+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.01.25.
Egy vidó a nagyokról,ahol Molnár Peti is feltűnik!!! 

2015.01.25.
Kis kedv csináló azoknak,akik úgy gondolják,hogy elég egy jó kar,egy széles váll a testépítésben.Nem elég!!!!! Nem mindegy hogy azért bámulnak a starandon mert nagyon jó vagy,vagy azért mert nevetséges...

2014.11.11.
A srác 24 éves.Most persze majd az okosok fogják írni hogy szteroid,meg kémia,meg hasonló baromságok,de én egészen mást látok.Őserőt.Ez a gyerek.ha a szervezete nem adja fel,szerintem a világ legerősebb...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2013.05.24. 17:18  |  Hozzászólokcarlolio
Kérdés:
szia azt szeretném kérdezni hogy ez hogyan lehetséges:amikor elkezdtem koxolni voltam 87-88kiló feltornáztammagam 94re eddig ez volt a legtöbb aztán ugye amikor abbahagytam visszaestem,de most methát szedek ami jónak bizonyul mert a karom nő eresedik egyértelműen látom hogy javul a formám viszont a mérleg nemmutat többet??sőt most álltam rá és 87kilo vagyok??tehát kb megy leflé a súlyom,szóval végképp nem értem de jobban nézek ki mint máskor,a karom is nőtt vagy 2-3centit,kajám rendben napi 400gramm rizs megy fehéréből olyan 250gramm naponta

Ez a kérdés ,egy nagyon hosszú magyarázatot igényelne,aminek nagyrésze,a különböző biokémiai folyamatok bocolgatásában merülne ki,ezért inkább csak annyit írok,hogy örülj neki 


2013.05.23. 20:57  |  HozzászólokIzomboy
Kérdés:
Szia! Szia enanthát mellé akarok szedni methát, orosz akrimost akartam de nem tudtam beszerzni sajnos.
Anabol működik e vajon? 6 évvel ezelőtt szedtem a kis rózsaszín 6 szög alakú tabi akkor működött jól, de azóta sok minden változott, változhatott.
Csomagolása amihez hozzá tudok jutni 100assával vannak kis papír csomagban

Az a jobb verzió.Még hat. 


2013.05.22. 22:14  |  Hozzászólokfeca
Kérdés:
Köszi, rendes tőled hogy itt segítesz minket tanácsokkal. További szép napot.

:) 


2013.05.22. 12:28  |  HozzászólokRicsi
Kérdés:
Szia.Azt szeretném kérdezni hogy methadienon-t 10mg szedek stanzol 5mg -mal metha 30 mg stana 20 mg naponta! 1 hónap után pedig elhagyom a methát ! Nem akarok vizesedni de nőni is jó lenne picit ! jó ez így ? vagy hagyjam abba! Köszi előre is a választ!

Szemest szemessel nem szedünk.Szerintem gondold újra. 


2013.05.21. 19:26  |  Hozzászólokfeca
Kérdés:
volt idő hogy szedtem a Brutal Anadrolt itt elég pirosodtam valamelyik összetevőtől a metánál ez nem áll fenn ebbe az esetbe?

A kipirosodást a B3 vitamin  okozza.A methaban nincs.


2013.05.21. 19:24  |  Hozzászólokfeca
Kérdés:
Akkor maradok a meta mellett, abba viszont segíthetnél hogy a provit jó úgy ha 1 szemet szedek minden nap? vagy inkább 2 szem menjen? és ez napszakba mikor legyen? mehet a metával együtt? és a meta végén a zitát meddig és mekkora adagba szedjem? így nem áll fenn a csöcsösödés? válaszod köszi.

Provi napi 2.Reggel ,este,Zita napi 30mg egy hónapig. 


2013.05.20. 23:31  |  Hozzászólokfeca
Kérdés:
Szia. melyik kúra hozna többet ha nem a tömeg a cél, egy stana vagy egy Methandienon kúra igaz ez egyik vízhajtó a másik vízvisszatartó, de ha a meta mellé kezdettől fogva szedném a provit, 1- 2 szemet így elkerülhető a csöcsösödés meg a vizesedés egy része? kúra végén ebbe az esetbe is ajánlott a zita?

Talán a metha. 


