Amix Quercetin Plus Bromelain
Kiszerlés: 120 vege kapszula
Egy adag: 4 kapszula
Adag/kiszerelés: 30
Javasolt adagolás:Naponta 4 kapszula bevétele étkezés közben.
Amix GreenDay Quercetin:
Kvercetin (növényi flavonol, amely számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható) és bromelain (ananászból származó proteolitikus enzim) cinkkel, C-vitaminnal és csipkebogyó kivonattal kombinálva.
200 mg kvercetin egy kapszulában – a piacon kapható legmagasabb koncentráció a maximális antioxidáns védelem érdekében,
Cink-kelát a szervezet által legjobban felszívódó formában, támogatva az immunitást és a regenerációt,
C-vitamin csipkebogyó kivonatból – természetes védelem az oxidatív stressz ellen és támogatja az ereket,
Ananászból származó bromelain – egy enzim, amely fokozza a kvercetin felszívódását és enyhíti a légutak gyulladását,
Az immun- és légzőrendszer támogatása – kevesebb allergiás tünet, jobb közérzet,
Hatóanyag tartalom/adag( 4 kapszula):
| Quercetin | 800 mg |
| Bromelain | 200 mg |
| C-Vitamin | 300 mg |
| Cink | 25 mg |
| Csipkebogyó kivonat | 50 mg |
Összetevők: Kvercetin (japán csipkebogyó kivonat - rügy), növényi kapszula (hidroxipropilmetil-cellulóz, tisztított víz, színezék: kalcium-karbonát); aszkorbinsav, bromelain (ananas comosus), cink (cink-biszglicinát), csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz; csipkebogyó kivonat (rosa canina), csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát és szilícium-dioxid.
Az általunk közölt termék leírások mind a gyártók által leírtak. A Proteinbuilder.hu nem vállal felelősséget az esetleges gyártói elírásokért, állításokért.
A termékleírásokban olvasott állitások klinikai tesztekkel nincsenek alátámasztva, azok tényeknek, ajánlásoknak nem tekinthetők. Leírások az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) ajánlásainak figyelembevételével készültek
Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.
Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.
A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.
Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!
A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft. szállítja neked.
A csatolt képek minden esetben illusztrációk!
Üdv: proteinbuilder team
Kérdésed van?
Kategóriák
- Nagy dózisú vitamin pakkok
- Multivitaminok
- Férfi multivitaminok
- Női Multivitaminok
- Ásványi anyagok
- B vitaminok
- D-vitaminok
- C vitaminok
- E vitamin
- Omega 3 és egyéb zsírsavak
- Antioxidánsok, méregtelenítők
- Q10 termékek
- Propoliszos termékek
- Egészségvédelem
- Gyógyszeres kúrák után ajánlott termékek!
- Megfázás, allergia, nátha
- CBD
Legújabb termékeink
Legutolsó kérdések
Hírek, érdekességek, cikkek
Kreatin foszfát vs kreatin monohidrát. 2025. 10. 13.
A hosszútávú,nagy dózisú fehérje fogyasztás veszélyei. 2025. 10. 24.
Növény vs állati fehérjék! 2025. 10. 10.
Kövess minket a Facebook-on
Kérd a híreket és a kedvezményeket
MIÉRT A PROTEINBUILDER?
100%-ban magyarmagyar webáruház vagyunk
nem csak webáruházlátogass el a boltunkba is!
2006 óta folyamatosan veletek
megbízható forrásból, garantáltan eredeti
igyekszünk a kedvedben járnimindig jó árakkal, szakmai tudással várunk
Hírek, érdekességek, cikkek
Kreatin foszfát vs kreatin monohidrát. 2025. 10. 13.
Lejárt termékek fogyaszthatósága NÉBIH 2025. 02. 21.
Legutolsó kérdések
Regisztrált felhasználóként vásárlásaid után hűségpontokat gyűjthetsz, amit a következő vásárlásod alkalmával felhasználhatsz.


















































