+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Medvin
  • Rehab
  • Nutrex
  • Carnivor mass
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2014.04.13.
Az egyik legsikeresebb Magyar bodys,Tóth Dani,egy elég erős mezőnyben,a 4.helyen végzett Orlandóban,az idei év első profi versenyén. Szerintem befért volna a top 3 ba,de Amerikában ,Magyarként nem könnyű...

2014.03.21.
Tudom,a hétvége két napos:)Ezért itt a folytatás.Irány a terem,aztán lazulás. 

2014.03.21.
Kis motivációs videó azoknak,akik hétvégén is gyűrik a vasat. 
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely


Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak  tájékoztató jellegüek.
 

 

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2013.12.03. 19:39  |  Hozzászólokrivaldo
Kérdés:
hali azt szeretném kérdezni hogy kúra után van-e esély tovább fejlődni kifejtem hogy értem,tehát edzettem egy 5évet naturálba akkoriban még nemnagyonn hoztam ki a maxot magambol tehát az első edzős évem gakorlatilag nulla volt tiikus kezdő se kaja se semmi na aztán teltek az évek egyre jobban beszippantot ma már gyakorlatilag 2óránként csipog a telefonom hogy enni kell:D
ebben az évben nyomtam 2 kúrát 4hónaposakat január-április aztán pihi és július október.most megint pihi de ezekben az időkben van-e esély további fejlődésket produkálni vagy ilyenkor úgymond"haszontalanok"az edzések?

Haszontalan edzés nincs,ha megfelelően csinálod.Az alapvető hiba ,amit sokan elkövetnek,az az,hogy próbálnak maratoni edzésekbe menekűlve formát,izomtömeget tartani,ami általában az  ellenkező hatást produkál.

Ha rövid,intenzív edzéseket tartassz,és a katabolikus állapotot minimalizálni tudod,akkor szerintem lehet. 


2013.11.30. 16:59  |  HozzászólokKiss Róbert
Kérdés:
Szia! Ismét a segitségedet szeretném kérni. :-) Irtad , hogy a Menopur elvileg alkalmas a hormonszint visszaállitásra, kérdésem az lenne, hogy hasonlóan a Hcg-hez, ebből is elég 3 ampulla megfelelően szétosztva a visszaállitáshoz, vagy itt más szisztémát kell alkalmaznom?
Válaszod elöre is köszönöm.

 Elég.Szinte ugyan az!


2013.11.29. 13:50  |  HozzászólokBala
Kérdés:
Szia. A hozzáértő véleményed szeretném kérni!

1-8. hét test. propionat ezt átvezetném 7., 8. héten
8-16. hét test. depo
2. héttől napi 30mg methandienon 14. hétig
1-12. hét még menne tren. enanthat, heti 400mg-al
2. vagy 3. héttől kúra végéig+ 1 hónap napi 25-50mg provi
kúra végén tehát a 16. hét után clomid illetve hcg

Mit gondolsz így megfelelő, vagy van valami tanácsod erre vonatkozólag amit te másképpen, más sorrendben, adagolásban osztanál el?
Ui.: maximális tisztelet az oldal és a segítő válaszaid miatt! Egyre kevesebb az olyan edzőterembe járó ember, akivel értelmesen lehet beszélni erről a témáról, mert semmi kutatómunkát nem végeznek és nem gondolkoznak hogy miként lehet eredménysen edzeni.. csak "lejárnak" edzeni. Ez látszik az itt feltett kérdésekből, mert mindent 100X kérdeznek meg és lusták vissza lapozni a kérdések között! Köszi

Teljesen jó.Ha az étrended is megfelelő lesz,akkor egy egész minőségi formát is összehozhatsz. 


2013.11.28. 22:49  |  Hozzászólokpisti
Kérdés:
Üdv!
Erröl mi a vélemény?
Felezési ideje 4 óra, ami elég rövid időnek mondható, emiatt a vér koncentrációja ingadozik. A napi adag elosztásával csökkenthetünk az ingadozáson, viszont ez alacsonyabb koncentrációt jelent. Az egyszerre történő bevétel magasabb koncetrációja több tanulmány szerint is hatásosabbnak bizonyult, de az adagolást a használónak egyénileg kell eldönteni. hatásosabbnak bizonyult, de az adagolást a használónak egyénileg kell eldönteni.
Köszi!

Sokkal biztonságosabb,és szerintem célravezetőbb is,minden kúránál, a folyamatos,egyenletes koncentrációra törekedni!!Tehát töbször,kevesebb. 


2013.11.27. 21:51  |  Hozzászólokcsibész
Kérdés:
szia létezik hogy kúra után jobban nézek ki mint közbe mert közben nemvolt olyan nagy a napi kalóriabevitelem sok vizesítő szart nyomtam emiatt nem ettem sok ch-t,a fehérje mindig megvolt,most hogy végea kúrának felemeltem az egekbe a ch-t és nagyon jól nézek ki kúra alatt nem voltam ilyen formában szerintem,ilyen létezik?vagy ne örüljek előre idővel összefonnyadok?2hete vége a kúrámnak és methával zártamtehát már távoznia kellet belőlem

Igen,előfordulhat,de el kell hogy szomorítsalak,nem marad így. 


