+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • Pure pro bcaa
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2017.02.03.
 “Az influenzáról még mindig téves elképzelések élnek az emberekben, pedig tudjuk, hogy az influenzajárványokat védőoltással nem lehet hatékonyan megelőzni, viszont a D-vitamin hatásos védekezést...

2016.11.30.
Kis segítség a férfiaknak, a vérvétel tesztoszteron szintre vonatkozó eredményeinek értékeléséhez!! Sokan írtok a kérdések rovatba,ahol átmeneti potenciális problémák megoldásához kértek segítséget. ...

2016.11.10.
 A  Diabétesz Világnapot minden évben november 14-én ünnepeljük. Ezen a napon született Frederick Banting, akinek Charles Besttel közös gondolata vezetett az inzulin 1922-es felfedezéséhez. A...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2016.07.07. 13:17  |  HozzászólokMark
Kérdés:
Hello! Egy 100 szemes Malay Thiger Metaxon kúrát kezdenék el. Tudom, hogy elég rövid, de nem szeretnék hosszabbat most. A "védelem" témába arra gondoltam, hogy provi menne az első naptól 1 szem végig. A kérdésem, hogy közben menjen-e zita is, illetve én arra gondoltam, hogy kúra után egy hónapig napi 2 provi, 1 zita plusz clomid, amit úgy gondoltam, hogy 5 napig 2 szem, utána 5 napig egy szem. Jó lenne ez így? Köszi előre is a válaszodat!

 Visszaállításnál elég szűkmarkúan bántál a hatóanyagokkal,de elválik majd hogy elég e .


2016.07.03. 13:18  |  HozzászólokMáté
Kérdés:
Szia!
la pharma methandienone 10mg
100 szemes kúrát terveztem első két napban 1 szem majd 3.naptól 2 szem egy hétig aztán 3.héten 3 szem és eddig mennék fel maximum ,persze mellette proviron napi 1 ,kúra közben majd kúra végeztével napi 2 szem 1 hétig és zitazonium napi 2 2hétig...
működhet ez így véleményed szerint ?
máj védő szedése estleg javasolt ?

Működhet.Természetesen minden olyandolog,ami az egészségedet védi,az javasolt! 


2016.06.27. 18:34  |  Hozzászólokgene
Kérdés:
Pontosan így néz ki ugyanilyen rátekert fóliával az üvegcsén
http://buy-cheap-steroids.com/85-home_default/methandienone-tablets-ip-100-tabs-x-10-mg.jpg

Van a Szlovákoknál valahol egy panelban egy gyártó,szerintem ez az ő műve. Nem akarom lehúzni,de amikor az én kezemben volt,sokkal többet kértekérte,mint a hagyományosért,és aki vett,nem érezte a többlet kiadás indokolta pozitívumokat!:)


2016.06.27. 15:11  |  Hozzászólokgene
Kérdés:
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy a rózsaszín tabis gene metha müködik?
Előre is köszi!

Ez jó kérdés.Eddig fehér volt! 


2016.06.18. 12:16  |  HozzászólokTibi
Kérdés:
Üdv.
4 hete kezdtem el a kúrát először első hétben napi 2 aztán következő héten 3 majd 4-nél járva (nem tudom összefüggésben van-e, ez is lesz a kérdésem) : szédülök 1 hete... Sok ismerősöm a közelembe beteg,lázas,szédül,hányás,hasmenés viszont nekem "csak" szédülés.... lehetséges, hogy a metaxon 10 től van? 10mg-os

Nem biztos,de kizárni sem lehet.Lehet hogy egy negatív immunválasz,de lehet egy enyhe fertőzés,keringési probléma az idő miatt,vagy millió más! 


2016.06.17. 19:24  |  HozzászólokJohnny
Kérdés:
Szia,az lenne a kérdésem,hogy Metha kúra után mondjuk feljön 10 kg,abból mennyi marad,semmi?,De folytatom tovább az edzést,persze utána natúrba edzek tovább.Azért érdekel ez a kérdés mert kúra közben azért nagyon sok energiát bele tesz az ember sok kaja,minőségi persze,akkor kemény edzések stb,És ha minden lemegy rólam akkor kárba veszett minden.nagyon megköszönném a választ

Most sokan vitába szeretnének szállni velem,aminek állok is elébe,de egyszerűen fogalmazva,semmi.Már az sem mérhető igazán,hogy egy kúra,csak és kizárólag száraz izomtömeg mennyiség tekintetében,mennyit hozhat,legyen az bármilyen szer is. Persze most mondhatjuk ,hogy embere válogatja,és ez így is van,de még a szteroidokkal megszerzett izomtömeg mennyiséget is,csak hónapokban lehet számolni,de mindenképpen igaz az az aranyszabály,hogy amit szintetikus szerrel építesz fel,az 99,9%ban,a szer elhagyása után,nem tartható meg!!

