+36-30/735-37-81
  • Olimp
  • Universal
  • King bar
  • test core
  • amix
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Szteroid fórum
Szteroid fórum, tudnivalók. Kattints a képre!


Muscle Fitness

2018.05.15.
Magas vérnyomás esetén nem elég csak a vérnyomást csökkenteni. Valamit kell kezdeni az erekkel, hogy jobban bírják a terhelést és kell némi extra tápanyag a szívnek, sőt a vér állapotát is lehet jobbá...

2018.05.14.
Miért akar ön is természetes C-vitamint, miért ezt keresik az emberek a boltokban? Ha nem akarja hogy önt is átverjék nem ártana tisztázni egy-két tényt és hazugságot. 1, Mit takar a név? A név eredete...

2018.04.26.
Egyes szakértők láthatatlan tápanyag-hiánynak nevezik, mert szörnyen nehéz észrevenni és diagnosztizálni. Sajnos ezzel együtt sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk. A magnézium több mint 300 ismert biokémiai...
Partnerek


Látogassa meg a Proteinbuilder.hu webüzletet a ShopManian
Tájékoztató
a bankkártyás fizetésről


MKB SZÉP kártya
elfogadóhely

OTP SZÉP kártya
elfogadóhely
Márka:

Szteroid információk

A megtekintendő tartalom életkorhoz kötött!
Elmúltam 18 éves
IGEN / NEM

Trenbolone

Hatóanyag: Trenbolone, acetate, enanthat, hexahydrobenzyl-carbonate

Mi NEM árulunk szteroidokat, ezért kérünk titeket NE hívjatok ezügyben.
Az oldalon található cikkek, infók csak tájékoztató jellegüek.
Köszönjük.
proteinbuilder team

 

 

Mostanában testépítők körében az egyik legdivatosabb szer. Természetesen csak ismertetjük, és nem ajánljuk, a döntést mindenki maga hozza meg.

A trenbolon egy 19-nortesztoszteron származék, csak úgy, mint a nandrolon (deca).

Itt is hiányzik a 19. szénatom, a 9-10 és a 11-12 szénatomok között pedig kettős kötést találunk.

Ezt a szert haszonállatoknál használták először (és használják ma is), mert hatására igen jelentősen javul a hús- és a tejhozam, sőt még az állatok étvágyát is növeli.

Legismertebb képviselői trembolon-acetát, trembolon-enantát, „tri-trenbolon” (British Dragon által gyártott trenbolone –észter „koktél”, ami trenbolon-acetátot, trenbolon-hexahidrobenzolkarbonátot és trenbolon-enantátot tartalmaz).


Az egyes trenbolonok aktivitási idejükben különböznek az acetáté 2-3 nap körül van (ezt a fajtát gyakrabban: naponta, 2 naponta szokták injektálni), míg a trenbolon enantát és hexahidrobenzolkarbonát kb. 8 napig aktív.

Használói nagyon nagyra becsülik a trenbolont, bár igen nehéz eredetit szerezni belőle. Nagyban elősegíti a nitrogén visszatartást és az egyéb tápanyagok hasznosulását.

Valószínű ezek eredményezik az erős anabolikus hatását, bár a konkrét folyamatok nem teljesen ismertek. Az azonban bizonyos, hogy a trenbolon használata nem jár fokozott víz visszatartással és szerkezetéből adódóan az aromatáz enzimhez is rosszul kötődik, így az ösztrogénképződés szinte nulla.

A vegyület 5x androgénebb és anabolikusabb, mint a tesztoszteron (AAR trenbolon= 500/500; AAR tesztoszteron=100/100).

A trenbolont valószínűleg az izomsejtek anabolikus mediátoraira kifejtett hatása teszi igen hatékony szerré. Hatására növekszik a sejt IGF-1 szintje, de a trenbolon több oldalról is „támad”.

Fokozza ugyanis a szatellitsejtek (az izom regenerációjáért felelős sejtjei) IGF-1 érzékenységét (receptor emisszió).
A vegyület nagyon erősen kötődik az androgén-receptorhoz, ez igen előnyös az izomtömeg növelés szempontjából, ám androgén-receptorok nem csak az izomsejteken vannak.

A mellékhatások egy része is, mint például a kopaszodás, zsíros bőr, szteroid-akne és egyes esetekben prosztata megnagyobbodás is a kiváló kötődés számlájára írhatók.

Nagyobb mennyiségben a trenbolon képes gátolni a kortisol aktivitást (katabolikus hormon), ezáltal az anabolikus hatás még erőteljesebb.

