Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Magnum Nutraceutical
Raktáron
Kiszerelés: 72 kapszula
Eredeti ár: 14 390,- Ft
Bolti ár: 13 750,- Ft Webáruház ár: 13 350,- Ft
Kedvezmény: -7%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 185,42 Ft/kapszula)
Újdonság
Magnum E-BRAKE

Kiszerelés: 72 kapszula

Egy adag: 3 kapszula

Adag/kiszerelés: 24


A leghatékonyabb anti-ösztrogén vegyület


A Magnum E-Brake egy erős anti-aromatáz vegyület, amely villámgyorsan csökkenti az ösztrogént a szervezetben. Az E-Brake tudományosan úgy lett kialakítva, hogy rendkívüli pontossággal lassítsa az ösztrogéntermelést.


Alkalmazz lefekvés előtt 30 perccel 3 kapszulát


A csökkentett ösztrogén előnyei közé tartozik a megnövekedett erő, a fokozott izomnövekedés, a csökkent regenerációs idő, a víztömeg csökkenése és a megnövekedett libidó.

Magnum E-Brake úgy lett megalkotva, hogy kiemelkedjen a többi anti-aromatáz termék közül, a klinikailag bizonyított összetevők egyedi profilja miatt, gondosan kalibrált adagolásban. Az ösztrogéntermelés csökkentésével karcsúbbnak és szakadtabbnak fog látszani, miközben megőrzi a magas szilárdsági szintet. Az E-Brake elképesztő előnyei miatt ez a termék „egyablakos” a hormonális optimalizáláshoz. Ha meg akarja szüntetni az ösztrogént és a DHT-t, nyúljon az E-Brake-hez.

Ösztrogén blokkoló
DHT reduktor
Lean Muscle Builder
Libido erősítő

AZ ÖSZTROGÉN FÉKEZÉSE!

Az E-Brake mindenki számára készült, aki csökkenteni szeretné az ösztrogént és a DHT-t, miközben karcsúsodik és kiegyensúlyozza hormonjait.

Az ösztrogén Magnum E-Brake csökkentése
segít csökkenteni az aromatáz enzim sebességét a szervezetben, lelassítva a tesztoszteron ösztrogénné való átalakulását.

Csökkenti a dihidroxi-tesztoeront (DHT)
A Magnum E-Brake csökkenti az aromatáz enzimet, és hatékonyan csökkenti a DHT termelést, optimalizálja a tesztoszteront.

Hormonegyensúly visszaállítása
Ha a közelmúltban elhagyta a pro-hormonokat vagy az anabolikus szereket, és csökkent nemi vágy, vízvisszatartás vagy egyéb negatív mellékhatások jelentkeztek, az E-Brake segíthet visszaállítani természetes hormonháztartását.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on