Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

MassTech Nutrition Micronized Creatine

MassTech Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 300 g
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 8 990,- Ft
Bolti ár: 6 990,- Ft Webáruház ár: 6 750,- Ft
Kedvezmény: -25%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 22 500,- Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
MassTech Nutrition Micronized Creatine

MassTech Micronized Creatin Formula

Kiszerelés:300g

Egy adag:5 g

Egy doboz 60 adagot tartalmaz.

A MassTech mikronizált kreatinja egy 200 mesh es kreatin formula,mely a kreatinok piacán a felső kategória minőségét képviseli.

A piacon szereplő olcsó kreatinok jó esetben csak nem megfelelő szemcseméretűek,ami miatt kellemetlen a fogyasztásuk,sok esetben rossz a hasznosulásuk,de van ettől nagyobb baj! A legtöbb "diszkont"gyártó,aki mélyen piaci ár alatt ad el neked kreatint,a nagyobb hasznon eklérése érdekében hígítja termékét,általában maltodextrinnel.

Ne dőlj be az olcsó,silány kreatin készítményeknek,mert hosszútánov hatráltatni fogják sportteljesítményedet! A MassTech egy megbízható kreatint ad neked,megfizethető áron!

A kreatin mire jó? Hogyan működik?


A kreatin fő szerepe az energiatermelés fokozása a sejtekben. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik, meg kell értenie valamit arról, hogy a sejtek hogyan termelnek energiát.

A sejtekben az energia legalapvetőbb formája az adenozin-trifoszfátnak (ATP) nevezett molekula. Tekinthetünk úgy rá, mint egy „energia valuta”, amelyet a sejtek sok funkciójuk végrehajtására használnak.

Az ATP egy korlátozó tényező a nagy intenzitású testmozgásban, mivel amikor keményen dolgozol, gyorsan elfogy.

Ezzel vissza is érkeztünk a kreatinhoz. A test kreatinjának körülbelül 95% -a az izmokban tárolódik, kreatin-foszfátnak nevezett molekula formájában.

A kreatin-foszfát segíthet az ATP energiaszükségletének feltöltésében, ezáltal az izomsejtjeidnek képes több energiát biztosítani.

Minél több kreatin áll rendelkezésre, annál több energiát képesek az izomsejtjeid előállítani a nagy intenzitású testmozgás során. Ez jobb teljesítményhez vezet.

Bár a kreatin elsődleges előnye a fokozott energiatermelés, ez ugyanakkor képes növelni az erőt és segít az izomnövekedésben is.


A kreatin-kiegészítők „feltöltik” az izmokat azáltal, hogy növelik a foszfo-kreatin-készleteket , ami viszont növeli az energiatermelést a robbantásszerű (pl. sprint), nagy intenzitású testmozgások során.

A növekvő foszfokreatin készletek szintén elősegíthetik az izmok regenerálódását. A magasabb foszfokreatin szint hozzájárulhat a savtermelő testmozgás melléktermékeinek „eltakarításához” és az izmok pH-szintjének kiegyenlítéséhez, lehetővé téve az edzések alatti fáradság minimalizálását.

A kreatin további előnyei:

A kreatin egy kicsi molekula, amely vonzza a vizet. Ezek a vízmolekulák követik a kreatint a sejtekbe, amelyek ennek eredményeként megduzzadnak. A sejtek duzzadása egy úgynevezett anabolikus jel, amely növeli a fehérjék építését (izmosodás), glikogén raktárak feltöltését és a DNS termelését, miközben minimalizálja a fehérjelebontást (katabolizmus).

Hogyan alkalmazd a kreatint!?

A legjobb eredmény elérése érdekében edzés napokon keverj el szénhidrátos italban 5g kreatint napi két alkalommal,amiből az egyik 5g edzés előtt legyen kb 20 percel.

Edzés mentes napokon alkalmazz a nap folyamán 2 alkalommal 2,5g ot,a kreatin szinted fentartása érdekében.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on