Grenade
In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Cikkek, Hírek, Versenyek

« 1 2 3 4 5 »

 Neked is gyakran fáj a fejed,görcsöl a vádlid, úgy érzed fáj a szíved? Tudtad hogy a magnézium hiány is okozhatja ezeket a   tüneteket? 


A beta ecdysteronban gazdag spenót kivonat, szabad aminosavval az l-leucinnal kombinálva a 6-szorosára növeli az elfogyasztott fehérjéid beépülését az izomzatodba. A beta-ecdysteron, növényi hatóanyagok egy csoportja.


 A CLA jelentése: Conjugated Linoleic Acids, másszóval konjugált linolénsav. A konjugált szó azt jelenti, hogy egymáshoz rendelt vagy összetartozó. A linolénsav pedig egy zsírsav, melyet először a lenolajban különítettek el. Ez a zsírsav természetesen nem csak a lenben található, de a nevét innen kapta. A CLA az egyik legfontosabb, többszörösen telítetlen esszenciális omega-6 zsírnak-a linolénsavnak-egyik formája.


Bacopa Monnieri

2019.05.20.

 Igazi csodanövényként tartják számon már ősidők óta.Mi csak most kezdünk ismerkedni jótékony hatásaival.


 Milyen problémák kezelhetőek tőzegáfonyával?


 A jód hiánya igen súlyos betegségeket okozhat. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy mellékvesék, a prosztata, a petefészek, a mellek, a placenta, a hasnyálmirigy, az agy, és a szív működéséhez is. Fontossága a mai napig erősen alul értékelt.

 

 

Vajon neked is jódhiányod van?

 

A teszt használatával egyszerűen és gyorsan tesztelhető a szervezet jód ellátottsága. Ráadásul a teszt megfizethető áron elérhető, és bárki által könnyen elvégezhető.


A pajzsmirigy egy valódi nagyfőnök a szervezetünkben. És mint minden főnök esetében, amennyiben megzavarodik, számos (néha végzetes) problémát okozhat.
Ráadásul a mai orvosi gyakorlatban – mivel a tünetek szétszórtak és néha összefüggéstelennek tűnnek – ez egy elhanyagolt terület. Mit lehet tenni pajzsmirigy alulműködés esetén? 


A D-vitamin fontossága jól ismert. Már az 1930-as évek elején felismerték az orvosok a D-vitamin hiány és a csontrendszeri betegségek közötti kapcsolatot. Hiányában kialakulhat még ízületi gyulladás, izomfájdalom és fogászati problémák is. Azonban az új kutatások nemrégiben rávilágítottak a D-vitamin hiányának más, enyhébb, korábban felismerhető tüneteire.


A D-vitamin a napsütés hatására az emberi bőrben jön létre és némi átalakulás után a májban és a vesénkben, részt vesz szinte minden létfontosságú életfolyamatban.


Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá tenni. Létezik 4 kiváló tápanyag szív – és érrendszer javítására.

 

Tegye jobbá az ereit

 

A fokhagyma hatóanyagai a vér minőségét javítják. Pusztán ennek rendszeres fogyasztása átlagosan 10 ponttal csökkenti a vérnyomást magas vérnyomás betegségben szenvedők esetében. De a legfontosabb tulajdonsága, hogy javít az érfalak rugalmasságán, amik ettől jobban bírják a megnövekedett vérnyomás okozta terhelést. Képzelje el, hogy egy repedezett, öreg slag bírja jobban a víz nyomását, vagy egy rugalmas, jó állapotú?
Hasonló eredményekkel vizsgálták az l-karnitin nevű hatóanyagát a kapszulának.
Ez a tápanyag, ami nem csak a vérnyomást képes csökkenteni, de a káros vérzsírok szintjét is előnyösen befolyásolja, ezáltal nem engedi lerakódni őket az artériákban, elzárva a vér áramlását. 


Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot.

1, Mit takar a név?


A név eredete:
– Az 1920-as években, mikor felfedezték, néhányan még hexuronsavnak nevezték.
– Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (skorbut) mivel a molekula hiánya az emberi szervezetben skorbuthoz vezethet.
– C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk. 


Egyes szakértők láthatatlan tápanyag-hiánynak nevezik, mert szörnyen nehéz észrevenni és diagnosztizálni. Sajnos ezzel együtt sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk. A magnézium több mint 300 ismert biokémiai folyamatot befolyásol a testünkben. A szívverés szabályossága és a hormonjaink egyensúlya egyaránt a magnézium-ellátottságunktól függ. Miért veszélyes a magnézium-hiány?


Miközben a táplálkozási szakértők pontos ajánlásokkal rendelkeznek számos tápanyag napi ajánlott bevitelére, a magnéziummal kapcsolatban nincsenek pontos ajánlások. Más a nőknek, más a férfiaknak, más Európában és más Amerikában. Az viszont tény (Nemzeti Egészségügyi és Táplálkozási Vizsgálat (NHANES)), hogy a lakosság fele nem jut elegendő magnéziumhoz, még a legkonzervatívabb ajánlások szerint sem.

Íme néhány tanács arról, hogyan tudja valaki biztosítani az egészséges magnéziumbevitelét vagy kezelni a hiányt. 


Eme rövid írás aktualitását egy tegnap nekünk címzett írás eredményezte,és persze a múltheti választásokon tapasztalt,”a legtöbb ember azt gondolja,amit szeretnének hogy gondoljon” mára világossá vált szlogen generálta.

Amerikai,Európai,vagy Magyar táplálékkiegészítőt vegyek?? 


