In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Megabol O.M.A

Megabol
Raktáron
Kiszerelés: 56 kapszula
Bolti ár: 3 250,- Ft Webáruház ár: 3 100,- Ft (egységár: 55,36 Ft/kapszula)
Újdonság
Megabol O.M.A

Kiszerelés: 56 kapszula

Egy adag:  1 kapszula

Adag/kiszerelés: 56

 

Javasolt adagolás: napi 2×1 kapszula étkezés után folyadékkal.Pihenő napokon is fogyassz 2×1 kapszulát.

 

O.M.A. az első és jelenleg az egyetlen etracént tartalmazó táplálék kiegészítő – egy aminosav dekarboxilező inhibitor. Ezeket az anyagokat sikeresen alkalmazták a haszonállatok növekedésének fejlődésében évekkel ezelőtt. Nem tiltott sportban.

Az etracén stimulálja az izomtömeg növelését azáltal, hogy meggátolja az aminosavak dekarboxilezését és a fehérje emésztését, valamint stimulálja az aminosavak anyagcseréjét és elraktározza ezeket a fehérje szintéziséhez. Etracén a transzamináz gátlását okozza (aminotranszferáz): alanin-aminotranszferáz és aszparaginát aminotranszferáz. Csökkenti a mikroszomális enzimek koncentárcióját, beleértve a citokróm P450-et. Transzamináz hatására történik az aminocsoportok szállítása különböző aminsavak között úgy, hogy az egyes aminosavak metabolikus útjainak (katabolizmus vagy szintézis) sebessége és típusa radikálisan megváltoztak. Ennek eredménye az alkalikus foszfatáz és a szabad aminosavak növekedése a vérszintben. Pozitív hatása van az anyagcserére, mivel olyan mechanizmustól függ, ami stimuláló hatással van az izokinolin vázas alkaloidokra.

 

Etracén csökkenti a toxikus aminok koncentrációját a bélben és a vérben, segítve ezzel a májat. Ciklikus aminosavak pl.: triptofán, tirozin, hisztidin, fenil-alanin, prolin nem bomlik túlzottan aminokká, de szerepel az enzimek fehérje építőkövek szerkezetében, ami nagyban javítja a fehérje egyensúlyát. Hozzájárul a bakteriális bomlás és erjedés gátlásához, mert a csökkent koncentráció káros az aminok számára a bélben és a vérben (kadaverin, putreszcin, szkatol, indol). Az aminok terhelőek a vesének, májnak és hátrányosan befolyásolhatja a növekedést és a szervezet fejlődését. Az így kapott aminok, különösen a magas fehértartalmú diéta során, további megterhelést jelentenek a májra és az idegrendszerre. Az aminosavak termékei, az aminok felelősek az izmok gyorsabb fáradtságáért és jellegzetes szagúak a székletben. Etracén alkalmazása alatt az elfogadott aminosavak felszívódnak és felhasználódnak az enzimatikus és strukturális fehérjék szintézisében. Az etracén aktív összetevői csökkentik az aminosavak dekarboxilezési folyamatából származó szagot. Ilyen kedvezőtlen folyamat a gyomor-bél traktusban is található, különösen az aminosav és fehérje kiegészítők szedésekor.

 

 

Általános tápérték/adag( 1 kapszula):

 

 etracen: 2,5 mg
izokinolin alkaloidok: 13-Methyl-[1,3]benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridinium
1,2-dimethoxy-12-methyl[1,3]benzodioxolo[5,6-c]phenanthridin-12-ium
7-Methyl-6,8,9,16-tetrahydrobis[1,3]benzodioxolo[4,5-c:5',6'-g]azecin-15(7H)-one
[1,3]Benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridin-6-ol
szerves savak: 700 mg
hexánsav, oktánsav, 1-Octanecarboxylic sav


Egyéb összetevők:


zsírsavak kókuszolajból,
Macleayae cordatae,
Theobromae kakaó,
Fructus capsici annui,
Ilicis paraguarensis,
szilícium-dioxid,
magnézium-sztearát.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
NutriCore Whey Protein 2000 g
BioTech Oat Bar
BioTech GO Protein bar 80 g
Scitec Multi Pro Plus
Nutriversum WShape Collagen Caps

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Bezár
Többé ne jelenjen meg ez a felugró