Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Aktualitások

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Cégünk továbbra is a GLS-sel szállítja házhoz a csomagokat.


Augusztus 20-i hosszú hétvégén mi is pihenünk egy kicsit hogy újjult erővel tudjuk folytatni munkánkat.

 

Nyitvatartásunk az alábbiak szerint módosúl:


Ahogyan már megszokhattad,mi a proteinbuilder.hu nál fontosnak tartjuk hogy tájékoztassunk a táplálékkiegészítő piac változásairól,így most sem lesz ez másképp.


Hol is kezdjük?


Fehérjék.


Az élelmiszer válság egyre égetőbb probléma a világ minden részén.Idén ha Afrika nem kap az eddigieknél is nagyobb segítséget,akkor minden idők legnagyobb élelmiszer hiánya alakul ki a régióban.Egyre komolyabb törekvések vannak atekintetben,hogyan lehetne minél magasabb fehérjetartalmú alternatívákat találni az élelmiszer hiány növekedésének megállítására,de eddig igazán ütőképes megoldás nem született.A most leginkább szem előtt tartott elképzelés,bogarak,lárvák,csigák tenyésztése ipari méretekben,megoldásnak tűnik,de azért egy tücsök protein turmixot nem tudom hányan innátok szívesen:)
De hogy visszatérjünk a minket közvetlenebbül érintő kérdésre,hogy miért drágultak meg ennyire a fehérjék,arról is pár mondatban.
Míg a világ nagy része Covid álomban merengett,addig csak Európában,Kína számtalan más vállalkozás mellett több komoly tejüzemet vásárolt fel tehenestül,fejőgépestül,így tejsavóstúl is.
Ami ezzel az égetőbb probléma,az nem a tulajdonosok kiben léte,hanem az üzletpolitika.Kína nem feltétlenül szeretne az Eu s piacokra dolgozni,hiszen ha valakinek,hát neki az élelmiszer válságot igazán komolyan kell vennie.Magyarán az itt előállított protein nagy része baj esetén nem a nyugati világ testépítőinek a shakerében landol majd,hanem a Kínai lakosság jólétét fogja szolgálni.
Ez a fajta Kínai terjeszkedés,az egyik alapos oka lehet a jelen,és a jövő problémáinak egyaránt,az ipar szinte összes szegmensében,így az élelmiszer piacon is.
Aztán hogy az élelmiszerválság ürügyén mely gigacég nyerészkedik a nyersanyagok,így az élelmiszerárak manipulációjával,azok emelkedését mesterségesen generálva,az valószínűleg úgy sem tudjuk meg.


Kreatinok.


A kreatinok hiánya szintén a Covid alatt generálódott.Nem volt alapanyag előállítás,ami állítólag még most sem zökkenőmentes,amire még rátett a logisztika szinte teljes blokkja.A legnagyobb szállítmányozási cégek hogy a pandémia alatt elszenvedett veszteségeiket pótolják,többszörösére emelték a szállítási költségeket,ami a lassan beindulni látszó gazdasági fellendülést szintén lassították,de sokkal nagyobb mértékben voltak drágító hatással mindenre.
Hogy ebből mit látunk?A fejlettebb kreatin formulák vagy lassan eltűntek a kínálatból,vagy minimum duplázódott az áruk.Az olcsóbb formula, a kreatin monohydrát ugyan dupla,tripla áron maradt,de ott is a legsilányabb,legnagyobb szemcseméretű,a szinte feloldhatatlan,gyenge minőségű alapanyagból készült termékek érhetők el.
Most mondják azok, a régen habzó szájjal magukból kikelő vásárlók,akik egy prémium minőségű PURE kreatin árának láttán háborogva akarták tudtunkra adni," a kreatin az kreatin,csak a drágábbal át akarnak vágni!"Most ,mikor a legtöbb cég hogy az árakat ne kelljen az egekbe emelnie,vagy mert nem jut hozzá,a legolcsóbb alapanyagot használja.A kreatinok között régen is mérföldnyi különbségek voltak,bár ezt nagyon sokan csak marketingnek vélték.Egy kreatin minőségének a legfőbb mértéke a szemcseméret.Minél nagyobb a szemcse,annál gyengébb a minőség.Ha most bekevered a monohydrátodat,s az a vízbe érve mint egy kanál sóder esik a fenékre,te biztosan egy gyenge minőségű kreatint iszol.Ha a vízbe érve már már feloldódni látszik,az tuti jót jelent.
Emellett a gyenge minőségű alapanyagoknak az egészségre gyakorolt káros hatásuk is nagyobb.(vérnyomás,vese)de erről később,ha egyáltalán valaki érdekel.
Hogy meddig marad ez a már már irreálisan magas ár a piacon?Megjósolhatatlan,de félő hogy pl a proteinek esetében, már soha nem lesz az,ami 2-3 évvel ezelőtt volt tapasztalható.
Mi ennek a folyamatnak a hozománya? Nagy valószínűséggel sok sok silány minőségű termék,és egy erősen beszűkült,megtépázott prémium piac,az átlagtól vastagabb pénztárcákhoz.


