ForPro Salmon
Nettó tömeg: 170 g
Javasolt fogyasztás:Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
TÖKÉLETES ÉTKEZÉS, GYORS PROTEIN BOMBA EDZÉS UTÁN VAGY A NAPSZAK BÁRMELY IDŐSZAKÁBAN.
A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás.
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz:
Omega zsírsavakban gazdag. EPA DHA tartalom.
Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére.
Kiváló minőségű fehérjeforrás.
Gazdag B vitaminokban.
Káliumban és szelénben gazdag.
Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
Hatással lehet a testsúly csökkentésre.
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Jellemzők:
Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas
Gluténmentes
Cukormentes
Adalékanyag és tartósítószermentes
Általános tápérték/ 100 g:
| Energia érték | 162 kcal |
| Zsír | 10 g |
| ebből telített zsírsavak | 2,8 g |
| Szénhidrát | 0 g |
| ebből cukor | 0 g |
| Élelmi rost | 0 g |
| Fehérje | 18 g |
| Só | 1,2 g |
Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Az általunk közölt termék leírások mind a gyártók által leírtak. A Proteinbuilder.hu nem vállal felelősséget az esetleges gyártói elírásokért, állításokért.
A termékleírásokban olvasott állitások klinikai tesztekkel nincsenek alátámasztva, azok tényeknek, ajánlásoknak nem tekinthetők. Leírások az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) ajánlásainak figyelembevételével készültek
Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.
Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.
A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.
Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!
A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft. szállítja neked.
A csatolt képek minden esetben illusztrációk!
Üdv: proteinbuilder team
Utoljára megtekintett termékek
Kérdésed van?
Kategóriák
Legújabb termékeink
Legutolsó kérdések
Hírek, érdekességek, cikkek
Kreatin foszfát vs kreatin monohidrát. 2025. 10. 13.
A hosszútávú,nagy dózisú fehérje fogyasztás veszélyei. 2025. 10. 24.
Növény vs állati fehérjék! 2025. 10. 10.
Kövess minket a Facebook-on
Kérd a híreket és a kedvezményeket
MIÉRT A PROTEINBUILDER?
100%-ban magyarmagyar webáruház vagyunk
nem csak webáruházlátogass el a boltunkba is!
2006 óta folyamatosan veletek
megbízható forrásból, garantáltan eredeti
igyekszünk a kedvedben járnimindig jó árakkal, szakmai tudással várunk
Hírek, érdekességek, cikkek
Kreatin foszfát vs kreatin monohidrát. 2025. 10. 13.
Lejárt termékek fogyaszthatósága NÉBIH 2025. 02. 21.
Legutolsó kérdések
Regisztrált felhasználóként vásárlásaid után hűségpontokat gyűjthetsz, amit a következő vásárlásod alkalmával felhasználhatsz.




















































