In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3
MuscleMeds
Nem rendelhető
Kiszerelés: 180 tabletta
Bolti ár: 20 900,- Ft Webáruház ár: 20 200,- Ft (egységár: 112,22 Ft/tabletta)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Újdonság
MM Methyl Arimatest  180 tab

Kiszerelés: 120 + 60 tabletta

Egy adag:  2 tabletta és 1  tabletta

Adag/kiszerelés: 60,60

 

Javasolt adagolás:  

 

Formula 1 (dihydrotase) :  fogyassz 2 kapszulát reggel és 2 kapszulát este .

Formula 2(7 arimatase) : Helyezz a nyelved alá 1 SubZorb tablettát reggel és egyet este, és hagyd hogy eloldódjon!

 

 

Gyógyszerészeti Áttörés

 

10.000%-al növeli a TESZTOSZTERONT

 

Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ARIMATEST a létező legerősebb anti-aromatáz hatású szer. Ez a különleges vegyület csökkenti az ösztrogént és a tesztoszteron soha nem látott emelkedését váltja ki.
Három évvel ezelőtt, tudósok, biokémikusok és gyógyszerészek egy csoportja egy olyan projektbe kezdett, ami forradalmasítani fogja a teljesítmény-növelő étrend-kiegészítőket. Ez a szakértőkből álló csoport azzal a céllal és feladattal kötött szövetséget, hogy egy új technológiát fejlesztenek ki a sportteljesítmény javítása érdekében. Elegük volt azokból a kötöttségekből, amiket a nagy gyógyszerészeti és biotechnológiai vállalatok kényszerítettek rájuk, szab kezet akartak, hogy megvalósíthassák álmaikat. Most, három évvel később a MuscleMed Performance Technologies felfedte mire képes a briliáns elmék és a termékfejlesztés iránti hajlíthatatlan elkötelezettség kombinációja. Ami 2005-ben egy innovatív termékfejlesztési terv volt azzal a céllal, hogy egy funkcionálisan verhetetlen szabad-tesztoszteron növelő terméket fejlesszenek ki, mára egy történelmi étrend-kiegészítő áttöréssé az ARIMATEST-té fejlődött.


A MuscleMed tudósai meg vannak győződve arról, hogy a tesztoszteron növelésének leghatásosabb módja nem a tesztoszteron származékok, prohormonok, gyógynövények, vagy akár anabolikus szteroidok használata, hanem sokkal inkább az aromatáz-gátlóké. Ennek a módszernek több előnye is van a többi tesztoszteron-helyettesítő, vagy növelő módszerrel szemben. A legfontosabb: ezek a vegyületek nem okozzák a természetes tesztoszterontermelés csökkenését.

 

Sőt, amint azt az új kutatások eredményei mutatják, éppen ellenkezőleg, felpörgetik az agyalapi mirigy hipotalamusz tengelyen történő dolgokat 2) Ösztrogén-csökkentő hatásuk van. 3)Hihetetlenül hatásosak és mégis biztonságosak Bár más anti-aromazáz gátlók is léteznek, a MuscleMed tudósai úgy látták, hogy szükség van egy fejlett aromatáz-gátló technológiára, ami jelentősen ennek a termékkategóriának a már létező termékeitől. Például az ebben a kategóriában jelenleg kapható termékeknek számos hibája van, köztük az, hogy gyengébb hatóanyagokból alkalmaznak ultra nagy dózisokat. Ráadásul a gyenge hatásfokú szokásos módszert alkalmazzák, a szájon át bevett szilárd dózis adagolását.

 

Miközben azért valamennyire hatásosak, a gyengébb hatóanyagok és az adagolás formája olyan korlátok, amik miatt nem jön létre olyan tesztoszteron emelkedés, ami az izomtömeg nagy növekedését ki tudná váltani.


Ezért, az ARIMATEST kifejlesztésénél a MuscleMed tudósainak meg kellett oldaniuk a szokásos aromatáz-gátló termékek fő problémáit. Stabilizálni a hatásosabb aromatáz-gátló összetevőket. 2) A mérhetetlenül fejlettebb aromatáz-gátló komplexek használata. 3) Elérni a vérbe való hihetetlenül gyors felszívódást azért, hogy elkerüljük/minimalizáljuk az emésztőrendszer romboló hatását és 4) bio-effektív tesztoszteron-növelő teljesítmény elérése.