Ennek ellenére mi a proteinbuilder.hu,próbáljuk a lehetőségeink keretein belül továbbra is a legjobb alternatívákat kínálni neked,még mindig Magyar webáruházként,Magyar vállalkozásként,ami azért lássuk be,sokat nem könnyít a fentebb írt helyzeten.Ha a fentebb olvasottakon túltetted magad,nézz szét a proteinbuilderen,hátha találsz valamit amire szükséged lehet!
Ha tetszett az írás,oszd meg azokkal,akiket érdekelhet.


Köszönjük.

Üdv ProteinbuildeTeam


Figyelem! Szeretnénk felhívni figyelmeteket,hogy a Húsvéti 4 napos hosszú hétvégén üzletünk zárva tart! 

Utolsó nyitvatartási napunk Április 14. mikor is a szokásos nyitvatartással,09-19h között tartunk nyitva.Következő nyitvatartási napunk,Április 19.

A hosszú hétvégén webáruházunk változatlanul fogadja rendeléseiteket,de azok feldolgozását is csak 19.én kezdjük.

Köszönjük megértéseteket!

Mindenkinek kellemes ünnepeket,élményekben gazdag,pihentető hétvégét kivánunk!

 


Sziasztok.Üzletünk nyitvatartása február honaptól minimálisan változik.A Proteinbuilder.hu üzletének nyitvatartása az alábbiak szerint módosul! 


Ha december második felében látogatnál el üzletünkbe,aktuális nyitvatartásunkat itt olvashatod! 


Ha más hallottál a CBD kivonatok jótékony hatásáról,de nem volt időd utánaolvasni,íme egy rövid,de átfogó leírás a kivonatok jótékony hatásairól. 


Felhívjuk szíves figyelmeteket arra,hogy Dunakeszin lévő üzletünk November1-én zárva tart!!

31.vasárnap a megszokott időszakban,10-18 óra között várunk titeket,majd azt követően legközelebbi munkanapunk November 2.Nyitvatartási idő 9-19h!

Köszönjük megértéseteket.


Sziasztok❗
Felszeretnénk hívni a figyelmeteket,hogy ezen a hétvégén, a Pünkösdre való tekintettel üzletünk vasárnap és hétfőn,azaz 23-24-én,zárva tart❗
Mindenkinek jó pihenést kíván a ProteinbuilderTeam😉
🛒https://www.proteinbuilder.hu/®🇹🇯 


Sziasztok.

A hét elején még kérdéses volt,de mára tisztázódott a helyzet a Szép kártyás elfogadással kapcsolatban.

 

 

 

Örömmel tudatjuk veletek,hogy minden technikai akadály elhárult,így 2021 Április 25-től egészen 2021 December 31-ig oldalunkon a két hete megjelent kormányrendelet alapján,a Szép kártyák összes zsebét elfogadjuk!


 

Neked mint vásárlónak semmi dolgod nem lesz,csak a fizetés gombra kattintás után,követni az oldalon található instrukciókat!


 

 

 

Köszönjük hogy te is a

 

www.proteinbuilder.hu/ -n

 

vásárolsz!

 


Többen érdeklődtök a kormány által meghírdetett Szép kártya zsebek összevonása utáni vásárlási lehetőségről.

 

 

Természetesen mindent megteszünk hogy minél hamarabb értesíteni tudjunk titeket az áruházunkat érintő változásokról,de egyelőre egyik bank sem küldött információkat a vásárlás menetét illető,ránk vonatkozó teendőkről.

Ettől függetlenül természetesen mindent megteszünk,ami a vásárlásaitok könnyítését,egyszerűsítését illeti.

 

 

Várhatóan 25. előtt csak pár nappal alakul majd ki a pontos helyzet,de amint több infónk lesz,azt hírlevélben tudatjuk veletek.

Ha a bankok biztosítják a változás technikai hátterét, a különböző zsebekről való vásárlásnak részünkről akadája nem lesz!

 

 

 

Ne feledd,az összevonás csak 2021 december 31 ig tart,azután ismét visszaáll a régi rend.

 

 

 

 

Figyelem!!

 

Szépkártyás vásárlók jezeték,hogy oldalunkon, a vásárlás végén a fizetés gombra kattintva figyelmeztetést kapnak,miszerint az oldal nem biztonságos,adatai nincsenek biztonságban.

 

Jelezni szeretnénk hogy a hiba csak egy beállítási probléma,de nem a proteinbuilder.hu-n,hanem az oldalunk,és a bank között álló,Szép kártya elfogadásokat intéző tranzakciós cégnél van,ahol a problémáról tudnak, dolgoznak annak elhárításán!

 

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

ProteinbuildeTeam Szeretnénk felhívi figyelmedet hogy a decemberi hónapban beérkező rendeléseiteket folyamatosan,egészen december 23-ig majd két ünnep között is folyamatosan feldolgozzuk,de ha biztosra szeretnéd venni hogy az általad rendelt termékek 24.én este a fa alatt lesznek,kérjük rendelésedet december 18 ig add le áruházunkban.Természetesen mi folyamatosan dolgozunk az ünnepnapok kivételével,sőt,a két ünnep között is lesz kiszállítás áruházunkból.

Köszönjük megértésedet!

Üdv:ProteinbuilderTeam


Spirit Hotel játék

2020.12.01.

Wellness ajándékutalvány-Játékra fel!!!


 Kedves vásárlóink!


A kialakult helyzetre való tekintettel a Dunakeszi Fóti út 120 szám alatt működő boltunk egyéb rendelkezésig,minden nap,azaz H-P ig, 9.00 H -18.30 H ig tart nyitva,SZO-V 10-18 H-ig.

 

Mindenkinek vírusmentes napokat kíván, a www.proteinbuilder.hu csapata


 A rengeteg vásárlói kérést,és a megváltozott piaci helyzetet figyelembe véve úgy döntöttünk,hogy a Scitec Nutrition termékei mostantól webáruházunkban a proteinbuilder.hu-n is elérhetőek lesznek.A termékek feltöltése elkezdődött,így a hét második felétől a Scitec kiegészítők elérhetőek webshopunkban is!

Ha a Scitec termékekkel kapcsolatban kérdésed lenne,webáruházunk kérdések rovatában felteheted kollégáinknak.

 


Kedves vásárlóink!

A kialakult helyzetre való tekintettel a Dunakeszi Fóti út 120 szám alatt működő boltunk egyéb rendelkezésig,minden nap,azaz H-V ig, 9h-15h ig tart nyitva. 

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel,ahol Szép kártyával is fizethetsz! (szabadidős zseb)

Mindenkinek vírusmentes napokat kíván, a www.proteinbuilder.hu csapata

 

 

 


Tistelt vásárlóink.

 

Szeretnénk türelmeteket kérni ami a csomag szállítást illeti,ugyanis a megnövekedett rendelésszám miatt előfordulhat hogy 1-2 nappal csúszik rendelésetek.

Igyekszünk ahogyan eddig is gyorsan kézbesíteni a csomagjaitokat,de a raktárkészletünk, főleg vitaminok terén rohamosan fogy, annak ellenére hogy folyamatosan pótoljuk raktárkészletünket , a zavartalan ellátást biztosítva.

Az áruszállítás lassulása elsősorban a vitaminokat,immunerősítőket érinti.

Mivel beszállítónikra is kiemelkedően nagy nyomás hárul,ezért beszerzéseink akadozhatnak a megrendelések kiszállításának lassulását okozva.

Minden,vásárlóinkat ért kellemetlenséget igyekszünk minimalizálni,de ha ez még sem sikerülne tökéletesen,a kialakult helyzetre való tekintettel nagyobb belátást,és kicsivel több türelmet szeretnénk kérni.

 

Köszönjük ha megérted.

 

Vírusmentes mindennapokat kívánunk mindenkinek!!

Üdvözlettel:A www.proteinbuilder.hu csapata

 

 

 

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket,

 

Jó egészséget kívánunk.

Proteinbuilder Team

 

 


Idén is szeretnénk kérni türelmeteket ami az ünnepek előtti csomag szállítást illeti.Tavaly is minden zökkenőmentesen zajlott,reméljük ez idén is így lesz.


Előfordulhat hogy a megszokottnál később érkezik a megrendelt csomag( pl. nem 1 nap,hanem 2-3 nap).
Karácsony közeledtével nő a szállítandó csomagok száma országszerte ,így a futárcégek túlterheltek
de ennek ellenére igyekeznek mindenkinek még ünnepek előtt kézbesíteni a megrendeléseket.
Ahhoz hogy megkönnyítsük mi is a futárok dolgát,kérünk titeket hogy olyan címre kérjétek
a csomagot ahol egész nap tartózkodik valami aki át tudja venni azt és adjátok le rendeléseiteket időben hogy még ki is tudjuk nektek szállítani.


Galvanize Nutrition!

2019.09.25.


Te is szeretnél végre egy prémium minőségű termékcsaládból válogatni,amit ráadásul megfizethető áron érhetsz el? Ha igen,most adunk egy tippet!

 

Galvanize Nutrition®

 

 

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Magyar piacon is egyre ismertebbé váló Galvanize Nutrition termékcsaládot,mely prémium alapanyagaival,prémium aromáival,és tökéletes emészthetőségük folytán,hamar vásárlóink kedvenceivé váltak!

 

Nem túlozunk ha azt állítjuk,100 vásárlóból 98 tökéletes elégedettségének adott hangot!

 

Miért érdemes kipróbálod például a Galvanize 100 Wheyt?

Mert a termék a benne lévő emésztőenzimeknek,és a prémium fehérjéknek köszönhetően még a tejproteinekre érzékenyek is bátran használhatják,mivel a benne lévő prémium aromák még a legfinnyásabbak számára is kifogásolhatatlan ízvilágot varázsolnak,mert több bevizsgálási rostán kitűnően szerepelt,mert full aminósav profilt kapsz,és nem hozzáadott glicint,mert mindezek ellenér a 2,28kgos kiszerelés,csak 12990ft,melyhez most egy MuscleKiller shaker ajándék!

 

 

Valóban nullás proteint szeretnél?

A 100 Isolate Zero ilyen!

 

25g ban 22g kiváló minőségű fehérje.Hozzáadott glutamin.Zsírmentes.Cukormentes.Laktózmentes.Szénhidrátmentes

Gluténmentes.

Gyors felszívódású

Kiváló oldódású.

Ja!És finom.

2000g 80 adag 18040ft,melyhez egy MuscleKiller shaker ajándék!

 

 

Szuper finom ízesítet,vagy natúr BCAA port keresel?

 

BCAA Zero 2:1:1,BCAA 8:1:1,akár versenydiétához is!

 

BCAA Zero 300g 4990ft BCAA 8:1:1 420 vagy 500g 7100ft

melyekhez szintén egy MuscleKiller shaker ajándék!

 

 

A még jobb árakért regisztrálj oldalunkon!

Fizess akár Szép kártyával webáruházunkban,vagy üzleteinkben,webáruházunkban utalással,vagy utánvéttel!!

 

 

Itt eléred a teljes kínálatot itt éred el  www.proteinbuilder.hu/galvanize-nutrition-g232/

 


Üzleteink nyitva tartása a nyári hónapokban!

 

A Dunakeszin lévő üzletünk a nyári hónapokban (június,július,augusztus) szombati napokon zárva tart.


Nyári nyitva tartás rendje :

 

 

Dunakeszi Madách Imre utca 1 B :

 

H-P 10.00-18.00
SZO_Zárva
VAS : Zárva.

 

 

 

A Pólus Centerben lévő üzletünk a megszokott nyitva tartás szerint üzemel a nyári hónapokban is.

 

 

 

Pólus Center galéria:

 

 

 

H-SZO:10.00-20.00
VAS: 10-18.00

 

 

 

 

Minden kedves vásárlónknak élményekkel teli nyarat és jó pihenést kívánunk.

 

 

Üdv,Proteinbuilder Team

 

 

 

 

 

 


 Hamarosan egy új gyártó termékeivel bővül webáruházunk kínálata.

 A termékek már feltöltés alatt vannak.Remélhetőleg jövőhéten már elérhetőek lesznek.Addig is figyeld weboldalunkat valamint Facebook oldalunkat,ahhol  minden új infóról elsőként értesülhetsz. Ha már meglátogatod a Facebook oldalunkat,megköszönjük ha nyomsz egy lájkot:) persze csak ha tetszik.

 

 https://www.facebook.com/www.proteinbuilder/ 


 Figyelem!!!

Június 4-én ,kedden Dunakeszi üzletünk áramszünet miatt zárva tart. 


Megértéseteket köszönjük.

Üdv,Proteinbuilder Team


Szteroid rovat infó!

2019.02.28.

Figyelem kérdések rovatunkban kérdezők❗


8 év,23.460 db megválaszolt kérdés után, a www.proteinbuilder.hu kérdések rovatát (a szteroidokra vonatkozó részt) kb 1 hónapra felfüggesztjük!


Amellett hogy az agyunk kiégett,a kérdések minősége is folyamatosan romlik,ráadásul már olyan mennyiségben érkeznek,hogy arra egy fő állású embert kellene alkalmaznunk.Mivel ez egy ingyenes rovat(amit nagyon sokan nem vesznek figyelembe,és felháborodásuknak hangot adva írnak panaszos leveleket csapatunknak ha kérdésükre nem érkezik azonnal válasz) hogy egyenlőre a rengeteg rendelés feldolgozása mellett,nincs rá kapacitásunk.
Március végétől megpróbáljuk újra indítani a rovatot,de a kérdések leadása regisztrációhoz,és egyéb feltételekhez lesz kötve,hogy még jobban ki tudjuk szűrni a fiatalkorúakat,a kérdést megfogalmazni nem tudókat,és a saját maguk által forgalmazott szteroidokat reklámozókat!
Természetesen az általunk forgalmazott táplálékkiegészítő termékekről történő kérdésekre továbbra is válaszolunk,ahogyan az edzésről,sportról szólóakra is❗
Megértéseteket köszönjük❗
🛒http://www.proteinbuilder.hu/®️ 


Egyre sűrűbben halljuk edzőktől,vásárlóktól,sportolóktól,hogy megváltozott az igény,ami az izmos testet illeti.A ma súlyzót fogó emberek sokkal kisebb százaléka szeretne 110-130kg os szín izom testépítő lenni.Egyre kevesebben keresnek fel edzőtermeket,edzőket azzal az elképzeléssel,hogy "izomszörnyeké" szeretnének válni .Míg a 80 as évektől egészen talán a 2000 es évek elejéig így volt,ma már más az irány.Ezt az igényt az átlag emberi felfogásban még izmos,de kevésbé vastag,jól élhető,mobilis,ugyan akkor esztétikus test vágya vette át.Helyesbítek.Vannak akik szeretnének extrém fizikumot,de csak mint egy jelmezt bizonyos alkalmakra,aztán ha elmúlt a rendezvény,esemény,hazamenni,levenni,beakasztani a szekrénybe,és egy fentebb leírt testben élni a hétköznapokat.Sokaktól halljuk hogy már már úgy néznek az extrém méretű testépítőkre,mint a cirkuszban a tigrisre.Tök jó,érdekes,fúú ha,de a mindennapokban nem élne így,még ha nem is kellene érte dolgozni,csak úgy kapná.Érdekes hogy már nem aktív testépítő versenyzőktől is sűrűn halljuk ezt,manapság.
Te mit gondolsz erről❓ Izom minden áron,vagy van egy határ❓
🛒http://www.proteinbuilder.hu/®️

 


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on