Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Body Attack 100%Casein 900g

Body Attack
In stock
Kiszerelés: 900 g
Taste:
Original price: 55,17 EUR
In store: 50,13 EUR Online price: 48,87 EUR
Discount: -11%
compared to the original price
(egységár: 54,30 EUR/kg)
db
Checkout
Body Attack  100%Casein 900g


Szeretnéd hosszú ideig ellátni szervezeted fontos fehérjével a lábadozási időszakodban? Igen, megteheti – a kazeinnel, a legtartósabb fehérjével ! A tejből kinyert fehérjét az emberi szervezet meglehetősen lassan emészti fel, ezért ideális edzés utáni shake-nek a hosszú napon, vagy közvetlenül lefekvés előtt. Nem kell félni az éjszakai zsírlerakódásoktól: a 100%-os Kazein Protein alacsony zsírtartalmú , csökkentett cukortartalmú és aszpartámmentes . Lefekvés előtt vegyen be egy kazeint, és izmai elaludnak a növekedési álmok földjén.

100% KAZEIN FEHÉRJE – ÉRJE EL CÉLJAIT
A 100%-os kazein fehérje tökéletes választás a következő célok támogatására:

Az izmok meghatározása
Izomnövekedés és karbantartás
A megnövekedett fehérjeszükséglet fedezése
Alacsony szénhidrát- és zsírszegény diétákhoz


Kinek megfelelő a 100%-os kazein fehérje?


Fitness sportolók
Sportolók
Kitartás és játék sportolók
Alaktudatos emberek és diétázók
Fehérjehiányban szenvedők


CASEIN PROTEIN – AZ ÉJSZAKAI FELÉPÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS
Mi az a kazein? Amíg a következő éjszakai edzésről álmodozol, ez a fehérje valóban működik. A tejből készült fehérje előnye a magas kalciumtartalma , és mindenekelőtt az, hogy órákig a szervezetben marad . A kazein a lassú fehérjék közé tartozik, és tökéletesen alkalmas arra, hogy megvédje az izomleépülést a felépülési fázisokban. A BODY ATTACK Casein Protein a kalcium-kazeinát (nagyon gazdag kalciumban, és nem csomósodik a gyomorban) és a micelláris kazein (tapadó tulajdonság) tökéletes kombinációját kínálja. A keveréknek köszönhetően a por optimálisan oldódik tejben vagy vízben, és egy krémes élvezeti turmixot varázsol italából .

KAZEIN KONTRA WHEY? KI VERSENYEZ AZ IZOMNÖVEKEDÉS SZEMPONTJÁBÓL


Kazein vagy tejsavó? Melyik fehérje viszi gyorsabban fitneszcéljait? A klasszikus fehérjesavó az ideális univerzális termék: gyorsabban bejut a vérbe, és közvetlenül ellátja Önt és izmait fehérjével. Továbbá az aminosavak nagyobb aránya miatt a biológiai érték lényegesen magasabb a kazeinhez képest. Ez viszont elősegíti az izmok karbantartását és regenerálódását. A kazein termékek szedésének még mindig van értelme. Nem ok nélkül nevezik a kazeint "jó éjszakát fehérjének" . A lassú felszívódásnak köszönhetően szervezete egész éjszaka el van látva a fontos összetevőkkel. A kazein kalciumtartalma is lényegesen magasabb. A válasz kazein és tejsavó!

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Recently viewed products

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on