Rendszeresen,mikor itt a Facebook on bóklászom,bele bele futok valami hatalmas nagy igazságba,a iszonyatos izomtömeg eléréséhez vezető módszerbe,elvbe,tanácsba.
Mivel több mint 20 éve olvasgatom,tanulom a edzés ok okozati összefüggéseit az izomtömeg tekintetében,a manapság olvasott,látott hallott módszerek inkább ,egyrészt megmosolyogtatnak,másrészt bosszantanak,hiszen sokkal értékesebb információktól veszik el a helyet,amúgy sem nagy teljesítményű agyamban.
Hogyan kell egy sok követőt vonzó,akár magadénak vallott elvet megalkotnod?
Hogy egy népszerű módszert megalkoss,kell egy jó fizikum,amit mindegy hogy milyen módszerrel értél el,de a tiéd.Ha nem rendelkezel ilyen adottságokkal,kell egy roppant izmos,lehetőleg versenyző,vagy egyéb bajnok,akinek munkásságára rá tudod húzni mondandódat,de az sem baj,ha találsz egy olyat,akinek már van,és te leszel annak hazai szószólója.Ha esetleg voltál életedben egy légtérben a fenti bajnokkal,netán még egy fényképet is tudsz mutatni,na akkor aztán minden véleményeddel szembe menőt indok nélkül tilthatsz le a p...ba,mert ugye hogy jön bárki ahhoz,hogy egy ismert versenyző,edző nevével fémjelzett módszerben hibát,keressen,vagy esetleg csak kérdése merüljön fel!?
A 90 es évek vége felé emlékszem nekünk sem volt egyszerű kiigazodni az akkoriban ránk zúdult ötletek,tanácsok,edzés tervek sokaságán,de most, kezdő legyen a talpán,aki saját erőből próbál,csak valami egész egyszerű edzésprogramot összeállítani,a világhálón keringő okosságokból.
Egy dolog biztos!A jó módszer nem az,amitől egy bajnok nagyon izmos lett,mint inkább az,amitől nagyon sok ember lett bajnok!

 


Ha szegény Kormány Misi (RIP) azt írta volna le egy könyvben,hogy neki a törpe járástól,és az egy lábon hátrafelé ugrálástól lettek hatalmas lábikrái,ma biztosan zárt csoportot hoztak volna már létre azok,akik ebben a módszerben akarnak hinni,de mint az itt,különböző elveket vallók sem,azok sem tudnának ezzel a módszerrel hatalmas vádlikat építeni!
Ha kezdő vagy,nyúlj vissza a kezdetekhez,és ha még a naptár szerint 2018 is van,tanuld,értsd meg a Weider féle elveket,és hidd el ezen elvek birtokában,már sokkal inkább meg fogod érteni a mostani módszerek értelmét,esetleg értelmetlenségét is.


www.proteinbuilder.hu
 


Mi ez?Mi volna ez?Be van szívva itt a cikk írója,kérdezheted?
Nem,nincs,csak ez a cím foglalja össze a tartalmat leginkább,még ha úgy is hangzik,mintha valami szintetikum nyújtotta álom közepette beszélne félre az író!:) 


Tényleg hasznos lehet a Szelén a rákkal való küzdelemben vagy megelőzésben? ? Nem mérgező nagy mennyíségben?

Sokan szeretnénk erekre a kérdésekre is választ kapni.


Aszpirin-a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb gyógyszere.


