+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.01.25.
Egy vidó a nagyokról,ahol Molnár Peti is feltűnik!!! 

2015.01.25.
Kis kedv csináló azoknak,akik úgy gondolják,hogy elég egy jó kar,egy széles váll a testépítésben.Nem elég!!!!! Nem mindegy hogy azért bámulnak a starandon mert nagyon jó vagy,vagy azért mert nevetséges...

2014.11.11.
A srác 24 éves.Most persze majd az okosok fogják írni hogy szteroid,meg kémia,meg hasonló baromságok,de én egészen mást látok.Őserőt.Ez a gyerek.ha a szervezete nem adja fel,szerintem a világ legerősebb...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2015.01.25. 14:51  |  HozzászólokTamás
Kérdés:
Alpha Pharma - Alphabol (methandienon 10mg 50db) mennyire esélyes hogy mellé nyúl az ember és szart sóznak rá? Vagy van ennél jobb vétel? 5000 Ft szerinted reális érte? Akrihin metha milyen?
Köszi!

5 rongy optimális.Ha methat szeretnél,nem rossz választás,bár az injektálható hatóanyag ,sokszorosan jobb. 


2015.01.24. 21:02  |  Hozzászólokcsabody
Kérdés:
Helló.
methandienone szuris változata szerinted mennyivel jobb? lényegében mi a különbség a szemes és a folyékony között?
köszi a választ előre is.

Talán a máj mérgező hatása alacsonyabb,de a felszívódása sokszorosan jobb. 


2015.01.23. 22:41  |  Hozzászólokadam
Kérdés:
kék danabolra kell valami védő? 7 hetes kura 1 el kezdem max 4ig megyek felpiramisba,,

Védő???Igen!!!Köss casco-t 


2015.01.22. 20:59  |  HozzászólokLaci
Kérdés:
Szia,
Még egyszer az előző kérdésre,felesbe szedném 100szem dana után 100szem meta és kérdésem az volt közte kell szünet vagy mehet egymás után?vagy maradjon a kura 200szem dana?Köszi!

100 szemes kúra nincs!!!!100 szemet be lehet szedni 3 nap alatt,és 3 év alatt is.Egy kúra attól kúra,hogy van egy kezdete,egy vége,és tudod mi van közte.Te sem a végét,sem az elejét nem írtad(itt az időpontra gondolok),de cserében azt sem tudod mi legyen közte.

Na most így én mit mondhatnék. 


2015.01.22. 08:15  |  Hozzászólokpityu
Kérdés:
Helló! milyen méregtelenitést ismersz? És mit és hogy használják azt. Kura közben ís megy?? köszi

A méregtelenítésnek millió formája van.A legegyszerűbb, a nagyon nagy mennyiségű víz bevitel.

Bár konkrétan nem tudom mire gondolsz. 


2015.01.21. 17:07  |  Hozzászólokanti
Kérdés:
szia! múlthéten levett a lábamról egy betegség és kedd-vasárnapig antibiotikumot Duomox 500mg-ot szedtem,mikor kezdhetnék bele egy kúrába?

Soha!!:)

2 hét!!! 


2015.01.21. 07:40  |  Hozzászólokpeti
Kérdés:
Üdv! Van 400szem metaxon 10 ill 20ml susta. Hogy lenne jo szednem? Fehérjét eszem mellé. Valamit tegyek még mellé,előtte közbe v utánna valami védőt, utánna valami visszaállitot? Ha igem mi a javaslat? Köszönöm a válaszod! Üdv

Nem írok kúrát!!!!!Azt hittem világos,mert pár párszor leírtam.Ha írsz egy elképzelést,elmondom a véleményemet,de ne várd hogy a szádbarágjam hogyan koxolj.Felfogjátok végre ,hogy a BTK bünteti a tanácsadást????Így is bele lehet magyarázni.de ne legyen már ez olyan egyértelmű,hogy ez "majd én megmondom hogy koxolj"fórum. 


2015.01.21. 07:29  |  Hozzászólokkotre peti
Kérdés:
Üdv! kérdésem: 400.szem malay tiger metaxon-10 tabi 1szem5 nap 2szem5 nap, 3szem 5 nap, 4 szem 5 nap 5 szem végig,majd levezetés. A közepén sustat tennék hozzá heti 2*2 mlert 5hét. 110kg vagyok 190magas. Mit javasolsz. Elfogadhato igy v másként crináljam?

Nem javaslok,mivel a BTK tiltja.A véleményem az,hogy ha tömegelni szeretnék,akkor valami ilyesmit csinálnék. 


2015.01.21. 01:03  |  HozzászólokMárk
Kérdés:
Szia!
Metha 35mg/nap van most és egyszerre szokom bevenni... mert felét La pharmabol oldom meg felét Akrihinből és így bedobom mellé egyből a 2 provit.
Így nagyobb a koncentráció.

Szerinted melyik segíthet jobban az izomépítésben, a szétosztott (3-4x ) vagy az egyszeri? (Most tegyük félre,hogy melyik b.ssza kevésbé a szervezetet.)
Köszi!

Minden szteroid kúra lényege,hogy egyenletes koncentrációt érjen el az alany, a vérben.Ebből kiindúlva, a több részre osztott adagolás logokusabb. 


2015.01.20. 18:19  |  HozzászólokAnaris
Kérdés:
Szia. La pharmas Methandienonrol 10mg mi a véleményed? Ez lenne az első kúrám. Ezért ugy gondoltam hallottam kerdezgettem hogy első hét megy napi 1 szem második het 2 napi es megyek fel 4szemig itt becsatlakozna proviron tartanám a 4szemet egy pár hétig es utana lefelé is igy vezetnem le nagyjából olyan 250szemre gondoltam. Aztán ahogy vége kuranak meg egy hónap provi? Esetleg egy pár hcg menjen kúra után? Májvédő menni fog végig. Koszonom előre is válaszodat üdv.

Én a felvezetést valamivel gyorsabb ütemben csinálnám,és a végét húznám el jobban.

A HCG-n nem érdemes spórolni. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2015.01.09.
 OTPAY Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan!
2014.12.31.
Minden kedves jelen,és jövőbeli vásárlónknak ,partnerünknek,barátunknak,ismerősünknek,és még a konkurenciának is,Boldog Új Évet Kíván, a proteinbuilder.hun csapata!!!
2014.12.28.
A webáruházunkban,vagy üzeleteinkben vásárolt kesztyűk,övek egyébb kiegészítők cseréjét legkorábban január 6-tól tudjuk megoldani,ugyanis a raktárkészletünk kifogyott és ekkor tudjuk pótolni újra, az...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN