Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Muscletech
Raktáron
Kiszerelés: 1 db
Eredeti ár: 15 880,- Ft
Bolti ár: 15 250,- Ft Webáruház ár: 14 890,- Ft
Kedvezmény: -6%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 14 890,- Ft/db)
Muscletech AlphaTest

Kiszerelés:120kapsz

Egy adag:4 kapsz

Egy doboz 30 adag

Alkalmazz lefekvés előtt 4 kapszulát,bő folyadékkel bevéve.

TESTOSTERON BOOSTER FÉRFIAKNAK

A MuscleTech AlphaTest komoly fitneszrajongók és sportolók számára készült, akik az erő és az eredmények maximalizálására összpontosítanak. Az AlphaTest támogatja a tesztoszteron termelést és segít fenntartani a tesztoszteron-kortizol arány csúcsértékét
Termék megjegyzés: Hőnek vagy napfénynek való kitettség a termék megolvadásához/károsodásához vezethet. Ezért elvárják, hogy a vásárlók elérhetőek legyenek a termék szállítása során


Növelje a tesztoszteron szinted!! Több éves kutatás és fejlesztés eredményeként az AlphaTest tudományosan igazolt kulcsfontosságú összetevők teljes adagjával készült, amelyekről kimutatták, hogy növelik a tesztoszteronszintet, és még az ösztradiol ellen is küzdenek.


AZ ATP SZINT NÖVELÉSE A SHILAJIT-TEL

A PrimaVie, a shilajit szabadalmaztatott klinikai hatású formája már 15 nap alatt növeli az ATP-szintet, és 90 nap alatt jelentősen növeli a teljes szérum tesztoszteronszintet
CINK ÉS GÖRÖKÁK – Pontos dózisú cink-glükonátot tartalmaz – a cink kiváló, kiválóan felszívódó formája –, amelyről kimutatták, hogy segít fenntartani az optimális tesztoszterontermelést a normál, egészséges tartományon belül. A FenuGreek 50%-os szaponintartalommal van szabványosítva


NAPI EDZÉSKIEGÉSZÍTŐK

Vegyünk 2 kapszulát egy pohár vízzel naponta kétszer
A Brassica oleracea (brokkoli) por diindolil-metánt (DIM) szállít, egy nitrogéntartalmú vegyületet, amely továbbra is a feltörekvő kutatások középpontjában áll. Egyike a keresztes virágú zöldségekben található számos szerves molekulának, amelyet a tudósok vizsgálnak, mivel összetett kölcsönhatásai vannak a szervezetben a downstream célfehérjével.


300MG
FENUGREEK EXTRACT
Standardized to 50% saponins giving you a potent, advanced ingredient for men.

100MG
PRIMAVIE® SHILAJIT
A powerful test-boosting compound shown to increase total serum testosterone levels.

100MG
BORON CITRATE
Scientifically shown to increase free testosterone levels and decrease estradiol levels.

250MG
TRIBULUS
An herbal ingredient that has a long-standing history of traditional use by men around the world. We deliver a potent extract standardized to 45% saponins.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on