SZENTGYÖRGYI
Applied
nano supps
Everbuild
Hayalabs

OstroVit ATP

OstroVit
Raktáron
Kiszerelés: 60 kapszula
Eredeti ár: 9 450,- Ft
Bolti ár: 8 900,- Ft Webáruház ár: 8 600,- Ft
Kedvezmény: -9%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 143,33 Ft/kapszula)
Újdonság
OstroVit ATP

Kiszerelés:60 vege kapszula

Egy adag:  1 kapszula

Adag/kiszerelés: 60

 

Javasolt adagolás: egy kapszula edzés vagy fizikai megterhelés előtt 30 perccel.

Mit várhatsz az ATP (adenozin trifoszfát)?


Az ATP minden olyan testi folyamatban részt résztvevő vegyület,amihez a szervezetnek energiára van szüksége. Az ATP hosszabb ideig tartó hiánya esetén a szervezet sejtjei sérülnek,leállnak és elpusztulnak. Ezért nevezhetjük az ATP-t a szervezet biokémiai üzemanyagának,hiszen elengedhetetlen az izommozgásokhoz vagy izom összehúzódásokhoz,erőkifejtéshez. Az ATP teszi képessé izmaidat az összehúzódásra,erőleadásra,így ATP nélkül a megfelelő agyi növekedési ingert sem tudná szervezeted elindítani,miszerint nagy a terhelés,építs izmot,ami ugye a testépítés alap feltétele.

www.proteinbuilder.hu/ostrovit/ostrovit-atp-t7295/

Az ATP tehát a központi energiaellátás az összes sejted számára. Az izomsejtek szerkezete kb. 6-8 mmol ATP-t tartalmaz izom tömeg kg-onként. Ez a mennyiség arra elegendő, hogy intenzív tevékenység időtartama legfeljebb 3-3,5 másodpercig tartson . Ezért szükséges az izom számára, hogy több ATP-t tudjon kiválasztani,más szóval, hogy hány ismétlést tudsz végrehajtani egy edzésen.Ezért érnek el sportolók extrém jó eredményeket ATP kiegészítők használatával

 

Egészen a közelmúltig az ATP bevitele csak musculáris injekciók vagy infúziós bejuttatással volt lehetséges. Néhány tanulmány foglalkozott már a szájon át bevitt ATP hatásával az edzések alatti izommunka mennyiségének szélsőséges emelése okán,ami a nagyobb táplálékkiegészítő gyárak érdeklődését is felkeltette.

A tanulmányok rámutattak,hogy az ATP ideális hatóanyagpárja a kreatin, amely alapvető szerepet tölt be az energia szállításában, és így az ATP szintézis során

 

 

Az ATP tehát növeli az edzés alatti izom összehúzódások számát,így pl egy testépítő több ismétlésre képes ugyan azzal a terheléssel,ami segít egy nagyobb növekedési inger elindításában,így az izomépítés,erőnövekedés hatványozottan lép fel.

Erő-állóképességi sportolóknál viszont kitolja a fáradtságot,így sokkal tovább tudják egy küzdelemnél,versenynél ugyan azt az erőszintet tartani,mint ATP pótlás nélkül.

 

Használata napi 40mg-os dózisban,edzések előtt 30-40 perccel a leghatékonyabb,edzés mentes napokon pedig az első étkezés előtt 20-30 perccel,üres gyomorra.

Az ATP,gyógyszerészetben is használt hatóanyag,melyet elsősorban a szívvel,és keringéssel kapcsolatos,rendellenes működés okán alkalmaznak.Néhány példa

 

•vegetatív-vaszkuláris dystonia;
•pihenés és feszültség angina;
•instabil angina;
•supraventrikuláris paroxysmalis tachycardia;
•supraventrikuláris tachycardia;
•szív iszkémia;
•posztinfarktus és miokardiális cardiosclerosis;
•szív elégtelenség;
•szívritmus zavarok;
•allergiás vagy fertőző szívizom gyulladás;
•krónikus fáradtság szindróma;
•szívizom disztrófia;
•koszorúér szindróma;
•különböző eredetű hiperurikémia.

 

Az ATP étrendkiegészítő formáját semmilyen jellegű öngyógyításra nem ajánljuk!Gyógyszerészetben használt formáját csak és kizárólag szakorvosi rendelvényre alkalmazhatja bárki!

 

 

 

 

Az OstroVit ATP egy modern étrend-kiegészítő, amely dinátrium formájában ATP - Adenozin-trifoszfáttal látja el szervezetét.

Az adenozin-trifoszfát (ATP) egy részecske, amely a fizikai erőfeszítés során a felhasznált energiát tárolja. A sejtekben lévő megnövekedett energiamennyiségnek köszönhetően könnyedén növelheted az izomerőt, különösen intenzív erőfeszítés során.

Az ATP-nek köszönhetően nem csak nagyobb erőre és kitartásra tehetünk szert, hanem gyorsabban regenerálódunk.

A dinátrium formájában lévő adenozin-trifoszfát nagyon jól asszimilálható. Így biztos lehetsz benne, hogy az ATP eléri célját.

Ha rendszeresen szedsz ATP-t, garantáltan javíthatod edzési teljesítményed.

Ez az egyetlen vegyi anyag a testben, amely közvetlenül felhasználható energiaként.

 

 

Amint a molekulanév jelzi, az adenozin-trifoszfát három foszfátcsoportból áll (tri-előtag a foszfát előtt), amelyek kapcsolódnak az adenozinhoz. Az adenozint úgy állítják elő, hogy a purinbázisú adenin 9 ' nitrogénatomját a pentózcukor-ribóz 1'-szénatomjához kötik. A foszfátcsoportok kapcsolódnak és oxigént kapnak egy foszfátból a ribóz 5'-szénatomjához. A ribózcukorhoz legközelebb eső csoporttól kezdve a foszfátcsoportokat alfa (α), béta (β) és gamma (γ) neveknek nevezzük. A foszfátcsoport eltávolítása adenozin-difoszfátot (ADP) eredményez, két csoport eltávolítása adenozin-monofoszfátot (AMP) eredményez.

 

 

Hatóanyag tartalom/adag ( 1 kapszula):

 

 

 

Adenozin-5'-trifoszfát-dinátriumsó
450 mg

 


Összetevők:Adenozin 5'-trifoszfát dinátrium só, maltodextrin, bevonó készítmény (tömegnövelő anyag: hidroxipropil-metil-cellulóz).

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.


A csatolt képek minden esetben illusztrációk!


Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Oat Bar
PureGold Collagen 300 g
Biotech Protein Muesli
BioTech Protein dessert Bar
Scitec Multi Pro Plus

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus