Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

CNP Peptide 2270g

CNP
Raktáron
Kiszerelés: 2270 g
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 33 800,- Ft
Bolti ár: 32 990,- Ft Webáruház ár: 31 990,- Ft
Kedvezmény: -5%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 14 092,51 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
CNP Peptide 2270g

A PEPTID az általunk ismert PROTEIN SHAKE fejlődésének következő lépése . A tejsavónak mindig meglesz a helye, de azok számára, akik SZINTET szeretnének emelni teljesítményükön és megszerezni ezt az előnyt, a PEPTIDE a válasz. A Pro Bodybuilders, CrossFitters, Strongmen és olimpiai sportolók által évtizedek óta használt legújabb verziónk az eddigi leghatékonyabb és legjobb ízű.

Ha az a cél, hogy NAGYOBB legyen , NEHÉZEBBET emeljen vagy JOBBAN teljesítsen , a peptid a következő szint a fehérje-kiegészítésben.

A PEPTIDE egy többlépcsős felszabadulású fehérjekeverék, amely 4 legjobb minőségű fehérjeformát tartalmaz. Mindegyik forma más-más sebességgel emésztődik, hogy a lehető legtöbb fehérjét szívja fel egy shake-ből (46 g felett).

GYORS KIADÁS

Native Whey

Peptidkötésű glutamin

KÖZEPES KIBOCSÁTÁS

Tojásalbumin


LASSÚ KIBOCSÁTÁS

Micellás kazein

A DigeZyme (több enzimes komplex) és az AstraGin (tápanyag-felszívódást fokozó) segítségével teljes mértékben biztos lehet benne, hogy mind az emésztés, mind a felszívódás a csúcson van, így hatékonyan emészti meg a PEPTIDES jelentős mennyiségű fehérjét.

Ez azt jelenti, hogy a PEPTIDET a legnagyobb jelentőségű időközönként és napokon kell használni, pl. a fontos testrészek edzése, nehéz edzés napok vagy a legmagasabb intenzitású edzések után.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on