SZENTGYÖRGYI
Applied
nano supps
Everbuild
Hayalabs
SAN
Raktáron
Kiszerelés: 120 kapszula
Eredeti ár: 9 490,- Ft
Bolti ár: 8 990,- Ft Webáruház ár: 8 700,- Ft
Kedvezmény: -8%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 72,50 Ft/kapszula)
Újdonság
SAN Free-T 120 Kapsz

Kiszerelés:  120 kapszula

Egy adag:   4 kapszula

Egy doboz: 30 adagot tartalmaz

 

 

Alkalmazz lefekvés előtt 4 kapszulát,bő folyadékkel bevéve.Vacsoránál kerüld a nehéz,zsíros ételeket!

 

 

A FREE-T ™ speciális elemeket tartalmaz, amelyekről ismert, hogy természetes módon elősegítik a szabad tesztoszteronszint emelkedését. A fő összetevő, a D-aszparaginsav egy bizonyítottan T-fokozó tápanyag, amelyet rendkívüli képessége miatt használnak fel a tesztoszterontermelő luteinizáló hormon (LH) 118%-os növelésére.

 

 

 

A FREE-T ™ növényi eredetű Forskolin nem csak 33,77%-kal növeli a szabad tesztoszteront, hanem támogatja a csontok egészségét, a csökkent testzsírt és az izomtömeget. Ez fokozott erőt, több izmot és jobb meghatározást jelent egy teljesen természetes és erős növényi forrásból.

 

 

 

A FREE-T erőteljes tesztoszteron-fokozó formulát kínál hátrányok nélkül, és fokozza a szabad tesztoszteron teljesítménynövelő előnyeit, miközben egyidejűleg teljes mértékben kontroll alatt tartja az ösztrogénszintet. Az Urtica Dioca, az Indol-3-karbinol és a kalcium-D-glukarát ösztrogén-inhibitorok együttesen gátolják a hormonális átalakulást és megakadályozzák az ösztrogén negatív hatásait.

 

 

 

A FREE-T ™ teljesen természetes, hatékony és biztonságos módja annak, hogy jelentősen növelje a fokozott tesztoszteron termelés előnyeit.*

 

 

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.


A csatolt képek minden esetben illusztrációk!


Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Oat Bar
PureGold Collagen 300 g
Biotech Protein Muesli
BioTech Protein dessert Bar
Scitec Mega Daily One Plus 120 kapszula

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus