Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Applied Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 500 g
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 16 250,- Ft
Bolti ár: 15 500,- Ft Webáruház ár: 14 990,- Ft
Kedvezmény: -8%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 29 980,- Ft/kg)
db
Vásárlás
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free

Kiszerelés: 500 g

Egy adag: 12,5 g

Adagolás:1 kanál (12,5 g) vagy 2 kanál (25 g) 250 ml – 500 ml hideg vízhez 15-30 perccel edzés előtt.


10 g citrullin-malát 2:1 | 3g kreatin | 2 g béta-alanin

Az ABE PUMP a legnagyobb erősségű, stimulánsmentes, nootrópban gazdag, ultrapumpás formulánk a robbanékony fókusz, energia és hosszan tartó izompumpák érdekében a legintenzívebb edzések során.

Gondosan összeállított, nagyra értékelt kulcsfontosságú összetevők keverékével, valamint számos szabadalmaztatott és védjegyzett, klinikailag tesztelt hatóanyaggal, amelyek fokozzák az izompumpa aktiválását, javítják a mentális energiát és a fókuszt, valamint kiterjesztik az edzési potenciált.

Úgy tervezték, hogy a továbbfejlesztett edzésadaptáció révén megváltoztassa a teljesítményét, összpontosítva és elkötelezetten tartva az edzést a nappal vagy éjszaka bármikor.

Ebben a tételben minden összetevő szigorú ellenőrzésen és tiltott anyagokra vonatkozó tesztelésen esik át, mielőtt egy felügyelt program keretében előállítanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban állítják elő és csomagolják, hogy a sportolók számára a legmagasabb szintű biztonságot nyújtsák.

Összetétel ízenként

KÉK RAZZ: Citrullin-malát 2:1, béta-alanin, kreatin-monohidrát, taurin, arginin-szilikát-inozitol (nitrosigine® formájában), aroma, sav (citromsav), nátrium-hidrogén-karbonát, kolin-bitartarát (VitaCholine TM-ként), csomósodást gátló szerek Szilícium-dioxid, kalcium-szilikát, himalájai rózsaszín só, FitNox TM ( Moringa Oleifera kivonat, Punica Granatum kivonat, Kaempferia Parviflora kivonat), édesítőszer (szukralóz), niacinamid, AstraGin® ( Astragalus Membranaceus Root Notogin & Color), Brilliant Blue FCF (E133), B12-vitamin.

VÖRÖS HAWAII: Citrullin-malát 2:1, béta-alanin, kreatin-monohidrát, taurin, arginin-szilikát- inozitol (nitrosigine®-ként), aroma, sav (citromsav), nátrium-hidrogén-karbonát, kolin-bitartarát ( VitaCholine TM -ként ), anti-Caking A szerek Szilícium-dioxid, kalcium-szilikát, himalájai rózsaszín só, FitNox TM ( moringa Oleifera kivonat, Punica Granatum kivonat, Kaempferia Parviflora kivonat), színezék (répavörös ), édesítőszer (szukralóz), niacinamid, AstraGin® ( AstraGin® Exginnace Noagalus Roxottobra Mem ) Gyökér kivonat), B12-vitamin.

TIGRISVÉR: Citrullin-malát 2:1, Béta-alanin, Kreatin-monohidrát, Taurin, Arginin-szilikát- inozitol (nitrosigine® formájában), aroma, sav (citromsav), nátrium-hidrogén-karbonát, kolin-bitartarát ( VitaCholine TM -ként ), csomósodást gátló szerek Szilícium-dioxid, kalcium-szilikát, himalájai rózsaszín só, FitNox TM ( moringa Oleifera kivonat, Punica Granatum kivonat, Kaempferia Parviflora kivonat), színezék (répavörös ), édesítőszer (szukralóz), niacinamid, AstraGin® ( AstraGin® Exginnace Noagalus Roxottobra Mem ) Gyökér kivonat), B12-vitamin.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on