A kortizol (és egyéb glükokortikoidok) azonban szerepet játszanak az immunfolyamatok és vércukorszint alakításában, teljes elnyomásuk nem előnyös.

A legtöbb kutatást állatokkal végezték, de a használók is megnövekedett étvágyról számolnak be, ami tömegnövelés alatt igen jó pontnak számít.

Hasonlóan a nandralonhoz, a trenbolon is kötődik a progeszteron receptorokhoz (60%-os affintással a progeszteronhoz képest), ez az arra érzékeny atlétákban okozhat mellbimbó megnagyobbodást.

A megnövekedett prolaktin szint pedig „tejcsorgást” is előidézhet (bromocriptinnel lehet próbálkozni).

A leginkább szembetűnő mellékhatás a csökkent libidó és a „heresorvadás”, éppen ezért használata valamilyen tesztoszteronnal ajánlott, levezetésnél pedig HCG.

Tömegnövelés alatt mindenképp érdemes aromatizáló tesztoszteron származékot használni mellé, mivel ösztrogén jelenlétében a trenbolon úgy látszik nagyobb izomgyarapodást eredményez.

Szálkásítás alatt a winstrollal jó kombináció lehet eltérő hatásmechanizmusuk miatt (trenbolon: receptorhoz kötött, stanazolol: non-receptor hatások).

Néhány kutatás a T3 szint csökkenésről ír, néhány atléta pedig fokozott köhögésről és rövidebb-szaporább légvételről számol be (broncho-spaszticitás).

A testépítők nagyra becsülik, ám használata fokozott körültekintést igényel, a szeroidok hosszú távú használata bizonyítottan káros a keringési rendszerre, a központi idegrendszeri hatások még nem teljesen feltártak.

 

Proteinbuilder team tipp: A trenbalon minden formálya hatásos azoknak akik bírják a mellékhatásokat.
 

Komoly vese müködési zavarok léphetnek fel egyes esetekben véres vizelet,magas vérnyomás rossz közérzet (mint ha beteg lennél), a libidó csökkenése, imunrendszer gyengülése.


Ha bírod a nagy dózisú trenbolont akkor mindent bírsz. Az egyetlen olyan szeteroid ami bizonyítottan zsírvesztést okoz, egy kis provironnal kombinálva olyan formádlehet amiről sokan csak ábrándoznak. A trenbit ne használd nagyon hosszú ideig, próbáld olyan időszakra tenni a használatát amikor a minőségi izom növelése a cél pl verseny, fotózás vagy csak a teremben atlétába feszengés, esetleg a strandon gizdáskodás. Félre téve a viccet ez egy elég erős szteroid ha csak hobbi gyúrós vagy keress magadnak ennél gyengébb szereket.


Jó vétel: March Pharma tren enanthat 1ml/200mg, Innopharmachem trenbolon 1,5ml/76mg.


Trenbolone

Kérdése van?

Az Ön neve:
E-mail címe:
Kérdése:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
2018.10.15. 14:39  |  HozzászólokLászló
Kérdés:
Szia!
Trenbolon alkalmazása esetén érdemes valami prolaktinszint csökkentőt szedni?
Dostinex, Cabergolin?
Te mikor alkalmaztál trent szedtél.ilyesmit?
Válaszod köszi!

Én mint írtam többször,nem alkalmaztam huzamosabb ideig trent,mert messze nem láttam megfelelőnek a hatás/közérzet arányt,így a prolaktin szint csökkentésére sem volt szükség.

Ha lentebb elolvasod azt a választ,ahol a prolaktinszint csökkentök mellékhatásait boncolgatjuk,sokkal átfogóbb képet kapsz majd a témáról,de annyit már mot mondhatok,nagyon tüzetesen érdemes átolvasni a használni kívánt gyógyszer mellékhatásait leíró listát! 


2018.10.13. 15:12  |  HozzászólokJános
Kérdés:
Szia!
Több éves edzésmúlttal, kipróbálva viszonylag sok fajta doppingot, most a tren a következő lépés.
Várható hatások, mellékhatások ismertek, ha nem bírom legfeljebb befejezem idő előtt.
Vásároltam new york tren acetátot és kérdezném, hogy van e értelme önmagában kipróbálni, hogy meggyőződhessek a hatóanyag valódiságáról?
1ml-t esetleg 2 ml-t beadnék és várnám a tipikus tren mellékhatásokat.
Érezhető egyáltalán ennyitől bármi is?
Azért csinálnám így, mert csak akkor veszek még, ha valós a cucc.
Meglátásodat előre is köszi!