2013.05.20. 08:19  |  HozzászólokAtti
Kérdés:
Igazából csak tájékoztatlak titeket ,hogy naposimot gyártják a mai napig,csakhtml mert az infótokba olvastam hogy nem.http://www.terapia.ro/produse,naposim-5-mg,266.

Vannak kétejeim,de utánna nézek.Köszi 


2013.05.18. 13:09  |  Hozzászólokmethandienone akrihin
Kérdés:
Sziasztok! AZért írok nektek mert nem ismerem ezt a szert, és 2 hete szedem gondolom ismerős (methandienone akrihin) Vagy másképpen orosz meta 5mg-os kiszerelésbe van nekem, napi 3x2 szem most lesz majd hétfőn 2 hete hogy szedem, bár már megbántam hogy bele keztem és nem inkább injekciós steroidba keztem, 400 szemet eszek meg majd, persze kurva végén legalon kapszula proviron és zita. Különösebben el se akartam kezdeni, mivel 2 éve edzek tudom nem kellene még, de egyszerűen ahova járok edzeni ismerőseim mindenki mindenki tolja, persze biztattak hogy próbáljam ki nem lesz semmi baj.. Vicces csak most döbbentem rá hogy mennyein csinálják ezt, azt képzeljétek el mikor elmentünk egy másik városba egy kicsit jobb terembe, oda jött egy srác már vége volt az edzésnek és egy BCAA-t vettem be oda jött gyerek ( "Hé tesó, kellene 50 szem dana, és akkor kérdezi tőlem hogy mivolt az amit bevettem mondom bca és kérdezi hogy mi az? Vicces, sok ember egy fél patikát el sorol, de azzal nincs tisztába hogy mi az a bcaa ") Na mindegy, 2 éve edzek, előtte nagyon kövér srác voltam 105 kg 2 és fél hónap alatt le fogytam 72-re jelenleg amióta edzek 79 és 81 kg súly között ingázok, Kajámról szóva azt eszek amit édesanyám elém tesz, próbálok legtöbbnyire úgy enni hogy nagyon fehérje dús kajám legyen, de persze reggel úgy kezdek egy sima fehérje + vitamin edzés után a mayomax hardcore és lefekvés előtt megint egy sima fehérje, sokat hoz ez a szemes steroid szerintetek mit hallottatok ? Válaszotakat előre is várom
Üdv!

Sajnos teljesen megfordúlt a világ.A fiatalok jobban ismerik a szteroidokat,mint a különböző edzés elveket,és persze ezért nem is azokban keresik a megoldást.A tápkiegeknél is ugyan ez van.Fiatal srácok morfondíroznak miligrammos hatóanyag különbségeken,5-6 g szénhidráton,a protein milyenségén,holott az sem látszik rajtuk,hogy életükben termet láttak belülről.Mindenki mindenben keresi a megoldást,csak a munkában nem.Nézd meg a kérdéseket.Kb 5000 kérdésből nincs 20,ami valamilyen edzés módszerrel gyakorlattal,vagy hasonlóval foglalkozna.Ezért tudják sehonnai szteroid dealerek,és alacsony minőségű termékeket gyártó tápkiek cégek eladni a termékeiket,mert hatalmas marketing szöveggel,könnyű eredményt ígérnek.És ez persze mindenkinek tetszik.

Az Orosz metha jó.Nem olyan mint régen,de jó.Ha jó a kajád,és nem eszel eszetlen dózisokat ,akkor nem lesz gond. 


2013.05.14. 19:34  |  Hozzászóloktomi
Kérdés:
Szia.Ne tudok most orosz metát szerezni,várni kell rá, pedig az működik,a genesis metára gondoltam helyette,az jó?

Igen. 


Aktualitások

2015.01.09.
 OTPAY Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan!
2014.12.31.
Minden kedves jelen,és jövőbeli vásárlónknak ,partnerünknek,barátunknak,ismerősünknek,és még a konkurenciának is,Boldog Új Évet Kíván, a proteinbuilder.hun csapata!!!
2014.12.28.
A webáruházunkban,vagy üzeleteinkben vásárolt kesztyűk,övek egyébb kiegészítők cseréjét legkorábban január 6-tól tudjuk megoldani,ugyanis a raktárkészletünk kifogyott és ekkor tudjuk pótolni újra, az...Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN