olimp omega
Mutant
Amix
Akció
QNT

Scitec Vitargo CRX 1600g

Scitec Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 1600 g
Bolti ár: 12 990,- Ft Webáruház ár: 12 990,- Ft (egységár: 8 118,75 Ft/kg)
Scitec Vitargo CRX 1600g

Adagolási javaslat:
Keverjen össze 1 adag (40 g – 2/3 adagolókanál) Vitargo 2.0 CRX port 400 ml vízzel. Igyon egy adagot naponta, lehetőleg rögtön edzés után (vagy fél adagot előtte, fél adagot utána). 


Különleges szénhidrát- és népszerű kreatintartalmú teljesítménynövelő és regeneráló termék
Szabadalmaztatott, magas molekulasúlyú keményítő alapú szénhidráttal, mely könnyen emészthető és nem terheli a gyomrot
Magas adagonkénti kreatintartalommal, 5 különböző és népszerű kreatintípusból
Extra aminosavakkal: argininnel, glutaminnal, taurinnal, alaninnal
Hozzáadott B6 vitaminnal és folsavval
A termék hozzáadott, doppinglistán lévő stimulánsokat és anabolikus androgén szteroidokat nem tartalmaz
Cukormentes


A sportolók körében kiemelten fontos szerepet kapnak a különböző szénhidrátforrások és azok beviteli időpontja. Az optimális időpontban, megfelelő mennyiségű és típusú szénhidrát fogyasztása jelentősen befolyásolja az edzésteljesítményt. Ha odafigyelsz a szénhidrátfogyasztásra edzésteljesítményed és edzés utáni regenerációd is hatékonyabb lehet.

A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés (összehúzódás) regenerálódásához a fokozottan intenzív és/vagy hosszan tartó, izomkifáradáshoz valamint a vázizomzat glikogén raktárainak lemerüléséhez vezető fizikai tevékenységek után.

A kedvező hatás bármilyen forrásból származó, összesen 4 g/ttkg mennyiségű szénhidrát bevitelével érhető el, amely a nagy intenzitású és/vagy hosszan tartó, az izmok kifáradásához és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezető testmozgást követő első négy, de legfeljebb hat órán belül, több adagban fogyasztandó.

A rövid, sorozatos, nagy erőkifejtést igénylő gyakorlatokból álló edzés során domináns energiaforrásként az izomszövetben található kreatint használjuk fel. A kreatin ellátottsága függ a nemtől, táplálkozástól, edzettségtől és egyéb biológiai sajátságoktól. A kiegészítés növelheti az izomszövetben a kreatinszintet, ezáltal a teljesítményt. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

A kreatin népszerű és hatékony kiegészítője a tömegnövelő célú edzésprogramoknak és étrendeknek is.

A fáradtságos edzésmunkáért cserébe, szervezeted megérdemli, hogy a legjobbat add neki kivételes kombinációban! Válaszd a tudományosan alátámasztott működésű, bevált szénhidrát és kreatinforrást tartalmazó formulánkat, a VITARGO CRX 2.0-át!

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
BioTech Oat Bar
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
Nutriversum WShape Collagen Caps
NutriCore Whey Protein 2000 g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g