olimp omega
Ostrovit
Sensitive
Olimp
Nutri

MuscleTech Clear Muscle SX-7

Muscletech
Raktáron
Kiszerelés: 168 kapszula
Bolti ár: 20 900,- Ft Webáruház ár: 20 250,- Ft (egységár: 120,54 Ft/kapszula)
Újdonság
MuscleTech Clear Muscle SX-7

A Muscletech Clear Muscle SX-7 az Amerikai piac egyik legjobb száraz izom növelője,mely peptid hormonok,és illegális szerek nélkül ösztönzi izmaid szín tiszta izomzat építésére!

 

 

 

A termék fejlesztésénél kizárólag a naturál testépítők igényeire alapoztak,hogy nekik nyújtsanak segítséget, a mai,szintetikus szerekkel átitatott világban.

A Clear Muscle szteroid kúrák utáni sportolóknál is remek eredményeket generált,ami az izommegtartást,és az erőszint visszaesésének megakadályozását illeti! 

 

A Clear Muscle adagolása fontos,az általa ígért eredmények eléréséhez!

 

Kiszerelés: 168 kapszula

Egy adag:   4 kapszula

Adag/kiszerelés:  42


Edzésnapokon alkalmazz 1 adag (4 szem) Clear Muscle-t edzés előtt 30 perccel,edzés után azonnal,és egy harmadik időpontban a nap folyamán,étkezéssel! Tehát napi 12 kapszula!

Pihenőnapokon alkalmazz délelőtt,és délután 1-1 adag,azaz 4-4 szem Clear Muscle-t, a regenerációs idő tökéletes kihasználásához,hiszen izmaid akkor fejlődnek igazán,mikor pihensz.


Figyelem!! 24 órán belül nem alkalmazhatsz 12 szem Clear Muscle nél többet!

 

 

 

 

 

 


A csatolt kép illusztráció!

Allergén infó:Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

 

Az általunk forgalmazott termékek összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük,azonban minden gyártó fenntartja a jogát hogy a fejlesztések miatt értesítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét.Ezért az oldalon látható összetétel adatok CSAK tájékoztató jellegűek,azok pontosságáért,ideértve az esetleges adatrögzítési hibákat is ,nem tudunk teljes felelősséget vállalni.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
BioTech Protein Bar
Nutriversum WShape Collagen Caps
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g
Biotech Protein Muesli

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
NutriCore Whey Protein 2000 g
Bezár
Többé ne jelenjen meg ez a felugró