teljesíteni edzésed minden sorozatában!

 

 

TALÁLKOZÁS és NÖVEKEDÉS - BCAA -GLUTAMIN

 

 

Tudta, hogy az emberi izmok aminosav-tartalma (20 aminosav) 33% BCAA-ból (valin, leucin és izoleucin) és 60% glutaminból áll? Egy exkluzív terméket készítettünk a szorgalmas sportolók számára, amely egész nap extra adag BCAA-t és L-glutamint biztosít az izmok számára! Ezt a terméket akár edzésen kívül is használhatja a növekvő izmainak jobb tápanyag-felhasználása érdekében az izmok fokozott véráramlásának köszönhetően, mert a legintenzívebb izomnövekedés alvás közben zajlik, nem pedig az edzés alatt!

Az edzésnapokon ezzel ellentétben NE használjon stimulánsokat tartalmazó termékeket, mint a Hell Gel®, a Hellnox® vagy az E.nox®!

 

 

PALATINOSETM (ISOMALTULOSE)

 

A palatinoseTM (izomaltulóz) tartalom megbízhatóan biztosítja az izmok energiaellátását és az egész napos glikogén gyors feltöltését.

SEMMILYEN Koffeint vagy egyéb stimulánsokat nem tartalmaz - JÓL ALHAT!

Ez a termék nem tartalmaz stimulánsokat, ezért az izmokat nagyobb mennyiségű vér képes ellátni egész nap, az alvás kellemetlen zavarása nélkül.

 

 

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
Nutriversum WShape Collagen Caps
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
NutriCore Whey Protein 2000 g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g