+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.01.25.
Egy vidó a nagyokról,ahol Molnár Peti is feltűnik!!! 

2015.01.25.
Kis kedv csináló azoknak,akik úgy gondolják,hogy elég egy jó kar,egy széles váll a testépítésben.Nem elég!!!!! Nem mindegy hogy azért bámulnak a starandon mert nagyon jó vagy,vagy azért mert nevetséges...

2014.11.11.
A srác 24 éves.Most persze majd az okosok fogják írni hogy szteroid,meg kémia,meg hasonló baromságok,de én egészen mást látok.Őserőt.Ez a gyerek.ha a szervezete nem adja fel,szerintem a világ legerősebb...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2014.09.28. 18:01  |  HozzászólokRixing
Kérdés:
Szia! Kb 2 éve használtam danabolt, ami egész jó volt csak a kúrva végén azért sok lement. Most tanácsolták h próbáljam a Balkán Danabol Methandienone t / 120 szem /plusz Stanazolol Titan t / 100 szem/ és hogy minél több megmaradjon így a kúrva végén levezetésnél becsatlakoztatni a Balkan Clenbuterolt / 60 szem/... Mellette persze Vitamin komplex , fehérje és szénhidrát megvan. Szerinted ez így jó lenne? Ha igen, akkor légyszives tanácsolj vmi jó szedést is, mert annyi féle fajtát olvastam már mint égen a csillag :) Köszönöm

Szedést nem fogok javasolni,és a Balkán cuccokat sem részeítem előnyben,de aki azt mondta hogy ezzel a kombinációval több izmot tartasz meg kúra végén,az írja már meg nekem a magyarázatát,mert érdekelne.Meg az is,hogy miért akar veled 3 féle szemest szedetni???? 


2014.09.28. 08:45  |  Hozzászólokkiss áron
Kérdés:
Szia !
Azt szeretném kérdezni, hogy ha napi 3×10mg dana helyett ugyanennyi hatóanyagú metandienon injekciót tolok, az ugyanolyan hatású- e. Elég e naponta egyszer szúrni, vagy azt is három részletben adjam be.
Köszönöm!

Het 3×50-100mg metha szuri bőven elég. 


2014.09.27. 16:00  |  HozzászólokSanyi
Kérdés:
Szia.
Menyire mükődik a la pharm metha 10mg szemes?
Vérnyomást emeli?Felvezetés után napi 40mg+napi 25mg provi szerinted igy jó? kúra után 1honapig zita+provi,200 szem lenne a kúra.köszi

Működik.

Ha egy metha jó,az általában emeli a vérnyomást,persze ez egyénfüggő. 


2014.09.23. 19:51  |  HozzászólokDan
Kérdés:
Üdvözlet! Haverom kutyájának, macskája kérdezi, heti hány ml-t lenne érdemes nyomni MINIMUM injektálható Genesis Methából, a páciens gyno-ra hajlamos, heti 800 mg tesztót használ, 2 proviront rágcsál naponta. Előre is kössz!

Szerintem 4ml bővel elég,mert 300 lesz a vérnyomása. 


2014.09.23. 12:39  |  Hozzászólokzeusz
Kérdés:
köszi a gyors választ, megpróbálok belóle 2 ml-t hátha jó úgy, van még az averbolból kb 14ml-em ha nem jó így se akkor át váltok a thigerre van abból is 20ml, 4ml be adható combba?? csak mert per pill farmac propiból megy 2ml és akkor megpróbálkoznék az 1 ml averbol helyett 2vel. további szép napot!

Be,de az már nem lesz kellemes:) 


2014.09.23. 09:35  |  Hozzászólokzeusz
Kérdés:
heló az injekciós meta hatását mennyi idő után kellene érezni erőbe és látni növekedésbe? csak mert eddig 16ml ment be az averbol 25-ből és eddig semmi hatás 2 naponta megy belőle egy mili 100mg propival. lehet, hogy kevés ez a 25mg?

Biztosan.Szuris metából,a genessis működik legjobban. 


2014.09.22. 20:07  |  Hozzászólokshawn
Kérdés:
szia szuris methák mennyire működnek?british averbolra gondoltam

A Genessis az brutál,a Brithis elmegy. 


2014.09.21. 08:34  |  HozzászólokKérdező
Kérdés:
Szia!
Alphabol vagy Akrihin methandrostenolone?
Melyik a jobb mostanában?

Alphabol. 


2014.09.20. 14:24  |  HozzászólokGergo11
Kérdés:
Helló!
Mos fogom elkezdeni az első Metaxon-10(malay tiger) kúrám.
Napi 40mg-ra gondoltam,és mellé 50mg proviron,kúra után napi 3 szem zitazonium 10mg.
1 hónapos kúra lenne 100szem.
Mi a véleményed jó lenne így?Válaszod előre is köszönöm.

Alao kezdő kúra.Ok. 


2014.09.18. 12:23  |  Hozzászólokdámbi
Kérdés:
hello. malay tiger metaxon-10 működőképes, mik a tapasztalatok?

Valami van benne,de nem szeretik. 


Aktualitások

2015.01.09.
 OTPAY Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan!
2014.12.31.
Minden kedves jelen,és jövőbeli vásárlónknak ,partnerünknek,barátunknak,ismerősünknek,és még a konkurenciának is,Boldog Új Évet Kíván, a proteinbuilder.hun csapata!!!
2014.12.28.
A webáruházunkban,vagy üzeleteinkben vásárolt kesztyűk,övek egyébb kiegészítők cseréjét legkorábban január 6-tól tudjuk megoldani,ugyanis a raktárkészletünk kifogyott és ekkor tudjuk pótolni újra, az...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN