+36-30/735-37-81
  • ANIMAL
  • NutriCore
  • Olimp BCAA
  • In Vitro
  • MultiPro
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid fórum
Szteroid fórum, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.11.06.
A D-vitamin fontossága jól ismert. Már az 1930-as évek elején felismerték az orvosok a D-vitamin hiány és a csontrendszeri betegségek közötti kapcsolatot. Hiányában kialakulhat még ízületi gyulladás,...

2018.05.15.
Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá...

2018.05.14.
Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot. 1, Mit takar a név? A név eredete...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:
Cikkek, Hírek, Versenyek

Most mi a jó cucc tesó??

2018.01.08.

Mi most a jó szteroid?Mi az ami most jó?Mit nyomjak most,mert már kipróbáltam mindent!!
Ilyen,és ehhez hasonló kérdések tömkelege érkezik kérdések rovatunkba,természetesen számtalan a kérdező által már használt,és kb pont ugyan ennyi nem használt szer nevének kíséretében.
Célunk továbbra sem az,hogy a szteroidoknak,vagy bármilyen más teljesítmény fokozó szernek reklámot csináljunk,de a tiltott szerek kérdése,használata,lassan már a népbetegségek mértékével vetekszik!
Gyorsan szögezzük le,hogy az ország 99,9 % függő!
Vagy alkohol,drog,esetleg nyugtató,altató,antidepresszáns,szex,munka,autó,pénz.......de szinte mindenkinek meg van az a rész az életében,ami esetleg mások szemszögéből nézve nem normális!
Nem egy olyan ismerősöm van,aki míg nem issza meg a reggel feketét,egyszerűen antiszociális tüneteket produkál,ami kb a fogyasztás eltelte után,olyan 10-20 perccel szűnik meg.
Ezt csak most azért szúrtam ide, abba hogy "szteroid függő vagy,megérdemled" véleménynyilvánításba ne is kezdjünk bele.
Kérdések rovatunk szinte füstölög már az olyan kérdésektől,hogy ezt meg ezt nyomtam,jó volt,vagy nem volt jó,most mit nyomjak?
Na és itt felsorolja az összes interneten fellelhető,vagy 2 napja feltöltött fotókon,vagy a már évekkel ezelőtt sem kapható szerek címkéin olvasható összes nevet,majd odaszúrja"szerinted"
Szerintem hülye vagy!
Ha valamiféle elgondolásból használtál már szteroidot,és nem működött,értem ezalatt hogy semennyire,tehát sem hatást,sem mellékhatást nem tapasztaltál,még értem is a kérdést,de mi van azokkal,akiknél működött az alkalmazott szer.
Megírják hogy ezt meg ezt alkalmaztam,és tette a dolgát,de most váltanék!
MIÉRT??
Nem éreztél "negatívat" nem gyulladt,nem lettél beteg,jó volt a közérzeted,valamelyest fejlődtél,de váltanál!
Ez az én értelmezésemben azt jelenti,hogy használtál valamit,amire azt mondhatjuk hogy steril,és vagy alul,vagy egy pont jól dózisolt,számodra jól tolerálható ható,és oldóanyagot tartalmazó szert találtál,ami te genetikád,szervezeted adta lehetőségekhez képest működött,de te váltanál valamire,ami vagy fog,vagy nem!
Kérdezem megint,MIÉRT?
Mit gondolsz,megtalálod a szteroidok szent grálját,amitől Ronnie,Dorian,Flex.....stb akkora lett amekkora?
Nem tűnik fel,hogy a szerek amiket alkalmazol,a különböző meseszerű dózisok,mixek felirataitól,és a hangzatos "csoda pharma" nevektől eltekintve ugyan azok?
Tesztó mix-általában szuszta,
Az enanthat enathat a nandolon nadrolon, a cypi cypi, a terenek trenek és sorolhatnám,már több mint 20 éve!!
Nem tudom érted e?Azért mert Desma,Winstrol,Stanol,Rexogin vagy akármilyen név,vagy fantázia név van a csomagoláson,az attól még stanazol!!Nem más,nem új csupán azért,mert holnap csinál Zénó egy új dobozt,amire Dominate 50 lesz írva,apró betűvel pedig hogy 50mg stanazol/ml!!!
Nem nevet,márkát veszel,hanem jó esetben hatóanyagot!!
Amikor Danabolról váltasz Táj anabolra mert elmondásod szerint a szervezeted azt már megszokta tudod mit csinálsz??
Nem szart eszel,hanem kakát???Érted??
Van egy szer,amit alkalmazol.Ne alkalmazz semmit,de ha már csinálod nem álszenteskedjünk!Találsz egy gyártót ami működik,és nincsenek azok a kellemetlen hatások amikről fentebb írtam,ráadásul fejlődsz.Nem váltogathatsz örökké,mert többet akarsz.Kísérleti patkány akarsz lenni??
Mert a "nagyok",mondod!A nagyok tudod mit csinálnak?Emelik a dózist!Nincs csoda szerük,nincs csoda hatóanyaguk!
Most ne menjünk bele hogy Amerikába erre szakosodott dokik,egyénre szabottan kevernek neked koktélt,maradjunk a földön,az átlag versenyzők,de főleg az átlag,magam sem tudom miért koxolok,mert versenyezni nem akarok embereknél.
Nincs csoda szer.Ha valami jó,szerencséd van,ha megvan a neked optimális hatóanyag fajta,és mennyiség,amit még tolerálsz,még nagyobb szerencséd van.
Maradj annál,és a vége az lesz hogy vagy növeled a dózist,és nőni fogsz,vagy az lesz hogy egy idő után rájössz mi pénzt,mi időt öltél bele ebbe a kémiai háborúba,rosszabb esetben rájössz mint kockáztattál a semmiért,és vagy kényszerből,vagy magadtól abba fogod hagyni!
Tudom persze hogy majd kapok a szakértőktől,meg az okosoktól,de ez van.
A maga szemszögéből mindenkinek van példaképe,aki mellett kiáll,vagy van hite,amiért tűzbe megy,én elfogadom ezt is.
Vannak emberek akik Pablo Escobár pólóban járnak mert az mekkora menő,hiszen elszívtak már egy füves cigit,és ugye ez a Pablo gyerek mekkora király volt,lové,drogok ,nők,csak közben megöletett 200,rendőrt,egy pár ártatlant,meg aki épp rosszkor volt rossz helyen.Szóval értem hogy neked is van egy testépítő fenomén ismerősöd,aki sokkal okosabb mint én,és rengeteg dolgot letett az asztalra és te is olyan szeretnél lenni,csak ez nem ennyire egyszerű.Ebbe már nem mennék bele.
Aztán még mai napig írjátok a Kiss Jenő vs Németh Pist videós párharcról szóló véleményeket,kérdezve,"szerinted?"
Szerintem Pist mondja az ,el amerikaisodott,kicsit flegmának is nevezhető stílusában a tutit.Lehet hogy nem ennyire fekete,vagy fehér,de kb ennyi.A tápkieges résszel nem értek egyet én sem.BCAA,megfelelő protein,vitaminok,ásványi anyagok,antioxidánsok, a szervezet méregtelenítő szerveinek munkáját segítő szerek ,kellenek.Ha tetszik,ha nem.Ha marketingnek,hazabeszélésnek tetszik,akkor is.
Elhiszem hogy nem mérhető a tápkiegek használata egyik napról a másikra.De ha veszünk két teljesen egyforma genetikájú embert,akik mindenben ugyan azt kapják,edzésben kajában ....stb csak az egyik kap megfelelő minőségű kiegészítőket,a másik nem,idővel 100% hogy látszani fog a minőségbeli,fejlődésbeli,és szerintem az életminőségbeli fejlődési különbség is!!
"Pistike butaságokat beszél!Mondja Jenő.10-15 féle anyag ha ha ha,még hogy annyi van bennük a színpadon,ha ha ha!!
Na akkor nézünk egy elvadultabb,de teljesen hobbista kox kurát.Ugye van valami tesztó.Ez legyen 1,mert most abba hogy enanthat ,cypionat,propionat,tehát az észterek másságát ne firtassuk.Nandrolon,tren,masteron,valami szemes,mondjuk egy meta.Fáj a csöcse,provi,zita,esetleg arimidex,de legyen ebből is csak 1,ez eddig 6!Mivel versenyzőről beszélünk,vízhajtó,pajzsmirigy hormonok,növi,inzulin,ez megint 5.szóval 11,a teljesség igény nélkül,és a peptid hormonokat,egyéb szükséges akár mellékhatást csökkentő szereket,egyebeket ne is említsük.Most akkor kinek van igaza?
Még egyszer mondom,ez nem reklám,csak tisztuljon már ki a kép.Nem én akarok lenni az ország megmondó embere.Vannak akik sokkal jobban értenek,sokkal jobban tudnak,és sokkal többet tapasztaltak mint én.Sajnos ők hallgatnak.
Ma beszélgettem egy volt Világbajnok bodyssal.Lefogyott,"azért nem néz ki rosszul most sem"abba hagyta a szteroidozást!Elmondása szerint nem volt könnyű,de most él úgy,ahogy szeretett volna.Boldog,sikeres,edzeget a mai napig,és lebeszél mindenkit akit lehet arról,hogy nagyon komolyan foglalkozzon ezzel a sporttal.
Szóval kicsit lazuljatok!Még egy olyan testépítő karrier mint Arnoldé,nem igen lesz.Mikor profi kártyás visszavonult versenyzők rokkantak,nem tudnak 100% os életet élni,vagy 50 évesen unalmassá váló videós bejelentkezésekkel próbálnak nézettséget elérni,mert jó lenne pár forint a YouTubetól,akkor azért el lehet gondolkodni mit lehet felépíteni egzisztenciálisan ebből a sportból.Persze most írhattok néhány ellen példát,de a mérleg nyelve még így sem fog a "megéri" felé billenni.
És ebben nem biztos hogy most fogsz nekem igazat adni,lehet hogy 10.vagy 20 év múlva!!
Ne dühítsd fel magad,nem akartalak megbántani.Persze csak azt tudtam,aki magára vette,de nem vitatkozom,lehet hogy neked van igazad,és én gondolom rosszul.
Béke!!
www.proteinbuilder.hu

 


Aktualitások

2018.11.06.
❗ Webáruházunk igyekszik minden igényt kielégítő termékpalettával kedveskedni vásárlóinak,ami természetesen a kínálatot,de nem utolsó sorban a forgalmazott brandek árait illeti.Ennek az elvnek...
2018.10.30.
Novemberben ismét újítunk❗❗ Érkeznek az ANIAML Camo kiegészítők,táskák ,öv táskák,tornazsákok,mind e mellett a hazánkban kiemelkedően nagy népszerűségnek örvendő Jutavit szuper vitaminjai...
2018.10.18.
A hosszú hétvége alatti üzleteink az alábbiak szerint tartanak nyitva:     Dunakeszi:P: 10-18                   Szo: 10-14      ...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Activlab  Anabolic Xtreme  Animal  Alpha Design  ANS  Amix Nutrition  Best Joy  Balkan Pharma  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cobra Labs  Cellucor  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  GN Laboratories  Hamaviss  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  Franky's Bakery  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natures Best  Natrol  Nestlé  Now Foods  Nutrex  Nutrend  Nuclear Nutrition  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  Mutant  Pure Pro  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Weider  YEnutrition  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  TNT light the fusion  TF 7 LABS  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  ForPro Carb Control  Performa Shaker  Ghost  OstroVit  Joy Brau  PHD  JutaVit  NutriCore  Gladiator  In Vitro  SexyCandy +18