+36-30/735-37-81
  • ye bcaa
  • Pro supps
  • Amix új
  • Protein Gusto
  • BTN TST
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2017.02.03.
 “Az influenzáról még mindig téves elképzelések élnek az emberekben, pedig tudjuk, hogy az influenzajárványokat védőoltással nem lehet hatékonyan megelőzni, viszont a D-vitamin hatásos védekezést...

2016.11.30.
Kis segítség a férfiaknak, a vérvétel tesztoszteron szintre vonatkozó eredményeinek értékeléséhez!! Sokan írtok a kérdések rovatba,ahol átmeneti potenciális problémák megoldásához kértek segítséget. ...

2016.11.10.
 A  Diabétesz Világnapot minden évben november 14-én ünnepeljük. Ezen a napon született Frederick Banting, akinek Charles Besttel közös gondolata vezetett az inzulin 1922-es felfedezéséhez. A...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Methandienon


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag: Methandienon.

Egyébb kereskedelmi megnevezés: Naposim,Táj anabol,Metandienon,Danabol......stb

 

 

Proteinbuilder infó: Naposim lassan már a román gyógyszertárakban sem kapható , nálunk mégis 1000 szám árulják. Az összes táj szemesnek is ugyan ez a hatóanyaga, úgyhogy inkább azt válaszd, mert olyan olcsók kint, hogy a hamisítók nem nagyon foglalkoznak vele.

Bár ha jobban belegondolok láttam már világos szürke Danabolt (kéknek kéne lennie), meg olyan tájanabolt aminek a dobozának az alján porrá volt törve az anyag. Nem hiszem hogy ezek gyógyszertári körülmények között gyártódtak volna, még ha Tájföldről is van szó.

Fekete piaci áruk: Az 5mg hatóanyagot tartalmazóké 15-25ft a 10mg-osoké pedig valahol 30-40 ft között mozog, de szélsőséges példákat itt is tudnék említeni.

 

X-Files

A Methandienon egy régi Ciba által előállított, szájon át alkalmazható methandrostenolone készítmény. A hatóanyag olyan tesztoszteron-származék, amely erős anabolikus sajátságai mellett mérsékelt androgén hatásokat mutat. A szert 1960-ban dobták piacra és hamarosan a legkedveltebb és a legtöbb sportágban, legszélesebb körben használt anabolikus szteroiddá vált. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amellett, hogy rendkívül hatékony, könnyen is alkalmazható. 

 

A tesztoszteronhoz illetve az Anadrol 50-hez hasonlóan a Methandienon hatékony szteroid, ám nem mentes mellékhatásoktól. Kezdők számára a methandrostenolone túlságosan ösztrogénképző. Gyakran előfordulhat elő gynecomestia (nőiesedés) a kezelés során és különösen magasabb dózisok esetén a tünetek már a kúra elején jelentkezhetnek. Jelentős probléma a vízvisszatartás, ami a bőralja víz-és lipidraktározását növeli és emiatt az izmok kevésbé lesznek definiáltak. Az érzékeny személyek ezért más antiösztrogén kezeléssel egészítség ki a kúrát, példáúl Nolvadex-szel illetve Provironnal. 

 

A Methandienon hatóanyag mellékhatásai közé tartoznak az androgén hatások is, így a zsíros bőr, pattanások és a test- és arcszőrzet fokozott növekedése. Az ilyen erős szteroidok szedése gyakran vált ki agressziót, ezért bölcs dolog, ha nem változtatunk életrendünkön a kúra időtartalma alatt. A Methandienon hatóanyag esetében a férfias kopaszodás is felléphet. 

 

A Methandienon hatóanyag mérsékelten androgén, ezért csak férfiak körében kedvelt. Ha nők használják, a szer erős férfiasodást válthat ki. Azon kevesek, akik ennek ellenére kipróbálják, már kis adagokban (5 mg) is rendkívül erős izomnövekedést tapasztalnak. A Methandienon hatóanyag hatalmas mennyiségű, erős izomzatot fejleszt. 

Napi 4-5 tabletta (20-25 mg) szinte bárkinek drámai eredményekhez vezet. Akadnak olyanok akik jóval nagyobb adagokkal is kísérleteznek, de ez a gyakorlat rendszerint jelentősen felerősíti a mellékhatásokat. 

 

A Methandienon hatóanyag felezési ideje körülbelül 3-5 óra, vagyis viszonylag rövid idő. Ez azt jelenti, hogy napi egyetlen adag a vérben ingadozó koncentriókat eredményez. A felhasználóknak ezért választaniuk kell, hogy elosztják e a napi adagot, vagy egyszerre veszik magukhoz az egészet. Általában az elosztást tanácsolják, hogy a vérben lévő koncentrációt állandó értéken tartsuk. Ez azonban összességében alacsonyabb koncentrációt jelent, mint amikora az egészet egyszerre veszik be, ezért nem annyira célravezető.

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mit kezdjük 100 tablettával, ha ennyi a felhasználandó mennyiség. Bár vannak, akik jóval több tablettával folytatnak kúrákat, a hatóanyagot valóban a feltüntetett mennyiségben tartalmazó gyógyszerek esetében ennél kevesebb is elegendő lehet a sikerhez. (Ha 5 mg-os a tabletta, de valójában csak 3 mg-ot tartalmaz, persze, hogy kisebb a hatása, mintha tényleg az 5 mg-ot tartalmazná...) 100 szem esetén a cél kettős: hatásos mennyiséget bevinni illetve a hatóidőt a lehető leghosszabban elnyújtani. 


Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

2015.01.20. 17:02  |  HozzászólokLaci
Kérdés:
Szia,
100db danabol után átvezetéssel metha szerinted mükődne vagy kell szünet közte?ha átvezetéssel akkor folytasam a napi 40mg dana után a metát vagy le és felvezetéssel,

Most lefordítom a kérdésedet.Ettem 100 szem kocka cukrot.Átvezetéssel folytathatom e kristály cukorral???

Szerintem most térdelj kukoricára,és gondold át még egyszer a kérdésedet. 


2015.01.20. 13:21  |  HozzászólokWaszil
Kérdés:
Üdv.28 éves 175cm 86kg vagyok,és nagyából 6 éve volt egy danabol kúrám. Most szeretnék megint egy kúrát végig csinálni. Az lenne az elképzelés, hogy 200 szem metha piramisba 5 naponta emelve 4 szemig aztán levezetve ugyan igy, mellé napi egy szem provi, és a metha után még 4 hétig provi 2x1 és mellé zita ugyan igyvisszaállitásnak. Ez igy jo felosztás lenne?

Működő képes elgondolás. 


2015.01.19. 11:00  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
Szia!

Átgondoltam jobban az első kúrát, a 100 szem helyett 150 lenne, 3 napos felvezetésekkel felmennék 3 szemig, 3 szem menne 5 hétig, aztán 2 egy hétig, végül 1 egy hétig. Mellette első naptól 1 szem proviron és 1 szem Zitazonium. Kúra után 2 hétig 2 szem proviron, aztán 2 hétig 1 szem. Mellé végig 2 szem Zita. A kúra utáni 14. naptól napi 2 szem Clostilbegyt 5 napig, aztán még 10 napig 1 szem. A cucc Alpha-Pharmas Alphabol lenne. Májvédőként vagy máriatövis vagy májvédő tea. Akik pedig azt mondták nm kell visszaállítás pofán lesznek vágva :D Remélem így jó lesz, tegnap átrágtam magam a témán mégegyszer. Ha a visszaállító hónap is letelt akkor ZMA és remélem így mindent megtettem amit javasoltok. A segítséget és az infókat is köszönöm. Üdv: Gábor

Nincs mit!!:)Majd számolj be!! 


2015.01.18. 23:50  |  Hozzászólokdana
Kérdés:
2015.01.16. 22:56 nos vettem danaDs-t, nem mondanám,hogy sötét se fehér,szép kékek a tabik fehér foltok nélkül,szted?

Semmi nem biztos,de szerintem ok. 


2015.01.18. 16:16  |  HozzászólokSanyi
Kérdés:
Szia
Danabol napi 40mg megy ketté osztva 20mg délelőtt 20mg edzés előtt így jo vagy négy részbe legyen?

 Én 4 re osztanám.


2015.01.18. 11:33  |  Hozzászólokultras
Kérdés:
Minden válaszodat köszönöm szépen!Megfogadom minden tanácsod,javaslatod!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy (szemes methanabol) kúra közben megy napi egy provi,viszont kúra után hogy menjen a nolvadex,klomifen? Napi hány szem?Illetve 1hónapig elég a blokkolókat szedni?

Nagyon szivesen.Örülök ha hasznát veszed.Persze azért érdeklődj bátran másoktól is,mert aki ilyesmit csinál,annak érdemes nyitott szemmel járnia. nulláig.

A visszaállítás lehet kicsit hosszabb egy hónapnál.Nolva ,clomid mehet az első két hétben akár 3×1 is mindkettőből,majd hetente egy szemmel csökkentve


2015.01.18. 10:39  |  HozzászólokRiki
Kérdés:
Danabol-Danabol kúra közt menniy pihenési időre van szükség?

Papíron minden kúra után,a kúra hossza a pihenő idő hossza is.Persze ez eléggé leegyszerüsített,de 8 hét tuti kell.


2015.01.16. 22:56  |  Hozzászólokdana
Kérdés:
2015.01.14. 18:38 | rendben köszi :) akkor ha danabol ds-t vennék mit kéne rajta látnom, hogy működhet-e v mit nem?(a szivecskéken) köszönöm!

A működőképes,nagyon szép sötétkék színű.A többi halvány,néha már fehéres,de ha kék is,akkor fehér foltok vannak rajta. 


2015.01.16. 19:33  |  HozzászólokAchojtan
Kérdés:
Metaxon működőképes? Danabol DS kék szív alig hozott valamit..

Szerintem egy kutya. 


2015.01.16. 09:39  |  Hozzászólokcarlos
Kérdés:
Szia. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kaptam elméletileg biztos forrásból la pharma 10mg-os methat. Na most az egyik dobozban teljesen sötét kék tabik vannak, amit még kézzel is alig lehet széttörni, erről mi a véleményed? Felejtős vagy használható szerinted? Köszi előre is. Üdv!

Igen:)Kb ennyire biztos a forrás.Ebbe sokan beleesnek.Mindenkinek van egy ismerőse,aki mindenből az eredetit hozza,csak valahogy mindig rosszul sülnek el a dolgok.Nem furcsa ez??? 


Aktualitások

2017.05.19.
 Mint azt már megszokhattátok igyekszünk minden fontos információt megosztani veletek.Íme a legfrissebb:  -Több partnerünk is jelezte hogy június 1-jével áremelés várható.Az áremelés gyártónként...
2017.05.14.
 Légy Te is tagja a Proteinbuilder teamnek.  
2017.02.01.
Hétvégi akciónkban,most 4 féle Prémium proteint vásárolhatsz meg !! Figyelj,mert a termékek,csak korlátozott daravszámban elérhetők!!! Az akció Február 2-től február 5-ig tart!! Én szóltam!!  ...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  5 Stars  6 Pack Fitness  Amstaff  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BioTech USA  BioHealth  Better bodies  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Care free  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Cobra Labs  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dia-Wellness  Dr.Turi  Dymatize  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  Lenny&Larry's  LiQ-X  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  NO Limit  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pandy The Protein Candy  Pit Bull West Coast  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  Puritan's Pride  PVL  Pro Supps  Quest Nutrition  QNT USA  READYto Go  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Scitec Nutrition  Stacker Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Six Pack  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Venum  Walden Farms  Warrior Unleash Hell  Weider  YEnutrition  Your Form  Best Joy  Supreme Protein  Hamaviss  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  Alpha Design  Nuclear Nutrition