Mint kitalálhattad a címből,ez az írás ismét a magunk egyszerű módján megfogalmazva,a szteroidokról,vagy az azokat használni kívánókról fog szólni,így ha te nem tartozol ide,esetleg neked már nem lehet újat mondani,vagy csak úgy nagy ívben lesz...od,tekerj tovább!
Még most sem szeretnénk kémiai,biokémiai,farmakológiai magasságokba emelkedni,ezért ne kezdjetek szakzsargonban megfogalmazott,már már orvosinak tűnő hozzászólásokat írni.Mi is arra törekszünk,hogy értse mindenki amit mondani szeretnénk!
Szóval!
Nem szerettünk volna rendszert csinálni a szteroidokról szóló írásokból,de kérdések rovatunkba olyan mennyiségben érkeznek szinte ugyan arról a témáról szóló kérdések,hogy gondoltuk írunk itt néhány gondolatébresztő mondatot,még mielőtt te is a rovatba kérdeznél!!
Egyre többen írják srácok,hogy ők csak 1 kúrát csinálnának,de azt is a legnagyobb körültekintéssel,minden óvintézkedést betartva.Az ő "első és egyetlen" kúrájuk általában metha,stana,vagy egyéb népszerű szer,amit szerencsére kisebb dózisban szeretnének alkalmazni!Na ez a történet,ha lehet ilyet mondani jobbik része.
Na de itt jön,hogy minden "védőt"amit a mai napig nem tudok értelmezi az ő szemszögükből,be fognak szedni,és nem fognak vele spórolni.
"A VÉDŐ"Az ő elgondolásukban 3 szer,ami megóvja majd őket minden mellékhatástól,sőt,még az izom is meg fog maradni,ha kellő mennyiségben,és kellő ideig alkalmazzák őket!
Vannak srácok,akik olyan elképzeléseket osztanak meg,magukat teljes nyugalomba ringatva,mint pl szednék 30mg stanazolt,2-3×1 proviront,2 szem zitát,és 1 clomidot.Így kiküszöbölök minden mellékhatást,mert nem szeretnék se izmot veszíteni,se merevedési gondokat,vagy vese,esetleg máj problémákat.
Mi furcsa ezen a képleten?
Hogy a konkrét szteroid dózis 30mg,de a "védők"összessége napi szinten,ha csak minden felsorolt szerből 1 szemet is számolunk 85mg hatóanyag,amit azért viszel be,hogy csökkentsd a mellékhatásokat!!
De mit csökkentesz pontosan??Csökken az ösztrögén szinted,esetleg míg szeded a nem érzed annyira a potenciális problémákat (ha vannak),több lesz,vagy nem csökken a spermaszámod,és....és??Nincs tovább!! Vagy ha van,nem számottevő!!
Ha 1-2 szem provi nem fogja vissza az ösztrögént pl egy nagyobb dózisú metha kúra esetében,akkor nem az a megoldás hogy szedek még letrazolt,meg zitát!!
Miért nem csökkented a dózis,vagy váltsz szert??
Sokan gondolkodnak úgy,hogy sok szteroid,még több védő!!
Míg egy stana,metha,vagy akár egy kisebb dózisú tesztoszteron kúrával,egy még a szervezeted számára tolerálható dózist alkalmaznál,még mérgezed magad tök feleslegesen horror dózisú szerekkel,amit csak azért alkalmazol,hogy az alap szer mellékhatásait csökkentsd!
Szóval szedsz gyógyszert,hogy ne okozzon gondot egy másik gyógyszer.Ez szerinted rendben van??
Az orvostudomány szerint,egy gyógyszernek 20-30-50 féle hatása lehet.Hatása!Igen,jól olvasod,mert egy gyógyszernek csak hatása van,mellékhatása nincs!Amit te mellékhatásnak hívsz,az is hatás,csak te azt nem szeretnéd,ezért mellékhatásnak hívod!
Gondolj bele!Szedsz 2-3-5 féle szert,az közel 100 féle hatás,és itt még nincs számolva a kölcsönhatás!!Most őszintén,jön majd Tibi,aki nagyon ért a szteroidokhoz és ő a kisujjából kirázza ezeket? Ne vicceljünk már!
Vagy gondoljátok hogy mi,vagy más,meg fogja mondani a tutit,mert annyira okos,okosak vagyunk!!Nem.Ku....ra nem.Próbálunk tanulni,adatot,infót gyűjteni,de ha egy 100 as a tökéletes tudás,ami a szteroidokat illeti,tudod hol vannak a legtöbben,köztük mi is??Valahol 0,1 környékén!
Szóval elhiheted,hogy a kisszobában a laptopod előtt ülve,te sem fogod megfejteni a "Da Vinci kódot"
Az általad "védőnek"nevezett szerek is ugyan olyan szintetikumok,ha úgy tetszik mérgek,mint a szteroidok,ezért ugyan úgy vannak nem kívánt hatásaik!Nézzük.
Mik ezek a "védők"?
Proviron,Zitazonium Clomid.
Kezdjük a provironnal.
Antiösztrögén,erős androgén,segíti a másodlagos nemi jelleg kialakulását,a kúra utáni csökkent spermatermelés,és annak minőségének javulását.Ez ok!
Terheli a májat,vesét,továbbá prosztata nagyobbodást okozhat!
Figyelmeztetések és óvintézkedések
Az androgén hormonok nem alkalmasak arra, hogy egészséges egyénekben izomnövekedést idézzenek elő, vagy megnöveljék a fizikai képességeket.
Megelőző intézkedésként a kezelés alatt a betegeknél rendszeres prosztata-vizsgálatot kell végezni.
Az olyan hormontulajdonságú anyagok használatakor, mint amilyet a Proviron is tartalmaz, ritka esetekben jóindulatú, még ritkábban rosszindulatú májdaganatok kifejlődéséről számoltak be, amelyek azután egy-egy elszigetelt esetben életveszélyes hasüregi vérzéshez vezettek. Amennyiben szokatlan, nem múló, erős, a has felsőbb területein érezhető fájdalmat érez, azonnal értesítse kezelőorvosát.
Zitazonium
Gyakori (100 kezelt betegből több mint 1, de 10 kezelt betegből kevesebb mint 1 esetén észlelhető)
Csontfájás és a beteg szövetben jelentkező fájdalom, gyengeség, folyadék-visszatartás, vérzsírszint (triglicerid) emelkedése, látászavar, szürke-hályog kialakulása, fokozott véralvadás, fokozódik a mélyvénás trombózis és a tüdőembólia (vérrög a tüdőkben) kialakulásának kockázata, hányinger, étvágytalanság, hajhullás, viszkető érzés a nemi szervek környékén, rendellenes hüvelyi vérzés, méhnyálkahártya elváltozások, méhdaganat, petefészek ciszta.
A kezelés során jelentkező rendellenes menstruációs vagy hüvelyi vérzés és/vagy váladékozás, továbbá alhasi fájdalom, mellkasi csomó, lábduzzanat, nyomásérzékenység, a légzés ismeretlen eredetű nehezítettsége, mellkasi fájdalom, látászavar azonnali orvosi kivizsgálást igényel.
Ritka (10 000 kezelt betegből több mint 1, de 1000 kezelt betegből kevesebb mint 1 esetén észlelhető)
Vérkép elváltozások, mint átmeneti vérszegénység, a fehérvérsejtszám csökkenése és átmeneti vérlemezkeszám csökkenés (mely következtében pl. horzsoláskor kifejezettebb vérzés léphet fel), zavartság, kábultság, fejfájás, depresszió, hányás, májfunkciós laborértékek megváltozása, zsírmáj, epepangás, májgyulladás, sárgaság, túlérzékenységi reakciók (pl. arc- és gége ödéma /vizenyő/ légszomj), bőrkiütés.
Túlérzékenységi reakció kialakulása esetén azonnal forduljon orvoshoz.
Nagyon ritka (10 000 kezelt betegből kevesebb mint 1 esetén, beleértve az egyedi eseteket, észlelhető)
A vér valamennyi sejtfélesége számának súlyos csökkenése, csontáttétes betegeknél a vér kálcium szintjének emelkedése, súlyosan magas vérzsír (triglicerid) szintek, hasnyálmirigy-gyulladás, mely a hátba sugárzó gyomorfájdalmat okoz, tüdőgyulladás, májsejt károsodás, súlyos bőrkiütésekkel járó u.n. Stevens-Johnson szindróma, mely együtt járhat gyűrű-alakú kiütések és nagy hólyagok létrejöttével is.
Clostilbegyt(clomid)
Ha az alábbi súlyos mellékhatásokat észleli, hagyja abba a Clostilbegyt tabletta szedését és azonnal forduljon orvoshoz, mivel sürgős orvosi ellátásra van szüksége:
Gyakori mellékhatások (100 betegből 1-10 beteget érint:
- Homályos látás, vagy felvillanó pontok vagy fénylátás. Ezek a tünetek rendszerint javulnak, de néhány esetben állandósulhatnak is. Kezelőorvosa elküldheti szemészeti szakvizsgálatra.
Gyakorisága nem ismert (a rendelkezésre álló adatokból a gyakorisága nem állapítható meg):
- Petefészek túlstimulálás. Ennek jelei lehetnek a következők: fájdalom az alhasban, a gyomorban, a lábikrákban, felfúvódás, csökkent vizeletmennyiség, nehezített légzés, testsúlynövekedés. Ebben az esetben orvosa csökkentheti vagy felfüggesztheti a Clostilbegyt adagolását.
- A májat érintő problémák következtében jelentkezhet sárgaság, mely a bőrön és a szemfehérjén látható.
- Hirtelen heves fejfájás.
- Pszichiátriai megbetegedés, pszichózis jelentkezhet.
Szóval ha elolvastad,esetleg segített,annak örülünk.
Gondolkozz,és dönts megfontoltan,felelősen,mert életed csak egy van,és hogy az milyen hosszú lesz,az nagy részben rajtad múlik!!
www.proteinbuilder.hu 


