Muscletech
Pakkok
optimum
muay
Dorian

Megabol O.M.A

Megabol
Raktáron
Kiszerelés: 56 kapszula
Bolti ár: 3 250,- Ft Webáruház ár: 3 100,- Ft (egységár: 55,36 Ft/kapszula)
Megabol O.M.A

Kiszerelés: 56 kapszula

Egy adag:  1 kapszula

Adag/kiszerelés: 56

 

Javasolt adagolás: napi 2×1 kapszula étkezés után folyadékkal.Pihenő napokon is fogyassz 2×1 kapszulát.

 

O.M.A. az első és jelenleg az egyetlen etracént tartalmazó táplálék kiegészítő – egy aminosav dekarboxilező inhibitor. Ezeket az anyagokat sikeresen alkalmazták a haszonállatok növekedésének fejlődésében évekkel ezelőtt. Nem tiltott sportban.

Az etracén stimulálja az izomtömeg növelését azáltal, hogy meggátolja az aminosavak dekarboxilezését és a fehérje emésztését, valamint stimulálja az aminosavak anyagcseréjét és elraktározza ezeket a fehérje szintéziséhez. Etracén a transzamináz gátlását okozza (aminotranszferáz): alanin-aminotranszferáz és aszparaginát aminotranszferáz. Csökkenti a mikroszomális enzimek koncentárcióját, beleértve a citokróm P450-et. Transzamináz hatására történik az aminocsoportok szállítása különböző aminsavak között úgy, hogy az egyes aminosavak metabolikus útjainak (katabolizmus vagy szintézis) sebessége és típusa radikálisan megváltoztak. Ennek eredménye az alkalikus foszfatáz és a szabad aminosavak növekedése a vérszintben. Pozitív hatása van az anyagcserére, mivel olyan mechanizmustól függ, ami stimuláló hatással van az izokinolin vázas alkaloidokra.

 

Etracén csökkenti a toxikus aminok koncentrációját a bélben és a vérben, segítve ezzel a májat. Ciklikus aminosavak pl.: triptofán, tirozin, hisztidin, fenil-alanin, prolin nem bomlik túlzottan aminokká, de szerepel az enzimek fehérje építőkövek szerkezetében, ami nagyban javítja a fehérje egyensúlyát. Hozzájárul a bakteriális bomlás és erjedés gátlásához, mert a csökkent koncentráció káros az aminok számára a bélben és a vérben (kadaverin, putreszcin, szkatol, indol). Az aminok terhelőek a vesének, májnak és hátrányosan befolyásolhatja a növekedést és a szervezet fejlődését. Az így kapott aminok, különösen a magas fehértartalmú diéta során, további megterhelést jelentenek a májra és az idegrendszerre. Az aminosavak termékei, az aminok felelősek az izmok gyorsabb fáradtságáért és jellegzetes szagúak a székletben. Etracén alkalmazása alatt az elfogadott aminosavak felszívódnak és felhasználódnak az enzimatikus és strukturális fehérjék szintézisében. Az etracén aktív összetevői csökkentik az aminosavak dekarboxilezési folyamatából származó szagot. Ilyen kedvezőtlen folyamat a gyomor-bél traktusban is található, különösen az aminosav és fehérje kiegészítők szedésekor.

 

 

Általános tápérték/adag( 1 kapszula):

 

 etracen: 2,5 mg
izokinolin alkaloidok: 13-Methyl-[1,3]benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridinium
1,2-dimethoxy-12-methyl[1,3]benzodioxolo[5,6-c]phenanthridin-12-ium
7-Methyl-6,8,9,16-tetrahydrobis[1,3]benzodioxolo[4,5-c:5',6'-g]azecin-15(7H)-one
[1,3]Benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridin-6-ol
szerves savak: 700 mg
hexánsav, oktánsav, 1-Octanecarboxylic sav


Egyéb összetevők:


zsírsavak kókuszolajból,
Macleayae cordatae,
Theobromae kakaó,
Fructus capsici annui,
Ilicis paraguarensis,
szilícium-dioxid,
magnézium-sztearát.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
BioTech Protein Bar
Biotech Protein Muesli
Nutriversum WShape Collagen Caps
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
NutriCore Whey Protein 2000 g