Grenade
In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3
Grenade
Nem rendelhető
Kiszerelés: 120 kapszula
Bolti ár: 10 900,- Ft Webáruház ár: 10 300,- Ft (egységár: 85,83 Ft/kapszula)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Újdonság
Grenade AT 4

 Kiszerelés: 120 kapszula

 Egy adag:   3 kapszula

 Adag/kiszerelés: 40

 

Javasolt adagolás: Napi két adagot (2 x 3 kapszulát = 6 kapszula naponta) fogyassz. Az első adagot reggel, éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt vedd be. A második adagot étkezés előtt 30 perccel fogyaszd sok folyadékkal.5 napig szedd utána tarts 2 nap szünetet.Így szedd amig el nem fogy 1 doboz.A másodis doboz után tarts 1 hónap szünetet.

 

 

Grenade ® AT4 - a formulát a szervezet hormonális tengelyének támogatására hoztuk létre. A hormonális környezetet támogatása a fizikai teljesítmény javulását, fokozott izompumpát, a regenerálódást és nagyobb izomtömeget eredményez. Az AT4 kutatási eredményekkel alátámasztott kulcsfontosságú összetevők precíz adagjait tartalmazza, a színvonalas nutriens-rakomány gyors felszívódását és hasznosulását pedig Rapid Dispersal Capsule hatékony technológiája biztosítja.

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Zero Bar 50 g
Scitec Multi Pro Plus
Grenade Carb Killa Protein Bar
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Pure Pro Whey Pro 1000 g
NutriCore Whey Protein 2000 g

Legtöbbet nézett termékek

Power Track Power Protein (4000 g)
Animal Pak (44 pak)
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
Power Track Power Protein (908 g)
Bezár