+36-30/735-37-81
  • amix cell up
  • Universal
  • King bar
  • test core
  • amix
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid
információk
Szteroid információk, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.02.16.
Rendszeresen,mikor itt a Facebook on bóklászom,bele bele futok valami hatalmas nagy igazságba,a iszonyatos izomtömeg eléréséhez vezető módszerbe,elvbe,tanácsba. Mivel több mint 20 éve olvasgatom,tanulom...

2018.01.29.
Mi ez?Mi volna ez?Be van szívva itt a cikk írója,kérdezheted? Nem,nincs,csak ez a cím foglalja össze a tartalmat leginkább,még ha úgy is hangzik,mintha valami szintetikum nyújtotta álom közepette beszélne...

2018.01.24.
Tényleg hasznos lehet a Szelén a rákkal való küzdelemben vagy megelőzésben? ? Nem mérgező nagy mennyíségben? Sokan szeretnénk erekre a kérdésekre is választ kapni.
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:
Cikkek, Hírek, Versenyek

Reálisan látod a saját tested?

2018.01.06.

Most megint valószínűsíthetőleg meg leszünk kövezve,de reméljük azért a kiegyensúlyozottabb gondolkodású olvasóink érteni fogják azt
,amit mondani szeretnénk.
Nem akarunk belemenni mi különbözteti meg a molett,duci,kövér jelzővel illetett embereket,de azért ha mindenki reálisan látja saját magát,kb van fogalma róla hová tartozik.
A testképzavar,ami sokakat egyáltalán nem zavar,egy hétköznapi probléma.Szerintem,jó szépítek,még magam is szenvedtem hasonlóban,de nagyom bízom benne hogy írhatom múltidőben,mert úgy érzem hogy vagy a kor,vagy egy más fajta érettség folytán kinőttem ezt a problémát.
Magam részéről roppant brutál izmosnak gondoltam magam,mikor a nem túl komoly magasságomhoz,ami inkább mélységben határozható meg,101-103kg közötti súlyra "gyúrtam",most már tudom,hizlaltam fel magam.
Mikor már majdnem elhittem hogy Lee Priest lehajtott fejjel kullogna el ha csodás fizikumomat meglátná,egy hétvégi szalonna sütés képeit kezdtük nézegetni,amin magam is "két vasat" tartottam a tűzbe.Először csak egy ku....a kövér gyereket láttam,akiről nem is igazán tudtam hogyan is lehetett ott,hiszen nem is emlékszem rá,aztán mikor jobban szemügyre vettem a dolgokat láttam,hogy ismerős a csávó.
Ekkor gondoltam újra a testépítésben eltöltött éveim értelmét.
Elkezdtem reálisan látni magam .Rájöttem hogy ugyan valóban "hatalmas" súllyal guggolok,de a combjaim nyáron nem azért érnek csak össze,dörzsölődnek sebesre, mert annyi izom van rajtuk mint Colemanén ,hanem mert kb 2cm zsír réteg is fedi!
Szóval nem kritizálni szeretnék,csak figyelmet felkelteni,főleg hölgyeknél,de a férfiak körében is.
Azért mert neked tetszik a többi lányon a leggings,mert tetszik a mini szoknya,a magassarkú,mert látod az alsógatya modelleken a feszülős fehér trikót,mert divat a fiúknál is a sztreccs farmer,az még nem biztos hogy neked is jól áll!!
És most mondhatjátok hogy:-Ha ő így érzi jól magát!
De nem érzi jól.Rengetegszer veszek szemügyre lányokat,fiúkat,akik halálosan kellemetlenül érezve magukat,

húzgálják,cibálják,feszítik magukon a textilt,kis kényelmet remélve,majd mikor már a kellemetlenség érzése egy szintet átlépve felülírja a hiúság, az egy társadalmi csoport ,esetleg egy divat irányzat által diktált elvárásnak való megfelelés kényszerének érzését,szinte újjászületve gombolnak ki egy gombot,lépnek ki a cipőből,vagy más módon teszik maguk számára elviselhetőbbé a helyzetet.
Egy az ing,a nadrág felé eső alsó gombjainak szétpattanni próbáló látványa,vagy a pólóból alul kilógó háj réteg,esetleg egy két számmal kisebb nadrágot viselő hölgy,akinek tangája a háta közepén, a nadrág felső része pedig a feneke felén próbál szembeszállni a fizika törvényeivel,nem esztétikus látvány,inkább vizuális terrorizmus!! Ha ez veled a helyzet,ez nem baj.Jobban mondva baj,de ha te ezt nem tartod fontosnak kezelni,az a te döntésed,csak kíméld meg magad gúnyos mosolyoktól,a gyerekeket,és gyengébb idegrendszerűeket pedig az álmatlan éjszakáktól!
Szóval csak azt akartuk ezzel mondani,hogy érezd magad jól,és öltözz úgy hogy kényelmesen,feszélyezettség nélkül tudd élni az életed,mert hidd el látszik rajtad hogy nem komfortos amit annak próbálsz láttatni,és nagyon sok esetben inkább megmosolyogtató a megjelenésed,mint trendi!!
Tudom persze,nem lehet mindenkinek a gardróbban egy "sztájliszt" aki mindig megrángat mikor próbálsz a saját magad által jónak gondolt úton járni,de azért egy igazi tükör,egy realitás talaján járó önkép,csak tud segíteni!!
Meg azért ha néha egy olyan embert is megkérdezel,akiről tudod hogy senki nem szereti,mivel túl őszinte,az ő mondatai lehet hogy kellő erővel csapnak az arcodba ahhoz,hogy átgondold a dresszkódot!:)
És most nehogy az összes Fanny elkezdjen fehérneműs képeket küldeni,hogy ők bizony nem ilyenek,mert modell alkatú hölgyek képeit egy céges oldal üzenetei között megmagyarázni a főnöknek nem nagyon fogok tudni!:)
Ne sértődjetek meg!Ha nem így gondoljátok,mi azt is elfogadjuk.Ha hasonlóképpen vélekedsz,annak örülünk,de ne kezdjünk bele menni a média által diktált csont meg bőr,és a másik oldal által "hájpolt"!csak a kutyák játszanak csontokkal,meg a 100kg alatt nem férfi a férfi baromságokba!
Egy duci nő is lehet vonzó,nőies,egy mackós férfi is lehet férfias,de azért mindenki vehet olyan méretű pantallót,ami a saját mérete!!És nem biztos hogy ugyan az a méreted,mint ami a ballagási öltönyödbe van varrva!!
www.proteinbuilder.hu

 


Aktualitások

2018.03.14.
Csomagszállítás,nyitva tartás március 15-i héten   Üzleteink március 15-én zárva tartanak. Március 16-tól mindkét üzletünk a már megszokott nyitva tartás szerint várja vásárlóit. Webáruházunkban...
2018.02.28.
Aktuális hétvégi akciónkban ajándék YE Warm up krémet adunk minden 20.000 Ft feletti webáruházban leadott rendelésnél. Az akció március 1-től március 3-ig tart,illetve a készlet erejéig.  
2017.12.20.
Szeretnénk kérni türelmeteket ami az ünnepek előtti csomag szállítást illeti. Előfordulhat hogy a megszokottnál később érkezik a megrendelt csomag( pl. nem 1 nap,hanem 2-3,esetleg 4 nap). Karácsony közeledtével...Kövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Animal  Activlab  ANS  Anabolic Xtreme  Amix Nutrition  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cellucor  Cobra Labs  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Everlast  Fitness Authority  Forti FX  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natrol  Nutrex  Nutrend  Now Foods  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Paleolit Dia-Wellness  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  Pure Pro  PVL  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  SIX STAR   Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Six Pack  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Warrior Unleash Hell  Weider  YEnutrition  Best Joy  Hamaviss  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  Alpha Design  Nuclear Nutrition  Franky's Bakery  TNT light the fusion  Aesthetix Developement  GN Laboratories  TF 7 LABS  Novo Easy Protein  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  Nestlé