Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Extreme Labs
Nem rendelhető
Kiszerelés: 60 kapszula
Eredeti ár: 14 500,- Ft
Bolti ár: 12 500,- Ft Webáruház ár: 11 990,- Ft
Kedvezmény: -17%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 199,83 Ft/kapszula)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Újdonság
Extreme Labs Turkesterone TRK

Turkesterone (fitoekdiszteroid)

Kiszerelés:60kapszula

Napi adag:2 kapszula

Alkalmazd reggel,és lefekvés előtt.Napi adag 1000mg,azaz 2 kapszula.

A Turkesteron egy növényi szteroid (fitoekdiszteroid) mely az elmondások szerint extrém mértékbnen fokozza a tesztoszteron szinted.

Írhatjuk ide a külföldi oldalakon már szinte minden hasonló hatóanyagnál elsütött,"ez volt a Szovjetúnió nehézatlétáinak titkos fegyvere,de ezt engedjük el" mondatot,és maradjunk a realitások talaján. A Turkesterone fokozza a tesztoszterion szinter,amire számos humán beszámoló utal,bár kísérletek még csak állatokon folytak.

Ami kiemeli a többi tesztoszterion fokozó közül ezt a hatóanyagot , hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént, így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását.
A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését.

A Turkesterone felfedezése óta több atléta is látványos izomnövekedésről számolt be csupán 2-3 hét használat után.(ezt kezeljük fentartásokkal)

Egy másik nagy előnye, hogy teljesen mellékhatás-mentes és Nők számára nem okoz férfiasodást, hormoningadozást sem.

Amerikában naturál testépítők,a lagalitás,ésaz illegalitás határán egyensúlyozva alkalmazzák a turkesteront,állítólag sikerrel!

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on