Grenade
In Vitro
Amix
Mutant
Amix 2
Amix 3

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Sustanon 250

NEM árulunk és a jövőben sem fogunk árulni szteroidokat,ezért kérünk titeket NE hívjatok ez ügyben.
Az oldalon található cikkek, infók csak tájékoztató jellegűek.

Hatóanyag:testosteron propionat 30mg

testosteron phenylpropionat 60mg

testosteron isocaproat 60mg

testosteron deconat 100mg

Kombinált tesztoszteron készítmény, gyorsan hat, és hatása relatív sokáig kitolódik. Terápiás javaslat legyengült embereknél 2 hetente 1 ampulla. Sportolóknál teljesítmény fokozásra ennél nagyobb dózisra van szükség. Maximum 10 hétig alkalmazható, utána minimum 8 hét regenerálódásra van szükség. Toxikus hatása közepesen erős, főleg túladagolás esetén erősen vízvisszatartó hatású.

Proteinbuilder infó:

A sustanon 250 alapjában véve egy jó kis szer lenne ha lehetne belőle kétséget kizáróan eredetit szerezni.

Elméletileg gyártják Pakisztánban és Egyiptomban de ennek ellenére nagyon kevés az eredeti.

 


A napokban a kezemben volt két teljesen különbözö Pakisztáni gyártmány az egyiknek rövidebb volt a nyaka a másiknak hosszabb. Az egyiknek fényes volt az üvege a másiknak matt az egyikben sötétebb volt az anyag a másikban világosabb.

Nyilván ha megkérdezed az eladót melyik a jobb nyilván azt fogja mondani eredetinek ami éppen van nála vagy amin több a haszna.Az ilyen árusok előszeretettel hivatkoznak neves testépítőkre hogy ez és ez is ezt használja, de ez csak arra való hogy portékája hatását bizonygassa.


Mint már írtam róla az hogy egy szer hamis az nem jelenti hogy használod és semmit nem fogsz érezni.


Arra azért mindig figyelnek a hamisítók  hogy legyen az üvegben (tablettában) valami ami hat, csak azt nem tudja senki néha még ők sem hogy mi.


Tehát összefoglalva a Magyar piacon lévő susták jelentős része hamis, de használatuk valamiféle eredményt még is produkál. Hogy ezek a hatások azok lesznek e amiket a szakirodalom (x-file) publikál az kérdéses. Lehet hogy enyhébb lehet hogy erősebb.

Fekete piaci ára 750-1200ft. Hatásukat tekintve nagy külöbségre ne számíts.

 

 

X-Files

A Sustanon 250 olajbázisú tesztoszteron-keveréket tartalmazó injekció, amelyet az Organon cég fejlesztett ki. Négy különböző tesztoszteron-észtert tartalmaz: tesztoszteron propionátot (30mg), tesztoszteron-fenil-propionátot (60mg), tesztoszteron-izokaproátot (60mg), illetve tesztoszteron-dekaonátot (100 mg), bár ennél kisebb hatóanyag tartalmú változat is létezik.

 

Ahogy az összes tesztoszteron készítmény, a Sustanon is erős anabolikus és androgén hatásokkal rendelkezik. Leggyakrabban tömegnövelésre használják, mivel kivételesen nagy erő- és izomnövekedést hoz létre. Bár ténylegesen ösztogénné alakul, mint a tesztoszteron általában, a Sustanon valamivel könnyebben tolerálható, mint a cipionátok vagy az enantátok.

 

A Sustanon esetén a vérben a tesztoszteron szintje lassan emelkedik, ezért a mellékhatások is lassan alakulnak ki.A vér egyenletes hormonkoncentrációi a tesztoszteron észterektől függetlenül lebomlik. Ezért sokan használnak anti-ösztrogéneket, amelyek közül kisebb adag Nolvadex (tamoxifen citrate) illetve Proviron (mesterolone) okoz. 

 

Mint erős androgén, tipikus mellékhatásokat alakít ki. A zsíros bőr, pattanások, fokozott arc- és testszőrzet növekedés, idő előtti kopaszodás egyaránt előfordulhatnak. Az ilyen hatások csökkentésére Propecia illetve Proscar szedése hasznosnak bizonyul, mivel csökkenti a dihidro-tesztoszteron képződését. 

 

Habár a Sustanon a szervezetben nagyjából három hétig aktív, az injekciókat legalább tíznaponta kell beadni. A hatásos adag tíznaponta 250 mg-tól (1 ampulla) heti 1000 mg-ig (4 ampulla) terjed. Néhány sportoló ennél nagyobb adagokban alkalmazza a szert, ám ezt a gyakorlatot nem ajánljuk. Ha a heti adag 750-1000 mg fölé emelkedik, a mellékhatások intenzitásáért már nem kárpótolnak a sikerek. 

 

A Sustanon 250 talán a legkeresettebb tesztoszteron injekció. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy ez nem rendkívüli hatékonyságával függ össze (ne feledjük, hogy a különféle észterek csak a tesztoszteron felszabadulását időzítik), hanem inkább azzal, hogy egy négyféle tesztoszteront tartalmazó készítmény jól eladható. 

Sustanon 250

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Zero Bar 50 g
Scitec Multi Pro Plus
Grenade Carb Killa Protein Bar
FA Xtreme Napalm Shot New 60 ml
Pure Pro Whey Pro 1000 g
NutriCore Whey Protein 2000 g

Legtöbbet nézett termékek

Power Track Power Protein (4000 g)
Animal Pak (44 pak)
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
Power Track Power Protein (908 g)
Bezár