+36-30/735-37-81
  • amix cell up
  • Universal
  • King bar
  • test core
  • amix
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.05.15.
Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá...

2018.05.14.
Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot. 1, Mit takar a név? A név eredete...

2018.04.26.
Egyes szakértők láthatatlan tápanyag-hiánynak nevezik, mert szörnyen nehéz észrevenni és diagnosztizálni. Sajnos ezzel együtt sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk. A magnézium több mint 300 ismert biokémiai...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2015.11.26. 06:55  |  Hozzászólokkuci88
Kérdés:
Szia!A British dragonon hogy van a felirat vol 3 vagy vol III?

Vol III   !!! 


2015.11.22. 19:43  |  Hozzászólokkuci88
Kérdés:
Szia!Tömegnövelő kúràt szeretnék kezdeni.Így gondoltam 12 hét lenne hetente menne 500 mg tesztoszteron enathate melle 500mg boldenone es heti 300 mg szúrós metha ezt gondoltam az lenne a kérdésem hogy szted ez igy mehet vagy emeljek a tesztón?750 re?Ez mellé proviron vagy meg mit kellene es hanyadik héttől vagy folyamatosan?köszi a vàlaszt

Ha első kúra,akkor még majdnem sok is ez a dózis!!Ha van már tapasztalatod,akkor is elég.

Provi már az elejétől is mehetne,2×25mg 


2015.11.22. 13:57  |  HozzászólokMetha
Kérdés:
Hello
7 hete megy gene metha elite susta deca 3 naponta 1 ml mindből , a methat abbafogom hagyni ezen a heten kerdesem azlenne hogy vezesem le methat ugy hogy az utolso heten vagy hetekben csak 50 mg 3 naponta ? Vagy felesleges ?

Soha semmi nem felesleges,ami a mellékhatások kockázatát csökkentheti.


2015.11.20. 23:14  |  Hozzászólokdanuba
Kérdés:
Szia!

Első kúraként lement egy 200 szemes, 10mg -os gene stana, mely tudom hogy pucoló cucc főként, de semmi változást nem hozott. Ezt követően döntöttem úgy, hogy elkezdek egy 200 -as methát (Ekkor a stana is ment még, bár a végén voltam). Ez elites, elithe parm magma(Világoskék tabi, műanyag dobozban, vattával, nedvelszívó zacskóval), itt is, illetve másoktól is azt hallottam, hogy dícsérik. Lassan 3 hete szedem, ez se hozott se erőben, se tömegben gyakorlatilag semmit.
Létezik, hogy ennyire szarul reagálok ezekre, vagy csak szimplán szar, kamu cuccokat fogtam ki?
Kaja is rendben, levezetéshez is meg vannak a dolgok. Nem vagyok benne biztos, provi, zita menjen a kúra végétől? (Provi most is megy)

Szerintem veled lesz a baj.Szuris dolgokat kellene próbálnod,hátha jobb hatásfokkal működnének!!!

A végén még HCG is kellene. 


2015.11.16. 11:21  |  Hozzászólokadagolas
Kérdés:
Hello. Genesis es szuris hetha megy elites 300 szusztaval (2x 1ml).Ugy jo lenne adagolasnak hogy hetfo szerda pentek vasarnap 0.5ml menne hogy egyenletes legyen a verbe.

ha 3 ra osztanád,az is elég lenne!!!Mondjuk így sem rossz,csak vasárnap is szuri,meg hétfőn is. 


2015.11.13. 23:18  |  Hozzászóloknestea
Kérdés:
Szia!
Levezetesnel melyik lehet jobb vslasztas az egy hetes, vagy inkabb nyuljon el ket hetig is.
9 hetes a kura. Napi 40 mg megy +2provi
7 hettol kezdenem csokkenteni az adagot 2naponta -10mg es az utolso heten mar csak napi 10mg

Egy hónapig is elnyúlhat.


2015.11.13. 22:27  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
Szia Malay T metháròl mi a véleményed???La pharmást inkább vagy Dana ds t inkább???Az emberem nagyon nyomná a Malay T cuccokat!!! Köszönöm a választ!!!

Nyomná,mert 5 forint,neked meg 30 ért adná!!!!Persze ez csak példa.Egy jó DS el jobban jársz. 


2015.11.13. 11:25  |  Hozzászólokm95v
Kérdés:
Szia!
Tömegnövelés a célom, az alábbi kúrát tervezem decembertől:
1-12 hét 500mg boldenon
1-6 hét napi 30mg meta
1-6 hét 500 mg test.ena
7-12 hét 300 mg tren.ace
7-12 hét 500 mg sustanon

Szerinted működhet? Te változatnál valamin? Köszönöm!

Működhet,de ha atrent ellővöd tömegelésnél,mi fog menni szálkásításnál?? 


Eddig beküldött hozzászólások:

2015.11.13. 22:59  |  Hozzászólokm95v
Úgy tudom előnyös tömegnövelésnél és szálkásításnál is. De értem amit mondasz, mit raknál be helyette?2015.11.13. 11:07  |  Hozzászólokszurismetha
Kérdés:
Hello.Szuris metha mennyi a felezési ideje? Mert gondolom hogy szuris hosszab nem annyi mint a szemes. Ha napi 30mg al kezdeném az heti 210mg az kb 2ml lenne. Hetfo szerda szombat jo lenne beadasnak? Elites susta meg megy heti 2. Reggel provi+zita meg du. is egy szem provi

Olyan 3 napra saccolom!! 


2015.11.11. 20:58  |  HozzászólokGy3pm3st3r
Kérdés:
Szia!
Tanácsodat kérném hogy sustanon mellett kipróbálom a british dragon vol 3-as methat, hátha az is jó. szerinted minden másnap 50mg vagy minden másnap 100mg? gondolom ebben sincs annyi mint amennyi ráírva van, de nagyon mellélőni sem akarok. Köszi.

A minden másnap 100-as verziót csinálja egy ismerős,a Brithis szuszijával az Andropennel.Elmondása szerint is,és vizuálisan is ,brutális fazon lett.Természetesen magához képpest,még mielőtt valaki azt gondolná,hogy ekkora dózistól Ronnie Coleman lesz!!:) 


Aktualitások

2018.04.24.
Újabb hosszú hétvégéhez közeledünk. Íme üzleteink nyitva tartása ha valaki mégis úgy dönt hogy vásárlással töltené a hétvégét:   Budapest Pólus Center:   Április 28: Szombat: 10-20 Április...
2018.03.27.
Üzleteink Húsvéti nyitva tartása,csomagszállítás
2018.03.14.
Csomagszállítás,nyitva tartás március 15-i héten   Üzleteink március 15-én zárva tartanak. Március 16-tól mindkét üzletünk a már megszokott nyitva tartás szerint várja vásárlóit. Webáruházunkban...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Activlab  Anabolic Xtreme  Animal  Alpha Design  ANS  Amix Nutrition  Best Joy  Balkan Pharma  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cobra Labs  Cellucor  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  GN Laboratories  Hamaviss  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  Franky's Bakery  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natures Best  Natrol  Nestlé  Now Foods  Nutrex  Nutrend  Nuclear Nutrition  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  PVL  Pure Pro  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Weider  YEnutrition  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  TNT light the fusion  TF 7 LABS  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  Kyani  ForPro Carb Control