Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix

OstroVit Choline&Inositol tabletta

OstroVit
Raktáron
Kiszerelés: 90 tabletta
Eredeti ár: 2 840,- Ft
Bolti ár: 2 700,- Ft Webáruház ár: 2 590,- Ft
Kedvezmény: -9%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 28,78 Ft/tabletta)
OstroVit Choline&Inositol tabletta

Kiszerelés: 90 tabletta

Egy adag: 1 tabletta

Adag/kiszerelés: 90


Javasolt adagolás: napi 1 tabletta étkezéssel.

A kolin és az inozitol a sejtmembránok felépítésében együttesen vesznek részt. A kolin főleg a táplálékokban található meg lecitin formájában, az inozitol pedig leginkább gyümölcsökben és gabonafélékben. Rendszeresen találkozhatsz velük különböző vitaminkombinációk során.

AZ INOZITOL ÉLETTANI SZEREPE

Az inzitol élettani szerepe részben hasonlít a kolinéhoz, mivel foszforsavval kapcsolódva a sejthártya alkotórészét képezi. Innen felszabadulva az inozitol-trifoszfát fontos szerepet játszik az ingerület átadásában, amennyiben a sejten belüli raktárakból a kalciumot szabaddá teszi és így kiváltja a sejtműködést. Még abban is hasonlít a kolinra, hogy ő is szerepet játszik a zsírok transzportjában. Az inozitol tehát a sejtek jeltovábbító mechanizmusainak fontos alkotóeleme.

Az inozitol a szöveteinkben, például a szívben, májban, a vesében, glükózból vagy szénhidrátból keletkezik. Nagy mennyiségben tárolja a gerincvelő, az agy és az agyfolyadék, innen erős leterheltség mellett kerül felhasználásra.

Az inozitol a vérkeringésnek köszönhetően minden egyes sejtbe eljut, különösen nagy töménységet ér el az agysejtekben, ahol az agyhártyában-eme vékony védőrétegben-raktározódik el. Szabad inozitolt, az úgynevezett inozitidot a vér is tartalmaz, mintegy 4,5 milliomod grammot milliliterenként. Azok a sejtek, melyek nem képesek az inozitol előállítására, ebből a tartalékból szerzik be a számukra szükséges inozitolt.

Az Inozitol nagyobb mennyiségben (napi kb 12 grammos adag esetén) depressziósok és pánikbetegségben szenvedők számára is hatásos, ugyanis ily mértékben képes helyettesíteni a betegség kezelésére alkalmazott gyógyszereket.

A kolin hiánya a máj elzsírosodásához és gyulladásos májbetegségekhez vezethet, továbbá megnöveli a vesekárosodás, magas vérnyomás, magas koleszterinszint és érelmeszesedés kockázatá

Hatóanyag tartalom/adag( 1 tabletta):

Kolin bitartrate 300 mg
Myo-Inozitol 300 mg

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on