+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • 1 MR.VORTEX
  • Animal Rage xl
  • Protein Gusto
  • BTN TST
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2017.02.03.
 “Az influenzáról még mindig téves elképzelések élnek az emberekben, pedig tudjuk, hogy az influenzajárványokat védőoltással nem lehet hatékonyan megelőzni, viszont a D-vitamin hatásos védekezést...

2016.11.30.
Kis segítség a férfiaknak, a vérvétel tesztoszteron szintre vonatkozó eredményeinek értékeléséhez!! Sokan írtok a kérdések rovatba,ahol átmeneti potenciális problémák megoldásához kértek segítséget. ...

2016.11.10.
 A  Diabétesz Világnapot minden évben november 14-én ünnepeljük. Ezen a napon született Frederick Banting, akinek Charles Besttel közös gondolata vezetett az inzulin 1922-es felfedezéséhez. A...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2014.12.24. 22:55  |  HozzászólokÁrpi
Kérdés:
Ha beszerzek jo minosegu danat hogyan ajanlod a szedeset? pl felvezetes : 4 napig 1szem 3napig 2 szem utana mindennap 3 szem? edzes elott egyszerre vagy etkezesek utan elott szetosztva? (hallani minden fele verziot terembe es neten egyarant..)
levezeteskepp ugyanigy 3napig 2 aztan 4napig 1 aztan ha elfogy akkor Zitozoniumbol mennyi kell es hany szem naponta? Proviront mennyit kell kura alatt es kura utan? Utolso kerdesem hogy hanyszemes kurat ajanlasz elso kuranak?
Koszonom szepen elore is a valaszt!!
Koszonom megegyszer!

Valamit tisztáznunk kell!!!Ez nem ajánló.Írsz egy sémát,és megbeszáljük!!!Nem én kell hogy megtanítsalak koxolni.Én csak abban segítek,hogy minnél kevésbé bas.....d el.

Amit mondani tudok.A felvezetés első nekifutásnál kell,de a levezetés lényegesebb.Nolva,provi kell!!!

Soha nem vesszük be a napi dózist egyszerre,és soha nem üres gyomorra. 


2014.12.21. 18:40  |  HozzászólokJackob
Kérdés:
Sziasztok METHADON-10mg kúrát végzek ajánlott utána szedni valami tesztoszteron szint vissza állítót vagy hormon állítót?

Természetesen igen,de ezt már kitárgyaltuk sokszor. 


2014.12.21. 12:32  |  Hozzászólokhehe
Kérdés:
Hello!
Itthon tényleg ennyire rossznak számít a balkan pharma csak mert sok külföldi fórumot nézek és ott sokan az egyik legjobbnak tartják vagy itthon csak szétpuncsoltan lehet már beszerezni őket?

Egy jó marketingel minden eladható.Emlékszem még azokra az időkre,mikor a Scitec termékek folytak a csapból is.Most is van egy webáruház,ahol az év terméke mindig scitek.Ha valakinek érdekében áll jókat írni,és meg van hozzá a felülete,akkor komoly befolyással lehet a piacra.Nagyon sok ember,pl a brithis cuccokról is jókat mond,pedig tudjuk,hogy szinte semmi köze nincs a tartalomnak, a ráírtakhoz.Én nem mondom azt hohy nem hat.Miért ne hathatna???Csak kérdés hogy az e,és annyi e ,ami rá van írva.Benyomsz 1ml/200mg tesztót,lesz hatása,de ha te primabolánt akartál,akkor nem vagy előrébb. 


2014.12.20. 21:11  |  HozzászólokMatyi
Kérdés:
hello.1-2 szem miatt mellekhatas lehet?csak kipróbálnám.20 vagyok. Edzés előtt kell?

Természetesen lehet.Olyan noncs hogy kipróbálod.Mit próbálsz ki??Mennyit????Értelmetlenül kis mennyiség,csak a hormonháztartásod összezavarására elegendő.Ilyen kérdést pedig ,hogy edzés előtt kell e ,fel se tegyél.Most csak azért nem írok csúnyát,mert karácsony van. 


2014.12.17. 19:20  |  HozzászólokUltras
Kérdés:
Szia! British Dragon Methanabol(10mg) kúráról szeretnék kérdezni, így nézne ki:
1hét - 2szem
2hét- 3szem
3hét- 4szem
4hét - 5szem
5hét- SEMMI
6hét- 5szem
7hét -4szem
8hét- 3szem
9hét- 2szem
10hét - nolvadex,klomifen...
Ez így rendben van?A kérdésem az,hogy miért kell az 5ödik héten szünetelni a szedéssel? Válaszodat köszönöm!

Nem kell szüneteltetni!!!!

Viszont a kúrád utáni 1 hét nolva,clomid ,lófas............!!!!!!!!!!! 


