Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Dedicated Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 60 tabletta
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Bolti ár: 6 750,- Ft Webáruház ár: 6 450,- Ft
Kedvezmény: -8%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 107,50 Ft/tabletta)
Újdonság
Dedicated Zm-z  Rest & Recover

ZM-z® alvás minőség javító,tesztoszteron fokozó

JAVASOLT HASZNÁLAT: Vegyen be 2 tablettát 30-60 perccel lefekvés előtt. Kerülje a termék tejtermékekkel együtt történő szedését.

A Dedicated ZM-z™ a mi egyedülálló! Mi fogtunk egy ZM-A termékeken, és mi ezt jobbá tettük!

A ZM-z™ a magnézium és cink legjobb formáinak tökéletes kombinációja az új, élvonalbeli Zylaria® összetevővel kombinálva. Ez az egyedülálló kombináció elősegíti a mély és pihentető alvást, miközben elősegíti a regenerálódást.

Dedikált ZM-z™ ; visszahozzuk a szexit a ZMA termékekbe!

ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPPEN A ZM-Z™ KÖZEL 1400 MG MAGNÉZIUMOT TARTALMAZ; EZ HÁROMSZOR ANNYI, MINT A LEGTÖBB HASONLÓ TERMÉK!

450mg tiszta magnézium adagonként | Mivel gyakorlatilag mindenki súlyosan aluladagolja a magnéziumot.Mi az ellenkezőjét tettük; mega adagolású Magnézium és IGAZI nyílt sisakos játékos. És nem csak ez; a magnézium egyik legjobb formáját használtuk a teljesen természetes tengervízből származó és szabadalmaztatott Aquamin ™ Magnesiummal a jobb felszívódás érdekében.

22,5 mg valódi cink adagonként | Hozzáadtuk a bolygó talán leginkább biológiailag hozzáférhető formáját. A hatalmas cink-biszglicinát valóban hatékony adagban.

500 mg Zylaria ™ adagonként | A Zylaria ™ egy szabadalmaztatott élvonalbeli és természetes összetevő, amely elképesztően hatékonyan javítja mindenki alvásminőségét. Nem okoz álmosságot és nem okoz függőséget, így folyamatosan lehet és kell használni. A Zylaria ™ természetes módon növeli a GABA szintet, ezáltal elősegíti a relaxációt és a mélyebb alvást, valamint javítja a hangulatot.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on