Hogy értelme van e,azt neked kell eldönteni,vagy jobban mondva megtapasztalni,aztán mérlegelni.Természetesen önmagában is fogja tenni,amit a trennek tennie kell,a kérdés inkább az,hogy a hatás vs mellékhatás arány hová billen majd nálad! Én nem tartom jó ötletnek,de cáfolj majd meg ha végeztél.

Az 1-2 ml beadásánál még a köhögés,és az esetleges rossz hangulaton kivül sok mást nem fogsz tapasztalni,de ha kipróbálod,várjuk tapasztalataidat! 


2018.10.13. 12:51  |  HozzászólokAndrás
Kérdés:
heló! 6hónap alatt mennyire telítődtek a receptorok ha egyáltalán telítődnek és nem a 70es 80as évekbeli ,,kutatásokra,, tapasztalatokra hagyatkozunk, mondjuk ha trenace masteron és sustanon menne? napi 1-1 ml mindháromból? tudom tren nagyon káros stb.. 6 hónapig elég erősen jó formában kellene lennem

Nem vagyok biztos benne hogy ekkora dózisnál a receptorok telítődése fogja a legnagyobb gondot okozni!

Milyen céllal alkalmaznád?Értem hogy jó forma,de kölsőre,erőben,valamilyen sporthoz versenyre? 


2018.10.08. 12:05  |  HozzászólokGyepmester
Kérdés:
Szia! Véleményedet szeretném kérni és köszönöm ha válaszolsz. 105 kg vagyok, 39 éves, túl pár kúrán már. Eddig ment elite sustanonból heti 3x 1.5ml , elite Deca 3x1ml és gene metha 3x1ml. Tudom nem ml-ben mérünk de ez a kombó egy elég jó formát hozott, vagy csak fogékony voltam rá. 2 hete a metha-t és a deca-t lecseréltem trenre és érezhetően elengedtem vizet, formásabb lettem de egyben kissebb is, ami nem is tudom jó e. Tudom mi a véleményed a tren használatáról de ezek mellett mit gondolsz mire számíthatok formában? 3x1.5 ml elit sustanon megy és 3x1ml elit tren acetat. A formásabb , szárazabb forma lenne a cél de félek hogy a méretbeli csökkenés negativan fogja befolyásolni a kinézetet. a kaja rendben. Esetleg van értelme a methat benntartani a susi és a tren mellett? Köszi!

Egy szárazabb,kidolgozottabb test sokkal jobban mutat vizuálisan,mint egy nagyobb darab kisimult forma.

Én nem csinálnék az esetleges méretbeli változásokból problémát.Metha mehet ha nagyon nem nyugszol,de napi 20mg bővel elégnek kellene hogy legyen.Természetesen elosztva. 


2018.10.05. 13:50  |  HozzászólokJános
Kérdés:
Sziasztok!
Trenbolonból témyleg létezik olyan szemes gyártmány, ami trenként működik?!
Tudom, hogy próbálkoznak, próbálkoztak a gyártók ilyesmivel. De lehet köztük tényleg jó?
New york, elit gyárt ilyet?

Tudtommal az általad írt gyártóknak nincs,és nem isn tudok olyan számottevő márkát akinek lenne.A Hubei nek pl van,de nem tudom elképzelni hogy valóban trenként működne.Kémiailag a hozzáértők szerint kivitelezhető különben,de én a tablettás verzoióra nem építenék! 


2018.09.28. 14:12  |  HozzászólokBazs
Kérdés:
Hali!
Nem az első kúra lesz,csak érdeklődnék hogy az androgèn, anabolika arány elég lesz-e?
Tudom, hogy nem lehet azzal számolni ami az üvegen van de mégis..
Kerekìteni, surìteni gondoltam a következőt:
Heti -3ml Boldi
- 2 ml tren ena
-3 ml 250 susta
-3 ml propi
2. Héttől provincia
Milyenre értékelés?
Válaszod előre is köszönöm!

Ez jó lehet,de a depresszív hangulat,főleg ha hajlamos vagy rá,valószínűleg előtör!

 


2018.09.22. 20:37  |  HozzászólokBéla
Kérdés:
Helló!
Te mit gondolsz arról hogy úgymond ,,diétás'' szteroidokkal tömegel valaki? Úgy értem hogy amiket tipikusan inkább diétában alkalmaznak. pl: masteron, tren, winstrol. Mivan ha ezeket használja valaki de tömegelősen kajál? Én nem szeretem mikor bevizesedek tesztó enától vagy danaboltól. Ezért is gondoltam rá, hogy egy kis winivel, trennel megtámogatnám a tömegelést? Neked mi a véleményed róla?

Teljes mértékben működőképes a dolog.Ahogyan írtad,csak a kaján múlik.

Azért az androgén-anabolikus arányra figyelj! 


2018.09.19. 15:20  |  HozzászólokZoli
Kérdés:
heló! sustanon, trenace és masteron kúrán vagyok, vagy winstrolt vagy ghrp2-t tennék még hozzá, szerinted nagyobb izomnövekedést melyikkel érnék el ghrp2 vagy a wini lenne a jobb?

Én winit használnék,bár nem vagyok fakír,így biztosan kihagynám a plussz szúrást,mert ugye a wini általában vizes.

Elméletben a GHRP is jó lehet,de egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy valóban az, ami. 


2018.09.15. 19:26  |  HozzászólokMark
Kérdés:
Helo egy kis infot osztanek meg, trenace ment propival, melle napi 500mcg ghrp6, volt mar maskor is ace es propi kuram, kb annyival ert tobbet igy ghrp6 -al hogy kicsit szarazabb lett a forma dieta alatt mint amikor nem ment a peptid, szoval nagyon nagy csodat ne varjon tole senki, a ghrp6 elso hetekben vizesített majd kb 3honap utan kezdett pucolni, 5honapig ment keesebb ideig nem erdemes hasznalni, kerdesem az lenne hogy szerinted at valthatok ghrp2re ? hogy ne legyen hozza szokás? Sustanon masteron megy majd mellette

Válthatsz,de csak abban bízhatsz hogy nem csak a címke más az ampullákon!

Nagyobb csoda nem lesz szerintem ettől sem,szóval neked kell dönteni,de a hozzászokás peptidek esetében elég hosszú idő.ha egyáltalán lehet erről beszélni.Van aki évekig alkalmazta váltás nélkül kombóját,és semmi negatív.Igaz hogy mint a szteroidoknál,itt is előfordul hogy ha nem emeled a dózis,egy idő után nem fog változni semmi. 


2018.09.09. 21:14  |  HozzászólokR
Kérdés:
Szia
Sis labsrol valami imfo velemeny mukodnek ? Koszi

Megoszlanak a vélemények.A legtöbb használó szerint jó,de olcsóbban is vettek már ugyan ilyet,sőt még jobbat is.

Saját véleményem nincs. 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Aktualitások

2018.10.18.
A hosszú hétvége alatti üzleteink az alábbiak szerint tartanak nyitva:     Dunakeszi:P: 10-18                   Szo: 10-14      ...
2018.09.04.
Megérkeztek üzleteinkbe az Amix újdonságok.Már rendelhető a Zero Hero bar,a Protein Pudding Creme és a Gourmet Protein is. Keresd webáruházunkban és üzleteinkben.  
2018.06.29.
Üzleteink nyitva tartása a nyári hónapokbanKövess minket a Facebook-on

5% Nutrition  6 Pack Fitness  Activlab  Anabolic Xtreme  Animal  Alpha Design  ANS  Amix Nutrition  Best Joy  Balkan Pharma  BioTech USA  Best Body Nutrition  BSN  BPI  Brutal Nutrition  Cobra Labs  Cellucor  Controlled Labs  Cutler Nutrition  Dedicated Nutrition  Dymatize  DOitYOURSELF  Extrifit  Everlast  Fitness Authority  Gaspari Nutrition  Gasp ruházat   Grenade  Gorilla Wear  GN Laboratories  Hamaviss  ISS  Inner Armour  InterHealth  Iron Gym  Kevin Levrone Sigatures Series  Labrada Nutrition  MadMax  Mars Inc.  Mammut-nutrition  MHP  MHN Sport  Franky's Bakery  MuscleKiller  MuscleMeds  Muscletech  MusclePharm  Natures Best  Natrol  Nestlé  Now Foods  Nutrex  Nutrend  Nuclear Nutrition  Olimp Sport Nutrition  Optimum Nutrition  Pandy The Protein Candy  Proteinbuilder  PowerTrack  Mutant  Pure Pro  Pro Supps  QNT USA  READYto Go  Scivation  Signature series  Scitec Nutrition  SmartShake  Swanson Health Products  Syntrax  Tested  Ultimate Nutrition  Universal Nutrition  US SHAKER  USP Labs  Vitaking  Walden Farms  Weider  YEnutrition  Ultra Lab Nutrition  USN nutrition  TNT light the fusion  TF 7 LABS  Perfect Shaker  Bad Ass  Applied Nutrition  Muscle Mode Nutrition  NutraBolt  Professor Protein  ForPro Carb Control  Performa Shaker  Ghost  OstroVit  Joy Brau