APPLIED
Zoomad
olimp
MUTANT
TestoBoost

MHP Probolic SR 2000g

MHP
Raktáron
Kiszerelés: 1810 g
Íz:
Eredeti ár: 27 900,- Ft
Bolti ár: 27 500,- Ft Webáruház ár: 26 900,- Ft
Kedvezmény: -4%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 14 861,88 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
MHP Probolic SR 2000g

Kiszerelés: 1810 g

Egy adag: 31,60 g

Adag/kiszerelés: 28Javasolt adagolás: fogyassz 1 adagot naponta,200 ml vízben feloldva.Növeli az Anabolikus/Antikatabolikus hatást az izomnövekedés érdekében.


Négyévnyi kutatás és fejlesztés eredményeként az MHP vezető kutatóiból álló csoport óriási áttörést ért el a protein kiegészítők területén. A PROBOLIC®-SR biológiailag fejlesztett protein növeli a biológiai rendelkezésre állást, az aminosavak szintjét és a nitrogén visszatartást a maximális anabolikus hatások érdekében, így minden más proteinnél hatékonyabb az izomtömeg növekedés elősegítésében.


12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket,
a jelenleg leghatékonyabb anabolikus/antikatabolikus protein por,
bármely napszakban, edzés előtt és után is fogyasztható,
nagy mennyiségű glutamint és elágazó ágú aminosavakat tartalmaz


A szabadalmaztatott Micro-Feed technológia a legnagyobb áttörés a protein kiegészítők történetében. Ez a felszívódási rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy az izomszövetek számára folyamatos aminosav utánpótlást biztosítson akár 12 órán keresztül! A Micro-Feed technológia úgy működik, mint egy csepegtető rendszer, folyamatosan adagolja az öt kritikus aminosavat magas koncentrációjú dózisokban, így állandóan anabolikus izomszövet-építő állapot áll fent, és soha nem lép át katabolikus állapotba. Ez a technológia a biológiai rendelkezésre állást is növeli, biztosítva minden egyes gramm protein 100%-os hasznosulását.

A PROBOLIC®-SR kifejlesztése során az MHP kutatói minden létező természetes proteinforrást elemeztek az alábbiak szerint:

Aminosav kompozíció (AAC – Amino Acid Composition)
Biológiai érték (BV – Biological Value)
Protein emészthetőségi korrekt aminosav érték (PDCAAS – Protein Digestibility Correct Amino Acid Score)
Protein hatékonysági arány (PER – Protein Efficiency Ratio)
Felszívódási arány (RA – Rate of Absorption) – az arány,amilyen mértékben a protein aminosavakat bocsát ki
Ezen kívül megvizsgálták az emberi izomszövet aminosav-összetételét, valamint a fokozott igénybevétel nitrogén kiürülésre és izomszövet átalakulásra gyakorolt hatását. A kutatás eredményei számos mítoszra és téves feltételezésre mutattak rá, így sikerült megérteni, hogy a protein miért nem hozta az elvárt anabolikus eredményeket. Nyilvánvalóvá vált az is, hogy nincs olyan, a természetben is fellelhető protein, amely képes ezeknek a kívánatos anabolikus hatásoknak az előidézésére, és az egyetlen megoldás a nitrogén megtartás, és ezáltal a kívánt anabolikus hatás elérésére a protein biológiai fejlesztése, mellyel leküzdhetők a protein természetes korlátai.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Zero Bar 50 g
BioTech Oat Bar
BioTech Protein dessert Bar
PureGold Collagen 300 g
Biotech Protein Muesli

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus

Kövess minket a Facebook-on