+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • Pure pro bcaa
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2016.01.25.
 A magyar népesség közel négy százaléka szenved súlyos depresszióban, azonban a betegek fele nem reagál az antidepresszánsokra. Egy közelmúltban végzett vizsgálat kapcsolatot mutatott ki az agyban...

2016.01.25.
 Persze aki olvas újságot és nézi a televíziót, azonnal a cigarettát fogja választani, mint azt a közellenséget, aminek a füstjében fellelhető négyezer különféle vegyi anyagból legalább 69-ről mutatták...

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2016.05.22. 13:15  |  Hozzászólokanabrest
Kérdés:
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy egy egyszerű 100-150szemes metha kúra közben elég fél szem anastrazole (1mg/tab.) két naponta?
Előre is köszi!

Ez teljes mértékben egyén függő.Elméletileg igen! 


2016.05.21. 21:49  |  HozzászólokOgre
Kérdés:
Hello!
Vettem elite pharm-os magma methát jónak számít ez a többihez képest? Tesztó,kaja eddzés tápkiegek minden stimm.

Igen.Egyelőre még jók a szemesei. 


2016.05.11. 10:19  |  Hozzászólokszurismetha
Kérdés:
hello.Szuris methand. vagy szemessel érdemes gondolkodni? tömeg a cél heti 3x1 elites szuszi hoz. Jah ha gyártóval írnád az sokat segítene:)
köszi

Én a genessis szuris methaját nyomnám! 


2016.05.06. 19:13  |  HozzászólokIstvàn
Kérdés:
Szia!Bolasteron,erőnövelés szempotjàból mennyire hasznos?Felesleges testsúlyt nem szeretnék!

A dimethyltesztoszteron erőnövekedést természetesen okoz,de általában rövid távon alkalmazzák,mert a májadat kicsinálja.Másrészt hosszú távon vizet tartasz vissza tőle,és még potenciális problémákkal is számolnod kell. 


2016.05.06. 10:05  |  HozzászólokBela
Kérdés:
Hello!
Az lenne a kerdesem. Hogy la pharma methatol mi a velemenyed? ( 2016 os gyartasu a tabbletta fényes kicsit és foltos ha ez segit kicsit a beazonositasban mert mar lattam belole 2 felet!) 200 szemre gondoltam elso heten reggel és Este 1-1 szem este pedig melle még egy provi. Vegere majd hcg. Koszonom valaszod.

Sokféle van forgalomban,és néha jobban,néha kevésbé,de működnek! 


2016.04.26. 09:11  |  HozzászólokViktor
Kérdés:
Szia!
Olvasgattam a forumot és nem találtam a kérdéseimre érdemleges választ. Sokan elszállt mennyiségekről beszélnek. Kiváncsi lennék a személyes véleményedre.
A kérdésem az lenne:
Szuris metha melyik gyártó ami jo lehet és a hatóanyag mennyiség is a ráírtat közelíti? Genesis vagy Eilt?
Heti hány mg a megfelelő mennyiség? Milyen elosztásba kell beadni?
Ha az elejétől kezdve minden másnap fél szem Letrozol menne akkor a víz visszatartás elenyésző lenne? Esetleg proviron a letrozol helyett?
Elites sustaval tolnám.
Köszönöm a válaszod :)

Methából vagy a gene,vagy az új british jó.Hati 3×1ml kellene szerintem.

Biztosan visszafogja a vizet a letrazol,de talán a provi is elég lenne. 


2016.04.21. 17:07  |  HozzászólokJohnby
Kérdés:
Hello!

Első kurának 200-200szem meth/stanzol-t kaptam egy tapasztalt (volt versenyző is) ismerősöm tanácsára. Ő azt mondta 12 hétig kéne tolni, kisebb mennyiségben tehát erre az időszakra van leosztva a 200 szem. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy csak orál kúra nagyon rossz, meg mindenhol inkább csak 4-6 hétig vannak írva iylen kúrák, meg azt is hogy tesztó nélkül nem jó. Elbizonytalanodtam, mert ő igazán tapasztalt más ismertebb versenyzőkkel is edz együtt, létezik hogy ennyire rosszul tudja? Vagy a fórumokon vannak hülyeségek írva, mit gondolsz erről? Első kúra lenne, de nagy edzésmúlltal rendelkezem.

