In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Megabol INH-AR

Megabol
Raktáron
Kiszerelés: 60 kapszula
Bolti ár: 2 990,- Ft Webáruház ár: 2 700,- Ft (egységár: 45,- Ft/kapszula)
Újdonság
Megabol INH-AR

 Kiszerelés: 60 kapszula

 Egy adag:  1 kapszula

 Adag/kiszerelés: 60

 

Javasolt adagolás: napi 2×1 kapszula folyadékkal étkezés után.

Ne lépd túl a javasolt napi adagot.

 

 

Megabol INH-AR forradalmian új és egyedülálló termék, ami butein kalkonokat tartalmaz. Legújabb tanulmányaok szerint 90%-kal csökkentheti az aromatázt, ezáltal sokkal többet, mint a szintetikus inhibitorok (Arimidex, mesterolon). A tanulmányok még jelenleg is folynak a butein használatára vonatkozóan, a daganat ösztrogénnel kapcsolatban álló kezelésére, de ez az anyag még mindig elérhető versenyző sportolók számára. Henryk Różański, MD., tanulmányokat folytat az ilyen jellegű gyógyszerészetről és kidolgozott egy terméket, ami sportolók által étrend-kiegészítőként használható. Összetevői közül egyik sem tesztelt doppingellenőrzés során és nem akadályozza meg a hipotalamusz-hipofízis tengely.

 

Y. Wang’s (Department of Biochemistry, The Chinese University of Hong Kong, Rm. 507C MMW Bldg., Shatin, N.T., Hongkong) tanulmányai szerint.

 

Hatóanyag tartalom/adag( 1 kapszula):

 

TESTO-3 ™ - MIX komplex 200mg fen-X1004: • (2S) -2 (3,4-dihidroxi-fenil) -7-hidroxi- 2,3-DIHYDROCHROMEN-4-on • 2- (3,4-dihidroxi-fenil) - 5,7-dihidroxi-4-kromenon

 

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

NutriCore Whey Protein 2000 g
Scitec Multi Pro Plus
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
BioTech GO Protein bar 80 g
BioTech Zero Bar 5× 50 g
Olimp Vita-min Sport Multiple (60 kapszula)

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
MHP Up Your Mass New