2013.11.26. 14:56  |  HozzászólokKiss Róbert
Kérdés:
Szia! A kérdésem az lenne, hogy a Menopur nevü készitmény alkalmas e kúra utáni hormonszint visszaállitásra? Köszi elöre is a válaszodat!

Elméletileg igen. 


2013.11.20. 22:55  |  HozzászólokMedve
Kérdés:
helló követkző kúra mennyire lenne erős illetve alkalmas egy nagyobb mennyiségű szárazabb tömeg felépítésére:-heti 1000mg omna
-heti:400mg tren acetát
napi:40-50mg dianabol
kétnaponta 50mg vini
ez 3hónapig,a tren a második hónaptol nincs

Ha a kajád jó,akkor jó lehet,bár a dianabol nem a legjobb választás,és talán a trent is a második felében nyomnám. 


2013.11.17. 22:32  |  HozzászólokSterone
Kérdés:
Üdv! Segítséget, illetve tájékoztatást szeretnék kérni!
100 db-s Methandienone 10mg kúrát, hogyan osszam be, napi hány szemet vegyek be, illetve mikor? Kaja természetesen rendben van, napi 5 étkezés, nem sorolom... Levezetésnek, kúra utánra mit szerezzek be ? Előre is köszönöm a segítséget!

Napi max 50mg elosztva.A visszaállítást hagy ne írjam le megint.Kb 1000×kérdeztétek. 


2013.11.17. 11:00  |  Hozzászólokcooler
Kérdés:
Köszönöm a választ.

Úgy lesz időzítve a metha ( a levezetéssel együtt), hogy a decemberi ünnepeket követően induljon a a vini és már tavasz elejére meg legyen a definiált forma. Érdeklődnék, hogy zita kellene a kúra végén? És HCG-ből mennyi lenne az ideális? Vini mellett a provironnal párhuzamosan gondolkozok még yohimbe-t tolni napi egyben.

Jelenleg minőségi kaja mellett reggel egy tömegnövelő, napközben bcaa és jövő héttől marhamáj amino. Napi 3 kreatin. Edzés után Gaspari real mass. És bcaa edzés közben is. Lefekvés előtt hosszúfelszívódású fehérje.

üdvözlettel: cooler

 Zita kell,HCG 3*5000ui


2013.11.16. 14:03  |  Hozzászólokcooler
Kérdés:
Üdv!

300 szem methandienone kúra közben vagy után mikor érdemes elkezdeni a vinstrolt ? Két naponta menne. Proviron már mehet rögtön az elejétől?

Ezek mellett megy kretain, bcaa, fehérje és tömegnövelő és silymarine.

előre is köszönöm a választ?

 A kúra ,második felètől. De tèlen minek winstrol...


Aktualitások

2014.04.12.
Sokan kérdeztétek, hol fogjuk nyitni új üzletünket?Az igazság az,hogy fogalmazhatunk úgy is,hogy csak költözetetjük a régi, Pólusban lévő boltunkat,mert a helyzet azt mutatja, kinőttük.Mondjuk azt az alig...
2014.03.28.
   Kicsit izgalmasabbá tettük a "Kérdések" rovatunkat,amit sokan közületek jól ismernek,mától bárki hozzászólhat a feltett kérdésekre,ha nem ért egyett a kérdezővel vagy a válaszolóval,vagy...
2014.03.27.
Hogy hozzájáruljunk egy lelkes amatőr bodys felkészüléséhez,összeállítottunk egy kis pakkot,Kalocsai Krisztiánnak,aki álmodott egy nagyot,és elhatározta,hogy felkészül az amatőr Mr.O ra.Ez a kis csomag...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  AminoStar  Anabolic Xtreme  Animal  ABB  Amix Nutrition  BSN  BPI  Best Body Nutrition  BioTech USA  Brutal Nutrition  Better bodies  CytoSport  Cellucor  California Fitness  Dymatize  Dream Tan  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Hyper Strength  ISS  Inner Armour  Interactive Nutrition  LG Sciences  Labrada Nutrition  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Nature's Best  Nature's Herb's  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  NVE Pharmaceuticals  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  PharmaFreak  Revolutions  SAN  Scivation  SIX STAR   Syntrax  QNT Sport  Signature series  Supreme protein  Tested  Twinlab  USN  Universal Nutrition  USP Labs  VPX Sports  Weider  Walmark  XERO LIMITS  4Sport Life  XX-Man  Tapout  UFC  Muscner  TrendaVit  Amstaff Wear  Fire Snack Nutrition  Redis Nutrition