2014.12.17. 14:36  |  Hozzászólokchris
Kérdés:
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ezt a steroidot szedem malay tiger metaxon 10, 100 szemet vennék be belőle hogy nem e lesz baja a szerszámonak töle meg hogy ehhez kell e máj védőt szedni ??

 Mit is írtál mennyi idős vagy???


Eddig beküldött hozzászólások:

2014.12.19. 10:17  |  Hozzászólokchris
20 éves vagyok és még sose szedtem semmilyen szteroidot2014.12.17. 12:19  |  HozzászólokÁrpád
Kérdés:
Ha beszerzek jo minosegu danat hogyan ajanlod a szedeset? pl felvezetes : 4 napig 1szem 3napig 2 szem utana mindennap 3 szem? edzes elott egyszerre vagy etkezesek utan elott szetosztva? (hallani minden fele verziot terembe es neten egyarant..)
levezeteskepp ugyanigy 3napig 2 aztan 4napig 1 aztan ha elfogy akkor Zitozoniumbol mennyi kell es hany szem naponta? Proviront mennyit kell kura alatt es kura utan? Utolso kerdesem hogy hanyszemes kurat ajanlasz elso kuranak?
Koszonom szepen elore is a valaszt!!!! (17eves vagyok tudom hogy nem kene de szeretnek valaszt kapni )
Koszonom megegyszer!

A törvény valahogy úgy szól,hogy az a 18. életévét betöltött személy,aki 18. életévét be nem töltött személynek,teljesítményfokozó szereket ad,ajánl,az alkalmazásukkal kapcsolatos tanácsot ad......stb az 0-3 évig büntethető.

Gondolom ez elég!! 


2014.12.16. 16:54  |  Hozzászólokmethandienone
Kérdés:
Szia! Szerinted melyik mostanában a megbízható metha, ami jó ár érték arányban is van? Sajnos volt egy kisebb műtétem és ez miatt pár hónapos edzéskihagyásom, ami ugyebár jelentős visszaeséssel jár. Szeretném magam gyorsan összekapni.

Szerintem jobb ha adsz a szervezetednek időt visszaállni.Nem kellannyira kapkodni.Pulóveres időszak van,csak te látod a változást.Methából megbízhatót mondani negyon nehéz,de ha tudsz zacskós Táj anabolt,vagy az eredeti kék danabolt szerezni,az működni fog. 


2014.12.14. 15:03  |  Hozzászóloktt
Kérdés:
hali
azt lattom h te dicsered a gena szuris methat.
menyire szoktak ezt masolni? mert felenel tartok egy uvegnek hat egyenlore inkabb csak száradok:) heti 3ml megy.amugy azt hiszem h mondhatom h jol reagalok a cucokra de ezt egyenlore nem erzek tul jonak:) uveg vegen ha nem hoz tomeget hanyagolhatom is gondolom? koszi!

Az a baj,hogy már rengeteg hamisítványa van,az eredeti hamisítványnak:)

Látatlanban nem tudom megmondani hogy a náladlévő melyik fajta,de ha nem hoz eredményt,akkor ne erőltesd. 


2014.12.14. 09:58  |  Hozzászólokheli
Kérdés:
Hello!
Mikor érdemese bevinni a napi 3 szem methat?
Reggel, délben, este vagy igazábol tök lényegtelen dolog?:)
Előre is köszi!

Elosztva!!! 


Aktualitások

2017.02.01.
Hétvégi akciónkban,most 4 féle Prémium proteint vásárolhatsz meg !! Figyelj,mert a termékek,csak korlátozott daravszámban elérhetők!!! Az akció Február 2-től február 5-ig tart!! Én szóltam!!  ...
2016.09.17.
 A Pólus Centerben lévő üzletünk telefonszáma megváltozott. Az alábbi telefonszámon tudjátok elérni boltunkat: 06 70 3573447 mindennap 10-20 óráig,kivéve vasárnap ekkor 10-18 óráig vagyunk elérhetők...
2016.11.29.
Ha bolt nyitásában gondolkozol,ezt érdemes elolvasnod!! Egy kis betekintés a táplálékkiegészítők kereskedemével foglalkozó kiskereskedők helyzetébe.  Köszönjük a cikket No Name nek!Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BioTech USA  BioHealth  Better bodies  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Care free  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Cobra Labs  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dia-Wellness  Dr.Turi  Dymatize  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  Lenny&Larry's  LiQ-X  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pandy The Protein Candy  Pit Bull West Coast  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  Puritan's Pride  PVL  Pro Supps  Quest Nutrition  QNT USA  READYto Go  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Scitec Nutrition  Stacker Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Six Pack  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Venum  Walden Farms  Warrior Unleash Hell  Weider  YEnutrition  Your Form  Best Joy