Sokat hallottam már egyszerű gonolkodású emberektől,hogy kúra alatt feljött 8 kiló,és abból 4 maradt.Lehet,csak 4 kg mi???Visszatartasz vizat,jön fel minimális izom,és zsír.Persze most tömegnövelésről beszélek,mivel gonolom a metha,nem szálkásításhoz használatos esetedben.Elérsz valamit,jönnek kilók,kinézel valahogy.Csinálj egy képet.Elhagyod a szert,emelkedik az ösztrogén,emiatt jön fel víz,egy kis zsír,lassul az anyagcsere,és lehet,hogy a súlyod nem változik jelentősen.Csinálj egy képet,kb 1-2 hónap múlva.Lehet hogy ugyan azt fogod látni,mint kúra előtt,és ez lenne a jobb.Lehet viszont az is,hogy egy kis tengeri malac pacek köszön majd vissza.

Írd meg ha kipróbálod!


2016.06.17. 15:05  |  HozzászólokTibi
Kérdés:
Üdv. Nem tudom, hogy a metatol lehet e de megkerdezem inkább. Maláj tigeres 5 ml. 4 hétnél tartva jött elő az h folyamatosan szedulok 1 hete lesz holnap. Lehet vírus vagy front nem tudom de az lehet h a meta mellékhatása? Köszönöm.

Simán lehet a metha.Megterhelő lehet a keringésre,főleg ha érzékeny vagy. 


2016.06.14. 17:32  |  HozzászólokÁdám
Kérdés:
Szia a malay tiger metaxon-10-ről mi a véleményed? 200 szem mennyire rossz lehet a szervezetre nézve?

Mennyire rossz lehet a szervezetre???Húha! Szerintemneked nemkellene ilyen szerekkel foglalkoznod. 


2016.06.13. 07:35  |  Hozzászólokkarcsi
Kérdés:
üdv
most kezdtem egy Metha kúrát azt szerétném kérdezni hogy reggel 1 szem délben 1 szem és este egy szem elosztva jó döntés volna-e

Igen,bár hatóanyag mennyiséget nem írtál! 


2016.06.10. 07:41  |  HozzászólokZoltán
Kérdés:
Szia, a tapasztalatodra volnék kíváncsi a methával kapcsolatban!
Az tiszta számomra, hogy ha valaki sokáig szedi, a mellékhatások fokozódnak! Az is tiszta, hogy ha valaki sokáig szedi, akkor ugyebár a receptorok telítődnek és megáll a fejlődésben az ember. Azonban azt nem tudom, hogy ha valaki a receptorok telítődése után is szedi, akkor csak megáll a fejlődésben, vagy visszaesés is tapasztalható a telítődés miatt?
Köszönöm válaszod előre is, üdvözlettel: Zoli

Visszaesés elméletileg nem lesz,de én inkább a mellékhatások miatt aggódnék! 


Aktualitások

2017.02.01.
Hétvégi akciónkban,most 4 féle Prémium proteint vásárolhatsz meg !! Figyelj,mert a termékek,csak korlátozott daravszámban elérhetők!!! Az akció Február 2-től február 5-ig tart!! Én szóltam!!  ...
2016.09.17.
 A Pólus Centerben lévő üzletünk telefonszáma megváltozott. Az alábbi telefonszámon tudjátok elérni boltunkat: 06 70 3573447 mindennap 10-20 óráig,kivéve vasárnap ekkor 10-18 óráig vagyunk elérhetők...
2016.11.29.
Ha bolt nyitásában gondolkozol,ezt érdemes elolvasnod!! Egy kis betekintés a táplálékkiegészítők kereskedemével foglalkozó kiskereskedők helyzetébe.  Köszönjük a cikket No Name nek!Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  All Sport Labs  BSN  BPI  BioHealth  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dr.Turi  Dedicated Nutrition  Dymatize  Dia-Wellness  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  LiQ-X  MadMax  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pit Bull West Coast  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  Puritan's Pride  PVL  Quest Nutrition  QNT USA  READYto Go  Redis Nutrition  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Scitec Nutrition  Stacker Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   Vitaking  Venum  Walden Farms  Weider  YEnutrition  Your Form  Six Pack  Mars Inc.  Pro Supps  InterHealth  Best Body Nutrition  Iron Gym  Red Line  5% Nutrition  Lenny&Larry's  Pandy The Protein Candy  Care free