 

Ígérjük mostanában nem lesz több szteroidos cikk,de még néhány belénk szorult mondat,melyeket a ti kérdéseitek,mondataitok generáltak.
"A haverom hoz gyógyszertárit,a haverom csinálja,és ért hozzá,ez gyógyszertári,ez eredeti,egy versenyzőtől vezsem,ő is ezt nyomja"


Az idehaza,de mondhatom szinte az EU ban kapható szteroidok 99,9% hamis.Nem is biztos hogy jó kifejezés a hamis jelző,inkább az UG,(undergrund)lenne a jó,jobb jelző,hiszen ha valamiből nem létezik már eleve gyógyszergyárban gyártott,vagy gyógyszerkönyvben jegyzett,valamilyen jegyzett gyógyszergyártó cég által gyártott szteroidos gyógyszer,az nem is lehet hamisítani,hiszen ami nincs,az hogy lenne hamis.Ami meg van,az eredeti,hiszen nincs más:)
Szóval a te a tutit nyomod gondolkodásmód önámítás.Jó a hit,mert állítólag sok mindenen átsegít,de szerintem mikor ezt hallod,nem feltétlenül a szteroidra gondolsz:)
Most nagyjából leírom hogyan is készül a te tuti,"eredeti"szteroidod.
Ha szerencséd van,a készítő befektet,és előállít egy steril környezetet,ami ahhoz hogy olyasmit gyártson az ember,ami lehetővé teszi hogy az mások büntetlenül magukba szurkálhassák.
Ha ez meg van,a "vegyész" rendel néhány ampullát,kupakot,és a lépen is látható,kupakolásra alkalmas kis műszert,ami kb annyira bonyolult,mint egy konzervnyitó!
Ha nekifeszül a netnek,minden nehézség nélkül talál,egy magát Kínainak mondó,aztán ki tudja honnan író beszállítót,aki természetesen mindenféle garanciát vállalva,simán küld neked kis,vagy nagy zacskóban port,amire rá lesz írva hogy mi is az,vagy hogy minek kellene lennie.
Itt az első olyan dolog,ami már kételyeket ébreszt.Bárki vajon bevizsgáltatja mi is van a zacskóban??Honnan tudod hogy egyáltalán mit kaptál?Ok hogy vannak jellemző színek,szemcseméretek,illatok,amiből különbséget lehet tenni,de azért ez nem egy laboratóriumi bevizsgálás,lássuk be.
Szóval jó esetben így indul a szteroidgyártó karrier!
Azért nem baj,ha az előállítási körülmények után a technika,és persze nem utolsó sorban a szaktudás is párosul ehhez a már mesébe illő vállalkozáshoz.
Na általában ezen feltételek valamelyike,vagy, ezek közül több,messze nem éri el a kellő színvonalat.
Na ilyenkor gyullad,nem hat,nem úgy,nem az hat,aminek kellene,mert ugye ki vizsgáltatja be a kis zacskóban kapott porokat?Az plusz költség!És ha egyszer be is vizsgáltatja,de a következőt,a másik zacskót,amik a többi hatóanyagot tartalmazzák?A következő szállítmányt?
Tudod miben kell oldani?Mennyi olaj,mennyi alkohol,milyen észter,ismered az irritációs mennyiségeket.....stb?
Hogy elolvastad?Az jó.Tök jó.Igaz ezt évekig tanítják az egyetemen,de lehet hogy te két Amcsi cikkből megtanulod.Tehetséges vagy.Ennyi!
Na de ez csak a jobbik eset.Általában a "kisebb"márkák kis szobában,garázsban,fürdőszobában,és egyéb
helyeken készülnek.Hogy néha láttunk már szempillát,kisebb huncutságokat az üvegcsékben?Istenem.Hat,ez a lényeg nem??
Hát ku...ra nem haver!


