Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Mammuth Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 1500 g
Íz:
nagyon megéri
Eredeti ár: 5 150,- Ft
Bolti ár: 4 990,- Ft Webáruház ár: 4 700,- Ft
Kedvezmény: -9%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 3 133,33 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
Mammuth Waxy Maize 1500g

AMYLOPECTIN WAXY MAIZE GAIN - SEMLEGES - 1500 g


amilopektinnel és maltargóval
tiszta amilopektin kukoricából
91g szénhidrát 100g-ban
cukormentes
színezékek és édesítőszerek nélkül
A szervezet hosszú távú energiaellátása intenzív edzés közben és után
semleges ízű, ezért ideális más termékekkel való keveréshez

A Mammut Waxy Maize Gain amilopektint (viaszos kukoricakeményítőt) és maltargot tartalmaz, kiváló minőségű szénhidrátforrás állóképességi sportolók és testépítők számára. A Waxy Maize Gain a magas szénhidráttartalom mellett szín- és édesítőszer-mentes.
Magas, 91%-os szénhidráttartalmával hosszan tartó energiát biztosít az intenzív edzés során, és így megelőzi az izomleépülést. A Mammut Waxy Maize Gain ideális tömeg- és építési fázishoz. A súly- vagy tömeggyarapodáshoz pozitív energiamérleget kell elérni, ami azt jelenti, hogy a szervezetet minden nap több energiával kell ellátni, mint amennyit felhasznál. A Mammut's Waxy Maize Gain még a felépítési fázisban is egy optimális kiegészítő, amely megfelelő kellékekkel látja el a szervezetet az intenzív edzéshez. Ráadásul cukormentes. Ennek eredményeként a vércukorszint folyamatosan emelkedik, és hosszú ideig magas szinten marad. Ez azt jelenti, hogy az energia hosszú távon a szervezet rendelkezésére áll.
Az erőt és állóképességet fejlesztő sportolók a célzott szénhidrátbevitelre is támaszkodnak. Különösen előnyös, ha a glikogénraktárak a lehető legtelítettek, különösen olyan stressz előtt, mint az intenzív edzések vagy a hosszan tartó versenyek. Az intenzív stressz elmúltával a glikogén egyensúlyt a Waxy Maize Gain segítségével lehet pótolni.
A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés (összehúzódás) helyreállításához nagyon intenzív és/vagy nagyon hosszú fizikai terhelés után, ami az izmok és a vázizmokban lévő glikogénraktárak kimerüléséhez vezet. A pozitív hatás úgy érhető el, hogy az első 4 órában, de legkésőbb a nagyon intenzív és/vagy nagyon hosszú fizikai aktivitás befejezése után 6 órában, minden forrásból összesen 4 g szénhidrátot fogyasztunk testtömeg-kilogrammonként, egyszeri adagban. ami az izmok és a vázizmokban lévő glikogéntartalékok kimerüléséhez vezet.

A Mammut azt javasolja, hogy adagonként keverjen össze 60 g Waxy Maize Gain-t 300 ml vízzel. Naponta legfeljebb 3 adagot szabad bevenni. Az ideális időpont az edzés előtt és után bevenni. Semleges ízének köszönhetően a Mammut Waxy Maize Gain fehérjeturmixokkal is keverhető, mint például a Mammut's Whey Protein vagy a Creatine Monohydrate Powder. A Waxy Maize Gain praktikus 1500 g-os tárolózsákban kapható.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on