olimp omega
Mutant
Amix
Akció
QNT

FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml

Fitness Authority
Raktáron
Kiszerelés: 1 ampulla
Bolti ár: 350,- Ft Webáruház ár: 335,- Ft (egységár: 335,- Ft/ampulla)
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml

Kiszerelés: 60 ml

 Egy adag : 1/2 ampulla

Adag/kiszerelés: 2

 

 Javasolt adagolás: edzés előtt fél ampulla Napalm 30 perccel.

 

A csatolt kép illusztráció!!!

 


Az Xtreme NapalmŸ egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm Ÿ vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm Ÿ-ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm Ÿ nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.
A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében. Frissítő, citromos íz.


1 palack (60 ml) :


Energia érték 0 kJ / 0 Kalória 0%
Szénhidrát 0 g
Cukrok 0 g
Niacin (B3 vitamin) 24 mg
Folsav 300 mg
B12 vitamin (kyanokobalamin) 6 mg
Klacium 60 mg
Magnézium 2 mg
Foszfor 120 mg
Nátrium 70 mg
Kálium 100 mg


XTREME NAPALMŸ IGNITER SHOT PROPRIETARY BLEND 8 g


L-Arginine-Alpha-Ketoglutaric Acid, Beta-Alanine, Citruline Malate, L-Arginine-Aspartic Acid, L-Arginine-Pyroglutamic Acid, L-Norvaline, L-Tyrosine, Glucuronolactone, Methylxanthine (Caffeine), Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate, Calcium Glycerophosphate, Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Sodium Glycerophosphate, Taurine,


A testépítésben, akárcsak minden sportteljesítmény maximalizálása során, az agy szerepe vitathatatlan. Nyilvánvaló, hogy az edzőtermi siker attribútumai a kemény edzés, a minőségi tápanyagbevitel és a genetikai hajlam. Ám a szellemi erőnlét, a vasakarat, az elhatározás hiányában drámai változásokon a tested nem fog keresztülmenni. Ez számos testépítő leggyengébb pontja. A NapalmŸ olyan termék, amely új dimenzióba helyezi az edzőtermi létet. Úgy hat rád, hogy nem fogod bírni kivárni a következő edzés idejét. Nagyobb erőt, maximális berobbanást jelent.
Lássuk az Ultimate NO Complex első összetevőjét, a többszörösen bizonyított Arginin AKG-t amely az NO maximalizálásért felel a vérplazmában. Az NO egy gáz, amelyet a szervezet állít elő a sejtek közötti kommunikáció biztosítására. Ismert hatása a vazodilatáció– a vér áramlásának fokozása. Ez biztosítja edzés során a tökéletes izompumpát. Az izomsejtek így több tápanyagot vesznek fel és ez a növekedés lehetőségeit fokozza. A megnövekedett energiaszint intenzívebb és hosszabb izomzat terhelést tesz lehetővé. Amíg az Ultimate NO Complex az NO szintjének maximalizálásán dolgozik, az Xtreme Volumizing Complex az izomsejtek térfogatának növekedését támogatja. Ez egy kreatin glukonát, kreatin orotát, kreatin AKG mátrix. Az sejtek térfogata többek között a sejteken belüli vízvisszatartás által is növekszik. Ne keverjük ezt össze a sejteken kívüli vízvisszatartással, amely a bőr alatti víz felgyülemlését jelenti. Ez lényeges különbség, a sejteken belüli vízvisszatartás az új fehérje szintetizálásának tempóját szabályozza - az izomnövekedését. Mi több, az izomzat telítettebbé, feszesebbé válik, ami szintén nem hátrány.


Az Xtreme NapalmŸ soron levő összetevő egysége az Xtreme Power & Focus Complex. Ez a keverék energizálókból tevődik össze. Ezek az elemek az agyműködésre hatnak. Az összetételben S-Methylxanthine Complex és Yerba Mate is szerepel. A dél-amerikai Yerba Maté hatóanyaga a matein, melynek stimuláló hatása már évszázadok óta ismert. A keverék komplex a test - szellem kapcsolatának tökéletes összhangját valósítja meg, amely új dimenzióba helyezi az edzéseket. Más piacon levő termékekkel ellentétben a termékünk rendkívül fontos antioxidánsokat is tartalmaz. A nitrogén-monoxid olyan anyag, amely nagyon fontos az emberi szervezet számára. De van egy negatív mellékhatása, mégpedig az, hogy növeli a szabad gyökök felszabadulását. A szabad gyökök olyan molekulák, amelyek a sejteket rombolják. Azonban van rá mód, hogy ezt leküzdjük és biztonságban élvezzük az NO által kínált lehetőségeket. Az Xtreme Ÿ Napalm komplex antioxidáns egysége olyan kiválasztott, erős antioxidánsokat tartalmaz, mint a zöld-tea kivonat, R-ALA, NAC és szőlőmag extraktum. Ez a kifinomult keverék kifejezetten az NO kíséretében fellépő káros szabad gyökök hatásai ellen lett kialakítva. Röviden, ez az antioxidáns komplex biztosítja, hogy egészségügyi kockázatok nélkül részesülhess a nitrogén-oxid szint növekedésének előnyeiből. Ez a hatékony kombináció segíti a Napalm Xtreme Ÿ hatóanyagainak bekerülését közvetlenül az izmokba. Nem csak beépíti azokat a sejtekbe, hanem hasznosulásukat is fokozza. Ez az innovatív rendszer erősíti a testet az intenzív edzés idején, lassítja a tejsav képződést, pótolja az elektroliteket, növeli az állóképességet és biztosítja a szükséges tápanyagokat az izmok fejlődéséhez.

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
Nutriversum WShape Collagen Caps
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
NutriCore Whey Protein 2000 g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g