+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • Pure pro bcaa
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2016.01.25.
 A magyar népesség közel négy százaléka szenved súlyos depresszióban, azonban a betegek fele nem reagál az antidepresszánsokra. Egy közelmúltban végzett vizsgálat kapcsolatot mutatott ki az agyban...

2016.01.25.
 Persze aki olvas újságot és nézi a televíziót, azonnal a cigarettát fogja választani, mint azt a közellenséget, aminek a füstjében fellelhető négyezer különféle vegyi anyagból legalább 69-ről mutatták...

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2014.05.24. 22:00  |  HozzászólokDave
Kérdés:
Szia!
Most kezdtem el egy Methandienon kúrát. (100 szem,10mg, LA)
Volt már egy kúrám 9 hónapja, 12 kg jött fel, és meg is maradt.
(Bár tudom, hogy, hogyan fogsz reagálni a következő mondatomra, de bátor leszek és leírom. Én nem szedtem semmit a máriatövisen kívül.És azt is a kúra után. És semmi negatív nem történt. Bár lehet, hogy csak mákom volt)
A mostani kúrám a következő lenne:
Az első három napban 1 szemet, a következő három napban 2, utána 3 szemet szándékozok szedni, a végére levezetéssel.(az adag csökkentésével).
„És most lehet a biztonság kedvéért megpróbálok beszerezni provit+ zitát.”
Most ugyan is csak két szemet vettem be eddig de már amit eddig csináltam edzés röhejes számomra. Egyes edzés gyakorlataimra + 10-12 kg ot raktam rá pluszba. És másnap semmit nem éreztem. (Mármint izom láz, stb). Mintha nem is csináltam volna semmit, ráadásul teljes felsőtest 4-6 sorozatokkal.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy
- A fönt említett szedési módszerem jó?
- Hány napot mehetek edzeni egy héten maximum? (Teljes test edzés)
- Megfelelőnek tartod e a következőket a metha mellé.
o 100 whey protein professional (naponta 4 adag)
o kazein. (este lefekvés előtt)
o + szénhidrát
o + vitaminok /ásványok
- Szénhidrátot szedhetek/ szedjek e a fehérjével együt más időpontban is . Az edzés utáni időn kívül?
Bocsánat, hogy ezen kérdésekkel zavarlak de már annyi véleményt, edzés tervet, metha szedési módszereket olvastam, hallottam, hogy ……………!
Válaszodat előre is köszönöm!
Tisztelettel: Dave

1,Mondjuk.

2,5 elég

3,Igen.

4,Ha nem verseny diétában vagy,akkor igen.

 


2014.05.22. 14:41  |  Hozzászólokszamko jozsef
Kérdés:
szia menyi be kerül mert én nem látom az árát

Gondolom akkor azt sem láttad,hogy nem árulunk szteroidokat!!!!!!!!A cikkek tájékoztató jelleggel vannak fent. 


2014.05.21. 17:04  |  Hozzászólokbéla
Kérdés:
szeva tudom hogy sokszor kérdeztek már a saw palmettóról hogy gyengiti e a hatást énis ezt kérdezném mert néha szedem néha nem mikor mennyi a ragya de miután szedem valahogy mindig mintha rosszab formában látnám magam lehet csak placebo?
plussz a shopbuilderen van egy cikk amiben ez szerepel
"Sajnos azonban a kutatások arra utalnak, hogy ez nem működik a valóságban, mivel a fűrészpálma nem csak az ösztrogént, de a tesztoszteront is blokkolja, így téve semmissé az ösztrogén blokkolásától várható lehetséges előnyöket."
mi a éleményed erről?
illetve milyen dozisban érdemes szedni egyáltalán napi 1000mg elég?

Biztosan placebó.A szerény véleményem az,amit saját magamon tapasztalok,az teljesen ellent mond az általad leírtaknak.Nyílván nem fogok egy orvosi kutatással szembe menni,de szerintem nem teljesen fedi a valóságot. 


2014.05.21. 16:15  |  Hozzászólokbálint
Kérdés:
Szia.
4db methát hogy osztanál el egy nap, mikor szedjem be őket?

4 felé??? 


Eddig beküldött hozzászólások:

2014.05.22. 09:00  |  HozzászólokJohnny
Na én ezekre a kérdésekre nem válaszolnék. Szerintem aki ennyire buta nem is kéne ily dolgokkal foglalkozni, ugyanis a szteroidozáshoz tisztában kellene lenni a dolgokkal. (kémia, biológia stb.) Bár ez matek kérdés volt :)2014.05.19. 07:47  |  Hozzászólokdam
Kérdés:
Vélemény a gene metáról!Két helyről intéztem már.Jó pár éve volt az első nemrég fejeztem be a 2.kúrát.Nagyon gyenge volt mind kettő egy kreatin kúrával jobban jártam volna mind ezekkel.a csomag tipp topp volt minden ahogy kell szal jól nézett ki,de a napokban pont olvastam,hogy vagy 3 fajta van jelenleg piacon.aki teheti inkább vermodje vagy oroszt vagy alphát vegyen.üdv

Köszönjök az infót. 


2014.05.16. 14:38  |  Hozzászólokmeta
Kérdés:
Egyik se. Musclepharm combat, lehet gyenge a gyomrom.

Akkor lehet hogy metha,ha csak nem vagy laktózérzékeny. 


2014.05.15. 18:52  |  Hozzászólokmeta
Kérdés:
Szia.
Metától lehet hasmenés vagy az inkább a fehérje miatt van? előre is köszi üdv.

Inkább a fehérje.Scitec,vagy biotech??:)

 


2014.05.14. 22:54  |  HozzászólokÁkos
Kérdés:
Heló.
Orosz meta kb. mennyi idő alatt kezd el hatni rendesen? napi 4 szem

Max egy héten belül érezned kéne. 


2014.05.14. 16:37  |  Hozzászólokmetha
Kérdés:
szia metha létezik hogy igy kinyirja a libidót úgy értem megy mellé 1000mg testo és napi 25mg methát szedek és észrevettem hogy jelentősen csökkent a libidóm,alig alig kivánom a szexet az a kicsi is azért a tesztomiatt gondolom.lehet hogy tényleg kaptam valami jó methát vagy valami olcsobb androgén szar?pénteken kezdtem ma szerdán már látom formába is jöttem jól erő marad de ez isjo mert napi 150 ch megy.

Igen.Ezért nem szedek soha szemest. 


2014.05.12. 16:44  |  HozzászólokLévi
Kérdés:
Cső! Anabolban (táj5mg) mennyi hatóanyag lehet? Csak azért kérdezem h napi 40 mg-ot h tudnék bevinni 8-al vagy 20szemmel :) kösz

Ha zacsis,akkor benne van. 


Aktualitások

2016.05.12.
Sokszor visszatérő kérdés webáruházunk rovatában,hogy mit kellene szedni azoknak,akik belekóstoltak a testépítés sötét oldalába,és éppen az onnan való visszatérést tervezgetik! Aki kemikáliákat alkalmaz...
2016.04.25.
 A Pure Pro Whey 1000 grammos akciónk amiben ajándék shaket és tablettatartót adtunk ajándékban a mai nappal lejárt. A Gladiator akció viszont meg lett hosszabbítva,így minden Gladiator termék akciós...
2016.03.30.Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  API  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammut-nutrition  MHN Sport  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT USA  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VitaLife Sport   VPX  Vitaking  Walden Farms  Weider  YE Nutrition  Pure Pro  Scitec Nutrition  SGN Nutrition  Six Pack  4 + Nutrition  Forti FX