Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Raw Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 520 g
Íz:
Eredeti ár: 19 990,- Ft
Bolti ár: 19 500,- Ft Webáruház ár: 18 990,- Ft
Kedvezmény: -5%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 36 519,23 Ft/kg)
db
Vásárlás
RAW CBUM Thavage Pre-Workout

Kiszerelés: 520 g

Egy adag: 13 g

Adag/kiszerelés: 40

Javasolt adagolás: edzés előtt fogyassz egy adagot 150 ml vízben feloldva.

BUM RAW THavage -ey adag elegendő ahhoz, hogy átváltsd a kapcsolót, miközben a teljesítmény új szintjét nyitja meg. Az emberfeletti erőtől a rettenthetetlen kitartás jellemző a termékre . 5x Mr. Olympia Chris Bumstead személyesen tervezte meg ezt a teljesen feltöltött előedzési formulát, hogy segítsen felépíteni egy saját örökséget.

Formulánkat a piac erős és legmegbízhatóbb összetevői közül állítottuk össze és fejlesztettük ki, mint például az L-tirozint, a béta-alanint, az arginin-nitrátot, a Huperzine A-t, az Alpha GPC-t és a keserűnarancsot. Ezen összetevők szinergikus hatásai elősegítik a sejthidratáció javítását, a fokozott mentális összpontosítást, a tüskés energiatermelést, az optimalizált véráramlást és a fokozott zsírégetést. Ha egy all-in-one edzésformulát keresel, megtaláltad a párod.

Alpha GPC
Az Alpha GPC növeli az acetilkolin szintjét, amely kulcsfontosságú vegyi anyag a fókuszáláshoz, a tanuláshoz és az izomösszehúzódáshoz. Az Alpha GPC támogatja a sejtmembránok integritását is, és tanulmányozzák a sportolók teljesítményét javító tulajdonságait.

Huperzine A
A Huperzine A mentális összpontosítás és energia fokozójaként ismert, mivel képes megakadályozni az acetilkolin lebomlását.

Vízmentes betain
A betain metilcsoport-donorként működik, segít csökkenteni a homocisztein szintjét és metioninná alakítani. Klinikai vizsgálatokban azt javasolták, hogy javítsa az izomerőt és az erőtermelést. A betain növeli a SAM-e szintjét is, amely összefüggésbe hozható a hangulat és a kognitív funkciók javulásával.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on