Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

EFX Kre-Alkalyn 120 kapszula

EFX
Raktáron
Kiszerelés: 120 kapszula
Eredeti ár: 11 990,- Ft
Bolti ár: 11 600,- Ft Webáruház ár: 11 200,- Ft
Kedvezmény: -7%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 93,33 Ft/kapszula)
Újdonság
EFX Kre-Alkalyn 120 kapszula

Kiszerelés: 120 kapszula

Egy adag: 2 kapszula

Adag/kiszerelés: 60

TÖBBSZABADALMAS PH-CORRECT CREATINE Dr. Jeff Golinitól: A Kre Alkalyn EFX kiváló alternatívát kínál más kreatin termékekkel szemben. A hagyományos kreatin-kiegészítők pH-értéke 7 alatt van, amely oldattal keverve azonnal elkezd kreatininné – haszontalan salakanyaggá – átalakulni. A Kre Alkalyn EFX többszörösen szabadalmaztatott pH-tartománya 12-14, ami pufferolt, stabil kreatin-monohidrátot eredményez. Ez azt jelenti, hogy mindössze 1,5-3 grammra van szüksége terhelés, puffadás és mellékhatások nélkül!


TÖRÖLJÖK MEG AZ ERŐNÖRZÉSÉT: A kreatin-monohidrát a valaha volt legtöbbet tanulmányozott sportkiegészítő. Ez a legjobb edzés előtti és utáni vegyület azon sportolók és testépítők számára, akik izomtömeget szeretnének gyarapítani, növelni az erőt, fokozni a teljesítményt és felgyorsítani az izmok helyreállítását. A Kre Alkalyn EFX 99,9%-os tisztaságú kreatin-monohidrát – tudományosan alátámasztott, klinikailag tesztelt és biztonságos.


KÉNYELMES KAPSZULÁK: A precíziós töltetű Kre Alkalyn EFX kapszulák nem jelentenek keverést, mérést vagy találgatást. Csak vegye elő az üveget a tornazsákból, vegyen be néhány kapszulát, és kezdje el dolgozni. Ez a kreatin kapszula-kiegészítő tökéletes módja annak, hogy minden sportoló élvezhesse a kreatin tagadhatatlan előnyeit útközben. Nincs kifogás, csak izomnövekedés.


BELSŐ GYÁRTÁS: Az EFX Sports egy nagyon kicsi, elit márkacsoport része, akik ténylegesen saját maguk készítik termékeiket. Ezért garantáljuk, hogy a Kre Alkalyn EFX mindig megfelel a címkén szereplő követelményeknek, és 100%-ban tiltott anyagoktól mentes (az Informed Sport tanúsítja). Bármely EFX Sports terméknél tudni fogja, hogy tiszta, hatékony és biztonságos terméket kap.
3X MINŐSÉGVIZSGÁLAT: Az EFX Sports-nál büszkén birtokoljuk a gyártási folyamat minden fázisát, hogy biztosítsuk, ami a címkén van, az az üvegben is... kétségtelenül. Valójában minden EFX Sports terméknek át kell mennie 3 kritikus minőségellenőrzési ponton – a gyártás előtt, közben és után.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on