+36-30/735-37-81
  • Mutant
  • Muscletech
  • US Shaker
  • Nutrex
  • Nutrend De Luxe Protein
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2015.06.01.
Itt a nyár,ami magával hozza gyúrós körökben,az egy szezonra készült kocka has kialakítására alkalmazott szerek utáni, fokozott érdeklődést. Özönlenek a kérdések rovatunkba,az e szerrel kapcsolatos kérdések...

2015.05.29.
Lantos Johnny ezen a videón,az alkar edzését mutatja be. Nagyon sokunkra ráfér,de még egy két versenyzőnél is látni hiányosságokat!!! Figyeljetek!!

2015.05.17.
Lássuk hogyan edzi mellét,az ANIMAL cég új üdvöskéje,Jason Huh. Iszonyú vastag,félelmetesen arányos,és még erős is. Figyeld!! 
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Omnadren


NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk
titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek ,infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyagai: Testosteronphenilpropionat 60mg, Testosteron propionat 30mg, Testosteronisohexanoat 60mg, Testosteronhexaonat 100mg

Kereskedelmi elnevezés: Omnadren


 

 

A Sustanonról és az Omnadrenről
k, 2010-09-28 21:29 - T.Ferenc
Tovább folytatjuk „kalandozásunkat” a tesztoszteron-észterek világában.
Az alábbi cikkünkben az egyik legelterjedtebb olaj bázisú injekcióról: a Sustanonról és az Omnadrenről közlünk némi információt.
Először is a sustanon elnevezés egy márkanév, mely egy „tesztoszteron észter koktélt” jelöl. A „koktél” megtalálható a piacon omnadren néven is, annyi különbséggel, hogy a legnagyobb koncentrációban megtalálható észter más a két injekcióban (sustanolt az Organon, az omnadrent a Jelfa gyártotta klasszikusan), aki tehát a két injekciót „kombinálja” , - szerencsés esetben - nagyjából ugyanazt a két szert használja.

Az eredeti „koktélok” összetevői a következők: 30mg tesztosztero-propionát, 60 mg tesztoszteron-phenilpropionát, 60 mg tesztoszteron-isocaproát, a sustanon estében 100 mg tesztoszteron-decanoát, az omnadrenében pedig 100 mg testosteron-caproát.
Ezek az összetevők adják a dobozokon jelzett 250mg hatóanyagot.

Sustanonból még létezik 100-as kiszerelés is ez 20 mg tesztoszteron-propionátot, 40 mg tesztoszteron-phenilpropionátot és 40mg tesztoszterone-isocaproátot tartalmaz.
A készítőknek a 4-féle tesztoszteron-észter kombinálásával a stabil vérszint elérése volt a fő céljuk.
A koktél ugyanis tartalmaz gyors- (propionát) és lassú aktivitású tesztoszteront is (decanoát). A stabil vérszint kialakítása azonban nem tökéletesen sikerült, tekintve, hogy a hormon szint csúcsok és a „völgyek” igen határozottak, mind az omnadadren, mind a sustanon esetében. Meg kell azonban említeni, hogy az eltérő 100 mg-s észeterek miatt, az omnadren esetében a használók előbb „érzik a hatást” (a caproát észter előbb bomlik le, mint a decanoát).
Ez kelti azt a látszatot, hogy az omnadren „jobb szer”.
Nem erről van szó, csupán több az aktív hormon egy időben a vérben, ez ugyan jól hangzik, de a mellékhatások is jobban előjönnek és aktivitási idő is jóval rövidebb (10 nap kontra 2-3 hét!).
A heti egyszeri- kétszeri injekciózás igen népszerűvé teszi a két szert, hiszen nem kell a használónak napi szinten szúrnia magát…Jól hangzik ugye?
Azonban van egy kis probléma, mégpedig a már említett hormonszint ingadozás. Tömegnövelő kúráknál (de szálkásításnál is) az lenne a lényeg, hogy az izomszövet mindig anabolikus állapotban legyen, ez az említett „völgy” periódusban nem feltétlenül valósul meg. Másfelől a 250 mg hatóanyagnak nagy részét az észter-csoportok teszik ki.
Magyarul, ha veszünk 250 mg sustanolt, és 250 mg tesztoszteron-propionátot, a 250 mg propionáttal több aktív vegyületet vettünk (a propionát észter kicsi, igaz azt gyakrabban kell injektálni pont emiatt).
Tesztoszteron lévén a mellékhatások is tesztoszteronhoz hasonlóak, melyek a mennyiségek növekedésével fokozódnak. Érdemes mellé tehát valamilyen anti-ösztrogént használni. 250-2000 mg-ig használják az atléták (átlagosan két injekció hetente, azaz 500 mg).
Sok testépítő 1000 mg fölött használ hetente az említett két szerből, ilyen dózisnál már fokozottan érvényesülnek a mellékhatások, de alatta is kialakulhatnak különböző problémák.
A két szert esetében igencsak elterjedek a hamisítványok, sok esetben szinte meg sem lehet különböztetni a hamisat az eredetitől.
Előfordul, hogy a fiolák valami más vegyületet tartalmaznak, azért „érzi” a használó a hatást. Éppen ezért legyünk nagyon körültekintőek a szóban forgó két szerrel, hiszen nem mindegy mit juttatunk a szervezetünkbe.
T. FerencProteinbuilder team:nem árulok el nagy titkot mikor arról számolok be hogy Omnadren ből sincs erdeti. A doboz szép látszik hogy hozzáértő kezek munkája de a hatóanyag profil sajnos nem az amit a fent olvashatsz hanem egy az egyben a sustanon 250 öszetevői Tehát mindegy mit olvasol az omnadrenről, ha ki akarod próbálni valoszínű hogy inkább a susta hatásait fogod érezni.

