Muscletech
Pakkok
optimum
muay
Dorian

Now Foods GABA 500 mg 200 kapsz

Now Foods
Raktáron
Kiszerelés: 200 kapszula
Bolti ár: 7 800,- Ft Webáruház ár: 7 600,- Ft (egységár: 38,- Ft/kapszula)
Újdonság
Now Foods GABA 500 mg 200 kapsz

 Kiszerelés: 200 vega kapszula

 Egy adag:  1 kapszula

 Adag/kiszerelés: 200

 

 Javasolt adagolás: lefekvés előtt 1 kapszula folyadékkal.

 

GABA - A nyugtató hatású aminosav
A GABA nyugtató hatással van az agyra és a szervezet egészére. Segíti csökkenteni a szorongást és serkenti az emberi növekedésért felelős hormonokat.

 

A GABA (Gamma-aminosav) egy aminosav és neurotranszmitter, vagyis ingerületátvivő anyag. A GABA az agy elsődleges védelmi rendszereinek inger-közvetítője, feladata pedig a glutamát szint szabályozása a szervezetben.


A túl magas glutamát szint szédüléshez, vagy akár agyvérzéshez is vezethet, a túlzottan magas GABA szint viszont, akár kómás állapotot is előidézhet. Az egészséges agy meg tudja tartani a kritikus egyensúlyt a GABA és glutamát szintek között.

A GABA egy fontos tulajdonsága, hogy stressz esetén szabályozza a neuronok közti kommunikációt az agyban. Az alacsony GABA szint, szorongást, inszomniát (alvászavart) és rossz hangulatot eredményez.

Klinikailag igazolt, hogy a GABA szint étrendkiegészítővel való növelése, segít csökkenteni a stresszt, és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra. Amennyiben a GABA szint optimális az agyban, jobban tudsz összpontosítani, könnyebben koncentrálsz és nyugodtabb leszel.


Miben segít a GABA?

 

• Javítja a közérzetet. Gátló hatása van a túlzottan stimulált neuronokra. Alacsony szintje esetén szorongásos tünetek és inszomnia alakulhat ki. A GABA Segít visszaállítani az egyensúlyt, pozitív hangulatot generál, mely segít összpontosítani és relaxálni.

• Serkenti a növekedési hormonokat. Testépítők és atléták is használják a GABA-t, állóképességük növelésére. Tanulmányokkal igazolt, hogy a GABA növeli a vérben a növekedési hormonokat, meggyorsítva ezzel a regenerálódást, az új erőre kapást, és az izmok növekedését.

• Segíti a felépülést függő betegségekből. Függőségekkel foglalkozó orvosok vizsgálatai alapján elmondható, hogy a drogok hatással vannak az agy GABA receptoraira. Ezen receptorok normalizálásával csökkenthető a függő által érzett szorongás és fokozott vágy a használt szerek iránt.

 

Hatóanyag tartalom/adag( 1 kapszula):

 

GABA 500 mg
B 6-vitamin 2 mg

 

Összetevők: GABA,cellulóz (vega zselatin kapszula),rizsliszt,megnézium-sztearát.

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelőséget.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legtöbbet vásárolt termékek

BioTech Oat Bar
BioTech Protein Bar
Biotech Protein Muesli
Nutriversum WShape Collagen Caps
Scitec Proteinissimo Prime bar 50g
Nutriversum Whey Pro New 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
ON 100% Whey Gold Standard 2270g
BioTech Ultra Loss For Her Shake (450g)
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Pre Contest 500 g
NutriCore Whey Protein 2000 g