Hogy jó a színe?Ez csak az oldóanyagtól függ.Egy sötét olajtóól mindennek jó lesz a színe,esetleg a sűrűsége.Kicsit gyullad?Két opció van.Egy negatív immunválasz,ami jó esetben beadásonként egyre kevésbé érezhető,rossz esetbe a második,harmadik beadás után jön a szike.
Lesz rajtad egy 4-10cm s heg.És?A csajok buknak erre.Majd azt mondod katona voltál,és megkéseltek a háborúban,vagy hogy nyócan vótak tesó!! Négyet lenyomtam,aztán az egyik hátulról megbökött egy bicsakkal.Még levertem kettőt,oszt efutottak haver!Na ezt lehet hogy valahol megeszik,de kicsi rá az esély!
Szóval mindenkinek van egy ismerőse,aki tud gyógyszertári genotropint akár!Aztán mikor mondom ha lehet megnézném,büszkén hozza,és mutatja,hogy még vakírás is van rajta.Aztán mikor szólok hogy a vakírás tényleg pontokból áll,de nem csak rá van nyomtatva mint erre,hanem kitapintható,mert kidomborodik a dobozon,akkor jön a csodálkozás!:)

Hogy úszik a szteroidos ampulládban valami fehér?Az nem feltétlenül probléma.Általában kikristályosodott hatóanyag.Mikróba teszed egy kis időre,és eltűnik.
Sajnos az sem garancia ha valami 1ml-s ampullákban van.Igaz azt már rutinosabb játékosok csinálják,de ez a minőségen nem sokat változtat általában.
Hogy néha jobbak a cuccok az elején.
Igaz,bár nem minden esetben.Ha igen,akkor ez azért van,mert mikor elkészül a projekt,általában a megérkezett hatóanyagok rendelkezésre állnak.A következő rendelés esetleg ha már nincs időben leadva,és késik,esetleg fennakad a vámon,azt mégsem mondhatod a vevőknek hogy nincs.Megnézed mi marad,aztán valami lesz benne,csak éppen az,ami marad.Persze mindig az olcsóbb hatóanyagokból marad,mivel ott kisebbet bukik a polgár,mert ugye nem mindegy ,most írok egy baromságot,egy 150 dolláros kis tasak,vagy egy 1500 dolláros akad fönn a vámon,tehát olcsóbból mindig van.Ha nincs,jó lesz az olaj is magába.Nem gyullad,sűrű,meg addig is keres a kémikus!:)
Legfeljebb majd jön az,hogy most szedj hozzá egy kis szemest.A legtöbben úgy sem veszik észre hogy az olaj nulla,hiszen hat a szemes.Legfeljebb lesz valami szokatlan,de majd ráfogod valamire.
Szorult még belénk néhány gondolat,de most már nem untatunk senkit.Jöjjenek a "vicces"Csajos,segges bugyis,izmos fiús képek,hogy kipihenjétek ezt a sok feltételezést,amit írtuk,és amiknek a valósághoz bármi köze,hasonlóságának lehetősége,csakis a véletlen szüleménye,és az élet furcsa játéka! 


Mi most a jó szteroid?Mi az ami most jó?Mit nyomjak most,mert már kipróbáltam mindent!!
Ilyen,és ehhez hasonló kérdések tömkelege érkezik kérdések rovatunkba,természetesen számtalan a kérdező által már használt,és kb pont ugyan ennyi nem használt szer nevének kíséretében.
Célunk továbbra sem az,hogy a szteroidoknak,vagy bármilyen más teljesítmény fokozó szernek reklámot csináljunk,de a tiltott szerek kérdése,használata,lassan már a népbetegségek mértékével vetekszik!
Gyorsan szögezzük le,hogy az ország 99,9 % függő!
Vagy alkohol,drog,esetleg nyugtató,altató,antidepresszáns,szex,munka,autó,pénz.......de szinte mindenkinek meg van az a rész az életében,ami esetleg mások szemszögéből nézve nem normális!
Nem egy olyan ismerősöm van,aki míg nem issza meg a reggel feketét,egyszerűen antiszociális tüneteket produkál,ami kb a fogyasztás eltelte után,olyan 10-20 perccel szűnik meg.
Ezt csak most azért szúrtam ide, abba hogy "szteroid függő vagy,megérdemled" véleménynyilvánításba ne is kezdjünk bele.
Kérdések rovatunk szinte füstölög már az olyan kérdésektől,hogy ezt meg ezt nyomtam,jó volt,vagy nem volt jó,most mit nyomjak?
Na és itt felsorolja az összes interneten fellelhető,vagy 2 napja feltöltött fotókon,vagy a már évekkel ezelőtt sem kapható szerek címkéin olvasható összes nevet,majd odaszúrja"szerinted"
Szerintem hülye vagy!
Ha valamiféle elgondolásból használtál már szteroidot,és nem működött,értem ezalatt hogy semennyire,tehát sem hatást,sem mellékhatást nem tapasztaltál,még értem is a kérdést,de mi van azokkal,akiknél működött az alkalmazott szer.
Megírják hogy ezt meg ezt alkalmaztam,és tette a dolgát,de most váltanék!
MIÉRT??
Nem éreztél "negatívat" nem gyulladt,nem lettél beteg,jó volt a közérzeted,valamelyest fejlődtél,de váltanál!
Ez az én értelmezésemben azt jelenti,hogy használtál valamit,amire azt mondhatjuk hogy steril,és vagy alul,vagy egy pont jól dózisolt,számodra jól tolerálható ható,és oldóanyagot tartalmazó szert találtál,ami te genetikád,szervezeted adta lehetőségekhez képest működött,de te váltanál valamire,ami vagy fog,vagy nem!
Kérdezem megint,MIÉRT?
Mit gondolsz,megtalálod a szteroidok szent grálját,amitől Ronnie,Dorian,Flex.....stb akkora lett amekkora?
Nem tűnik fel,hogy a szerek amiket alkalmazol,a különböző meseszerű dózisok,mixek felirataitól,és a hangzatos "csoda pharma" nevektől eltekintve ugyan azok?
Tesztó mix-általában szuszta,
Az enanthat enathat a nandolon nadrolon, a cypi cypi, a terenek trenek és sorolhatnám,már több mint 20 éve!!
Nem tudom érted e?Azért mert Desma,Winstrol,Stanol,Rexogin vagy akármilyen név,vagy fantázia név van a csomagoláson,az attól még stanazol!!Nem más,nem új csupán azért,mert holnap csinál Zénó egy új dobozt,amire Dominate 50 lesz írva,apró betűvel pedig hogy 50mg stanazol/ml!!!
Nem nevet,márkát veszel,hanem jó esetben hatóanyagot!!
Amikor Danabolról váltasz Táj anabolra mert elmondásod szerint a szervezeted azt már megszokta tudod mit csinálsz??
Nem szart eszel,hanem kakát???Érted??
Van egy szer,amit alkalmazol.Ne alkalmazz semmit,de ha már csinálod nem álszenteskedjünk!Találsz egy gyártót ami működik,és nincsenek azok a kellemetlen hatások amikről fentebb írtam,ráadásul fejlődsz.Nem váltogathatsz örökké,mert többet akarsz.Kísérleti patkány akarsz lenni??
Mert a "nagyok",mondod!A nagyok tudod mit csinálnak?Emelik a dózist!Nincs csoda szerük,nincs csoda hatóanyaguk!
Most ne menjünk bele hogy Amerikába erre szakosodott dokik,egyénre szabottan kevernek neked koktélt,maradjunk a földön,az átlag versenyzők,de főleg az átlag,magam sem tudom miért koxolok,mert versenyezni nem akarok embereknél.
Nincs csoda szer.Ha valami jó,szerencséd van,ha megvan a neked optimális hatóanyag fajta,és mennyiség,amit még tolerálsz,még nagyobb szerencséd van.
Maradj annál,és a vége az lesz hogy vagy növeled a dózist,és nőni fogsz,vagy az lesz hogy egy idő után rájössz mi pénzt,mi időt öltél bele ebbe a kémiai háborúba,rosszabb esetben rájössz mint kockáztattál a semmiért,és vagy kényszerből,vagy magadtól abba fogod hagyni!
Tudom persze hogy majd kapok a szakértőktől,meg az okosoktól,de ez van.
A maga szemszögéből mindenkinek van példaképe,aki mellett kiáll,vagy van hite,amiért tűzbe megy,én elfogadom ezt is.
Vannak emberek akik Pablo Escobár pólóban járnak mert az mekkora menő,hiszen elszívtak már egy füves cigit,és ugye ez a Pablo gyerek mekkora király volt,lové,drogok ,nők,csak közben megöletett 200,rendőrt,egy pár ártatlant,meg aki épp rosszkor volt rossz helyen.Szóval értem hogy neked is van egy testépítő fenomén ismerősöd,aki sokkal okosabb mint én,és rengeteg dolgot letett az asztalra és te is olyan szeretnél lenni,csak ez nem ennyire egyszerű.Ebbe már nem mennék bele.
Aztán még mai napig írjátok a Kiss Jenő vs Németh Pist videós párharcról szóló véleményeket,kérdezve,"szerinted?"
Szerintem Pist mondja az ,el amerikaisodott,kicsit flegmának is nevezhető stílusában a tutit.Lehet hogy nem ennyire fekete,vagy fehér,de kb ennyi.A tápkieges résszel nem értek egyet én sem.BCAA,megfelelő protein,vitaminok,ásványi anyagok,antioxidánsok, a szervezet méregtelenítő szerveinek munkáját segítő szerek ,kellenek.Ha tetszik,ha nem.Ha marketingnek,hazabeszélésnek tetszik,akkor is.
Elhiszem hogy nem mérhető a tápkiegek használata egyik napról a másikra.De ha veszünk két teljesen egyforma genetikájú embert,akik mindenben ugyan azt kapják,edzésben kajában ....stb csak az egyik kap megfelelő minőségű kiegészítőket,a másik nem,idővel 100% hogy látszani fog a minőségbeli,fejlődésbeli,és szerintem az életminőségbeli fejlődési különbség is!!
"Pistike butaságokat beszél!Mondja Jenő.10-15 féle anyag ha ha ha,még hogy annyi van bennük a színpadon,ha ha ha!!
Na akkor nézünk egy elvadultabb,de teljesen hobbista kox kurát.Ugye van valami tesztó.Ez legyen 1,mert most abba hogy enanthat ,cypionat,propionat,tehát az észterek másságát ne firtassuk.Nandrolon,tren,masteron,valami szemes,mondjuk egy meta.Fáj a csöcse,provi,zita,esetleg arimidex,de legyen ebből is csak 1,ez eddig 6!Mivel versenyzőről beszélünk,vízhajtó,pajzsmirigy hormonok,növi,inzulin,ez megint 5.szóval 11,a teljesség igény nélkül,és a peptid hormonokat,egyéb szükséges akár mellékhatást csökkentő szereket,egyebeket ne is említsük.Most akkor kinek van igaza?
Még egyszer mondom,ez nem reklám,csak tisztuljon már ki a kép.Nem én akarok lenni az ország megmondó embere.Vannak akik sokkal jobban értenek,sokkal jobban tudnak,és sokkal többet tapasztaltak mint én.Sajnos ők hallgatnak.
Ma beszélgettem egy volt Világbajnok bodyssal.Lefogyott,"azért nem néz ki rosszul most sem"abba hagyta a szteroidozást!Elmondása szerint nem volt könnyű,de most él úgy,ahogy szeretett volna.Boldog,sikeres,edzeget a mai napig,és lebeszél mindenkit akit lehet arról,hogy nagyon komolyan foglalkozzon ezzel a sporttal.
Szóval kicsit lazuljatok!Még egy olyan testépítő karrier mint Arnoldé,nem igen lesz.Mikor profi kártyás visszavonult versenyzők rokkantak,nem tudnak 100% os életet élni,vagy 50 évesen unalmassá váló videós bejelentkezésekkel próbálnak nézettséget elérni,mert jó lenne pár forint a YouTubetól,akkor azért el lehet gondolkodni mit lehet felépíteni egzisztenciálisan ebből a sportból.Persze most írhattok néhány ellen példát,de a mérleg nyelve még így sem fog a "megéri" felé billenni.
És ebben nem biztos hogy most fogsz nekem igazat adni,lehet hogy 10.vagy 20 év múlva!!
Ne dühítsd fel magad,nem akartalak megbántani.Persze csak azt tudtam,aki magára vette,de nem vitatkozom,lehet hogy neked van igazad,és én gondolom rosszul.
Béke!!
www.proteinbuilder.hu 


Most megint valószínűsíthetőleg meg leszünk kövezve,de reméljük azért a kiegyensúlyozottabb gondolkodású olvasóink érteni fogják azt
,amit mondani szeretnénk.


Nem akarunk belemenni mi különbözteti meg a molett,duci,kövér jelzővel illetett embereket,de azért ha mindenki reálisan látja saját magát,kb van fogalma róla hová tartozik.
A testképzavar,ami sokakat egyáltalán nem zavar,egy hétköznapi probléma.Szerintem,jó szépítek,még magam is szenvedtem hasonlóban,de nagyom bízom benne hogy írhatom múltidőben,mert úgy érzem hogy vagy a kor,vagy egy más fajta érettség folytán kinőttem ezt a problémát.


Magam részéről roppant brutál izmosnak gondoltam magam,mikor a nem túl komoly magasságomhoz,ami inkább mélységben határozható meg,101-103kg közötti súlyra "gyúrtam",most már tudom,hizlaltam fel magam.
Mikor már majdnem elhittem hogy Lee Priest lehajtott fejjel kullogna el ha csodás fizikumomat meglátná,egy hétvégi szalonna sütés képeit kezdtük nézegetni,amin magam is "két vasat" tartottam a tűzbe.Először csak egy ku....a kövér gyereket láttam,akiről nem is igazán tudtam hogyan is lehetett ott,hiszen nem is emlékszem rá,aztán mikor jobban szemügyre vettem a dolgokat láttam,hogy ismerős a csávó.
Ekkor gondoltam újra a testépítésben eltöltött éveim értelmét.
Elkezdtem reálisan látni magam .Rájöttem hogy ugyan valóban "hatalmas" súllyal guggolok,de a combjaim nyáron nem azért érnek csak össze,dörzsölődnek sebesre, mert annyi izom van rajtuk mint Colemanén ,hanem mert kb 2cm zsír réteg is fedi!


Szóval nem kritizálni szeretnék,csak figyelmet felkelteni,főleg hölgyeknél,de a férfiak körében is.
Azért mert neked tetszik a többi lányon a leggings,mert tetszik a mini szoknya,a magassarkú,mert látod az alsógatya modelleken a feszülős fehér trikót,mert divat a fiúknál is a sztreccs farmer,az még nem biztos hogy neked is jól áll!!


És most mondhatjátok hogy:-Ha ő így érzi jól magát!


De nem érzi jól.Rengetegszer veszek szemügyre lányokat,fiúkat,akik halálosan kellemetlenül érezve magukat,

húzgálják,cibálják,feszítik magukon a textilt,kis kényelmet remélve,majd mikor már a kellemetlenség érzése egy szintet átlépve felülírja a hiúság, az egy társadalmi csoport ,esetleg egy divat irányzat által diktált elvárásnak való megfelelés kényszerének érzését,szinte újjászületve gombolnak ki egy gombot,lépnek ki a cipőből,vagy más módon teszik maguk számára elviselhetőbbé a helyzetet.


Egy az ing,a nadrág felé eső alsó gombjainak szétpattanni próbáló látványa,vagy a pólóból alul kilógó háj réteg,esetleg egy két számmal kisebb nadrágot viselő hölgy,akinek tangája a háta közepén, a nadrág felső része pedig a feneke felén próbál szembeszállni a fizika törvényeivel,nem esztétikus látvány,inkább vizuális terrorizmus!! Ha ez veled a helyzet,ez nem baj.Jobban mondva baj,de ha te ezt nem tartod fontosnak kezelni,az a te döntésed,csak kíméld meg magad gúnyos mosolyoktól,a gyerekeket,és gyengébb idegrendszerűeket pedig az álmatlan éjszakáktól!


Szóval csak azt akartuk ezzel mondani,hogy érezd magad jól,és öltözz úgy hogy kényelmesen,feszélyezettség nélkül tudd élni az életed,mert hidd el látszik rajtad hogy nem komfortos amit annak próbálsz láttatni,és nagyon sok esetben inkább megmosolyogtató a megjelenésed,mint trendi!!
Tudom persze,nem lehet mindenkinek a gardróbban egy "sztájliszt" aki mindig megrángat mikor próbálsz a saját magad által jónak gondolt úton járni,de azért egy igazi tükör,egy realitás talaján járó önkép,csak tud segíteni!!
Meg azért ha néha egy olyan embert is megkérdezel,akiről tudod hogy senki nem szereti,mivel túl őszinte,az ő mondatai lehet hogy kellő erővel csapnak az arcodba ahhoz,hogy átgondold a dresszkódot!:)


És most nehogy az összes Fanny elkezdjen fehérneműs képeket küldeni,hogy ők bizony nem ilyenek,mert modell alkatú hölgyek képeit egy céges oldal üzenetei között megmagyarázni a főnöknek nem nagyon fogok tudni!:)
Ne sértődjetek meg!Ha nem így gondoljátok,mi azt is elfogadjuk.Ha hasonlóképpen vélekedsz,annak örülünk,de ne kezdjünk bele menni a média által diktált csont meg bőr,és a másik oldal által "hájpolt"!csak a kutyák játszanak csontokkal,meg a 100kg alatt nem férfi a férfi baromságokba!
Egy duci nő is lehet vonzó,nőies,egy mackós férfi is lehet férfias,de azért mindenki vehet olyan méretű pantallót,ami a saját mérete!!És nem biztos hogy ugyan az a méreted,mint ami a ballagási öltönyödbe van varrva!!

 

 

Írta és rendezte:"Én"


www.proteinbuilder.hu 


Nem videót töltöttünk fel végül,inkább egy hazai srác által küldött képet csatoltunk!

 

Rengetegen írtok kérdések rovatunkba arról érdeklődve,hogy az általatok alkalmazott szteroid,vagy egyéb anabolikus készítmény beadása után,duzzanatot,fájdalmat,gyulladást,hőemelkedést éreztek,de mivel erősebbek vagytok a teremben,szeretnétek folytatni a szer használatát.Véleményünket kéritek,hogy mi mit csinálnánk,vagy hogy hogyan oldjátok meg a dolgot,mert kellemetlen.
Írtuk többször,hogy sem szakértők,sem orvosok nem vagyunk,de a józan paraszti ész azt diktálja,hogy azonnal hagyjátok abba,vagy váltsatok szert,ha lebeszélni nem tudunk benneteket.
Van olyan hogy ez az érzés elmúlik magától,a fájdalom,gyulladás enyhül,de van hogy nem.A gyulladás,egy jel a szervezetetektől.A emberi szervezet a legkifinomultabb gépezet.Jeleket küld,amikre figyelni kell.
Egy negatív immunválasz nem játék.Olyan mint a kutya,amelyik rád morog.Jelzi hogy hagyj,mert baj lesz!
Eleve a szteroid nem játék,még ha roppant okosnak képzelik magukat sokan,akkor sem.
Egy kis kedvcsináló azoknak,akik szerint "ha gyullad az jó,mert van benne anyag!!"
Na akkor ajánlom nektek ezt a sebészeti beavatkozásról készült felvételt,ahol egy szintén okos szteroidhasználó,aki azt gondolta tudja,aztán bebizonyosodott hogy mégsem,combján lévő tályogot vágják fel sebészek.
Szar nézni is?
Szerintünk is,de ne gondoljátok hogy ennyi!Egy testére hiú embernek vajon milyen lesz egész életében,egy 20cm-s heggel élnie??
Sajnos láttam már ilyet vállon,fenéken,és higgyétek el,nem szép!!
Szóval most mit gondolsz??
Baj ha gyullad??
www.proteinbuilder.hu 


 Ízületeinket és izmainkat is megviseli a tél. Nem véletlen, hogy ilyenkor elszaporodnak a különféle gyulladáscsökkenő gyógyszerreklámok a tévéműsorokban. A légúti gyulladások mellett – melyek akut állapotot idéznek elő – a krónikusan sajgó térdek, könyökök és derekak ugyan annyi gondoskodást igényelnének, mint a torok és a tüdő. Gyulladáscsökkentés télen? Hogyan?


Van pár veszélytelen tápanyag, amiknek gyulladás csökkentő hatása összemérhető a gyógyszerekével, azok káros mellékhatásai nélkül. Ezeket célszerű lenne beiktatni a mindennapi étrendünkbe és megelőzni a későbbi súlyosabb elfajulásokat. Mik is ezek?


 A Ginkgo Biloba levelét évszázadok óta alkalmazza a keleti gyógyászat az idősebb kori agyi vérellátás fokozására. A Ginkgo lassan megjelenik a nyugati gyógyászatban is, terápiás értékét már senki nem kérdőjelezheti meg. A gingko, vagyis magyar nevén a páfrányfenyő számtalan betegség kezelésére szolgál.

 


 Milyen betegségek esetén érdemes fogyaszatni az Echinaceat?


« 1 2 3 4 5 »

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Zero Bar 50 g
Pure Pro Whey Pro 1000 g
Grenade Carb Killa Protein Bar
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Scitec Multi Pro Plus
NutriCore Whey Protein 2000 g

Legtöbbet nézett termékek

Power Track Power Protein (4000 g)
Animal Pak (44 pak)
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
Power Track Power Protein (908 g)
Bezár