+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.04.12.
Mindenkinek egy kis motiváció,aki komolyan veszi az edzést !!!Legyen az hobbista,amatőr,vagy profi.A munka mindenkinek egyformán nehéz!! Ha nem csak a szád jár,legyen bármilyen rossz genetikád,az edredmény...

2015.02.23.
Amikor az edzés van,akkor meg kell hogy szűnjön a külvilág. Ki kell kapcsolni az agyad,és csak a célra koncentrálni!Legyen az hosszú,vagy rövid távú,de abban a 60-90 percben,nem járhat más a fejedben...

2015.02.21.
Kis motiváció azoknak,akik nem csak pofáznak a teremben,hanem azt teszik,amiért odamentek. Ők a Killerek, a Muscle Killerek!!!!Ők egy más faj! Róluk csak a hátuk mögött mernek beszélni! Akiket titokban...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2015.01.21. 17:07  |  Hozzászólokanti
Kérdés:
szia! múlthéten levett a lábamról egy betegség és kedd-vasárnapig antibiotikumot Duomox 500mg-ot szedtem,mikor kezdhetnék bele egy kúrába?

Soha!!:)

2 hét!!! 


2015.01.21. 07:40  |  Hozzászólokpeti
Kérdés:
Üdv! Van 400szem metaxon 10 ill 20ml susta. Hogy lenne jo szednem? Fehérjét eszem mellé. Valamit tegyek még mellé,előtte közbe v utánna valami védőt, utánna valami visszaállitot? Ha igem mi a javaslat? Köszönöm a válaszod! Üdv

Nem írok kúrát!!!!!Azt hittem világos,mert pár párszor leírtam.Ha írsz egy elképzelést,elmondom a véleményemet,de ne várd hogy a szádbarágjam hogyan koxolj.Felfogjátok végre ,hogy a BTK bünteti a tanácsadást????Így is bele lehet magyarázni.de ne legyen már ez olyan egyértelmű,hogy ez "majd én megmondom hogy koxolj"fórum. 


2015.01.21. 07:29  |  Hozzászólokkotre peti
Kérdés:
Üdv! kérdésem: 400.szem malay tiger metaxon-10 tabi 1szem5 nap 2szem5 nap, 3szem 5 nap, 4 szem 5 nap 5 szem végig,majd levezetés. A közepén sustat tennék hozzá heti 2*2 mlert 5hét. 110kg vagyok 190magas. Mit javasolsz. Elfogadhato igy v másként crináljam?

Nem javaslok,mivel a BTK tiltja.A véleményem az,hogy ha tömegelni szeretnék,akkor valami ilyesmit csinálnék. 


2015.01.21. 01:03  |  HozzászólokMárk
Kérdés:
Szia!
Metha 35mg/nap van most és egyszerre szokom bevenni... mert felét La pharmabol oldom meg felét Akrihinből és így bedobom mellé egyből a 2 provit.
Így nagyobb a koncentráció.

Szerinted melyik segíthet jobban az izomépítésben, a szétosztott (3-4x ) vagy az egyszeri? (Most tegyük félre,hogy melyik b.ssza kevésbé a szervezetet.)
Köszi!

Minden szteroid kúra lényege,hogy egyenletes koncentrációt érjen el az alany, a vérben.Ebből kiindúlva, a több részre osztott adagolás logokusabb. 


2015.01.20. 18:19  |  HozzászólokAnaris
Kérdés:
Szia. La pharmas Methandienonrol 10mg mi a véleményed? Ez lenne az első kúrám. Ezért ugy gondoltam hallottam kerdezgettem hogy első hét megy napi 1 szem második het 2 napi es megyek fel 4szemig itt becsatlakozna proviron tartanám a 4szemet egy pár hétig es utana lefelé is igy vezetnem le nagyjából olyan 250szemre gondoltam. Aztán ahogy vége kuranak meg egy hónap provi? Esetleg egy pár hcg menjen kúra után? Májvédő menni fog végig. Koszonom előre is válaszodat üdv.

Én a felvezetést valamivel gyorsabb ütemben csinálnám,és a végét húznám el jobban.

A HCG-n nem érdemes spórolni. 


2015.01.20. 17:02  |  HozzászólokLaci
Kérdés:
Szia,
100db danabol után átvezetéssel metha szerinted mükődne vagy kell szünet közte?ha átvezetéssel akkor folytasam a napi 40mg dana után a metát vagy le és felvezetéssel,

Most lefordítom a kérdésedet.Ettem 100 szem kocka cukrot.Átvezetéssel folytathatom e kristály cukorral???

Szerintem most térdelj kukoricára,és gondold át még egyszer a kérdésedet. 


2015.01.20. 13:21  |  HozzászólokWaszil
Kérdés:
Üdv.28 éves 175cm 86kg vagyok,és nagyából 6 éve volt egy danabol kúrám. Most szeretnék megint egy kúrát végig csinálni. Az lenne az elképzelés, hogy 200 szem metha piramisba 5 naponta emelve 4 szemig aztán levezetve ugyan igy, mellé napi egy szem provi, és a metha után még 4 hétig provi 2x1 és mellé zita ugyan igyvisszaállitásnak. Ez igy jo felosztás lenne?

Működő képes elgondolás. 


2015.01.19. 11:00  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
Szia!

Átgondoltam jobban az első kúrát, a 100 szem helyett 150 lenne, 3 napos felvezetésekkel felmennék 3 szemig, 3 szem menne 5 hétig, aztán 2 egy hétig, végül 1 egy hétig. Mellette első naptól 1 szem proviron és 1 szem Zitazonium. Kúra után 2 hétig 2 szem proviron, aztán 2 hétig 1 szem. Mellé végig 2 szem Zita. A kúra utáni 14. naptól napi 2 szem Clostilbegyt 5 napig, aztán még 10 napig 1 szem. A cucc Alpha-Pharmas Alphabol lenne. Májvédőként vagy máriatövis vagy májvédő tea. Akik pedig azt mondták nm kell visszaállítás pofán lesznek vágva :D Remélem így jó lesz, tegnap átrágtam magam a témán mégegyszer. Ha a visszaállító hónap is letelt akkor ZMA és remélem így mindent megtettem amit javasoltok. A segítséget és az infókat is köszönöm. Üdv: Gábor

Nincs mit!!:)Majd számolj be!! 


2015.01.18. 23:50  |  Hozzászólokdana
Kérdés:
2015.01.16. 22:56 nos vettem danaDs-t, nem mondanám,hogy sötét se fehér,szép kékek a tabik fehér foltok nélkül,szted?

Semmi nem biztos,de szerintem ok. 


2015.01.18. 16:16  |  HozzászólokSanyi
Kérdés:
Szia
Danabol napi 40mg megy ketté osztva 20mg délelőtt 20mg edzés előtt így jo vagy négy részbe legyen?

 Én 4 re osztanám.


Aktualitások

2015.04.25.
Szeretenénk tudatni veletek,hogy most vasárnap(ápr.26),üzletünk ,betegség miatt zárva tart. Megértéseteket köszönjük. Üdv,Proteinbuilder Tem. 
2015.04.19.
A napokban ellőttünk pár képet  Gym CityOffice ban,Magaskövi Józsiról,aki 16 év után,41 évesen úgy döntött,hogy Tóth Zoltán(Tozó) segítségével idén ismét szimpadra lép. Szerintem komoly esélyekkel...
2015.04.12.
 Szép kártyások figyelem!!! Már csak pár hét és lejár a határidő!!! A 2013 évben a szép kártyára utalt összeg május 31-én lejárt,azaz az el nem költött összeg visszautalásra kerül,tehát...Kövess minket a Facebook-on

5 Star  ALRI  Animal  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  Beast  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cutler Nutrition  Controlled Labs  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  READYto Go  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  USN  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN