+36-30/735-37-81
  • No.X-plode
  • Combat.
  • Rehab
  • Nutrex
  • FA Xtreme BCAA
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!

Gym City

2015.02.23.
Amikor az edzés van,akkor meg kell hogy szűnjön a külvilág. Ki kell kapcsolni az agyad,és csak a célra koncentrálni!Legyen az hosszú,vagy rövid távú,de abban a 60-90 percben,nem járhat más a fejedben...

2015.02.21.
Kis motiváció azoknak,akik nem csak pofáznak a teremben,hanem azt teszik,amiért odamentek. Ők a Killerek, a Muscle Killerek!!!!Ők egy más faj! Róluk csak a hátuk mögött mernek beszélni! Akiket titokban...

2015.01.31.
Egyre többen kérdeztek a pajzsmirigy hormonokról,és azok működéséről. Sokan csodaszernek tartják őket,és nincsenek teljes mértékben tisztában,a hormonháztartásra gyakorolt hatásukal,de maga a szervezet...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhelyMárka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Omnadren


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyagai: Testosteronphenilpropionat 60mg, Testosteron propionat 30mg, Testosteronisohexanoat 60mg, Testosteronhexaonat 100mg

Kereskedelmi elnevezés: Omnadren


 

 

A Sustanonról és az Omnadrenről
k, 2010-09-28 21:29 - T.Ferenc
Tovább folytatjuk „kalandozásunkat” a tesztoszteron-észterek világában.
Az alábbi cikkünkben az egyik legelterjedtebb olaj bázisú injekcióról: a Sustanonról és az Omnadrenről közlünk némi információt.
Először is a sustanon elnevezés egy márkanév, mely egy „tesztoszteron észter koktélt” jelöl. A „koktél” megtalálható a piacon omnadren néven is, annyi különbséggel, hogy a legnagyobb koncentrációban megtalálható észter más a két injekcióban (sustanolt az Organon, az omnadrent a Jelfa gyártotta klasszikusan), aki tehát a két injekciót „kombinálja” , - szerencsés esetben - nagyjából ugyanazt a két szert használja.

Az eredeti „koktélok” összetevői a következők: 30mg tesztosztero-propionát, 60 mg tesztoszteron-phenilpropionát, 60 mg tesztoszteron-isocaproát, a sustanon estében 100 mg tesztoszteron-decanoát, az omnadrenében pedig 100 mg testosteron-caproát.
Ezek az összetevők adják a dobozokon jelzett 250mg hatóanyagot.

Sustanonból még létezik 100-as kiszerelés is ez 20 mg tesztoszteron-propionátot, 40 mg tesztoszteron-phenilpropionátot és 40mg tesztoszterone-isocaproátot tartalmaz.
A készítőknek a 4-féle tesztoszteron-észter kombinálásával a stabil vérszint elérése volt a fő céljuk.
A koktél ugyanis tartalmaz gyors- (propionát) és lassú aktivitású tesztoszteront is (decanoát). A stabil vérszint kialakítása azonban nem tökéletesen sikerült, tekintve, hogy a hormon szint csúcsok és a „völgyek” igen határozottak, mind az omnadadren, mind a sustanon esetében. Meg kell azonban említeni, hogy az eltérő 100 mg-s észeterek miatt, az omnadren esetében a használók előbb „érzik a hatást” (a caproát észter előbb bomlik le, mint a decanoát).
Ez kelti azt a látszatot, hogy az omnadren „jobb szer”.
Nem erről van szó, csupán több az aktív hormon egy időben a vérben, ez ugyan jól hangzik, de a mellékhatások is jobban előjönnek és aktivitási idő is jóval rövidebb (10 nap kontra 2-3 hét!).
A heti egyszeri- kétszeri injekciózás igen népszerűvé teszi a két szert, hiszen nem kell a használónak napi szinten szúrnia magát…Jól hangzik ugye?
Azonban van egy kis probléma, mégpedig a már említett hormonszint ingadozás. Tömegnövelő kúráknál (de szálkásításnál is) az lenne a lényeg, hogy az izomszövet mindig anabolikus állapotban legyen, ez az említett „völgy” periódusban nem feltétlenül valósul meg. Másfelől a 250 mg hatóanyagnak nagy részét az észter-csoportok teszik ki.
Magyarul, ha veszünk 250 mg sustanolt, és 250 mg tesztoszteron-propionátot, a 250 mg propionáttal több aktív vegyületet vettünk (a propionát észter kicsi, igaz azt gyakrabban kell injektálni pont emiatt).
Tesztoszteron lévén a mellékhatások is tesztoszteronhoz hasonlóak, melyek a mennyiségek növekedésével fokozódnak. Érdemes mellé tehát valamilyen anti-ösztrogént használni. 250-2000 mg-ig használják az atléták (átlagosan két injekció hetente, azaz 500 mg).
Sok testépítő 1000 mg fölött használ hetente az említett két szerből, ilyen dózisnál már fokozottan érvényesülnek a mellékhatások, de alatta is kialakulhatnak különböző problémák.
A két szert esetében igencsak elterjedek a hamisítványok, sok esetben szinte meg sem lehet különböztetni a hamisat az eredetitől.
Előfordul, hogy a fiolák valami más vegyületet tartalmaznak, azért „érzi” a használó a hatást. Éppen ezért legyünk nagyon körültekintőek a szóban forgó két szerrel, hiszen nem mindegy mit juttatunk a szervezetünkbe.
T. FerencProteinbuilder team:nem árulok el nagy titkot mikor arról számolok be hogy Omnadren ből sincs erdeti. A doboz szép látszik hogy hozzáértő kezek munkája de a hatóanyag profil sajnos nem az amit a fent olvashatsz hanem egy az egyben a sustanon 250 öszetevői Tehát mindegy mit olvasol az omnadrenről, ha ki akarod próbálni valoszínű hogy inkább a susta hatásait fogod érezni.

A fekete piaci ára 700ft körül mozog de hallotunk már 1500at is ("mert azt mondta a barátom hogy mind hamis csak ő tud eredetit") Na ez a szívás!

  

Négy komponensű tesztoszteron.

Nagyon sokáig tartózkodik a szervezetben. Sokan a Sustanonhoz hasonlítják, de a két szer között nagyon sok különbség van. Hatóanyagaik sem azonosak.

Bodybuildingben és erőemelésben is alkalmazott szer, mely az erő és tömegnövelésre is egyaránt alkalmas. A tömegnövelés azonban általában nagyfokú vízvisszatartással jár, szivacsos felduzzadt külsőt eredményez. A vízvisszatartás az arcon is jelentkezik.

 

Könnyen aromatizálódik, ezért érdemes mellete antiösztrogént használni.

Viszonylag olcsó, többek között ezért sokan túlzásba esnek a felhasználói.

Kombinálják Dekával, Anapolonnal, Dianabollal, stb.

A kúra végén gyors leépülés várható.

 

Mellékhatásai megegyeznek a többi erős tesztoszteronéval. (agresszió, vérnyomás emelkedés, pattanásosodás, stb)

 


Omnadren Omnadren

Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
2015.01.18. 15:00  |  HozzászólokRóbert
Kérdés:
Üdv
Azt szeretném kérdezni hogy, szereztem omnát és hogy, működik-e még ?
Omna propi gondoltam egyszerre.
Mehet-e egy szere a 2 db ?
Azért gondoltam propira mert decába nincs eredeti úgyse ha jól tudom.
Omnát hogy, hangoljam össze a propival?
Meg hogy, menyit nyomjak omnából mert, gegnesis compound minden másnap nyomtam már de nem vitt elöre.Most testodepot használok erösödök de tömeg nem jön.
Ezt most le akkarom vezetni egy 3 honap pihenö ilyen téren és utána akkarom omna+propit.
Bocs ha kicsit értetlenül írtam de nem tok senkitől tanácsot kérni max csak hülyeséget....
Elöre is köszönöm válaszod.

Az Omna működik,és azegyik észtere propionat,ezért nem lesz nagy koktél ha kombinálod. 


2015.01.05. 21:10  |  HozzászólokGábor
Kérdés:
jelfa omna működik?
Üdv

Szerintem igen. 


2014.12.27. 11:41  |  Hozzászólokcsaba
Kérdés:
Helló, érdeklödnék van valami infód ezekröl a gyártokról ? Master-pharma:ARL russia:FDL,

Az Orosz cucc működik,a másik kettőről nagyon megoszló vélemények vannak. 


2014.12.10. 12:27  |  HozzászólokVizilo
Kérdés:
Szia!
Pár hete már érdeklődtem nálad, nyilván nem emlékszel, 44 éves vagyok és egy szeptembertől tavaszig tartó kúrában vagyok. Véleményed szerint is elmegy ennyi idősen a tartós tesztó használat. Magam is így gondolom, amúgy sem lehet túl magas a "gyári" szint. Szóval, indujectről váltottam( nagyon vizesített) jelfás omnára, viszont szeretem a propit, és áldásos hatásait, ezért arra gondoltam, hogy a heti két Omna mellé, használnék 2 propit hetente. Mi lenne a jobb megoldás, a hétfő-csütörtöki adagokba együtt felszívni, vagy mondjuk legyen Hétfő omna, szerda propi, péntek Omna, vasárnap propi...stb.. jobban tetszene, ha egyben mehetne, kevesebbszer kell szúrni, meg gondolom, az Omnában lévő észterek lassítják a plusz propionátot is, nem? De lehet, hogy ez hülyeség. Szóval melyik lenne szerinted a jobb megoldás, illetve van-e értelme a plusz 200 mg. propinak?
Köszi előre is!

Én is propi párti vagyok,de az omiban elméletileg kéne hogy legyen.Az abban lévő észterek nem lassíthatják a propit,hiszen mint írtam tartalmaz azt is.

Ha egyszerre adod be őket,nem lesz sem jobb,sem rosszabb a hatás!! 


2014.10.16. 19:29  |  HozzászólokPedroBP
Kérdés:
Sziasztok!Heti 750 mg omna megy 225 mg superanabolonnal én napi 2 szem provironnal!Nagyon jól hat, működik a dolog, viszont észrevettem mellékhatásként, hogy a heréim sokkal kissebbek lettek, Van valamilyen ötletetek, hogy mivel állítható meg, illetve állítható vissza a normális állapot?HCG-re és Clostira gondoltam, de nem tudom jó ötlet-e így a félidőben elkezdeni?Ja igen 4. hete megy a dolog és összesen 8 hétre terveztem?Minden építő véleményt szívesen fogadok!Köszi!

Ez teljesen természetes folyamat.A clomid segíthet,és kis dózisú HCG is,de igazán a szer elhagyása után kell figyelned. 


2014.09.11. 11:06  |  Hozzászóloksanyi
Kérdés:
Helo, en most vettem ezt a T- maxx 400 at es az a problemam vele hogy be gyullad minden egyes szuras . 1Ml-t szoktam szurni. Szerinted mi lehet az oka vagy mi ez???

Sok oka lehet.Vagy hígítsd,vagy kuka.Szerintem ne kínozd magad,mert csak rosszabb lesz. 


2014.07.31. 07:52  |  HozzászólokBala
Kérdés:
Szia! Több kérdéssel fordulok hozzád.
1. Az Omnadren 250 jelfa gyártmány ( ampulla nyakán fehér pötty, tetején körben barna csík ) mennyire megbízható vétel szerinted?
2. Malay thiger metaxon 10 (methandienone) leveles kiszerelés, 1 levél 50 tabi, véleményed szerint jó vétel lehet?
3. Trenbolone 100, 150 illetve 200mg erősségben lehet ugye kapni. Felszívódási idejüket tekintve eltérőek.. Nem értem hogyha, heti 500mg-ot alkamazok ebből a készítményből, miért vennék 100mg acetatot ha lehet kapni 200mg-os enanthatot ami majdnem 2X annyi hatóanyagot tartalmaz ( tudom az észterezés sűrűsége miatt nyilván nem.. ) de nem is kerül 2X annyiba a 200as..
Olyan okfejtést is hallottam már h a gyorsabb felszívódású készítmény jobban hasznosul, és heti 250mg ace annyi mint 500mg ena, de hogy a p.ba lehetne így ez baromság szerintem. Ugyan ez igaz lenne akkor a propi és omna vagy test ena összevetésének esetében is..
Tehát a kérdésem hogy ha heti 500mg trenit alkalmazok, eredmény szempontjából mindegy hogy 100, 150 vagy 200asat használok?
Ha nem túl nagy kérés kérlek fejtsd ki h megértsem, köszi!

Üdv.: Bala

1,Működik,legalábbis valami van benne .

2,Működik,te a zacsis táj jobb.

3,Általábban a nagy dózist ígérő termékek hatóanyag mennyiségét,nyugodtan el lehet felezni.Én a 76,vagy a 100mg-set választanám.

4,Nincs mit kifejteni.Abban amit hallottál,semmi hülyeség nincs.A kisebb dózis,hatékonyabban szívódik.Természetesen nem lehet számokban kifejezni,de sajna ez van.


2014.05.12. 13:08  |  HozzászólokBB
Kérdés:
Rengeteg ilyen gyógyszer kombinaciót kipróbáltam az állandó izület védők mellett(nagy részük nem szteroid gyulladáscsökkentő vol)t legutólag 3 Diprophos injekció ment meg aflamin után rá 2 hétre 4mgos Metypredet szedettek velem 2 hétig 5nap 2*4mg azután köv 5 nap 1*4mg aztán 5napig 0,5*4mg.(ez sajnos eléggé megborította az idegrendszeremet) Az orovosk azt mondták hogy a gyulladás okozza nekem a ropogást meg azt, hogy bizonyos mozdulatoknál a humerus kimozdul előre a vállizületemnél pl húzódzkodásnál vagy evezésné és ez a bicepszem gyulladásához vezetl, hiába mondtam el hogy éppen fordítva van a dolog az állandó kimozdulások okozzák nekem a gyulladást mert pl ha 2hétig nem csinálok semmit csak karkörzést meg ilyen kis melegitő jellegű gyakorlatokat és gyógyszerezem magam akkor utánna megszűnik a gyulladás de ha lemegyek edzeni és előtte egy óraáig csak melegitem meg bekenem nicoflexel és pl mellezésnél is csak 50kgal lassan izolaltan mellezek akkor is sok ismétlészámnál begyullad a bicesem és azz elülső váll részem. Ismételeten köszönöm a válaszodat tudom h ez már nem ide tartozik csak az orvosok sajnos annyit tudnak mondani h ne edzek pihenjek csak nem ehez voltam szokva. esetleg ha tudnál konkrétan valami gyógyszert vagy vmit ajánlani azt megköszönném!

Utána nézek,de ha valaki tud segíteni,írjon. 


Eddig beküldött hozzászólások:

