In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Injekció beadása (injektálás)

A folyadékban oldott szteroidok szinte minden fajtáját( musculárisan)tehát izomba kell beadni.Vannak vízben és olajban oldott szerek is de mind kettőre ugyan ez vonatkozik.


A szert általában felszívó tű segítségével szokták felszívni ,elkerülendö a beadásra szánt tű hegyének csorbulását.Ézeknek a tűknek a mérete 18g körül optimális , ezen szinte minden felszívható.Vigyázz ha felszívás után a tűt nagyon kis átmérőjűre cseréled nem fogod tudni benyomni a szert,és egy vastagabb tűvel kell ismét megszúrnod magad. Az általános beadó tű mérete 22g, ezen egy két dologtól eltekintve minden beadható.

Ha a szer már a fecskendőben van tartsd tűvel felfelé és addik pocögtesd ameddig a légbuborékok a tetejérenem kerülnek. Nyomd ki belőlle a levegőt amíg egy kis folyadék ki nem spriccel.Ha meggyőződtél arról hogy nincs a fecskendőben levegő,megkezdheted a beadást.Fertőtlenítsd a beadás helyét(gyógyszertárban kapható fertőtlenítő szer erre a célra kb 1500ft egy évre való)


A beadás helyéül egy nagyobb izomcsoportot válasz. Lehetőleg fenék felső része, comb kissebb mennyiségnél váll, hátsóváll.


Tévhit hogy ahova szúrsz ott jobban fejlődsz!!!!!

 

Határozott mozdulattal szúrd a tűt 3-4cm mélyre az izomba.A fecskendő karját húzd meg. Ha nagyobb mennyiségű vért látsz ismételd meg a szúrást másik helyen. Ha vákum keletkezik és a kar vissza ugrik megkezdheted a beadást. Közepes tempóban add be a szert,húzd ki a tűt és a beadás helyét alaposan de nem túl erősen maszírozd el.

Ha van rá mód kérd hozzáértő személy segítségét (egészségügyi végzettség előny)


Figyelmeztetés:

  • ha nem biztos forrásból vásároltál ne add be a szert.
  • ha a beadás hely begyullad ne kísérletezz, mert a következő is be fog
  • ne használj nagyon vékony fecskendőt, mert nehezen fogod tudni beadni a szert és a kezed remegése miatt a tűhegy kárt fog tenni az izomrostokban.

Növekedési hormon, HCG, inzulin beadható bőr alá egészen vékony 27g-s tűvel.


A szteroidok használata súlyos egészségügy kockázattal jár!!!

Legtöbbet vásárolt termékek

NutriCore Whey Protein 2000 g
Scitec Multi Pro Plus
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
BioTech GO Protein bar 80 g
BioTech Zero Bar 5× 50 g
Olimp Vita-min Sport Multiple (60 kapszula)

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
MHP Up Your Mass New