CNP
Redcone
Zoom
ON
Haya

Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Zoomad Labs
Nem rendelhető
Kiszerelés: 300 g
Íz:
Eredeti ár: 9 500,- Ft
Bolti ár: 8 990,- Ft Webáruház ár: 8 700,- Ft
Kedvezmény: -8%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 29 000,- Ft/kg)

Ez a termék jelenleg nem vásárolható meg webáruházunkban. Ha szeretne értesítést kapni, amikor újból elérhető lesz, adja meg adatait és értesítőt küldünk:

Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Kiszerelés:300 g

Egy adag:3-5 g

A kreatin egy tripeptid, amely három különböző aminosav – az arginin, a metionin és a glicin – egyesüléséből keletkezik, amelyet szervezetünk képes szintetizálni a májban, de nem mindig elegendő mennyiségben ahhoz, hogy megbirkózzon a máj összes igényével legintenzívebb edzések során is.

A kreatin-monohidráttal történő kiegészítés javítja az energiateljesítményt és a fáradtságból és fizikai stresszből való felépülést, mivel az adenozin-trifoszfát (ATP) prekurzora, a mitokondriális energia fő forrása, és felelős az erőért és az energiáért az anaerob fizikai erőfeszítés első 40-50 percében. .
A Zoomad Labs® Creatine Monohydrate Ultrapure (200 mesh) Ez az adat,a kreatin monohydrát szemcseméretét jelenti.A mikronizálási foka 200 mesh, azaz 0,075 mm, ami az egyik legtisztább és legfinomabb kreatin a piacon. Általában 80 mesh-es kreatinnal dolgoznak az olcsóbb gyártól, ami kisebb finomsággal és nagyobb mérettel jár,és ami csökkenti a biohasznosulását és akadályozza a helyes asszimilációt.

Zoomad Labs Ultrapure 200 mesh kreatin-monohidrát:

– Javítja az energiateljesítményt, az energia- és izomvisszanyerést, valamint az intracelluláris hidratációt, ami térfogatnövelő hatást eredményez.

– Elősegíti az ATP, mint energiamolekula szintézisét és az mTOR útvonal aktiválását a jobb fehérjeszintézis érdekében.

- Alkalmas vegánok számára.

- Glutén és laktóz mentes.

– Semleges és különböző ízekben kapható.

Használati útmutató: Keverjen össze egy gombóc körülbelül 8 uncia. (240 ml) vizet vagy kedvenc italát naponta egyszer, lehetőleg edzés előtt és/vagy után.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
BioTech Zero Bar 50 g
Extrifit Joint Guard Flexain
BioTech Oat Bar
PureGold Whey protein 1000 g
Biotech Protein Muesli

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus

Kövess minket a Facebook-on