In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Nutrex Lipo 6 Black Hers New (120 kapszula)

Nutrex
Nem rendelhető
Kiszerelés: 120 kapszula
Bolti ár: 10 990,- Ft Webáruház ár: 10 600,- Ft (egységár: 88,33 Ft/kapszula)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Nutrex Lipo 6 Black Hers New (120 kapszula)

 Kiszerelés: 120 kapszula

 Egy adag:    2 kapszula

 Adag/kiszerelés: 60

 

 

Yohimbe mentes!!!

 

A Lipo-6X a világ elsőszámú 24 órás hatóidejú zsírégető formulája, egy forradalmian új multi-fázisú adagolási technológiával! Az egyedülálló MULTI-PHASE technológia egyesíti az azonnali hatású folyadékkapszulát a kontrolált-felszabadulású mikro-kapszulákkal, így a Lipo-6X az egyetlen olyazsírégető, melynek gyors és elnyújtott hatású összetevői a nap 24 órájában égetik a zsírt!

#1 Fázis - Gyors Adagolású Folyadékkapszula

A Lipo-6 Hers külső folyadékkapszulája biztosítja az étvágycsökkentő, zsírégető, és energizáló összetevők azonnali felszívódását. A Lipo-6 bevételét követően, perceken belül érezni fogod, hogy annak speciális hatóanyag mátrixa dolgozni kezd!

#2 Fázis - Kontrollált és Elnyújtott Adagolású mikrokapszulák

Az átlagos zsírégető formulák hatása gyorsan jön és gyorsan el is múlik. A Lipo-6 nem csupán gyorsabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, de hatása a nap minden egyes percében végigkísér!
A Lipo-6 néhány válogatott összetevőjét a folyadékkapszulán belül mikro-kapszulákban csomagoltuk, mellyel kontrollálhatóvá vált a felszívódás gyorsasága, és a formula hatóideje.
A Lipo-6 aktív összetevői, így a nap 24 órájában elkísérnek, annak minden percében azon dolgoznak elérd azt amire vágysz!
A Lipo-6 az első és egyetlen zsírégető, ami egyszerre kínál gyors és tartós segítséget. Azonnali zsírégető hatás, instant energia kiegészítve folyamatos zsírvesztéssel és étvágy-kontrollal a nap 24 órájában!
A Lipo-6 egy extrém erős formula, speciálisan azok számára kifejlesztve akik maximális hatékonyságot és drámai eredményeket akarnak. A formula erőssége miatt, kellő körültekintéssel használandó!


Tények a Lipo-6 mögött...

A Lipo-6 Hers egy forradalmi áttörés, mely átírja zsírégetés jövőjét! Ez az egyedülálló több-fázisú zsírégető-formula valóra váltja azt, ami eddig csupán álmaidban létezett. Ha megvizsgáljuk a Lipo-6 speciális összetevőit, akkor érthetjük meg igazán, hogy ez a formula "A Zsírégetés Királya"! Az egyedülálló több-fázisú adagolási rendszer mellett a Lipo-6kizárólag gyógyszerészeti minőségű aktív-hatóanyagokat tartalmaz, nem egy egyszerű növényi-vegyületkeverék. A legtöbb zsírégető csupán növényi hatóanyagokat tartalmaz, ám ezek felszívódása az emberi szervezetben sokszor nem megfelelő! Ami a munkát elvégzi az az aktív-hatóanyag, és ezek az aktív-hatóanyagok azok, melyeket a Lipo-6gyógyszerészeti minőségben biztosít! Az eredmény tökéletes felszívódás, hasznosulás és maximális hatékonyság!

A LIPO-6 tisztán a világ legfejlettebb és legerősebb zsírégetője, azok számára a drámai eredményeket akarnak! Extrém erőssége miatt, óvatosan kell vele bánni, és az ajánlott adagolást nem szabad túllépni.

 

Általános tápérték/adag( 2 kapszula): 

 

 

 

 

Egyéb összetevők: zselatin, ásványi olaj, Vörös 200 FBJ, FC Blue.

 

Forgalmazott termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - értesítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
NutriCore Whey Protein 2000 g
Nutriversum WShape Collagen Caps
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml