Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Body Attack
In stock
Kiszerelés: 420 g
Original price: 32,02 EUR
In store: 30,84 EUR Online price: 29,32 EUR
Discount: -8%
compared to the original price
(egységár: 69,81 EUR/kg)
Body Attacj My Supps Scandal

Figyelem! Figyelem! Ez a Pre Workout Booster Pump egyszerűen botrányosan hatékony. A Scandal Extreme Muscle Boost pozitív hatása a legjobb teljesítményeket csiklandozza ki belőled. A koffein biztosítja az extra ébresztést, és a kreatin még az utolsó ismétlés során sem hagy cserben. A Beta Alanine-t tartalmazó edzésfokozó néhány perccel edzés előtt kiváltja benned a nagyon különleges bizsergő érzést.

MY SUPPS BOTRÁNY – EXTREME MUSCLE BOOST

A Scandal Booster tökéletes választás az alábbi célok eléréséhez:

Szivattyús tapasztalat edzés közben
Intenzívebb képzési egységek
Több erőnövekedés edzés közben

Kinek megfelelő a Scandal Booster:

Erő és állóképesség sportolók
Versenysportolók
Fitness rajongók

SCANDAL – A FITNESZNÖVELŐ KREATIN ERŐVEL
Az izmoknak el kell érniük a maximális pumpa térfogatot edzés közben? Az aminosavak , koffein, értékes növényi kivonatok és a B-vitamin niacin * megfelelő keverékével ez a vágy elérhető. Több erő több ismétlésért a következő sorozatban? A boosterben található kreatin ** mennyisége növeli fizikai teljesítményét, és edzéseit kiemeli a tömegből. Legyen jobb, és verje meg tegnapi teljesítményét ezzel az erős edzőpartnerrel.

MIK AZOK AZ EDZÉSFOKOZÓK ÉS MIT CSINÁLNAK?
A fitnesz szerelmesei számára az erek bizsergése és a terjedelmes, domború izom pontosan az, ami egy erős edzést tesz lehetővé. E hatás eléréséhez edzésfokozók állnak rendelkezésre. Mit tartalmaz az edzés előtti étrend-kiegészítő? Gyakran magas koffeintartalommal és egyéb összetevőkkel, például béta-alaninnal és tea- vagy növényi kivonatokkal , mint a Botrányunkban. Ha a Pre Workout termék segítségével növeli a mentális összpontosítást edzés közben, az izmai tovább edzhetnek. Ez nagyobb izompumpát eredményez, mivel az izmokban megnövekszik a vérkeringés, így azok teltebbnek és nagyobbnak tűnnek. A megfelelő fehérjeellátással a poggyászban a magasabb edzésintenzitás pozitív eredményekhez vezet az izomnövekedésben .

MIKOR VEGYEK EDZÉSFOKOZÓT?
Az Ön végső pumpája már vár, és készen áll arra, hogy új edzési érzést keltsen veled együtt. Ezért körülbelül 30-60 perccel edzés előtt vegyen be egy edzéserősítőt, például a Scandal Extreme Muscle Boost-ot . Ekkor a biztosíték kigyullad, és edzés közben alacsony lángról tűzijátékra vált. Szeretsz edzeni este? Ezután győződjön meg arról, hogy több mint három óra telik el a bevétel és a lefekvés között.

*A niacin segít csökkenteni a fáradtságot
**A kreatin növeli a fizikai teljesítményt nagy sebességű edzések során, rövid távú intenzív fizikai aktivitással összefüggésben

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Recently viewed products

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on