+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • Pure pro bcaa
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2016.06.09.
 A kurkuma hatóanyagáról, a kurkuminról megállapították, hogy máig a tudományosan legtöbbet vizsgált hatóanyag. Második helyre szorította le a rezveratrolt, a hatóanyagot, ami a vörösbor gyógyhatásáért...

2016.01.25.
 A magyar népesség közel négy százaléka szenved súlyos depresszióban, azonban a betegek fele nem reagál az antidepresszánsokra. Egy közelmúltban végzett vizsgálat kapcsolatot mutatott ki az agyban...

2016.01.25.
 Persze aki olvas újságot és nézi a televíziót, azonnal a cigarettát fogja választani, mint azt a közellenséget, aminek a füstjében fellelhető négyezer különféle vegyi anyagból legalább 69-ről mutatták...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2014.06.24. 14:02  |  Hozzászólokidiot
Kérdés:
......néha kezdem azt hinni hogy a Drugs Bunnyval beszélek! Az ilyen tudálékos kö**ög!
Néhány észrevétel!!!Az hogy embernek hiszed magad,attól még lehetsz húsos fagyi!!!!

....szal érted!!!! Adjunk már építő jelleget a válaszoknak!!! Tisztába vagyok vele hogy a meth az meth,a változatosságot az a köré épített dolgokba látom én is,DE,ettől függetlenül ha methet szed az ember,akkor is szerintem 5.-kúra után csak van értelem másik félére váltani.... No meg különbség akkor is van!! Egy 3 ezres benzines autónál sem mindegy hogy egy bíma vagy egy ford! Kérdés ki hogyan gyártja le az adott dolgot...

Az meg hogy 10mg van benne persze,lehet csak 6-7,de még mindig több mint a 5 és kibeba**ottul nincs kedvem napi 20 szemet bekapkodni,elég csak a fele is....így a 10-essel még mindig jobban járok mint egy 5-el amibe 4 van....

Persze hallottam én is hogy az 5mg-osból kevésbé lopják ki a cuccot,és ha ezt vesszük arányaiba véve még akkor is jobban járok,de akkor se akarok napi 40 szem ezt azt megenni,IGEN gyomor megóvás végett....

Szóval a kérdésre nem kaptam választ természetesen, mégpedig hogy ezt a mondatodat mire alapozod: "De a hamisítók nem végeztek valami profi munkát"?

Szerinted csak Te tudsz eredeti cucchoz jutni?!?! Ki a .... vagy Te?!?! Ráadásul ha jól gondolom ez az oldal,fórum nem az emberek le degradálására lett kitalálva,hanem épp ellenkezőleg,segítség nyújtás céljából azoknak akik alapból is innen vásárolják a táp kiegjeiket....

Ha nyűg Neked a sok idióta kérdésre való értelmes válasz adása,nyugodtan passzold tovább a fórum vezetését!

Kösz!

Rendben.Megfogadom a tanácsod.Köszönöm hogy segítettél.Én is szeretlek:)

 


2014.06.23. 19:31  |  Hozzászólokelite
Kérdés:
láttam szó volt az Elite Pharmáról,rákerestem és azt akarom megtudni,hogy ha jól sejtem az nem ugyan az mint az Elite Fitness Pharma....?!?

Szerintem nem. 


2014.06.23. 19:15  |  Hozzászóloklehúzás
Kérdés:
.....akkor szerinted ez fake?? Én genesis meth párti vagyok,és nem is tukmálták ezt rám...én kérdeztem hogy metából mi jó még(mert már 5.kúrámba az volt ,szal a változatosság kedvéért),és az akrihint javasolták meg a napot,és én a napora voksoltam mert ez 10mgos!

Néhány észrevétel!!!Az hogy methat szedsz,csak más gyártóktól,az nem változatosság!!!!!

Az hogy 10mg van egy dobozra írva,az még semmire nem garancia. 


2014.06.23. 14:52  |  Hozzászóloklehúzás
Kérdés:
Adott egy Vermodje naposim,a dobozát nem kaptam hozzá...és a levélen legalul ez a dátumozás van:

030713 0716

kérdésem az hogy szerinted ez lejárt már 2013-ban? vagy a mellette levő két szám utal arra hogy majd csak 2016.07-ben jár le???

Szerintem csak fog.De a hamisítok nem végeztek valami profi munkát. 


2014.06.22. 21:52  |  HozzászólokSimeonPanda
Kérdés:
Szia, most kezdek el egy methadienon kúrát kérdésem az lenne hogy hány szemmel kezdjem el és hogy növeljem? levezetés hogyan néz ki? növekedés hormon fokozóval érdemes kombinálni vagy nincs különös értelme?

Már írtam 1000× hogy nem írok kúrákat.Ha van ötleted ,és leírod,véleményezem,de nem hiszem hogy láttál már az oldalon megírt kúrát bárki számára. 


2014.06.20. 21:27  |  Hozzászólokropi
Kérdés:
szia metha és depo megy diéta alatt elég szigorú 150 ch naponta 100kilohoz és nem olyan hű de nagy durranás a cumo vagy lehet csak azét nem mert ilyen alacsony ch n vagyok megmellé 4x30perc aerob.erőm közben mondhatni változatlan maradt meg a forma is jó viszonylag eres meg kemények az izmok is valamelyest ilyen diétában szerinted ez a legtöbb ami elvárható?

Nyugi,ha eljön az idő,és megemeled a ch-t,lényegesen jobbnak fogod tartani a cuccokat,és a formát is,mint előtte. 


2014.06.20. 16:51  |  Hozzászólokdév
Kérdés:
Szia.
Ha belinkelek kérdésbe egy képet a methámról akkor arról megtudod mondani hogy eredeti-e vagy hamis?
Előre is köszi. Üdv.

Nem. 


2014.06.19. 15:00  |  Hozzászóloktöki
Kérdés:
és balkan dana?milyen szerinted?működhet?

Mint a mokkacukor:) 


2014.06.17. 21:55  |  HozzászólokDiabelek
Kérdés:
Szia!
Balkános turanabol-ról van valami vélemény a minőségét nézve?

Szerintem ne erőltesd. 


2014.06.16. 15:40  |  Hozzászóloksoszi
Kérdés:
szia balkan pharma danabol vagy bayer dana közül melyik jobb szerinted?

 Kb ugyan az.


Aktualitások

2016.06.09.
 Eladót keresünk,teljes munkaidőre.
2016.06.14.
 Új terméket dobott a piacra az Animal vonal,mégpedig az Animal Mass-t,ami egy profiknak alkotott tömegnövelő,alacsony cukor és zsír tartalommal,60 gramm fehérjével adagonként. Hamarosan a Proteinbuilder...
2016.05.12.
Sokszor visszatérő kérdés webáruházunk rovatában,hogy mit kellene szedni azoknak,akik belekóstoltak a testépítés sötét oldalába,és éppen az onnan való visszatérést tervezgetik! Aki kemikáliákat alkalmaz...Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  API  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammut-nutrition  MHN Sport  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT USA  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   VPX  Vitaking  Walden Farms  Weider  YE Nutrition  Pure Pro  Scitec Nutrition  SGN Nutrition  Six Pack  4 + Nutrition  Forti FX  LiQ-X  BioHealth  Your Form  Dia-Wellness  Paleolit Dia-Wellness