Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Body Attack Muscle Creatin Creapure 500g

Body Attack
In stock
Kiszerelés: 500 g
Taste:
Original price: 34,72 EUR
In store: 33,41 EUR Online price: 32,28 EUR
Discount: -7%
compared to the original price
(egységár: 64,56 EUR/kg)
db
Checkout
New
Body Attack Muscle Creatin Creapure 500g

Izom- és erőnövekedés? Ez az a hely, ahol igazán fel lehet nőni a súlyod! Az izomkreatinunk méltó a nevéhez. A szabadalmaztatott Creapure® formában lévő mikrofinom kreatin-monohidrát 100%-ban az izomsejtekben köt ki. A por nagyon jól oldódik gyümölcslében vagy vízben, hogy segítsen elérni izomépítési céljait. Természetesen vegán, géntechnológia nélkül – a legtisztább hatóanyag a kristálytiszta előnyökért. Tedd rá a kezed!

Az Muscle Creatine a legjobb választás a következő célok támogatására:

Erőnövekedés
Intenzívebb edzések
Az izmok karbantartása
Gyorsabb felépülés
Kinek megfelelő az Muscle Creatine:

Fitness sportolók
Sportolók
Erősportolók
Állóképességi és játéksportolók


KRISTÁLYTISZTA ELŐNYÖK AZ ÚJ EDZÉSI INGEREKHEZ!

Több erőre van szüksége az utolsó ismétléshez? Legutóbbi edzésének maximális súlya hamarosan a kezdő súlya lesz? Minden sportolónak kristálytiszta előnyei vannak a kreatin* pótlásának! Növelje maximális erejét edzés közben, hogy növelje az izom- vagy súlygyarapodást, és javítsa gyorsaságát az intenzív állóképességi edzések során. Használja ki az előnyöket, hogy végre új edzésingereket állítson be. Nehéz elképzelni az erő, a teljesítmény és a szabadidős sportolók polcait a fehér arany nélkül. Még csak nem is a tied?


KREATIN – EZ A "FEHÉR ARANY"
Mi az a kreatin? Nézzük meg közelebbről a kristálytiszta port: a kreatin (=kreatin - görögül hús) egy endogén és teljesen természetes anyag, amely glicin, arginin és metionin aminosavakból képződik a májban, a vesében és a hasnyálmirigyben. Főleg állati eredetű élelmiszerekben található. A kreatinnak több formája létezik. Az izomkreatinunk a szabadalmaztatott Creapure® formulát tartalmazza.

SZABADALMAZTATOTT, MIKROFINOM, HATÉKONY – EGYSZERŰEN CREAPURE®


Miért tartalmazza az Muscle Creatine a szabadalmaztatott Creapure®-t? Ez egyszerű: tiszta kreatin tartalmával ez a német gyártmányú termék a legjobb minőségű a piacon. Előny az Ön számára edzés közben: Minél magasabb a tiszta kreatin tartalma, annál több hatóanyag kerül az izomsejtekbe, ahol valóban munkába állhat! Miben különbözik még a Creapure®? A mikrofinom port géntechnológia nélkül, sőt kizárólag nem állati eredetű alapanyagokból állítják elő. Ez azt jelenti, hogy a vegetáriánusok és a vegánok is megérik a pénzüket a Creapure® segítségével, és részesülhetnek a szabadalmaztatott por előnyeiből.


AZ IGAZI ERŐÉRT EDZÉS KÖZBEN – MIKOR VEGYEK KREATINT?

Annak érdekében, hogy az edzés során kimutatható hasznot hozzon a kreatin pótlása, vegye be porunkat edzés előtt kevesebb mint egy órával. Az edzés utáni kreatin bevétele is előnyös lehet, mivel az intenzív edzés serkenti a véráramlást, és a sejtek gyorsabban látják el a hatóanyagot. Edzés nélküli napokon például a legjobb étkezés közben bevenni. Mennyi kreatinnak van értelme naponta? A megfelelő hatás eléréséhez naponta legalább 3 g kreatint kell biztosítania szervezetének.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Recently viewed products

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on