+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.02.23.
Amikor az edzés van,akkor meg kell hogy szűnjön a külvilág. Ki kell kapcsolni az agyad,és csak a célra koncentrálni!Legyen az hosszú,vagy rövid távú,de abban a 60-90 percben,nem járhat más a fejedben...

2015.02.21.
Kis motiváció azoknak,akik nem csak pofáznak a teremben,hanem azt teszik,amiért odamentek. Ők a Killerek, a Muscle Killerek!!!!Ők egy más faj! Róluk csak a hátuk mögött mernek beszélni! Akiket titokban...

2015.01.31.
Egyre többen kérdeztek a pajzsmirigy hormonokról,és azok működéséről. Sokan csodaszernek tartják őket,és nincsenek teljes mértékben tisztában,a hormonháztartásra gyakorolt hatásukal,de maga a szervezet...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2015.01.12. 16:57  |  HozzászólokKristian
Kérdés:
Szia. 18 éves vagyok és 2 éve emelgetek súlyokat heti 5-6 alkalommal. Sajna nemtudok hízni sehogysem! Végre nagy szeretnék lenni, szerinted érdemes szteroidot szednem, és ha igen akkor milyet?

 Természetesen nem!!

Gondold át,és ha a döntésed végleges,segítek,de megerősítést,vagy bíztetást ne várj.


2015.01.11. 21:23  |  HozzászólokKikk
Kérdés:
Hello
Balkan susta 250mg és Diamond trenbolone 200mg + malay tiger metaxon-10mg Hogy javasolnád a szedését heti miből mennyi ??

Metaxon napi 30-40mg elosztva.

Susta heti 2-3×250mg

Tren heti 2×200 max 


2015.01.09. 18:29  |  HozzászólokSzodri
Kérdés:
Csak jelzem nem rég ropogtattam el 100 szem genesis methát, 200 lett volna eredetileg de annyira alúldozisolt hogy az valami hihetetlent.

Sajna szinte mindegyik az.Van a Genessisből is jó,de gondolom az csak akkor sikerül,ha a vegyész eléggé beszívott!!:) 


2015.01.08. 21:18  |  HozzászólokMM
Kérdés:
szia! szted vermodje naposim vagy danabol ds?

 A jó dana.Mert ugye szar is van!!


2015.01.08. 21:17  |  Hozzászólokgyógyszer
Kérdés:
szia! lehet buta kérdéssel fordulok hozzád de nemigen tudok a környéken nálad szakértőbb embert gyógyszerekről. de itt nem a szteroidokról hanem a sima gyógyszerek közül melyek azok amelyek potenciálisan károsítják a májat? remélem te tudsz rá írni valamit nagyon megköszönném :)

Köszönöm a bizalmat,de nem vagyok szakértő!!Sajnos:(

Konkrétabb kérdésre könnyebb lenne válaszolnom,de a szájon át szedhető gyógyszerek nagyrésze,hatással van a májra,és általában ez a hatás nem pozitív.

Ha pontosítanál könnyebb lenne. 


2015.01.08. 17:03  |  HozzászólokSanyi
Kérdés:
Szia,
Szemes dana kúrába kezdek felvezetés után napi 40mg+mellé napi egy provi 25mg végig majd kúra után provi+zita így jó lesz?vagy provi elég kúra után?

Jó így.Nem elég csak kúra után a provi. 


2015.01.07. 14:42  |  HozzászólokAchojtan
Kérdés:
Hello.
Szerinted melyik fajta Methandienon a legjobb? Genesis,Malay tiger Metaxon,Phenta Labs,British Dispensary..stb. Volt már egy Danabol DS 100szemes (kék szivecske) kúrám de alig hozott valamit.
26éves vagyok.

A Brithis metha,és a genessis is működőképes,de a gene szuris methaja,nagyon dúrva motyó.Ha nem félsz a tűtől,akkor az a tuti. 


2015.01.05. 18:07  |  HozzászólokRobi
Kérdés:
Szia !

1. British Dispensary Anabol 5mg 100 szemes zacskós - ez azonos a thai anabollal ? EZ jobb, mint az 500 szemes, 10 mg-os DS danabol ?

2. A metha csak magában szedve hogyan hat a libidóra ?

3. Szerinted 2 hónapig napi 40 mg metha, majd 2 hét átfedéssel, 2 hónapig szuszta-deka, majd megint 2 hét átfedéssel szintén 2 hónapig propi-npp-stana kúra jó lehet?
Így összesen 6 hónap a kúra. Eddig csak 3-4 hónapos kúrákat toltam, kicsit félek, nem-e sok a 6 hónap. Jobb egy ilyen hosszú kúra vagy csináljak két rövidebbet nyárig? Ekkorra akarok jó formába kerülni. (félre ne érts, már több mint 10 éve tolom a vasat, mostanra jutottam el oda, hogy kox nélkül sajnos 0 a fejlődés és a motiváció is)

1,Igen azonos,és általában jobb is.

 

2,Változó.Általában negatívan.Persze nem feltétlenül kúra közben veszed észre.

 

3,Jobb a hosszabb kúra szerintem,és az elképzelésed sem halálra ítélt.


2015.01.05. 15:19  |  HozzászólokB
Kérdés:
Szia! Lenne egy pár kérdésem..
Turinabolrol nem találtam építő jellegű kérdést.. Van ami megbizható ebből a keszitmenyből, egyáltalán érdemes-e használni vagy hanyagoljam.. Metha helyett hasznalnam nyilván nem magában.
A másik kérdésem, h a tren 150es szavatossága 2014 09 honapban lejárt. Használni csak nyár elején fogom ezért necces h cseréljem vagy nem számít?
Illetve a következő kúrám osszerakasaban kérnem a véleményed.

22 hétig menne Omna 250 ami 10 heten keresztül heti 2amp aztán 6 hétig heti 3amp es megint 6 hétig heti 4amp. Közben első 10 hét metha vagy turinabol.. Köv 10 hét tren heti 400mg. Ezt követően befejeznem stanaval meg 10 hetig.. Kérlek, ha van amit másképpen csinálnál ird le legyszives. Egyébként vannak olyan ismerőseim akik tapasztaltabbak mint en, ők azt mondjak hogy inkább több kúrát egy évben, de kevesebb ideig.. En is lassan 10 éve edzek, de en inkább a hosszabb kúrák híve vagyok. Szerinted? Köszönöm a türelmed es válaszaid !

Turinabolról leírást keresni azért felesleges,mert szinte biztos hogy nem fogsz találni működőképeset a piacon.

A Trent elhasználhatod,de elképzelhető hogy a hatása gyengébb lesz.

A 10 hét tren,ha csak magában használod,elégé meg fog viselni.Mind közérzetileg,mind potenciálisan.Én tesztóval keverném.

Amúgy jó lehet az elképzelés.

Egy évben sok rövid kúra???Akkor sok rövid visszaállítás,tehát egész évben valami kémia.Nem értek ezzel egyet,de ha nekik így jó,akkor nekem is.

 


2015.01.04. 21:30  |  HozzászólokB
Kérdés:
szia! olyan kérdéssel fordulnék feléd, hogy egy kb. 10-12hetes metha kúra 40mg/nap kb. 300-350 szemet még elbír a szervezet szerinted?persze most maradjunk abban, hogy a 40mg az 40mg

Igen.Ettől vannak félelmetesebb dózisok is,amit túléltek már.Minden esetre én sem alkalmaznék többet,mer e fölött,már a mellékhatás is hatványozódik. 


Aktualitások

2015.03.09.
Sokan kérdeztétek,hogy a Márc 15-i vasárnap után,hogyan tovább? Természetesen NYITVA LESZÜNK!!!!! Így ha a vasárnapi mise után jönne rád a protein vásárlás,vagy a reggeli Spongya Bob után veszed észre...
2015.02.23.
Ismét nem túl jó hirekkel jelentkezünk így év elején.    Sajnos pár táplálék kiegészítő gyártó forgalmazója már jelezte, hogy március 1-ével árat emel. Eddig a Power Track,Nutrend,Mad Max...
2015.02.19.
Aki figyelik oldalunkat,azok már láthaták,hogy tovább bővítettük ANIMAL póló választékunkat. Ismet kapható a sokak által keresett,Fehér póló,piros nyomattal pamutból,de új színek is érkeztek. Khaki,piros...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN  Controlled Labs  5 Star  READYto Go  DOitYOURSELF  ANS