A fekete piaci ára 700ft körül mozog de hallotunk már 1500at is ("mert azt mondta a barátom hogy mind hamis csak ő tud eredetit") Na ez a szívás!

  

Négy komponensű tesztoszteron.

Nagyon sokáig tartózkodik a szervezetben. Sokan a Sustanonhoz hasonlítják, de a két szer között nagyon sok különbség van. Hatóanyagaik sem azonosak.

Bodybuildingben és erőemelésben is alkalmazott szer, mely az erő és tömegnövelésre is egyaránt alkalmas. A tömegnövelés azonban általában nagyfokú vízvisszatartással jár, szivacsos felduzzadt külsőt eredményez. A vízvisszatartás az arcon is jelentkezik.

 

Könnyen aromatizálódik, ezért érdemes mellete antiösztrogént használni.

Viszonylag olcsó, többek között ezért sokan túlzásba esnek a felhasználói.

Kombinálják Dekával, Anapolonnal, Dianabollal, stb.

A kúra végén gyors leépülés várható.

 

Mellékhatásai megegyeznek a többi erős tesztoszteronéval. (agresszió, vérnyomás emelkedés, pattanásosodás, stb)

 


Omnadren Omnadren

Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
2015.05.21. 07:30  |  Hozzászólokben
Kérdés:
Hello. Heti 2ml menne. 1x2ml vagy 2x1 ml latnad hasznosabbnak?

 Inkább 2×1


2015.05.20. 06:22  |  Hozzászólokkecske
Kérdés:
Hello.Heti 2x1 ml omna +napi 1 oxymetalon menne.Reggel délbe 1-1proviron este 1zita.Müködő lenne?

Miért ne???Ez milyen kérdés???Elkezdesz 2 szteroidot alkalmazni,miért ne működne??Hogy a te fejedben mi van az eredményt illetően,azt nem tudhatom. 


2015.05.14. 13:38  |  HozzászólokSanya
Kérdés:
Szia!
Jelfás Omna ment eddig 15x250, de a beszerző helyem elapadt, cypionate ven csak. 2 hónapra átállhatok rá, utána vissza az Omna, vagy most keressek inkább máshol?
Köszi!

Átállhatsz ,de az omna tesztó profilja optimálisabb mint egy depó,vagy cypi önmagában.


2015.05.04. 10:27  |  HozzászólokVizilo
Kérdés:
Szia!
November óta tart a kúra, induject majd depo, most 2 hónapja omna. 2 havonta váltok, szerinted most 2 honapig használhatok danabolt, ha utána winstrol propi jön az utolsó 2 hónapra?
Köszönöm előre is!

Igen,de kis tesztó kéne. 


2015.04.27. 19:26  |  HozzászólokTibi
Kérdés:
Szia !

Több mint öt hete , heti 2x250 omnat szurok , edzek rendesen , napi 4 liter víz legalább , rizs , csirke , amino , állandóan , de nem híztam egy kilónál többet . Kikerekedtem kicsit , talán egy picit nőttem.
Ha ennyi idő alatt nem jött fel egy kiló sem , akkor kamu a cucc valószínüleg ?
Rózsaszín Jelfa-s , braille írásos .
Köszi előre is !

Már annyi ilyen kérdés jött,hogy iszonyú,de egyszerűen nem tudlak benneteket megérteni.

Kerekedtél,nőttél 5 hét alatt,de szar a cucc!!Gondolkozni szoktatok néha??Nem nagy dolgokon,hanem mondjuk olyasmin,hogy pl Dexter,első versenyein kb _-80kg volt,az Mr.O-t pedig alig 100kilósan nyerte????

Hogy miért írom ezt??Mert a két esemény között,eltel vagy 20 év!!! 20kg plussz IZOM TÖMEG,=20 év!!!

Nem tudom érted e ???Nem 5 hétben gondolkodunk!!!Az első szar szemét naposim kúrámtól ,rámszaladt vagy 10 kiló!!VÍZ!!!Kb úgy néztem ki ,mint egy vizi hulla!!!Megláttam magam egy házibulis képen félmesztelen,és azt hittem lesül a pofámról a bőr,hogy azt mertem magamról mondani addig,hogy testépítéssel foglalkozom.162cm,104 kg nem izom.Szerinted??

Szerintem gondold ezt át.

 


2015.04.24. 20:23  |  HozzászólokKároly Bácsi
Kérdés:
Szia!
A kérdésem nem teljesen csak az Omnához kapcsolódik. 43 éves vagyok, jó pár éve edzek, most kb. 6 hónapja kúrában. Induject aztán Omna. 185 centi és 100 kiló vagyok. Ehhez képest fogyasztok napi 250 gr fehérjét, és kb. 400 szénhidrátot. 7 adagba osztom el. A 6 hónap alatt sokat javul a formám, de van egy kis problémám. Edzések után k**va jól bedurranok, a karom pl. 48 centire, meg mindenem, de edzés után pár órával simán tök plöttynek, szinte hájasnak nézek ki. Edzés után azonnal tolok 50 gr tejsavó proteint, kb. 40 gr gyors széhidrátot, egy óra múlva rizs, csirke. Hogy tudnám fenntartani a bedurrantságot, legalább valamilyen szinten? Lehet, hogy a korom miatt nem megy? Gondoltam rá, hogy esetleg kevés az Omna(heti 500). Ez persze nem ajánló, de te esetleg megtámogatnád valamivel az Omnát? Vagy mit tehetnék még? Amúgy napi 5 liter víz elfogy.
Köszi előre is!

Biztos hogy a ch val kell játszanod.Szerintem vidd le 300ra,vagy ingáztasd napi szinten. 

A gyors ch-t felezném,és beveznék 3×25mg proviront.


2015.04.19. 15:47  |  HozzászólokNagy Alex
Kérdés:
Szia

Gondolom azt tudjatok,hogy a Jelfa mar kb 1 eve nem gyart Omnadrentet.
A licencet a Cseh PharmaSwiss gyogyszergyarto csoport kapta meg nekik van gyaruk bulgariaban is ott keszitenek Omnat igaz ciril betus na ezek az eredetiek.
A regebbi omnadrenetek kozul nagyreszuk mind hamis igaz van benne hatoanyag azokat Szlovakiaban csinaljak,beszeltem tobb Lengyel eladoval es ok mondtak.
Csak egy kis info volt azoknak akik nem tudtak :-)

Köszi !!


2015.04.12. 18:27  |  HozzászólokGergő
Kérdés:
hello! pattanásokra saw palmetto jó ötlet?

Segíthet!! 


2015.04.10. 09:45  |  HozzászólokPeti80
Kérdés:
Szia!Melyiket választanád?Alpha indujekt vagy Omna?Köszi

Szerintem mindegy. 


2015.04.06. 20:11  |  Hozzászólokzsolt
Kérdés:
üdv, tesztó + boldenon kúrát tervezek, diamond boldenon, és vagy genesis cipi vagy pedig omna lesz a tesztó, szerinted ezek mennyire működőképesek? meg lehet bennük az ígért hatóanyag?

Biztosan nem,de az Omi jó lehet. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Aktualitások

2015.11.22.
Egy érdekes,és nagyon aktuális cikk, a mai táplálékkiegészítő gyártásról!! 
2015.08.17.
 Augusztus 20-hosszú hétvégei szállítás,nyitva tartás   A hosszú hétvégére való tekintettel,a héten az utolsó szállítási nap szerda,augusztus 19. A kedd 14 óráig leadott rendeléséket szerdán...
2015.08.13.
Szeretnénk tájékoztatni titeket hogy a Gasp termékek szállítása augusztus 17-29 közöt ( a forgalmazó szabadságát tölti) szünetel,ugyanis nem tudjuk pótolni a raktár készletünket és így a rendeléseket...Kövess minket a Facebook-on

5 Stars  6 Pack Fitness  Activlab  ALRI  API  Animal  ANS  All Natural Oat King  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  All Sports Labs  BSN  BPI  Better bodies  Brutal Nutrition  BioTech USA  Cutler Nutrition  Cobra Labs  Controlled Labs  Cellucor  Chef Jay's Food Products  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  EpiQ  Everlast  Fitness Authority  Frey Nutrition  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  Gear Nutraceutical  Gymortal  Gladiator Life  ISS  Inner Armour  Infi 9  Labrada Nutrition  MuscleKiller  MHP  MuscleMeds  Muscletech  MadMax  MusclePharm  Mammuth-nutrition  Nature's Best  Nutrabolics  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  PowerTrack  PVL  Proteinbuilder  Puritan's Pride  Pit Bull West Coast  Quest Nutrition  QNT  Revolution  READYto Go  Redis Nutrition  Syntrax  Scivation  SIX STAR   Signature series  SAN  Kevin Levrone Sigatures Series  Swanson Health Products  Stacker Nutrition  SmartShake  Tested  Twinlab  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  USN  US SHAKER  USP Labs  VPX  Vitaking  Weider  YE Nutrition