2014.05.13. 06:16  |  HozzászólokBB
Szia Andris köszönöm a hozzászólásodat voltam ultrahangon is meg gyógytornán meg fziozerapián ilyen áramoson sajnos nem vált be egyik se. MR vizsgalatra akarok most menni de mivel nyíregyházi vagyok erre fele nem olyan egyszerű a dolog fél éveket kell várni és amugy sem korrektek az orvosok. Jelenleg dolgoznom kell de a nyár folyamán felkeresem az általad javasolt dr. Esztergályost. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat remélem nemsokára nekem is rendbe jön, hogy ujra tudjak sportolni! Jó egészséget!
2014.05.12. 21:46  |  HozzászólokAndris
Szia BB, nekem nagyon hasonló problémám volt, sajnos a nem megfelelő orvosi ellátás miatt ez nekem az profi sportolói karrierembe került! Sajnos kevesen értenek a vállakhoz! Mindenek elött, ha még nem volt, menj el egy ultrahangra, mr-re,ha budapesti vagy akkor keresd Dr Esztergályost, (neten megtalálod), ő kiválló vállban is. Ami nekem rendbehozta az egy fél éves gyógytorna volt, elötte volt műtétem, de utána is fájt, a torna segített, azóta az a vállam teljesen egeszsége! Diprhophost én is kaptam, de az csak arra volt jó, hogy jobban szétmenjen, mert nem ereztem mekkora a baj! Ha van még kérdésed írj! Akár gyógytornászt is tudok ajánlani! Andris2014.05.11. 22:26  |  HozzászólokGeting Old
Kérdés:
Szia ! Pár hete "beszéltünk" itt,hogy szívesen veszed a visszajelzéseket-már 4 hete használjuk én és a barátaim az Elite Pharma Susta 300-Trenb.acetate 150 ,Tritrenb.200 és a Masteronját-egyáltalán nem gyúlladnak és nagyon komoly fejlődés tapasztalható-29 éve edzek és 20 éve nem naturálban--ezek egyenlőre egész jók és árban is! Remélem van olyan ,akinek esetleg hasznos volt egy pozitív vélemény! Vidéken még nem annyira terjedt el!

Köszi az infót. 


2014.05.11. 08:28  |  HozzászólokBB
Kérdés:
Köszönöm a válaszodat! Annyi a dolog lényege hogy ezek a képalkotó eljárások mind csont mind lágyszövetről nem mutattak ki semmi rendelleneset (röntgen, ultrahang) ezeket komoly sportorvos és egy vállspecialista elemezte ki, de midig ugy éreztem hogy csak a pénzre hajtanak érdemleges segítséget nem nyujtottak mingid cska a fájdalom enyhitésével fogalkoztak a kiváltó okot nem keresték meg illetve azt tanácsolták pinetessem hónapokat igy is történt 7 hónapig nem csináltam semmit csak gyógyszerek krémek izületvédők szedtem de nem változott terhelésre ugyanugy begyullad főleg a bicepsz és a hónalj alatti rész, mégegyszer köszönöm a választ és nem csak alibi sajnos az állapotom!

Egy komolyabb antibiotikum+gyulladás csökkentő kombót nem javasoltak???Talán segítene,mert ha fizikális elváltozás nincs,akkor máshol kell kapizsgálni. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Aktualitások

2015.02.23.
Ismét nem túl jó hirekkel jelentkezünk így év elején.    Sajnos pár táplálék kiegészítő gyártó forgalmazója már jelezte, hogy március 1-ével árat emel. Eddig a Power Track,Nutrend,Mad Max...
2015.02.19.
Aki figyelik oldalunkat,azok már láthaták,hogy tovább bővítettük ANIMAL póló választékunkat. Ismet kapható a sokak által keresett,Fehér póló,piros nyomattal pamutból,de új színek is érkeztek. Khaki,piros...
2015.02.08.
 Újdonságok webáruházunkban és boltjainkban február 9-től.Kövess minket a Facebook-on

ALRI  Animal  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BSN  BPI  Better bodies  BioTech USA  Brutal Nutrition  Cellucor  California Fitness  Dedicated Nutrition  Dymatize  Cutler Nutrition  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Gear Nutraceutical  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  MultiPower  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  PharmaFreak  Revolution  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Quest Nutrition  Signature series  Universal Nutrition  USP Labs  YE Nutrition  Tested  Twinlab  Muscner  Superior 14  VPX  Weider  Nature's Herb's  SAN  Controlled Labs  5 Star  READYto Go  DOitYOURSELF  ANS