Az ARIMATEST KLINIKAI FARMAKOLÓGIÁJA


Az ARIMATEST másképpen működik, mint a többi szokásos tesztoszteron-növelők és sokkal hatékonyabb. Az Arimatest összetevői AI-1, AI-2 és az AI-3 szinergiában dolgoznak, hogy minél gyorsan meggátolják a P450 citokróm családba tartozó endogén aromatáz enzimeket, ezzel blokkolva az androstenedion és a tesztoszteron átalakulását ösztrogénné. Az ARIMATEST egy különleges aromatáz-gátló komplexet tartalmaz, amit bio-mérnöki technológiával úgy állítottak elő, hogy az AI-1 és AI-2 valamint a lassabban ható AI-3 bioaktív aromatáz-gátló összetevők segítségével a tesztoszteron-növelő hatások precíz sorrendjét állítsa elő. Az Arimatest három lépcsős anti-aromatáz hatása az ösztrogén drámai csökkenését, az összes tesztoszteron, valamint a szabad tesztoszteron óriási növekedését váltja ki.


Mint ahogyan a legtöbben tudjátok, a tesztoszteron egy nagyon erős androgén és anabolikus hormon, aminek nagy befolyása van a fizikai és szexuális teljesítményre. A tesztoszteron androgén hatását összefüggésbe hozták a férfias hatásokkal, mint a testszőrzet, a hang mélyebbé válása, megnövekedett szexuális teljesítmény és jobb libidó. További androgén hatása, hogy serkenti a vörös vértestek termelését, amik segítenek az állóképesség és a fizikai teljesítmény javításában, és kegyetlen erezettséget eredményeznek. A megnövekedett tesztoszteron szintekről kimutatták, hogy anabolikus hatásuk is van a szervezetben megnövelt protein szintézis, a nitrogén megtartás és anti-katabolizmus révén, amik az izomtömeg és az izomerő növekedését eredményezik. Új kutatásokban azt is kimutatták, hogy közvetlen összefüggés van a tesztoszteron-növekedés nagysága és az izomtömegben és izomerőben bekövetkező növekedés között. Leegyszerűsítve, minél nagyobb a tesztoszteron szinted, annál nagyobb lesz az izomtömeg és az izomerő növekedése. A tény, hogy az ARIMATEST 10-szer jobban növeli meg a tesztoszteront, mint bármely más tesztoszteron-növelő, pontosan az az ok, amiért a használók sokkal nagyobb növekedést tapasztalnak, mint bármikor azelőtt.


Az Izomépítő Felállás: Megnövekedett SZABAD T, Javított T/Ö (tesztoszteron/ösztrogén) Arány, valamint Teljes

 

Tesztoszteron és Szabad Tesztoszteron Készlet.


A vérben szállított tesztoszteron proteinekhez kötődik, mint a szex hormont megkötő globulin az SHBG és az albumin. Ezért a tesztoszteronnak csak egy kis része (mindössze körülbelül 2%-a), ami valójában szabad, vagy másképpen bio-aktív. Az optimális férfi-teljesítmény elérése érdekében a cél a szabad tesztoszteron növelése. A szabad tesztoszteront ösztrogénné is alakítható az aromatáz enzimek által. Ezért az aromatáz enzim hatásának gátlása a tesztoszteron növekedését eredményezi, különösen a szabad, bio-aktív tesztoszteronok növekedését. Továbbá, az endogén módon (szervezet által) termelt androsztenedion (a tesztoszteron prekurzora, előanyaga) is ösztrogénné aromatizálható. Az Arimatest ezért pluszban a tesztoszteront és az androsztenedioint is megvédi az aromatizálódástól, ami az anabolikus hormonokat és a hosszú távú anabolikus hatást is növeli.

 


MIRE ALKALMAZHATÓ

Az Arimatest Aromatáz-gátló Fastsorb tabletták férfiak számára készültek azért, hogy növeljék a szabad tesztoszteron szintjét és csökkentsék az ösztrogén szinteket a férfiak egészségének, erőedzés programjainak és izomépítő programjainak segítésére.

 

 

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
NutriCore Whey Protein 2000 g
Scitec Multi Pro Plus
Nutriversum WShape Collagen Caps
BioTech GO Protein bar 80 g
Biotech Crush Bar

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Bezár
Többé ne jelenjen meg ez a felugró