Szemest ,szemessel én sem szoktam javasolni,de sokan alkalmazzák így.Ha kis dózist alkalmazol,nem lehet baj.Hatni biztosan fog.Ebben a sportban,ugyan így a kémia terén,nincs szentírás!!Mindenki mást mond,és mindenki vélemény lehet jó.Persze hülyék vannak,de azokat egy idő ütán kiszűröd. 


2016.04.19. 20:19  |  HozzászólokMarcell
Kérdés:
Jo estet!
Az lenne a kerdesem mi a velemenye errol a kurarol?
1Milyen minosegu izmot hozna?
2Miben valtoztatna rajta az adagolason?
1 Danabol 20mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
2 Danabol 30mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
3 Danabol 30mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
4 Danabol 30mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
5 Danabol 30mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
6 Danabol 30mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
7Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
8 Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
9 Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
10 Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
11 Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
12 Rexobol 50mg/nap Tesztoszteron Enantát 500mg
13 Rexobol 50mg/nap
14 Rexobol 50mg/nap

15tol 5naponta 5000ui hcg 3 alkalommal ezzel indulna a 40mg tamoxifen+50mg clostyl 3 napig ebben az adagban, utána napi 20+25mg még 3 hétig.
1töl az 19.hétig napi 25 mg proviron naponta

A Rexo csatlakozásánál,szuszira váltanék.

Hogy milyen minőségű izmot hoz???Ez csak a kaján múlik,de leegyszerűsítve,nem lennél egy vizihulla puffadtságú! 


2016.04.16. 14:19  |  Hozzászólokgéza
Kérdés:
szeva!csak 3cm-s tűt kaptam ezzel adtam be seggbe szerinted ez nem gáz?nem vagyok igazán zsíros kockás a hasam enyhén,de a seggemen mintha több zsír lenne:Dszerinted nem kics a 3cmes?

Nem feltétlenül!Jól maszírozd el!! 


2016.04.12. 19:25  |  HozzászólokImi
Kérdés:
Szia,sokan mocskolják a Malay cucokat ,a körömben sokan használták és nem hallottam róla rosszat,tavaly volt egy kúrám szintén malay susta 250,+ deca,nagyon szépen hozott súlyt erőt és alig estem vissza kúra végén. Most a t-400 ról érdekelne vélemény ha tudnál .Nagyon régi vonalam van e téren sosem csalódtam, de most már szinte csak Maláy cucokat tudok beszerezni tőle,bízom az ő véleményében de azért kíváncsi lennék máséra is Köszi.

Ha egy ampullán,az 1ml re eső hatóanyag meghaladja a 250mg-t,az már sajnos csak mese.Ettől működhet,de nem tudom miért írnak rá ekkora baromságokat az üvegekre?? 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2016.05.12.
Sokszor visszatérő kérdés webáruházunk rovatában,hogy mit kellene szedni azoknak,akik belekóstoltak a testépítés sötét oldalába,és éppen az onnan való visszatérést tervezgetik! Aki kemikáliákat alkalmaz...
2016.04.25.
 A Pure Pro Whey 1000 grammos akciónk amiben ajándék shaket és tablettatartót adtunk ajándékban a mai nappal lejárt. A Gladiator akció viszont meg lett hosszabbítva,így minden Gladiator termék akciós...
2016.03.30.Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  API  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammut-nutrition  MHN Sport  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT USA  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   VPX  Vitaking  Walden Farms  Weider  YE Nutrition  Pure Pro  Scitec Nutrition  SGN Nutrition  Six Pack  4 + Nutrition  Forti FX