+36-30/735-37-81
  • Mutant
  • Muscletech
  • US Shaker
  • Nutrex
  • Nutrend De Luxe Protein
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2016.01.25.
 A magyar népesség közel négy százaléka szenved súlyos depresszióban, azonban a betegek fele nem reagál az antidepresszánsokra. Egy közelmúltban végzett vizsgálat kapcsolatot mutatott ki az agyban...

2016.01.25.
 Persze aki olvas újságot és nézi a televíziót, azonnal a cigarettát fogja választani, mint azt a közellenséget, aminek a füstjében fellelhető négyezer különféle vegyi anyagból legalább 69-ről mutatták...

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2015.09.22. 20:21  |  Hozzászólokkérdés
Kérdés:
szia! júniusban ért véget egy 4hónapos kúrám,(júniban már csak levezettem)a kérdésem az lenne októberben neki foghatok egy 8hetes metha kúrának napi 40mg?levezetés 4hétig napi 2zita 1clomid?

Elméletben igen! 


2015.09.22. 12:30  |  Hozzászóloknew
Kérdés:
Szia!

10 hetes metha kúrát tervezek. 300 szemmel.
Első naptól kezdve 40mg-menne (4x10,vagy 2x20)
Tehát nem piramisban csinálnám.
Első naptól menne hozzá 1 provi+ 420mg Legalon
Levezetést az utolsóhéten csinálnám ott viszont piramis rendszerrel.

Szerinted így megfelelő?

Köszönöm.

Igen,de a 4×10mg elosztás jobb. 


2015.09.22. 12:21  |  Hozzászólokendorfin
Kérdés:
Szia.
La pharmas metha véleményed, illetve visszajelzések szerint most milyen?

Elméletileg működik. 


2015.09.22. 10:00  |  HozzászólokMiki
Kérdés:
Szia! Andriol-Metha kurat tervezek 8 heteset. A felszedett izom tomegbol marad a kura utan valami? Persze HCG,provi,tamoxi mellett. Vagy jobb valasztas volna a 8 hetes szuszta kura? Kosz a valaszt.

Teljesen mindegy,ugyan annyi fog maradni.Jobban mondva nem maradni:) 


2015.09.20. 22:15  |  HozzászólokMetha
Kérdés:
Hello
A deca susta kurám elején szeretnék 6-8 hét methát napi 40-50 mg mennék fel . azt szeretném kérdezni hogy vezesem fel 1 tabirol vagy hogy javaslod ? másik kérdésem az hogy mikor 40-50 mg nel leszek naponta akkor 2 részbe elosztva vegyem be ? vagy kulön 1 esével ?

Ha már szedtél ilyet,akkor nem kell felvezetni.Ha nagyon biztosra akarsz menni,akkor is elég pár napot rászánni.A mennyiséget,én csak elosztva alkalmaznám. 


2015.09.20. 16:26  |  Hozzászólokmedve
Kérdés:
Methabol a szuris genessis nagyon komoly bár én heti 800mg-t tolok rendesen vannak zavargások tőle,no meg az edzések hát arról inkább nem is nyilatkoznék...csoda hogy a mostani termemből még nem tettek ki.Szóval csak egy kis infot akartam ha jó helyről van vigyétek a szuris genet inkább mint a tablettás szart

Én is inkább ezt helyezném előtérbe,de a legtöbb hobbista,úgy is a szemest fogja választani,mert a szuri fáj:) 


2015.09.19. 18:39  |  Hozzászólokmárk
Kérdés:
helo! tömegelésbe kezdek lassan metát tervezek és genesis mix product-ot. szerinted elit meta vagy anabol a megbízhatóbb? illetve a mix produkt mennyire működőképes? a gene tesztó mixben csalódtam kicsit lassan 25ml ment be, minden másnap 1 ml és hatás egyenlő a nullával, válaszod előre is köszi !

A mix product nem is olyan rég,még jó volt.Methából az Elit most még jó. 


2015.09.17. 17:44  |  Hozzászólokstájsz
Kérdés:
Szia. Proviron kaphato a gyogyszertarakban?
Ha igen gondolom csak vènyre.

Így van!! 


2015.09.17. 17:30  |  Hozzászólokendorfin
Kérdés:
Itt írtad, az egyik valaszodban idezem: " Ha nem valami hatalmas dózisban gondolkodsz,akkor még túl is éled!! "

Mit ertesz hatalmas dozisnak? 50-100mg?

Tudtommal 40mg-nal nem erdemes tobbet szedni.

Így van.50mg felett,nagyon sokan kihullanak.Persze ha tényleg jó a cucc.Gondolj bele.A régi naposimból beszednél napi 20-at!!!Ismertem olyat aki évekig így cuccolt.Már nincs köztünk,a Csabi!! 


2015.09.16. 22:53  |  HozzászólokPeti
Kérdés:
Hello. Malaj tiger metharol mi a véleményed es a la pharma jobb minőség?

Az LA jobb szerintem, de megoszlanak a vélemények.Én személy szerint nem próbáltram,mert nem bírom a methat.


Aktualitások

2016.02.05.
 Az OTP és MKB szép kártyák mellett most a K&H szép kártyát is elfogadjuk üzletünkben a Pólus Centerben.  A K&H szép kártya szabadidő zsebét tudjuk kizárólag elfogadni.  
2016.01.05.
A www.fitnesspartizan.com,és a www.proteinbuilder.hu kihívása,még mindig nem került teljesítésre!! Továbbra is várjuk a videókat,100kg al,100 ismétléses,szabályos kivitelezésű guggolásról,aminél csak...
2015.12.31.
Minden vásárlónknak,követőnknek,beszállítónknak, ismerősünknek,és barátunknak, Sikerekben,Egészségben,Erőben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!Mindenkinek azt kívánjuk,alakuljon úgy a jövő esztendő,ahogyan...Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  ALRI  API  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammut-nutrition  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   VPX  Vitaking  Walden Farms  Weider  YE Nutrition  MHN Sport