Grenade
In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Oxandrolon

Hatóanyag:Oxandrolon

 

 

 

 

 

 Az oxandrolonról

 

A szteroid infó oldal teljes mértékben felvilágosító, tájékoztató jelleggel készült és nem a szteroidok népszerűsítését szolgálja. Minden adat tájékoztató jellegű és saját gondolatainkat tükrözi.
Az oldalon sem most, sem a jövőben vásárolni, rendelni NEM LEHET !!!!!
A tiltott gyógyszerek (szteroidok) használatát, (elsősorban sportolóknál), kereskedelmét, terjesztését törvény szabályozza.


 


A következőkben egy kevésbé népszerű, ennek ellenére igen jó minőségű izomtömeg gyarapodást elősegítő szerről, az oxandrolonról ejtünk néhány szót.
A tablettás formában is jelenlévő szteroidok között az oxandrolon igen sajátos helyet foglal el. Az oxandrolon toxicitása jócskán más 17 alkalizált tesztoszteron-származékok (pl methandrosztenolon) alatt van, sőt még a stanazololt is megelőzi.
Az androgén tulajdonsága igen csekély, ezért női atléták körében is elterjedt (Anabolic / Androgén ratio: 322-650 : 24).

Ugyan nincs akkora tömegnövelő potenciálja, de az aromatizációtól esetében nem kell tartani, és ami még fontosabb, hogy igen kicsi hatást gyakorol here-agyalapimirigy-hypothalamus tengelyre.
Dididrotesztoszteron lévén szerkezete nem teszi lehetővé az aromatizálódást, így az ösztrogének nem kívánt hatásitól sem kell tartani.
Ugyan nem tartozik az erős szteroidok közé (alig van androgén hatás), mégis használata igen jó minőségű izomtömeg növekedést eredményezhet, ám ne számítsunk heti több kilós súlygyarapodásokra.
A hatásos mennyiség férfiak esetében igen magas, 20 és 100 mg-os adagokat jelent naponta. Hölgyek esetében 2,5-20 mg az átlag.
A nagy napi mennyiségek megviselhetik a használó pénztárcáját, cserébe kevesebb mellékhatással kell számolnia az illetőnek.
Előszeretettel használják szálkásításhoz, hiszen több tanulmány is beszámol az oxandrolon zsírbontást elősegítő hatásáról.
Elsősorban a hasi zsírpárnáktól segít megszabadulni, és egy jó diétával kombinálva a zsírvesztés szinte állandó üteműnek látszik.
Másfelől anabolikus tulajdonságainak köszönhetően segít megtartani az izomszövetet, sőt izomgyarapodást is elérhetünk diéta alatt (a testsúly nem változik számottevően, de javul a „forma”).
Néhány „hard core” atléta kúrák közötti átmenetnek használja az oxandrolont, tekintve, hogy a tesztoszteronszintet, és annak szabályozómechanizmusát kevéssé befolyásolja, ám anabolikus tulajdonságaival mérsékli a tömegnövelő kúra utáni „összeesést”.
Ilyekor alacsonyabb dózisokat használnak, kb. 10-30 mg.
Összefoglalva tehát az oxandrolon nem a legköltséghatékonyabb szer, de kevesebb mennyiségeket alkalmazva elhanyagolható mellékhatásokkal bír.
Természetesen magas dózisoknál ez a szer is beleszól a hormonháztartásba, és terheli a szervezetet (főleg a veséket és a májat).
Aktivitási ideje 8-12 óra között van, kimutatni 3-4 hétig tudják.

Oxandrolon Oxandrolon

Legtöbbet vásárolt termékek

Scitec Multi Pro Plus
BioTech GO Protein bar 80 g
BioTech Zero Bar 5× 50 g
NutriCore Whey Protein 2000 g
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Olimp Vita-min Sport Multiple (60 kapszula)

Legtöbbet nézett termékek

Power Track Power Protein (4000 g)
Animal Pak (44 pak)
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
Power Track Power Protein (908 g)