https://www.proteinbuilder.hu/amix-nutrition-g97/
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Fitness Authority
Nincs raktáron
Kiszerelés: 1 ampulla
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 650,- Ft
Bolti ár: 600,- Ft Webáruház ár: 550,- Ft
Kedvezmény: -15%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 550,- Ft/ampulla)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml

Kiszerelés: 120 ml

Egy adag : 1/4 ampulla

Adag/kiszerelés: 4

Javasolt adagolás: edzés előtt neyed ampulla Napalm 30 perccel.

A csatolt kép illusztráció!!!


Az Xtreme NapalmŸ egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm Ÿ vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm Ÿ-ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm Ÿ nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.
A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében. Frissítő, citromos íz.


Hatóanyag tartalom/adag (30 ml) :


Energia érték 0 kJ / 0 Kalória 0%
Szénhidrát 0 g
Cukrok 0 g
Niacin (B3 vitamin) 12mg
Folsav 300 mg
B12 vitamin (kyanokobalamin) 3 mg
Klacium 30 mg
Magnézium 1 mg
Foszfor 60 mg
Nátrium 35 mg
Kálium 50 mg

Beta alanine 800 mg

Taurin 500 mg

Koffein 100 mg

Glucoronolacton 62,5 mg

Fehérje izolátum 12,5 mgL-Arginine-Alpha-Ketoglutaric Acid, Beta-Alanine, Citruline Malate, L-Arginine-Aspartic Acid, L-Arginine-Pyroglutamic Acid, L-Norvaline, L-Tyrosine, Glucuronolactone, Methylxanthine (Caffeine), Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate, Calcium Glycerophosphate, Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Sodium Glycerophosphate, Taurine,


A testépítésben, akárcsak minden sportteljesítmény maximalizálása során, az agy szerepe vitathatatlan. Nyilvánvaló, hogy az edzőtermi siker attribútumai a kemény edzés, a minőségi tápanyagbevitel és a genetikai hajlam. Ám a szellemi erőnlét, a vasakarat, az elhatározás hiányában drámai változásokon a tested nem fog keresztülmenni. Ez számos testépítő leggyengébb pontja. A NapalmŸ olyan termék, amely új dimenzióba helyezi az edzőtermi létet. Úgy hat rád, hogy nem fogod bírni kivárni a következő edzés idejét. Nagyobb erőt, maximális berobbanást jelent.
Lássuk az Ultimate NO Complex első összetevőjét, a többszörösen bizonyított Arginin AKG-t amely az NO maximalizálásért felel a vérplazmában. Az NO egy gáz, amelyet a szervezet állít elő a sejtek közötti kommunikáció biztosítására. Ismert hatása a vazodilatáció– a vér áramlásának fokozása. Ez biztosítja edzés során a tökéletes izompumpát. Az izomsejtek így több tápanyagot vesznek fel és ez a növekedés lehetőségeit fokozza. A megnövekedett energiaszint intenzívebb és hosszabb izomzat terhelést tesz lehetővé. Amíg az Ultimate NO Complex az NO szintjének maximalizálásán dolgozik, az Xtreme Volumizing Complex az izomsejtek térfogatának növekedését támogatja. Ez egy kreatin glukonát, kreatin orotát, kreatin AKG mátrix. Az sejtek térfogata többek között a sejteken belüli vízvisszatartás által is növekszik. Ne keverjük ezt össze a sejteken kívüli vízvisszatartással, amely a bőr alatti víz felgyülemlését jelenti. Ez lényeges különbség, a sejteken belüli vízvisszatartás az új fehérje szintetizálásának tempóját szabályozza - az izomnövekedését. Mi több, az izomzat telítettebbé, feszesebbé válik, ami szintén nem hátrány.


Az Xtreme NapalmŸ soron levő összetevő egysége az Xtreme Power & Focus Complex. Ez a keverék energizálókból tevődik össze. Ezek az elemek az agyműködésre hatnak. Az összetételben S-Methylxanthine Complex és Yerba Mate is szerepel. A dél-amerikai Yerba Maté hatóanyaga a matein, melynek stimuláló hatása már évszázadok óta ismert. A keverék komplex a test - szellem kapcsolatának tökéletes összhangját valósítja meg, amely új dimenzióba helyezi az edzéseket. Más piacon levő termékekkel ellentétben a termékünk rendkívül fontos antioxidánsokat is tartalmaz. A nitrogén-monoxid olyan anyag, amely nagyon fontos az emberi szervezet számára. De van egy negatív mellékhatása, mégpedig az, hogy növeli a szabad gyökök felszabadulását. A szabad gyökök olyan molekulák, amelyek a sejteket rombolják. Azonban van rá mód, hogy ezt leküzdjük és biztonságban élvezzük az NO által kínált lehetőségeket. Az Xtreme Ÿ Napalm komplex antioxidáns egysége olyan kiválasztott, erős antioxidánsokat tartalmaz, mint a zöld-tea kivonat, R-ALA, NAC és szőlőmag extraktum. Ez a kifinomult keverék kifejezetten az NO kíséretében fellépő káros szabad gyökök hatásai ellen lett kialakítva. Röviden, ez az antioxidáns komplex biztosítja, hogy egészségügyi kockázatok nélkül részesülhess a nitrogén-oxid szint növekedésének előnyeiből. Ez a hatékony kombináció segíti a Napalm Xtreme Ÿ hatóanyagainak bekerülését közvetlenül az izmokba. Nem csak beépíti azokat a sejtekbe, hanem hasznosulásukat is fokozza. Ez az innovatív rendszer erősíti a testet az intenzív edzés idején, lassítja a tejsav képződést, pótolja az elektroliteket, növeli az állóképességet és biztosítja a szükséges tápanyagokat az izmok fejlődéséhez.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on